Totalul afișărilor de pagină

vineri, 6 mai 2022

Ceea ce vede detalierul dvs. profesionist este sub Direct Sun

 aorote |  Ce văd Detalierii

Te-ai întrebat vreodată la ce se uită profesionistul tău în detaliu? Pentru cei care sunt la curent cu toate detaliile. Știți deja ce este asta. Deși mulți nu știu, sau nu văd până nu este adus în atenție.

În calitate de detalieri profesioniști, cum ar fi multe nume grozave de aici pe Detailed Image, atunci când ne uităm la o condiție de vehicul, fie că este un client sau un pasionat de mașini, ne putem baza pe un singur lucru natural, Soarele.

Soarele este adevărul și spune totul. Ne permite să vedem ce fel de întreținere a avut loc pe suprafața vopselei. În calitate de detalier profesionist, putem determina cauza și efectul după semnele din vopsea. Fie că este vorba de spălare, uscare, spălătorie automată a mașinii, folosirea apei dure, detaliile anterioare „proaste” (lucrarea de încurajare), chiar și până la ce tipuri de prosoape ar putea fi folosite. Lista ar putea continua și mai departe. Este singura trăsătură identificabilă care permite unui detalier să determine un curs de acțiune.

Deși o evaluare a mașinii sub soare oferă o idee generală despre starea mașinilor, aceasta nu ne arată totul. LED-urile și alte instrumente de inspecție a luminii vor arăta o deteriorare mai adâncă decât ar putea soarele. Luminile LED Brinkmann, farurile, halogenii, fluorescente HO etc. sunt toate instrumente excelente pentru a obține o privire mai profundă a suprafeței vopselei. La sfârșitul unui detaliu, când totul este spus și gata, mașina iese înapoi sub soare. Acesta este motivul pentru a ajuta la înțelegerea imaginilor pe care le facem noi, în calitate de detalieri, atunci când documentăm un detaliu.

Vehiculele de culoare mai închisă, cum ar fi acest Black Acura TL pe care îl folosesc, de exemplu, tind să prezinte pete și alte defecte ale suprafeței mult mai ușor decât vopselele de culoare deschisă. Deși nu se arată la fel de ușor ca pe o culoare precum alb sau auriu, nu înseamnă că nu sunt acolo. Unul dintre primele lucruri pe care le va căuta un detalier în orice mașină colorată este cât de bine reflectă soarele. Un finisaj de vopsea perfect sau aproape de perfect va fi extrem de reflectorizant și nu va avea aproape niciuna dintre petele pe care le numim pânză de păianjen.

Aceste pânze de păianjen ar putea fi, de asemenea, mascate de ceară, uleiuri și alte tipuri de umpluturi. Acesta este, de asemenea, ceva pe care un detalier profesionist îl va căuta. În ceea ce privește corectarea vopselei, mascarea problemei ar fi considerată necorespunzătoare. Deși ceva ca o lustruire cu o singură etapă poate îmbunătăți foarte mult petele, nu va face vopsea cu aspect 100% (pentru majoritatea vehiculelor uzate).

Lucruri de căutat sub soare:

  • vârtejele
  • pânză de păianjen
  • umplutură (ceară, lustruire etc.)
  • Sursă de lumină (întinderea razelor solare)
  • lipsă de claritate (reflexie în unghiuri drepte)
  • gravare (excremente de păsări, urme de apă etc.)

Defectele de suprafață pot fi reduse prin existența unei forme solide de protecție pe vehicul în orice moment. Spălarea regulată a mâinilor cu ajutorul mănușilor curate și a prosoapelor de uscare, precum și a unui dispozitiv de protecție împotriva nisipului poate preveni cauza principală a daunelor. De asemenea, nu este o idee rea să aveți vehiculul dvs. întreținut la fiecare câteva luni de către o companie profesionistă de detaliere. Corecția vopselei este ceva care ar putea fi făcut anual și va ajuta la păstrarea unui aspect mai bun, precum și la menținerea duratei de viață a vopselei. Menținerea pasului cu vopseaua vehiculului dumneavoastră este la fel de importantă ca și ținerea pasului cu frânele, anvelopele, schimburile de ulei, filtrele de aer etc. și va ajuta la menținerea valorii investiției automobilului. Menținerea pasului cu vopseaua nu va păstra doar valoare, ci va oferi și mulți ani de proprietate mândră.

Cu toții ne place senzația de a obține o mașină nouă și dorim să avem același sentiment în fiecare zi în care o deținem. Păstrați această senzație grozavă până la capăt, luând în considerare unele dintre petele și defectele care vor avea loc pe suprafața vopselei. Manevrați-le cu grijă și conduceți cu o atitudine zâmbitoare, de încredere!

aorote |  Ce văd Detalierii

aorote |  Ce văd Detalierii

Vehiculul din imaginile folosite ar fi avut probleme serioase dacă neglijența ar fi ținut pasul. Încă un an și ar fi putut exista unele zone posibile care ar fi nevoie de revopsire (cel puțin sub soarele FL)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu