Totalul afișărilor de pagină

duminică, 22 mai 2022

Tehnici profesionale de aplicare a acoperirii

 După cum aprobă tehnologia, în orice industrie, de multe ori are un efect de scurgere. Pentru industria de îngrijire a autovehiculelor, acoperirile profesionale au început să evolueze spre mai multe opțiuni de acoperire la nivel de consumator. Acest lucru deschide porțile către posibilități pentru bricolagii de a experimenta rezultate similare la prețuri accesibile profesioniștilor, având în vedere instrumentele, abordarea și procesele potrivite utilizate. Astăzi, aș dori să trec peste câteva lucruri pe care le-am învățat din mulți ani de experiență în aplicarea unui spectru larg de acoperiri, în speranța că puteți aplica aceste sfaturi pentru propria dvs. aplicație de acoperire. Aceasta este, dacă sunteți de fapt pe piață pentru a efectua singur o vopsea. De asemenea, vă recomand ca, dacă acest proces este copleșitor sau în afara zonei dumneavoastră de confort, să căutați aplicarea profesională a unui magazin de detaliu calificat din zona dumneavoastră.

Ce să faci și ce să nu faci

DSC_0150

  • În primul rând, asigurați -vă că mediul dvs. de lucru este sustenabil pentru a obține cel mai înalt nivel posibil. De exemplu, la Adonis Detail, avem o cantitate mare de iluminat, ventilație adecvată, acces la apă, echipamente și electricitate.
  • Nu  aplicați acoperiri în exterior și niciodată în lumina directă a soarelui sau pe o suprafață caldă.
  • Asigurați -vă că suprafața a fost lustruită corespunzător.
  • Asigurați -vă că suprafața a fost decontaminată corespunzător utilizând o bară de argilă și/sau un agent de îndepărtare a fierului în timpul procesului de spălare.
  • Urmați instrucțiunile de pe flaconul soluției de acoperire la nivel de consumator.
  • Purtați echipament de siguranță adecvat, conform specificațiilor producătorului, în timpul instalării.

Puncte înalte

DSC_0091

Petele înalte sunt pur și simplu o cantitate în exces de acoperire pe suprafața vopselei care nu a fost îndepărtată sau „nivelată” în mod corespunzător în timpul procesului de aplicare. Spre deosebire de ceară sau de etanșant, un strat înalt de acoperire se va forma într-un strat întărit, care poate fi foarte dificil de îndepărtat pe drum. Uneori, acestea nu apar în iluminare directă, dar necesită diferite setări de lumină și unghiuri pentru a vedea.

Asigurați-vă că aplicați stratul frumos și subțire și, dacă aveți pete înalte, îndepărtați-le rapid. Cu cât aștepți mai mult, cu atât vor fi mai greu de îndepărtat, ceea ce de multe ori poate necesita lustruire.

Timp de vindecare și nivelare în mod corespunzător

DSC_0273

Fiecare strat va avea instrucțiuni de instalare diferite, urmați întotdeauna instrucțiunile de pe sticlă. Timpul de întărire sau „flash” înseamnă în esență timpul necesar pentru ca solvenții de acoperire să se evapore în mod corespunzător și să permită ingredientelor active să se lipească de stratul transparent. Îndepărtați stratul prea repede și riscați să scadă performanța, îndepărtați prea mult și poate fi foarte dificil de îndepărtat. Din fericire, aceasta este frumusețea acoperirilor la nivel de consumator, cum ar fi Gtechniq CSL . Permite o fereastră mai mare de timp flash pentru a reduce marja de eroare în timpul instalării.

Urmând aceste sfaturi simple, aplicarea voastră de acoperire va fi mai ușoară! Vă rugăm să nu ezitați să comentați mai jos cu alte întrebări sau orice sfaturi pe care le puteți avea!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu