Totalul afișărilor de pagină

duminică, 21 iunie 2020

Cum să polisezi și să aplici stratul de mașină ceramică pe sticlă - proces pas cu pas

Cum să polisezi și să aplici stratul de mașină ceramică pe sticlă - proces pas cu pas

Toate automobilele constau din ochelari de siguranță. Este conceput pentru a reduce riscul de rănire, în cazul în care sticla se sparge. Aceasta implică faptul că, dacă un obiect mic lovește sticla mașinii, numai stratul exterior al parbrizului este lovit.
Aplicarea stratului de mașină ceramică pe sticlă
Palton de ceramică pe sticlă
În cazul în care există un impact sever asupra sticlei, s-ar putea să se distrugă, dar nu se va destrăma deoarece bucățile rupte rămân de obicei lipite de căptușeala interioară a vinilului. Geamurile laterale și cele din spate sunt alcătuite din sticlă falsificată.
Procesul de temperare constă în încălzirea sticlei la peste 1100 ° F și apoi răcirea acestuia rapid. Acest proces face ca sticla să fie mai puternică decât sticla netratată.
În cazul în care sticla este spartă, aceasta se va dezintegra în bucăți minuscule, împiedicând astfel șoferii sau pasagerii să se rănească din cauza pieselor zdrobite.
Cu toate acestea, în ciuda faptului că aveți o sticlă de bună calitate în vehiculul dvs., ar trebui să optați pentru acoperirea ceramică pentru sticlă special pentru a-l proteja de ploaie, furtună și alte elemente ale naturii.
Acest articol vă va informa despre beneficiile acoperirii ceramice pentru sticla auto , cum puteți utiliza stratul ceramic pe sticla mașinii dvs., apoi lăsați-l la șlefuit. Citiți mai departe pentru a cunoaște modalitățile adecvate de acoperire și lustruire a ceramicii, astfel încât să poată dura mai mult.

Cum să aplici o acoperire ceramică pe sticla mașinii tale?

Iată un ghid incluziv despre cum puteți aplica o acoperire ceramică pe sticla mașinii dvs.:
  • Curățați sticla: Curățați parbrizul în mod corespunzător folosind un produs de curățare de sticlă de înaltă calitate și un mop din microfibră. Pulverizați o cantitate mică de produs de curățare la parbriz și ferestre, apoi curățați-l cu un mop din microfibră.
    Curățați sticla pentru a aplica stratul auto
    Curățați sticla pentru a aplica stratul auto

    Asigurați-vă că murdăria acumulată pe suprafață este îndepărtată complet înainte de a clăti curatătorul cu apă.
  • Decontaminarea paharului: îndepărtați toată murdăria folosind o bară de lut și un lubrifiant pentru bare de argilă. Puteți curăța vârtejurile și zgârieturile ușoare cu un șlefuitor orbital cu acțiune dublă. Puteți utiliza un compus de lustruire prin tamponare pentru a elimina zgârieturile adânci .
  • Ștergeți 99% alcool izopropilic: Apoi, trebuie să pulverizați un amestec de alcool izopropilic pe sticlă și să eliminați uleiurile de lustruire reziduale folosind un prosop de microfibră. Această etapă asigură lipirea adecvată a acoperirii ceramice.
  • Aplicarea acoperirii ceramice: Alegeți un bloc de spumă și puneți-l în jurul său o cârpă aplicată din microfibră de piele. Agitați sticla de acoperire ceramică înainte de a o folosi.

    Apoi, faceți o linie adecvată a produsului de acoperire ceramică pe aplicator. Aplicați acoperirea ceramică de la stânga la dreapta și în sus în jos.

    Nu lăsați acoperirea să se usuce o perioadă îndelungată. După 20 până la 30 de secunde, trebuie să îl eliminați folosind o cârpă din microfibră.

    Aruncați cârpa din microfibră după ce ați amortizat mașina, deoarece dioxidul de silice se va usca și deteriora vopseaua dacă se folosește din nou cârpa.

    Aplicarea acoperirii ceramice
    Aplicarea acoperirii ceramice
    Apoi, trebuie să vă parcați mașina într-un garaj și să împiedicați paharul dvs. să intre în contact cu apa.

    În timp ce ceramica vă acoperă sticla, asigurați-vă că utilizați produsul cu mod redus, deoarece altfel, s-ar putea să ajungeți cu un finisaj inegal și nefiresc care vă poate obstrucționa vizibilitatea.

Cum să lustruiți acoperirea ceramică a sticlei dvs. auto?

Modalitățile în care poți lustrui acoperirea ceramică a mașinii tale sunt prezentate mai jos:
Cum se șlefuiește acoperirea ceramică
Cum se șlefuiește acoperirea ceramică
  • Utilizați un produs de curățare pe bază de non-solvent: În primul rând, trebuie să turnați un produs de curățare pe bază de non-solvent într-o sticlă cu pulverizare. Apoi, trebuie să-l pulverizați pe pahar și așteptați 10-12 minute. Soluția trebuie să absoarbă murdăria și grăsimea. După aceasta, trebuie să ștergeți paharul cu o cârpă umedă.
  • Aplicați pe sticlă lac de ceramică neabraziv: trebuie să turnați o cantitate mică de lac de ceramică pe pânză de spălat. După aceea, trebuie să frecați lacul de pe suprafață cu presiune adecvată și asigurați-vă că acoperiți întreaga suprafață.
  • Folosiți un lac de crom pentru îndepărtarea zgârieturilor de suprafață: Puneți cârpa uscată în recipientul de lustruit crom și apoi aplicați-o pe suprafața sticlei. Folosiți lacul pentru a îndepărta zgârieturile, astfel încât suprafața să fie netedă și uniformă În cazul în care există zgârieturi adânci, puteți utiliza un dispozitiv de îndepărtare a zgârieturilor.
  • Ștergeți suprafața cu o cârpă uscată: Apoi, trebuie să ștergeți suprafața folosind o cârpă uscată pentru a-i îmbunătăți strălucirea. Dacă ați aplicat mult lac pentru o singură zonă, puteți utiliza pânza de spălare pentru îndepărtarea acesteia. Frecați ușor suprafața folosind mișcări circulare pentru a avea o suprafață netedă și lucioasă.

Cum să vă mențineți acoperirea ceramică?

Dacă doriți să obțineți beneficiile acoperirii ceramice, trebuie să curățați în mod frecvent acoperirea ceramică folosind un șampon și un șampon neutru cu pH. Dacă faceți acest lucru, veți elimina stratul de contaminanți acumulați.
Ar trebui să acoperiți acoperirea ceramică în fiecare 60 până la 90 de zile cu ajutorul unui spray de silice. Trebuie să-l pulverizați pe învelișul ceramic și apoi să îl ștergeți cu o cârpă din microfibră.
Având acest strat va permite mai multă protecție, deoarece materia străină va trebui să pătrundă în acest strat, împiedicându-l să afecteze negativ asupra acoperirii ceramice. Acest strat va adăuga, de asemenea, strălucire și va proteja interiorul mașinii împotriva razelor UV.

Beneficiile acoperirii ceramice pentru sticla auto
Beneficiile acoperirii ceramice pentru sticla auto

Beneficiile acoperirii ceramice pentru sticla auto

Vizibilitate îmbunătățită:

  •  dacă circulați în timpul unui canal torențial, trebuie să mențineți vizibilitatea corespunzătoare, astfel încât să puteți conduce în timp ce vă concentrați pe drum.
  • Deși ștergătoarele dvs. joacă un rol esențial în vărsarea apei, o acoperire ceramică va asigura vizibilitate maximă.

  • Nanostructura hidrofobă împiedică apele pluviale să rămână pe parbrizul dvs., permițându-i să alunece rapid.

    • Mai mult decât atât, dacă greșești din greșeală într-o baltă adâncă de noroi, atunci există șanse ca acesta să se împletească și să lase o pată întunecată pe parbriz.

    • Cu toate acestea, dacă aveți o haină ceramică, noroiul va cădea în loc să se lipească de suprafață.

    • Repelența contaminantă a acoperirii ceramice este destul de ridicată, ceea ce implică faptul că paharul tău va fi protejat de resturile de insecte, excremente de păsări și alți poluanți care ar putea să îți blocheze viziunea.
    • Claritate impecabilă: Majoritatea proprietarilor de mașini sunt nemulțumiți de aspectul geamului vehiculului lor chiar și după o curățare minuțioasă.

      O acoperire ceramică poate îmbunătăți aspectul sticlei, deoarece nanostructura poate umple imperfecțiunile suprafeței de sticlă.

      Prin urmare, oferă un nivel de claritate pe care nu le oferă curățătorii de sticlă.
    • Ușor de curățat: Curățarea mașinii dvs. poate fi o muncă dificilă dacă aveți contaminanți care s-au uscat pe suprafața sa.

      Cu toate acestea, dacă aveți o acoperire ceramică hidrofobă pe suprafață, acești contaminanți vor rămâne doar la suprafață în loc să fie incrustați.

      Acoperirea ceramică oferă protecție asemănătoare scutului pe suprafața sticlei. Astfel, protejează sticla de așchii de piatră, nisip și resturi. Se oprește formarea de pete de apă dură și alte pete la suprafață.

      Trebuie doar să vă clătiți mașina cu apă pentru a curăța murdăria. Suprafața respinge apa și, prin urmare, transportă particulele contaminante împreună cu ea.

      Când aveți o sticlă hidrofobă, devine simplu să vă mențineți parbrizul curat, pentru a îmbunătăți vizibilitatea și a stimula estetica vehiculului dumneavoastră.
    • Protejarea împotriva petelor chimice și gravurii: Sticla se poate pata dacă vine în contact cu contaminanții naturali acizi.

      Acoperirea ceramică creează o suprafață rezistentă chimic prin protejarea sticlei împotriva contaminanților, făcând astfel rezistentă la pete.

      De asemenea, poate proteja sticla împotriva ploilor acide, coroziunii ceții de sare, petelor de ulei, ruginii și a seva.
    • Siguranță: Având o acoperire ceramică pe sticla dvs. poate devia razele UV dăunătoare ale soarelui, prevenind astfel cancerul de piele și alte boli severe.

      Mai mult decât atât, acoperirile ceramice sunt bariere nanostructurate care au proprietăți multiple de protecție, de la rezistența la UV la hidrofobie.

      Învelișul ceramic corectează, de asemenea, defectele optice ale sticlei. Prin urmare, suprafața sticlei este lipsită de orice strălucire sau pete.

      Este deosebit de util noaptea, când luminile celorlalte vehicule tind să orbească șoferul. Acoperirea ceramică asigură un control auto ușor prevenind astfel accidentele în situații critice.

      Prin urmare, optarea pentru o haină ceramică pentru sticlă poate fi extrem de benefică pentru vehiculul dumneavoastră.

    Concluzie

    Astfel, aplicarea unui strat de ceramică pe sticla mașinii dvs. îl poate menține funcționând optim. În plus, va crește durata de viață a geamurilor și a parbrizului. De asemenea, va proteja interiorul mașinii dvs. împotriva daunelor severe provocate de razele UV ale soarelui.
    O suprafață de sticlă acoperită cu ceramică trebuie să fie netedă și fără abraziuni. Prin urmare, vehiculul dvs. nu va rămâne murdar, deoarece praful nu va rămâne la suprafață. Pe lângă faptul că este foarte eficient din punct de vedere al costurilor, acoperirea ceramică vă ajută să păstrați sticla mașinii dvs. strălucitoare și fără murdărie.

    Niciun comentariu:

    Trimiteți un comentariu