Totalul afișărilor de pagină

duminică, 21 iunie 2020

Cum să restaurați farurile permanent? Semne de defectare a farurilor

Cum să restaurați farurile permanent? Semne de defectare a farurilor

Farul mașinii dvs. devine galben? Sunt farurile care nu oferă suficient de luare de lumină dificilă pentru călătorii pe timp de noapte? Motivul pentru care farul tău s-ar putea estompa în timp se datorează oxidării. Procesul de oxidare face ca obiectivul farurilor să se oprească datorită proprietății poroase a policarbonatului.
Farurile care se transformă în ceață nu sunt bune pentru siguranță, deoarece farurile decolorate oferă mai puțină lumină, ceea ce, la rândul său, diminuează vederea conducătorului conducând la accidente și daune.
cum să restaurați farurile
restaurați farurile
În afară de aceasta, afectează chiar estetica vehiculului și scade valoarea acestuia. Ei bine, nu trebuie să vă faceți griji, deoarece există multe soluții la care se poate opta, pentru a restabili farurile permanent. Și vestea bună este că nu trebuie să fii un profesionist pentru a face acest lucru. Soluțiile pot fi trase eficient de amatori.
Rolul farurilor în vehiculul dvs. este incredibil de important, deoarece vă ajută să vedeți drumul clar noaptea și chiar îi ajută pe ceilalți să vă cunoască prezența. Acest articol vă va informa despre importanța farurilor, semnele defecțiunilor farurilor și modul în care puteți restabili aceste defecțiuni. Citiți mai departe pentru a afla despre procesul pas cu pas de restaurare a farurilor permanent.
Importanța farurilor pentru vehiculul dumneavoastră
Importanța farurilor pentru vehiculul dumneavoastră

Importanța farurilor pentru vehiculul dumneavoastră

Farurile sunt componentele legate de siguranță ale vehiculului dvs., având rolul principal de a ilumina drumurile și de a oferi siguranță în timpul conducerii. Când este noapte sau în perioadele friguroase ale anului, când întâmpinați vreme rea care afectează conducerea. Ai nevoie de lumină bună pentru a putea evita pericolele care pot apărea pe calea ta .
În afară de pericole, luminile sunt la fel de importante pentru a detecta semnele oricărui biciclist, pietoni sau alți participanți la trafic. Astfel, devine instalarea farurilor bune în vehiculele dvs., atât pentru siguranța dvs., cât și pentru alții.

Semnalizează că vehiculul dvs. se confruntă cu o eroare a farului.

Farurile fiind o componentă indispensabilă a fulgerului, sunt proiectate cu diferite instrumente nu numai pentru a depăși lipsa de lumină în timpul nopții, ci și pentru a avertiza celelalte vehicule în timp ce se angajează în transport.
Deci, înainte de a afla despre pașii pentru refacerea permanentă a farurilor, este important să cunoașteți semnele defecțiunii farurilor. Următoarele sunt câteva semne de defecțiune cu care se poate confrunta farul LED al mașinii :
  • Când apare lumina intermitentă: există posibilitatea ca mai multe faruri sau clipiri să se întâmple, care se pot datora orbului de contact și a comutatoarelor de lumină. Astfel, acest lucru poate provoca un scurtcircuit în faza, miez sau în cablarea bateriei.
  • Lumina nu apare: există posibilitatea ca becul să nu se aprindă, acest lucru se poate datora arderii farului, deci trebuie schimbat.
  • Apariția luminii incandescente: acest lucru se întâmplă mai ales când becul se oprește sau reflectorul de capacitate este difuz. Astfel o curățare corespunzătoare este necesară pentru a asigura o iluminare perfectă .
  • Farul nu se aprinde: acest lucru se întâmplă atunci când generatorul nu este capabil să se ridice rapid sau să funcționeze mult timp care duce la o lampă plictisitoare. Aceasta ar putea fi chiar cauza ca un regulator de tensiune al bateriei să nu fie alimentat.
Astfel, este important ca șoferii să știe despre aceste semne, deoarece ar putea preveni orice neplăcere înainte de apariția sa.

Cum să restaurați farurile permanent?

Această metodă este fără efort și nu trebuie să dureze mai mult de o zi. Este ieftin și ar dura cu siguranță câțiva ani. Nu există nicio cerință de a scoate luminile, dar dacă doriți, puteți face acest lucru în plus, nu există o sarcină complicată care este necesară pentru a efectua.
Instrumentele de care aveți nevoie pentru a finaliza procesul de restaurare a farurilor.
Există anumite lucruri importante pe care le solicitați în timp ce lucrați pentru a restabili farurile; Acestea includ: frecarea alcoolului, sticla de pulverizare cu apă, cutie de strat transparent rezistent la radiații UV ( kit de restaurare a farurilor ), hârtie de nisip, bandă, pungă de gunoi sau saci de plastic și foarfece.
Cum să restaurați becurile farurilor
Cum să restaurați becurile farurilor

Procesul de restaurare a farurilor:

  1. Primul pas include pregătirea tuturor proceselor ulterioare. În primul rând, atingeți farurile, astfel încât să nu zgârieți accidental corpul vehiculului. După tapotare, este timpul să începeți șlefuirea, dar țineți minte să pulverizați puțin apă înainte pentru a unge suprafața. Puteți începe cu un șmirghel de 600 gr, dar dacă credeți că nivelul de oxidare este ridicat, s-ar putea să începeți cu o șmirghel de 400 gr.
  2. Ar trebui să vă ștergeți în mișcare circulară și să continuați să pulverizați apa folosind cealaltă mână. După șlefuire, folosiți șmirghelul pe orizontală. Dacă ați folosit cea de 400 grit, este timpul să repetați procesul cu un șmirghel de 600 grit.
  3. După acest lucru, ar trebui să curățați suprafața clătind-o cu apă și apoi uscând-o cu un prosop de hârtie pentru a îndepărta componenta de plastic șlefuit. După aceasta, este timpul să frecați farurile vehiculului dvs. cu o hârtie de nisip ultra-fină de 2000 granule și să o spălați și să o curățați simultan.
  4. Acum, turnați niște alcool frecând pe prosop și frecați-l pe faruri. Se spune că este ultima etapă de curățare și va elimina orice reziduu de ulei de pe lumini.
  5. Acum, este timpul să aplicați stratul transparent. Dar înainte de a face acest lucru, este important să acoperiți capota, bara de protecție și aripile vehiculului cu un sac de plastic sau gunoi înainte de a pulveriza soluția pe el. Aici, trebuie să aplicați cel puțin trei straturi ale stratului cu 5 minute de distanță între fiecare strat.
  6. După aplicarea stratului, lăsați acest strat UV să se stabilească o zi înainte de a scoate foile de plastic și benzile. Puteți să îl lăsați așa cum este sau puteți folosi nisip umed sau hârtie de nisip super fină de 3000 granule, procesul pentru care ar fi similar ca mai sus.
  7. În cele din urmă, aplicați câteva ceară pe lumini. Pentru aceasta, trebuie să raziți o cantitate de ceară pe prosopul cu microfibră și să frecați suprafața luminii cu acesta. Pentru o mai bună eficiență, este important să utilizați cea mai bună ceara RV pentru fibra de sticlă. După aceea, curățați și ștergeți din nou suprafața cu un prosop curat

Alte metode de restaurare a farurilor

Folosirea pastei de dinți pentru a restabili strălucirea farurilor: ingredientele cele mai ușor disponibile, cum ar fi pasta de dinți și bicarbonatul de sodiu, se pot dovedi eficiente pentru a scăpa de farurile fumoase. Și chiar au dovedit cele mai ieftine opțiuni, deoarece tot ce ai nevoie este pasta de dinți sau bicarbonatul. Tot ce trebuie să faceți acest lucru este să amestecați ambele ingrediente și să frecați amestecul pe farurile oxidate.
Pentru a îmbunătăți rezultatele, folosiți periuța de dinți veche, cu cât frecați mai greu, cu atât veți obține rezultate mai vizibile. Lăsați amestecul să se usuce și după uscare ștergeți-l cu apă caldă și cârpă. Acest lucru vă va face clar clar farurile. Această metodă ar putea fi chiar transformată în soluția permanentă pentru a restabili farurile.
Utilizarea oțetului distilat și a sifonului de copt: acesta este un alt truc ieftin pe care l-ați putea folosi. Pentru aceasta, aveți nevoie de niște cârpe și două ulcioare. Una dintre ulcioare ar fi umplută cu bicarbonat, iar cealaltă ulcior ar fi umplută cu oțet alb. După ce le umpleți în diferite recipiente, turnați oțetul în bicarbonat de sodiu pentru a face o soluție. Nu uitați că ambele ingrediente conțin un nivel de pH diferit și au o natură diferită.
Se spune că oțetul are proprietăți acide, în timp ce sodul de bază are o natură alcalină, datorită acestui amestec în timp, soluția ar putea să se îngroșeze. Pentru restaurarea farului, trebuie să frecați soluția pe suprafață, puteți utiliza o cârpă pentru a freca soluția corect pe suprafață. Aici, bicarbonatul de sodiu reacționează puternic pentru a scăpa de oxidarea pe faruri.
Trebuie să frecați corect soluția pentru a obține rezultatele dorite, puteți să o ștergeți mai târziu de o cârpă curată și să aplicați ceară peste ea, pentru a face să pară mai curată și mai strălucitoare. Tot ce trebuie să faceți este să lustruiți ceară corect pe suprafața farului. Lăsați-l să se usuce ceva timp și apoi scoateți ceara uscată cu ajutorul unei cârpe curate. Cu siguranță te-ai bucura de claritate și strălucirea ar fi restabilită din nou.

Linia de jos

Astfel, cu câteva trucuri ușoare, puteți restabili cu ușurință farurile permanent acasă, fără a cheltui o sumă grea. Deși, s-ar putea să vi se ceară să faceți o muncă grea, dar această muncă grea a dvs. vă va echipa cu siguranță faruri curate și strălucitoare, oferindu-vă fulgerul precis pentru a conduce în siguranță noaptea.
Da! Pot exista numeroase motive adverse pentru ca farurile să fie oxidate și sățioase și acest lucru ar putea fi chiar periculos de condus cu astfel de faruri noaptea. Dar, cu trucurile ușoare oferite mai sus, puteți elimina problemele legate de faruri și puteți avea lumini curate. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu