Totalul afișărilor de pagină

joi, 5 mai 2022

Pregătirea detaliilor: munca suplimentară implicată înainte și după detaliere

 vad-gt

Detalierea este o afacere. Cu orice afacere, după cum se spune, timpul înseamnă bani. Într-o afacere bazată pe servicii, acest lucru nu ar putea fi mai adevărat. Trebuie să te asiguri că ești compensat pentru ceea ce simți că merită timpul tău. Acum, desigur, asta înseamnă să citați clienții în funcție de timpul necesar pentru a face detaliile. Cu toate acestea, există o altă parte a detaliilor care ocupă o perioadă semnificativă de timp.

Această muncă suplimentară este curățarea tampoanelor, reumplerea sticlelor, re-diluarea produselor, spălarea prosoapelor din microfibră etc. Trebuie să vă asigurați că luați în considerare acest timp suplimentar deoarece este o muncă direct legată de furnizarea unui serviciu de calitate.

Această lucrare implică mulți pași înainte și după detaliile dvs. Pentru noi, procesul nostru este următorul, rețineți că suntem o operațiune complet mobilă specializată în corectarea vopselei și facem doar detalii fără apă, astfel încât procesul nostru poate diferi ușor de cei dintre voi care faceți spălări de întreținere și tunuri cu spumă, dar ideea este la fel.

Inainte de:

  • Asigurați-vă că vehiculul meu este curat (esențial deoarece primele impresii sunt uriașe)
  • Asigurați-vă că toate sticlele necesare pentru detaliul specific sunt pline (reumpleți/rediluați după cum este necesar)
  • Asigurați-vă că am suficiente microfibre curățate și gata de utilizare

După:

  • Spălați toate prosoapele din microfibră contaminate
  • Curățați toate tampoanele contaminate
  • Verificați inventarul și reaprovizionați după cum este necesar (așteptați comenzi mai mari dacă este posibil pentru a economisi transportul)

Pe lângă asta, există și alte aspecte ale afacerii tale, care nu sunt legate de detalii, ci cruciale pentru succesul afacerii tale.

Diverse:

  • Verificați programul de întâlniri
  • Confirmați programările
  • Filigranează toate fotografiile utilizate pentru marketing
  • Postați fotografii pe diverse puncte de vânzare
  • Verificați și răspundeți la e-mailuri

Acum, înțeleg că prețul pe care îl aveți se bazează pe mai mulți factori, locație, clientelă, nivel de calificare etc. Deci nu există un preț stabilit pentru ceea ce puteți/ar trebui să faceți și pentru acest timp suplimentar. Țineți cont de faptul că munca de detaliu este singurul lucru care aduce venituri pentru acea afacere și că veniturile trebuie să vă susțină timpul în toate aspectele. Nu te vinde scurt. Mulți detalieri sunt prinși într-o competiție de preț cu companiile locale de spălătorie auto și acesta este unul dintre cele mai dăunătoare lucruri pentru afacerea dvs. Dacă sunteți un detalier care oferă servicii premium și calitate premium, nu sunteți o marfă, oferiți valoare pentru preț. Dețineți o afacere, iar afacerea trebuie să fie profitabilă. Asigurați-vă că țineți cont de toate aspectele muncii dvs.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu