Totalul afișărilor de pagină

joi, 5 mai 2022

Fotografie de detaliu: Cum să captați fotografia „înainte și după”

 Documentarea lucrărilor dvs. de detaliere poate fi extrem de utilă. Posibilitatea de a captura în mod eficient fotografii ale lucrării dvs. vă permite să vă demonstrați abilitățile clienților dvs., precum și oricăror clienți potențiali care ar putea căuta prin site-ul dvs. web. Prezentând imagini înainte/după de înaltă calitate clienților dvs., le veți putea arăta transformarea drastică prin care a trecut vehiculul lor. Acest lucru îi va ajuta să aprecieze cu adevărat munca ta grea și nu vor avea nicio îndoială că banii lor au fost bine cheltuiți.

Echipamente

Există mai multe articole care ajută la realizarea unei calități înainte/după fotografiere. În primul rând, evident că aveți nevoie de o cameră de calitate. Un DSLR nu este neapărat o cerință, dar cu siguranță va ajuta la producerea de imagini de top atunci când este utilizat corespunzător. Aceasta înseamnă să înveți cum să folosești setările manuale și să nu te bazezi pe „modul automat” al camerei.

În al doilea rând, un trepied robust este obligatoriu. Configurarea camerei foto pe un trepied vă permite să realizați o fotografie excelentă înainte/după în care fotografiile sunt încadrate identic. Aceasta arată o adevărată demonstrație înainte/după și arată mult mai profesionist decât fotografiile de mână care nu sunt compuse identic.

În continuare, aveți nevoie de o sursă de lumină bună. Deoarece fac multe dintre fotografiile mele înainte/după în timpul procesului de corectare a vopselei, de obicei folosesc luminile de lucru cu halogen ca sursă de lumină. Sunt luminoase, astfel încât evidențiază cu ușurință defectele de vopsea și sunt montate pe un suport, astfel încât să fie în același loc exact atât pentru fotografia de dinainte cât și de după. Pentru alte tipuri de fotografii, lumina ambientală poate fi mai potrivită.

Un echipament opțional pe care îl folosesc foarte des sunt declanșatoarele de la distanță fără fir. Acestea îmi fac mai ușor să capt fotografii înainte/după fără a fi nevoie să ating camera între fotografii, reducând astfel șansa de a lovi trepiedul și de a-mi strica fotografia. De asemenea, înseamnă că nu trebuie să mă întorc la cameră de fiecare dată când vreau să fac o fotografie, pur și simplu pun mâna în buzunar și apăs pe butonul de pe telecomandă și camera va face fotografia. După cum am spus, acestea cu siguranță nu sunt necesare, dar sunt destul de la îndemână. Unii pasionați de fotografii le pot avea deja pentru declanșarea blițurilor, dar este posibil să nu se fi gândit să le folosească pentru fotografia lor de detaliu.

Făcând împușcătura

Acum este timpul să-ți folosești toate echipamentele pentru a captura corect fotografia anterioară și cea de după. Amintiți-vă, scopul este să aveți două fotografii identice una cu cealaltă , cu excepția muncii pe care ați făcut-o pentru a îmbunătăți aspectul vehiculului între fotografierea înainte și după fotografie.

  •  Este important să vă plasați trepiedul într-o poziție sigură, care să fie departe de locul unde veți lucra, astfel încât să nu îl veți lovi accidental. Dacă este cazul, iluminatul dvs. ar trebui să fie, de asemenea, amplasat într-o manieră care să nu fie nevoie să fie mutat în timp ce lucrați.

 

  • Focalizați camera pe subiectul dorit și apoi blocați focalizarea, astfel încât să nu se schimbe între cele două fotografii.

 

  • Faceți o „fotografie de test” pentru a determina dacă setările de expunere sunt corecte. Cel mai bine este să utilizați modul de expunere manual, astfel încât să fiți sigur că setările de expunere nu se vor schimba între fotografiile înainte și după.

 

  • Captează-ți înainte de fotografiere
    ATD |  Înainte și După Shot
    Observați camera de pe trepied și sursa de lumină plasată în afara drumului, dar într-o locație staționară care va fi identică în următoarea fotografiere.

 

  • Lucrări complete de detaliere a zonei fotografiate

 

  • Capturați fotografia ulterioară
    ATD |  Înainte și După Shot
    Compoziția și expunerea acestei imagini este aproape identică cu cea anterioară, ceea ce permite privitorului să se concentreze asupra schimbării dramatice care a avut loc ca urmare a pasului de combinare care a fost efectuat după ce a fost făcută prima fotografie. (Pentru cei care se întreabă, această zonă a fost combinată cu Menzerna FG400 pe un tampon de tăiere cu lumină portocalie prin Rupes LHR21ES . Mai târziu a fost rafinată cu Menzerna SF4500 .)

 

Alte exemple de fotografii înainte/după

 

 

 

Afișarea fotografiilor de calitate înainte și după vă va ajuta cu adevărat să vă arătați munca grea pe care o depuneți într-un loc de muncă. Dacă sunteți un bricolaj căruia îi place pur și simplu să lucreze la propriile mașini și poate un membru ocazional al familiei sau un prieten, aceste fotografii ar putea ajuta la justificarea întregului weekend petrecut lucrând în fața celorlalți prieteni care cred că ești puțin nebun.

Dacă sunteți un profesionist, aceste tipuri de fotografii sunt întotdeauna grozave pentru a le afișa clientului dvs. după ce ați terminat de lucrat la vehiculul său. Îi ajută cu adevărat să înțeleagă cantitatea de timp și efort pe care le-ați petrecut cu mașina lor și este o modalitate ușoară de a arăta cu adevărat diferența dramatică pe care ați făcut-o. De asemenea, aceste fotografii sunt grozave de postat pe site-ul dvs. web sau pe pagina dvs. de Facebook, pentru a ajuta clienții potențiali să înțeleagă tipul de muncă pe care o faceți.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu