Totalul afișărilor de pagină

joi, 5 mai 2022

Modalități ușoare de a-ți crește profiturile

 Conducerea unei afaceri de detaliere poate fi o modalitate excelentă de a vă transforma pasiunea pentru curățarea și lucrul la mașini într-o sursă de venit. Când este făcută corect, detalierea auto este o afacere cu marjă mare. Iată câteva modalități foarte simple de a-ți crește profitul fără multă muncă suplimentară.

Vinde, vinde, vinde – Adăugați servicii suplimentare

Detalierii uită adesea că nu sunt doar în afaceri de servicii, ci sunt și vânzători. Clienții dvs. se vor baza pe expertiza dvs. și vor apela la dvs. pentru recomandări cu privire la modul în care ar trebui să-și întrețină vehiculul. O consultație sau o inspecție inițială este o oportunitate excelentă de a-ți face clientul entuziasmat de ceea ce poți face pentru mașina lui. În primul rând, configurați un plan de joc pentru a aborda orice preocupări pe care le au care vi le-au adus în primul rând și, odată ce ați stabilit aceste servicii de bază, asigurați-vă că sunt conștienți de alte servicii suplimentare care le pot beneficia. Arta vânzării este ceva care necesită timp și practică, dar poate duce la rezultate foarte profitabile.

Servicii precum curățarea interioară, șamponarea covoarelor și curățarea compartimentului motorului sunt suplimente ușoare cu care majoritatea clienților sunt deja foarte familiarizați, însă nu toată lumea este familiarizată cu marea varietate de nano-acoperiri care sunt acum disponibile și aceste tipuri de produsele au creat o oportunitate URIAȘĂ pentru vânzări suplimentare.

Dacă un client vine la dvs. în căutarea lucrărilor de corectare a vopselei, ar trebui să fie o a doua natură să-i vindeți cu ocazia de a ajuta la conservarea vopselei proaspăt rafinate cu o vopsea premium sau sutien transparent. Folosiți acea conversație pentru a ajunge la beneficiile unui strat de acoperire pentru roți pentru a simplifica curățarea roților, sau a unui strat de sticlă pentru a îmbunătăți vizibilitatea în ploaie sau a acoperirii din piele pentru a vă asigura că copiii nu strica scaunele din piele noi. Când aveți cunoștințele și încrederea necesare pentru a oferi un argument de vânzări solid și a explica beneficiile din lumea reală a ceea ce propuneți, puteți adăuga cu ușurință sute de dolari la rezultatul final pentru fiecare serviciu.

Nu mai oferi servicii cu reducere

Nu am fost niciodată un fan al reducerii serviciilor mele. Dacă vă străduiți să încheiați o vânzare, consider că este mai benefic să oferiți un serviciu suplimentar gratuit decât să reduceți costul timpului și al forței de muncă. Să presupunem, de exemplu, că aveți un client care are în vedere o lucrare de corecție a vopselei în mai multe etape pentru vehiculul său, dar nu este sigur că vrea să cheltuiască patru cifre pentru o lucrare de detaliere. În loc să reduc prețul serviciului meu, aș oferi pur și simplu un serviciu suplimentar gratuit. S-ar putea să ofer să îmbrăcăm fețele roților ca un stimulent suplimentar pentru ca ei să facă programarea la fața locului. Un serviciu de acoperire a roților poate fi anunțat ca un supliment de 150 USD, astfel încât clientul îl va vedea gratuit ca un 150 USD, dar în marea schemă a lucrurilor, costul produsului este probabil mai mic de 15 USD și timpul necesar este foarte mic. Aceasta este o situație win-win. Clientul dvs. este fericit să primească ceva în plus, colectați întreaga valoare pentru munca dumneavoastră inițială și sacrificați doar o cantitate mică din costul produsului și al forței de muncă. După părerea mea, nu vrei să fii tipul cunoscut pentru reduceri, altfel toată lumea va începe să le ceară și asta înseamnă doar să scoți bani din buzunar.

Conturi en-gros

Majoritatea profesioniștilor în detaliu cu normă întreagă știu deja cum să-și aprovizioneze produsele prin diverși furnizori la costuri care sunt mult sub prețurile de vânzare cu amănuntul, dar există o mulțime de detalieri profesioniști cu normă parțială (vă vorbesc, domnule războinic de weekend). ) care fie nu cunosc, fie nu cred că se califică pentru, reduceri angro. Există oportunități en-gros de la aproape fiecare comerciant cu amănuntul. De cele mai multe ori, trebuie doar să întrebi! Este posibil să vi se solicite să îndepliniți sumele minime de comandă pentru a îndeplini cerințele angro sau să plătiți abonamentul la un club cu ridicata, dar uneori pur și simplu vă calificați pentru reduceri doar pentru deținerea unei afaceri. Contactați întotdeauna un comerciant cu amănuntul și vedeți dacă are un program en-gros pentru profesioniști. Vă puteți maximiza economiile cumpărând cantități mai mari, cum ar fi containere de galoane de dimensiuni vrac, mai degrabă decât sticle de 16 oz, de articole utilizate în mod obișnuit la costuri cu ridicata. Costuri mai mici ale produselor înseamnă marje mai mari, iar marjele mai mari înseamnă mai mulți bani în buzunar!

Detailed Image are un program grozav care m-a ajutat să economisesc mii de-a lungul anilor. Programul lor necesită achiziții minime anuale de doar 500 USD pentru a se califica. Chiar dacă sunteți doar cu normă parțială, probabil că veți depăși marca de 500 de dolari cu mult. Programul DI are o abordare pe niveluri în care, cu cât cheltuiți mai mult cu ei în fiecare an, cu atât economisiți mai mult.  Verificați-l pe site-ul lor. 

DI Comert cu ridicata

Link-uri afiliate

Dacă ești ca mine, petreci mult timp pe forumuri de mașini... Adică, uhh, lucrând. Dacă ți-aș spune că poți câștiga bani pentru postarea de link-uri pe acele forumuri?

Ei bine, este adevărul! Programele de afiliere sunt concepute pentru a ajuta la promovarea vânzărilor pentru anumiți comercianți cu amănuntul prin postarea de link-uri către produsele lor și, ca urmare a efortului tău de a naviga pe forumuri și de a posta link-uri, câștigi un comision! Aceste programe există peste tot, inclusiv mulți dintre cei mai mari comercianți cu amănuntul.

Imaginea detaliată vă are spatele și aici. Ele oferă un program de afiliere grozav, așa că atunci când răspunzi la întrebări într-un forum auto despre detalii, poți posta link-uri de afiliere către produsele pe care îți place să le folosești și poți câștiga niște bani în plus. Cea mai bună parte este că aceste link-uri există pe acea postare pe care tocmai ai făcut-o pentru totdeauna, așa că 10 ani mai târziu, oamenii pot încă să facă clic pe acel link, să facă o achiziție la DI și să-ți câștige bani!

Afiliat DI

Asigurați-vă că profitați la maximum de afacerea dvs. maximizând potențialul de vânzări, minimizând costurile și generând venituri pasive.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu