Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 14 mai 2022

Secretele dezvăluite: Tabla de spălat cu tampon cu volum mare

 Dacă există un lucru pe care noi, detalierii și pasionații, îi place cel mai puțin, este curățarea tampoanelor de lustruit. Mai ales pentru acele magazine care trec prin atâtea tampoane zilnic. De multe ori corvoada celui mai josnic de pe totemul proverbial, un desen al celui mai scurt pai sau folosirea altor abordări copilărești pentru a evita să fii cel care să-și asume această sarcină. Să recunoaștem, tampoanele de curățat e nasol! În călătoriile mele în diferite magazine de-a lungul anilor, am fost întotdeauna curios cum se face sarcina de curățare a tamponelor în altă parte. Chiar și curățarea unui tampon este o bătaie de cap, dar ce se întâmplă atunci când aveți 20 sau mai multe tampoane de curățat?

Acest articol vine dintr-o abordare pe care am văzut-o în aproape fiecare magazin de la mare la mic de-a lungul anilor. Ce-i drept, s-a făcut cu limba în obraz pentru a nu fi considerat un hack sau iresponsabil de către alte magazine. În ceea ce privește cine a venit cu acest mod de a curăța tampoanele, acesta va fi pentru totdeauna un mister detaliat. Oricât de controversat ar fi, această metodă funcționează și nu este de mirare că mulți au folosit-o pentru a face față acestei dileme comune. Am vrut să vă împărtășesc această metodă și să vă arăt cum să faceți o tablă simplă, dar eficientă pentru spălarea tampoanelor, pentru a vă economisi timp și dureri de cap în magazin sau garaj.

găleată de tampoaneTemutul teanc de tampoane folosite de curățat. 1, 2, 3 nu este!

Metoda este pur și simplu utilizarea unei presiuni ridicate pentru a curăța tampoanele. Desigur, există mai mult decât atât, dar să începem cu placa de spălat în sine. Ai fi surprins de magazinele pe care le-am văzut folosind această abordare. În unele cazuri, „placa de spălat” folosită este un palet acoperit cu velcro sau ceva similar cu ceea ce voi arăta în acest articol. Singurul lucru pe care cu siguranță nu doriți să-l faceți este să vă puneți plăcuțele pe beton și să mergeți în oraș pe ele cu presiune mare.

Realizarea unei table de spălat

Pentru acest proiect, am început cu o bucată de lemn care are 1 picior lățime pe 3 picioare lungime și aproximativ 1/2 inch grosime. Am văzut mai multe din acril sau plastic din cauza rezistenței mari la apă, dar în aceste vremuri nebunești acele materiale sunt greu de găsit, așa că voi face unul din lemn.

Placă de 1/2 inch x 1ft x 3ft
Placă de 1/2 inch x 1ft x 3ft

Cu siguranță vă puteți face tabla de spălat la orice dimensiune doriți. Pentru volumul meu, am simțit că această dimensiune ar fi ideală și ar fi ușor de depozitat.

Pentru pasul următor, recomand vopsirea sau acoperirea lemnului cu vopsea rezistentă la apă, etanșant sau ambele. Amintiți-vă că veți pulveriza acest lucru cu apă și dacă doriți să reziste mai mult de câteva săptămâni, merită să vă luați mai întâi timp pentru a trata lemnul.

Tratament pentru rezistenta la apa
Tratament pentru rezistenta la apa

Aplicarea unui sigilant
Aplicarea unui sigilant


Toate pătate și sigilate

Odată ce ați tratat lemnul și s-a uscat, este timpul să îl acoperiți cu velcro. Pentru aceasta, folosesc velcro cu un suport adeziv. Asigurați-vă că pentru partea din față a plăcii aplicați partea cu cârlige a velcro-ului, astfel încât plăcuțele să se lipească de ea.

Atașarea Velcro
Atașarea Velcro

Pentru acest pas, puteți fie să acoperiți complet placa cu velcro, fie să o plasați așa cum am făcut aici. O mulțime de spațiu pentru a deveni creativ cu acest proiect, așa că fa-te fantezist dacă vrei!

Acum că ați terminat partea de spălare a plăcii, este timpul să faceți spatele acesteia. Folosind partea cu buclă a velcro, atașați velcro la margini pentru a menține placa stabilă și pentru a nu aluneca.

Bucla velcro împiedică placa să alunece sau să se miște în timpul utilizării
Bucla velcro împiedică placa să alunece sau să se miște în timpul utilizării

Odată ce ați aplicat velcro pe partea din spate, placa dvs. de spălat este acum completă!

Tabla de spălat finită
Tabla de spălat finită

Folosind tabla de spălat

Realizarea unei plăci de spălat este destul de simplă și acum trebuie să o folosim corect. Vă recomand să vă păstrați tampoanele înmuiate într-o găleată cu soluție de curățare, cum ar fi Lake Country Snappy Clean Boost Pad Cleaner înainte de a le spăla pe tabla de spălat. Acest degresant ajută la eliberarea produsului și ajută la procesul de curățare. Un pas important este spălarea tampoanelor cu un instrument de spălat tampoane sau și manual. De obicei, îmi țin găleata cu soluție de curățat tampon la gata în timp ce lustruiesc și așez tamponurile la înmuiat după ce le-am folosit. Amintiți-vă să vă încurajați tampoanele înainte de a le pune în soluție pentru a elimina cât mai mult exces de produs de pe tampon.

Odată ce tampoanele s-au înmuiat, le puteți aranja pe tabla de spălat pentru curățare.

Tampoane murdare dispuse pe tabla pentru spalare
Tampoane murdare dispuse pe tabla pentru spalare

Lăsați puțin spațiu între tampoane și apoi utilizați presiune mare folosind o duză de 40 de grade pentru cele mai bune rezultate. Această duză vine de obicei cu coduri de culoare alb pe majoritatea sistemelor de înaltă presiune.

Curățarea tamponului de spălat
Curățarea tamponului de spălat

Această parte a procesului de curățare este partea controversată, deoarece mulți vor afirma că acest tip de curățare poate distruge tampoanele și/sau forța contaminanții în adâncime în tampoane. Înainte de a scrie acest articol, am contactat diverși detalieri care folosesc această metodă și niciunul nu s-a confruntat cu o astfel de problemă. Eu însumi nu am găsit probleme decât în ​​comparație cu alte metode convenționale, această abordare mi-a oferit un proces de curățare mult mai rapid și un tampon mai curățat.

Cu siguranță puteți pulveriza tampoanele cu o soluție de curățare înainte de a pulveriza cu presiune mare pentru tampoane extrem de murdare.

Când folosiți presiune mare pentru a vă spăla tampoanele, veți descoperi rapid că tampoanele se curăță mai ușor și mai rapid. Sprayați fiecare tampon din diferite unghiuri până când vedeți că tamponul arată curat. Pentru tampoanele care sunt utilizate pentru etanșanți sau ceară, poate fi necesară o clătire cu pulverizare mai lungă. După cum puteți vedea din imaginile următoare, înainte și după sunt destul de vizibile.

Înainte de spălarea cu înaltă presiune
Înainte de spălarea cu înaltă presiune

După spălarea cu înaltă presiune
După spălarea cu înaltă presiune

Această parte a procesului de spălare este ceea ce economisește cu adevărat timp cu această metodă. De asemenea, vă oferă, după părerea mea, un tampon mult mai curat la o fracțiune de timp. Pentru a spăla numărul de tampoane de mai sus, a fost nevoie de aproximativ 5 minute pentru această parte a procesului.

Pas important

Aceasta este partea acestui proces care este adesea trecută cu vederea! Am văzut multe magazine care pur și simplu lasă tampoanele să se usuce pe o placă de spălat sau le scot după spălare și le pun la uscat la aer. Odată ce tampoanele se usucă, le depozitează și data viitoare când le folosesc, praful BOOM zboară peste tot! La fel ca utilizarea unei spălătoare de plăcuțe, este foarte important să rotiți plăcuțele pentru a îndepărta excesul de apă și contaminanții care ar putea rămâne în continuare în tampon. Odată am făcut o sesiune de antrenament la un magazin cunoscut și doar pentru a-i fi acoperit pe toți cei care priveau într-un nor de praf de pe un tampon care era spălat. Cel puțin jenant pentru acel magazin și amuzant pentru cei care s-au întrebat de ce tot praful dintr-un tampon de spumă perfect curat.

Acest pas este foarte important, indiferent dacă utilizați această metodă sau orice altă metodă de spălare a tamponului. Deci, să trecem peste acest pas important al procesului de spălare a tamponului.

Tampoane spălate recent cu presiune mare și o găleată de centrifugare
Tampoane spălate recent cu presiune mare și o găleată de centrifugare

Luând tampoanele spălate cu înaltă presiune, utilizați o găleată curată cu o inserție Grit-Guard . Folosind o mașină de lustruit, atașați un tampon cu placa de sus în jos pentru a evita ca apa să pătrundă pe polizor.

Tampoane de uscare prin centrifugare
Tampoane de uscare prin centrifugare

Apoi, puneți lustruitorul în găleată și acoperiți-l cu un prosop pentru a păstra tot ce este conținut în găleată în timp ce învârti tamponul. Rulați viteza pe șlefuitor la aproximativ 3 și rotiți timp de aproximativ 10 până la 15 secunde. De fapt, veți auzi și simți lustruitorul odată ce tamponul a eliminat excesul de apă.

Pad finit
Pad finit

Acum ai un tampon de lustruit curat! Din imaginea de mai sus, puteți vedea că spuma arată nouă, iar fibrele sunt curate și intacte. Veți descoperi că, odată ce învârtiți tampoanele, acestea se simt practic aproape uscate. Acest pas elimină excesul de apă contaminată din tampoane pentru a merge înapoi în spumă sau tampon. Dacă nu v-ați învârtit tampoanele după spălare înainte, veți vedea câtă apă a rămas în tampoane pentru a se usca la aer și de ce a apărut un nor de praf după ce v-ați spălat tampoanele fără centrifugare. După cum puteți vedea din imaginea de mai jos, contaminanții și produsele care ies din tampoane sunt semnificative. Motivul pentru grit-guard este acela de a împiedica acei contaminanți să se întoarcă pe tampon cât mai mult posibil.

The
Vinovatul „norului de praf”.

Învârtiți toate tampoanele spălate până la terminare și, dacă este necesar, goliți apa contaminată dacă începe să treacă peste nivelul de protecție a nisipului .

Odată ce toate tampoanele au trecut prin procesul de rotire, puteți apoi să vă așezați plăcuțele pentru a se usca la aer departe de murdărie și resturi.

A se feri de murdărie și resturi în timpul uscării
A se feri de murdărie și resturi în timpul uscării

Cu acest proces, ar trebui să aveți un tampon uscat dacă lăsați să se usuce peste noapte. Acest lucru depinde și de cât de mult a fost rotit tamponul, așa că este important să le rotești pentru a elimina cât mai multă apă posibil. Din păcate, procesul de filare este important și inevitabil pentru ca această metodă să funcționeze corect și necesită puțin timp pentru a parcurge toate tampoanele. Tine cont ca este important sa le centrifuresti dupa spalare si sa nu le lasi pentru o alta zi sa le centrifuresti! Lăsând tampoanele să stea încă o zi, contaminanții se vor usca în tampoane și va face mai dificilă curățarea corectă.

Această metodă de curățare are o mulțime de avantaje atunci când este făcută corect. Încrederea de a ridica un tampon și de a nu avea praf să zboare peste tot la utilizarea inițială este mare. Făcându-l atrăgător pentru cei care au avut acest scenariu jucat în trecut. În încheiere, fiecare metodă de curățare a tampoanelor în opinia mea nu este lipsită de controverse. De la procese dezordonate care distrug aparatele de lustruit scumpe și abia se curăță tampoanele, până la crearea de bombe cu tampon de praf și abordări de spălare plictisitoare care durează o veșnicie. Într-un magazin, timpul înseamnă bani și a avea un stoc curat de tampoane cu care să lucrezi este esențial pentru orice proces de detaliere. A face posibil să lucrezi mai inteligent, nu mai greu este întotdeauna binevenit și nu este de mirare că multe magazine își curăță tampoanele în acest fel.

Am început să lucrez și să cercetez această metodă pe parcursul a 12 luni și, în comparație cu alte metode, îmi oferă un tampon semnificativ mai curat, iar tampoanele mele și-au menținut integritatea mult mai bine decât alte metode. Deci, dacă curățarea tampoanelor de lustruit este o treabă lungă și grea în magazinul sau garajul dvs., vă recomandăm să vă gândiți să faceți o tablă de spălat și să încercați această metodă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu