Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 20 iunie 2020

Echipament de bază pentru spălarea cu mana - partea 1 (cupă de spălare)




Spălarea manuală a vehiculelor - echipament minim pentru începători pentru spălarea mașinilor

Comunitatea germană de îngrijire a mașinii salută noii „membri” aproape în fiecare zi și, așa cum era de așteptat, acest lucru duce la întrebări precum „Unde încep, ce am nevoie ?!” Acum am decis de fapt să creăm o listă de cumpărături universală pentru prima etapă de „spălare a mâinilor”, hai să mergem!

Alegerea găleții de spălare

În plus față de mașină, găleata este desigur linia de acoperiș atunci când spălați un vehicul. Mai întâi ai nevoie de o găleată cât mai mare. Găile comune de spălare au dimensiuni de 13L și 19L. Acestea sunt găleți din SUA, care sunt importate din SUA și, din păcate, nu sunt foarte ieftine. Unele magazine, cum ar fi Autopflege-Shop.de, oferă și găleți mai mari de 25L. Mărimea este întotdeauna un avantaj deoarece puteți:
  • Puteți lua cu voi o cantitate mare de apă de spălat
  • Există o distanță mai mare de podea și, eventual, inserția cu găleată Grit Guard
În schimb, proprietarii de limuzine compacte și convertibile trebuie să se descurce adesea cu o găleată de 13 litri, deoarece au o înălțime scăzută.

Unul citește adesea dintr-o spălătorie auto cu 2 găleți. Este vorba despre spălarea murdăriei din mănușă dintr-o găleată și îndepărtarea apei curate de spălare din a doua găleată pentru noul început cu mănușa. Pentru un începător care se apropie încet de subiect, acest lucru este absolut lipsit de importanță la început. Dacă cineva este deja îngrijorat de zgârieturi, este mai bine să investești în Grit Guard pentru prima găleată în acest moment .
 Recomandări pentru produsul cupă de spălare
Pentru pregătirea procesului, procedați după cum urmează:
  • Soluția de spălare se face acasă. Umpleți găleata cu apă caldă la înălțimea dorită.
  • Amestecă șamponul în apă, după cum este necesar sau necesar. În acest moment nu este încă recomandată spumarea. Hota de spumă ocupă mult volum și asigură o mizerie frumoasă atunci când este revărsat.
  • Pentru transportul la cutia de spălare este necesar un capac de găleată impermeabilă. Galetele de galon din SUA nu au propriile lor capace de găleată. Acest lucru trebuie achiziționat sub forma capacului Gamma Seal .
  • Odată ajunși în cutia de spălare, puteți spuma foarte bine apa de spălare, înmuind mănușa de spălat în găleată și făcând câteva mișcări curajoase.
Utilizarea site-urilor cu găleata Grid Guard este opțională. Sitele sunt în primul rând acolo pentru a separa murdăria de apa de spălare rămasă și pentru a menține mănușa sau bureții de spălat la o distanță sigură de aceasta. Grit Guards sunt aproape o datorie sacră, în special pentru găleți mai mici sub 19 litri, datorită înălțimii relativ mici, dar și o achiziție sensibilă pentru 19 litri. Puteți afla mai multe despre funcția, scopul și scopul Grit Guard și plăcile de spălare.
Puteți urmări o prezentare frumoasă a găleților 5GAL, gărzilor de protecție, a plăcilor de spălat și a capacelor de etanșare Gamme în acest videoclip :

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu