Totalul afișărilor de pagină

duminică, 7 iunie 2020

Adevărul despre acoperirea ceramică; Ghid detaliat cu recomandare Armor Shield IX

Adevărul despre acoperirea ceramică- Ghid detaliat

Merită acoperirile ceramice?
Ce este în primul rând o acoperire din ceramică auto? Și cum este această rată de duritate de 9 H față de alte produse de protecție a vopselei?
Deși există mai multe modalități de a condimenta aroma șoferilor dvs. zilnici, cum ar fi corectarea vopselei sau eforturile de auto-curățare, mulți consumatori analizează puterea găsită într-o sticlă de acoperire ceramică ca o opțiune viabilă.
Cu siguranță, pe internet, în zilele noastre, cu nenumărate videoclipuri pe rețelele de socializare care arată noroiul aruncat peste o capotă și se elimină instantaneu, lăsând abia o marcă murdară. Unii chiar zgârie vehiculul cu o brichetă, așa că arată modul în care reduce deteriorarea corpului. De fapt, rezultatele sunt greu de crezut.
Pentru mulți telespectatori, aceasta este prima dată când au auzit chiar și despre termenii „Acoperire ceramică” sau „Nano acoperire”. Alții sunt sceptici - videoclipurile au fost realizate într-un fel? Haina îmi va strica mașina? Rezultatele reale pot varia - sau toate acoperirile sunt la fel? Și de ce par atât de scumpe când sticla este atât de mică?
În postarea de astăzi, vom analiza realitățile acoperirii ceramice a mașinii tale, indiferent dacă fac ceea ce pretind și te vor ajuta să decizi dacă este pentru tine sau nu. Deși protecția oferită de aceste acoperiri este inegalabilă, acestea au unele dezavantaje potențiale în funcție de ceea ce urmează. Și da, rezultatele individuale și prețul vor varia.

Fundal; De ce are nevoie de mașina ta de o haină ceramică?

Vrei ca mașina ta să arate la fel de uimitoare ca și în ziua în care ai condus-o de pe lotul dealerului. Dar, în ciuda eforturilor dvs. de întreținere și spălare, zgârieturile, așchii și petele încep să se răspândească pe corpul mașinii dvs., iar vopseaua începe să se estompeze și să se estompeze de soare.
Acest lucru determină mulți consumatori să găsească modalități de a oferi protecție UV cu rezultate excepționale, strălucire îmbunătățită, daune reduse, la un preț corect.

Contaminanții Daunând constant suprafața mașinii

Orice și totul atacă în permanență finisajul mașinii tale. Noroi, praf, ploaie murdară, pete de apă, frână inestetică, praf începe să se lipească de mașina dvs. aproape imediat după curățare. Acești contaminanți pot duce, de asemenea, la deteriorarea vopselei, a farurilor și multe altele.
Și haideți să ne confruntăm, faptul că trebuie să vă spălați mașina este plictisitor, monoton și consumă mult timp. Zăpada, gheața, drumurile sărate, guma de copac și crapurile pentru păsări duc la o muncă mai grea de curățare.

Probleme cu utilizarea spălătorilor automate

Spălările automate ale mașinii ar putea pulveriza murdăria, dar vă pot zgâria și vă pot vopsea, în timp ce substanțele chimice utilizate sunt groaznice pentru finisare. În timp ce prețul și comoditatea unei spălări automate sunt atractive, daunele provocate provoacă stricațiuni în caroseria mașinilor. Nu mai vorbim de zgârieturi din viața de zi cu zi de la copii, căruțe de cumpărături, biciclete și scutere.

De ce nu ceara?

Ceara adaugă un nivel bun de strălucire și luciu și o cantitate mică de protecție, dar durează câteva luni în cel mai bun caz. Și în timp ce o haină de carnauba naturală și ceară spray vă oferă o duritate pe care o apreciază Mama Natură - nu este excepțional de puternică.
Dar cu siguranță nu produce rezultate la fel cu un produs de acoperire din sticlă de calitate. De asemenea, atunci când aplicați ceară de mașină, trebuie să o eliminați înainte să o aplicați din nou.
Iată că produsele de acoperire din ceramică auto intră în mix.
Proiectată inițial pentru industria petrolieră și spațială, tehnologia ceramică 9h s-a extins rapid în industria auto. Acesta permite clienților să aplice un strat de protecție prin nano-tehnologie în doze concentrate pentru produsele pulverizate. Toate din cauza cât de eficient este cu adevărat.

Ce este acoperirea ceramică pentru automobile?

Ce este o sticlă cu acoperire ceramică 9H? Cel mai simplu mod este să înțelegeți că acoperirile ceramice sunt să le gândiți la ele ca pe un al doilea strat de piele sau un strat sacrificabil de protecție peste stratul de vopsea limpede al mașinii dvs.
9H reprezintă duritatea acoperirii, pe baza scării creionului. Este ceea ce duce la durabilitate și la potențialul daunelor reduse ale deplasării. În timp ce există pe piață unele acoperiri ceramice pulverizatoare, duritatea 9H este deseori rezervată formulelor puternic concentrate.

Utilizarea nanotehnologiei în acoperirea ceramică

Utilizează nanotehnologia, care sunt în esență particule minuscule care formează un strat subțire foarte fin, complet invizibil pentru ochi. Deoarece aceste particule sunt atât de mici, atunci când sunt aplicate pe un finisaj, sigilează toți porii făcând substanța hidrofobă (hidrofobă), dar și rezistentă la UV, zgârieturi, substanțe chimice, căldură extremă și chiar anti-graffiti.
Acest strat ceramic 9H are ca rezultat un scut complet de Armură. Rezistența acestui strat protejează vopseaua împotriva deteriorarii prin razele UV, substanțe chimice pulverizate și alți contaminanți.
Calitatea superioară a hainei, strălucirea crescută, durabilitatea și calitățile de protecție. Dezavantajul este un preț ridicat pentru multe dintre aceste produse.
Diferența dintre suprafețele acoperite cu ceramică și cele neacoperite
Ce este un înveliș ceramic?   Diferența dintre o suprafață neacoperită față de un finisaj nano-ceramic acoperit.
Acest lucru explică, de asemenea, de ce sticla conține atât de puțin lichid (de obicei 30 ml). Particulele sunt atât de mici, încât acesta este tot ce este necesar pentru a acoperi o singură mașină. Acest lucru duce la o strălucire mai bună și mai multă forță pentru buckul tău de protecție.

Formează o legătură semipermanentă cu suprafața vehiculului

Acoperirea ceramică nano formează o legătură semipermanentă. Aceasta are ca rezultat un strat „sacrificial” care nu se va spăla sub curățare sau ploaie sau se va descompune pe o perioadă scurtă de timp. De fapt, durabilitatea este atât de protectoare, de obicei durează ani.
Ei resping murdăria și apa ca nimic altceva, ceea ce le face mai ușor de curățat prin pulverizare. Duritatea lor ajută la prevenirea spălarii marcajelor de învârtire și marire. Și, desigur, prețul protecției față de costul reparației îl face o propunere de valoare puternică.

Care sunt optiunile?

Deși acum prind aripi în „mainstream” - acoperirile ceramice sunt în jurul industriei de detalii de câțiva ani.
Cu toate acestea, din cauza costurilor de acoperire ceramică prohibitivă prin intermediul detaliilor, acestea au fost într-adevăr doar accesibile sau rentabile pentru entuziaști sau proprietarii de vehicule de înaltă calitate.
Există două opțiuni atunci când decideți că doriți finisarea mașinii dvs. acoperită cu ceramică:
  • Produse profesionale aplicate
  • Truse pentru consumatori de bricolaj

3a. Aplicație profesională

Cost de acoperire din ceramică: 500 euro - 2.000 euro

Acestea sunt acoperiri ceramice (auto) care trebuie aplicate de profesioniști instruiți și certificate și care oferă proprietăți super-hidrofobe. Utilizarea echipamentelor, a experienței și a forței de muncă face ca costurile să fie relativ mari, în funcție de bugetul dvs.
În ceea ce privește prețul de ceramică profesională, vă puteți aștepta să plătiți cel puțin 500 euro doar pentru cerere. Pre-prepararea cu o bară de argilă și pregătirea profesională vor adăuga câteva sute de dolari mai mult la un minim gol.

Timpul necesar pentru finalizarea procesului

Procesul nano ceramic durează de obicei între 1-5 zile, în funcție de starea vopselei, de dimensiunea vehiculului și de pachetele selectate. Pentru pachete premium de acoperire ceramică, cum ar fi Ceramic Pro Gold , așteptați să plătiți peste 2.000 euro de la un dealer autorizat.
Dar ce se întâmplă cu persoana obișnuită care nu conduce un Ferarri sau nu dorește să plătească potențial 1000 de euro pentru un polimer auto sau o acoperire ceramică?

3b. Truse pentru consumatori de nonprofesionisti

Costuri de acoperire ceramică: 20 euro - 150 euro

Recent, o serie de acoperiri auto interesante la nivel de consum au intrat pe piață. Acest lucru a deschis acoperiri ceramice „nano” pentru șoferii casual care sunt mai puțin preocupați de faptul că mașinile lor sunt de calitate în sala de expoziții și mai mult despre ușurința de curățare și protecția împotriva daunelor datorate elementelor.
Produsele de acoperire din ceramică DIY sunt atractive datorită capacității sale de a crea duritate excepțională - cu foarte puțin efort. Acest lucru se datorează nano-tehnologiei cu un polimer avansat infuzat în aceste produse - cum ar fi costumul Iron Man în Avengers Infinity War.
Acoperirea de bricolaj vine adesea într-o cutie atractivă, cu tot ce este necesar să se aplice. În cutia unui kit de bricolaj de calitate superioară veți găsi mănuși, un burete aplicator, cârpe din piele de căprioară, instrucțiuni detaliate și un prosop de microfibră tampon de înaltă calitate.

Beneficiile kiturilor pentru consumatori de bricolaj

Special concepute astfel încât să fie mult mai puțin sensibile decât învelișurile de calitate profesională, sunt de asemenea concepute pentru a fi aplicate cu puțin sau fără experiență. Calitatea și durabilitatea acestor produse pot varia enorm, dar, în comparație cu costurile aplicațiilor profesionale, acestea sunt, evident, mult mai accesibile pentru șoferul mediu.
Principalul atribut care îmbunătățește sau reduce durabilitatea este duritatea acestuia. În ceea ce privește modul în care să vă îmbrăcați singur o mașină ceramică, procesul este de fapt destul de simplu.

Armor Shield IX DIY Kit

Cel mai complet kit de DIY pentru acoperire din ceramică pentru consumatori

Setul de bricolaj include tot ceea ce aveți nevoie pentru a realiza o acoperire ceramică de calitate profesională fără experiență anterioară Aveți senzația de a conduce o mașină nouă, în fiecare zi.
Una dintre observațiile pe care le-am făcut când cercetăm cele mai populare opțiuni de protecție a vopselei ceramice de pe piață, a fost că, chiar dacă ar fi disponibile consumatorului mediu, nu recomandăm în mod necesar tuturor să le obțină. În timp ce cutia ar putea arăta bine la exterior, suportul și instrucțiunile au fost vagi.
Unii nu au avut prea multe îndrumări, acesta fiind principalul motiv pentru care am creat Armor Shield IX . AvalonKing a făcut ca o prioritate mare să îndrume corect clienții în întreaga experiență de la comanda cantității corecte, pregătirea, aplicarea acoperirii nano și modul de menținere a acesteia, astfel încât să dureze mulți ani.

Avantaje :

  • Nanoceramice relativ ușor de aplicat
  • Protecție extrem de rentabilă a vopselei
  • Rezultate foarte vizibile la un preț corect
  • Strălucire excepțională, duritate și durabilitate
  • Multă putere pentru o sticlă atât de mică de produs
  • Tot ce este necesar în interiorul cutiei - cu cele mai bune kituri de bricolaj

Contra :

  • Face efort pentru a pregăti în mod corespunzător o mașină dacă vopseaua este slabă
  • O mulțime de nanoceramice knockoff de proastă calitate produse dintr-un polimer ieftin. Cercetarea necesară
  • Adesea confundat cu boosterele ceramice spray - nu același lucru
  • Nu este o îndrumare corespunzătoare din partea fiecărei companii
  • Unele companii exagerează beneficiile sticlei lor de acoperire.


Ce face o acoperire cu nano-ceramică?

Există un motiv bun pentru care popularitatea lor crește foarte mult. O mulțime de beneficii sunt pur și simplu necunoscute în industria auto, dar acestea au spus, există și unele precauții minore de care trebuie să fiți conștienți.

4a. hidrofobă

Altfel cunoscut ca fiind foarte hidrofug.
O caracteristică importantă a unui strat de nano ceramică este că este hidrofobă. Practic, aceasta înseamnă că apa va fi respinsă instantaneu. Când mașina dvs. este acoperită cu ceramică, efectul incredibil de hidrofob al învelișului va face ca apa să se ridice și să se rostogolească de finisaj împreună cu majoritatea murdăriei, grimei sau noroiului (întrucât nu a putut să se lipească de vopseaua vehiculului). 
Când oamenii întreabă „ce este acoperirea ceramică” aceasta este adesea prima demonstrație.
 Cu toate acestea, există unele produse spray-ceramice „ceramice” care depind foarte mult de un polimer care reproduce aceleași atribute hidrofobe. Pur și simplu nu rezistă atât timp.

4b. Mell & Murting Repellent

Acoperirea cu vopsea ceramică lucrează mult mai greu la protejarea vehiculului decât la o lucrare obișnuită de vopsea.
Perla de ploaie și apă, spre deosebire de acumularea pe finisajul vopselei. Zăpada și gheața nu se lipesc. Și noroiul, așa cum s-a demonstrat mai sus, doar alunecă.

4c. Protecție împotriva daunelor UV / oxidării / ruginii

Vehiculele deseori expuse la soare vor începe să vadă vopseaua decolorând și să pară plictisitoare. Aceasta este cauzată de razele ultraviolete ale soarelui, care provoacă oxidarea vopselei auto. Prin adăugarea unui strat de acoperire ceramică la vopsea, puteți reduce dramatic oxidarea.

4d. Durabilitate îmbunătățită

După cum am spus mai sus, duritatea acoperirii este ceea ce duce la durabilitate. Dar nu este singurul factor. Acoperirile ceramice sau învelișurile nano, dacă doriți, lucrează mult mai greu la protejarea vehiculului decât la o lucrare obișnuită de vopsea.
Noua acoperire se leagă de structura moleculară a vopselei auto și nu poate fi dislocată prin vibrații sau forță externă, ceea ce înseamnă că durează ani nu luni.
Așa cum am menționat anterior în articol, gândește-te la un strat suplimentar de piele deasupra vopselei tale. Cât durează învelișul din ceramică? O sticlă bună de nano-acoperire DIY ar trebui să dureze 2-3 ani. Un spray de polimer ține doar aproximativ 6 luni.

Ce nu face o acoperire ceramică 9H?

O mulțime de concepții greșite despre ceea ce protecția nu acoperă. Unele dintre ele ar putea fi logice, dar niciodată mai puțin, să începem spunând acest lucru.

Nu face mașina rezistentă la glonț

Chiar și cea mai bună acoperire ceramică nu face ca mașina dvs. să fie impermeabilă.  Și nu sunt niște produse atotcuprinzătoare magice care să rezolve toate pericolele potențiale la care este expusă călătoria ta. Adevărul nu este că fiecare vehicul va beneficia de acesta

Nu elimină îngrijirea adecvată

Nu opresc așchii de piatră, nu împiedică petele de apă, nu înlocuiesc îngrijirea sau întreținerea corespunzătoare, nu previn șanțurile sau scufundările și nu rezistă pentru totdeauna.

Nu oferă protecție completă împotriva contaminanților

Doar pentru că vehiculul dvs. a fost supus procesului sau vopsirii ceramice, nu înseamnă că nu mai aveți nevoie să faceți praf, să spălați sau să îndepărtați excremente de păsări. Încă o faci. Diferența este că menținerea vopselei va necesita mai puțină grăsime la cot și mai puțin timp.

Mituri de acoperire ceramică

Ne-am gândit să rezolvăm câteva dintre miturile despre care cel mai adesea auzim, astfel încât să puteți obține faptele dvs. dintr-o sursă de încredere în cazul în care vă întrebați.

Mitul 1: Acoperirile ceramice sunt rezistente la zgârieturi

O mulțime de detaliști și furnizori exagerează rezistența la zgâriere a acoperirilor ceramice 9H pentru mașini, ajungând chiar până la a le numi rezistente la zgârieturi sau rezistente la jetoane, ceea ce este complet fals.
Zgârieturile mici pot fi cu siguranță rezistente printr-o acoperire nano-ceramică, iar stratul de sacrificiu pe care îl formează învelișul auto va ajuta cu siguranță împotriva unor incidente minore, care altfel ar putea să-ți marcheze suprafața. De exemplu, conducerea prin perie, mici bătuți mici de la biciclete, copii care se joacă sau animale care sărită emoționat împotriva mașinii.
Majoritatea acoperirilor mai noi pentru mașini au, de obicei, o cotă de 9 H pe scara creionului. Aceasta este cea mai mare rezistență la zgârieturi posibilă - totuși, acoperirile ceramice 9H pentru mașini nu sunt suficient de groase sau flexibile pentru a absorbi impactul unei roci care lovește vopseaua dvs. la viteza autostrăzii sau pentru a rezista împotriva cuiva care încearcă intenționat să vă zgârie mașina.

Mitul 2: Acoperirile Nano pentru mașina dvs. Nu necesită întreținere

Un alt mit este că mașinile acoperite cu ceramică nu necesită spălare sau întreținere. O acoperire va reduce foarte mult cantitatea de spălare și întreținere, dar nu va elimina complet necesitatea.
În cele din urmă, călătoria ta se va murdări. Acesta este doar un fapt al vieții.
Va mai fi nevoie de spălare, doar cu mult mai puțin efort și cu mai puțină frecvență. În general, cu o acoperire auto, va fi mult mai ușor. În plus, elimină nevoia de ceară la fiecare câteva săptămâni, economisind o mulțime de bani pe parcursul întregii vieți a acoperirilor ceramice.

Mitul 3: Acoperirile auto sunt permanente

În parte, acest lucru este adevărat. Acoperirea ceramică nano este de fapt semi-permanentă, în ceea ce privește legătura cu partea auto și se întinde într-un strat de sacrificiu dur și strălucitor. Asta înseamnă că nu trebuie să reaplicați în fiecare altă lună pentru a menține aspectul lucios.
Cât durează acoperirea ceramică? Cu un produs bun și aplicare corectă, ar trebui să dureze cel puțin 2-3 ani, cu toate acestea, cu siguranță nu este permanent.

Mitul 4: Acoperirea ceramică este foarte ușor de aplicat

Acest lucru este de fapt relativ adevărat. Odată ce noile truse de bricolaj devin disponibile consumatorilor, procesul de aplicare real este relativ ușor.
Acestea fiind spuse, nu este neapărat simplu. Înainte de a putea aplica chiar stratul nano, materialul trebuie să fie lipsit de vopsele de suprafață, ceea ce se aplică chiar și vehiculelor noi. Procesul depinde cu adevărat de condiție.
Deoarece acoperirea ceramică va adăuga semi-permanent un strat peste vopseaua vehiculului dvs., este crucial să faceți orice restaurare a vopselei înainte de a aplica acoperirea auto. Depindeți de dvs. să decideți, dar vă recomandăm să spălați mașina, să clapetați, să amortizați și să o păstrați curată în timp ce aplicați acoperirea.

Mitul 5: Acoperirile ceramice oferă mai multă strălucire decât produsele de etanșare și ceară

Nu neaparat. Adevărul este că învelișul nano pentru mașini nu oferă singur luciu - lucrările de pregătire efectuate dedesubt sunt, de asemenea, cruciale. Dacă aveți vopsea decolorată și aplicați o acoperire pe mașină, aceasta va fi în continuare decolorată, cu un pic de strălucire deasupra.
Același lucru este valabil și pentru marcajele de ceață sau vârtej, acestea vor fi, de asemenea, „blocate” sub acoperire dacă nu sunt scoase mai întâi. În timp ce strălucirea, durabilitatea și calitatea de protecție vor fi îmbunătățite, daunele de sub acestea vor fi amplificate.

Întrebări frecvente - Întrebări frecvente de acoperire ceramică

Informațiile de mai sus sunt cu adevărat educative și oferă o explicație detaliată a modului în care aceste produse funcționează. Iată câteva întrebări frecvente despre acoperirile ceramice care vă vor ajuta să înțelegeți mai departe

1. Cât durează o acoperire ceramică?

Din păcate, acesta nu este un răspuns alb-negru. Un înveliș ceramic de înaltă calitate DIY, cum ar fi Armor Shield IX, trebuie să reziste și să ofere proprietăți de protecție timp de cel puțin trei ani, dar poate dura până la cinci. Există trei factori care determină durabilitatea unei acoperiri ceramice.
Pregătirea și aplicația . Dacă un strat de ceramică este aplicat pe un vehicul curat și fără deșeuri, se va lega mai puternic, va penetra imperfecțiunile și se va vindeca mai greu. Când acoperirea este mai dură, oferă calități de protecție superioare, cu durabilitate sporită. Astfel, va dura mai mult.
Calitatea formulării . Nu toate acoperirile ceramice sunt formulate în mod egal. De fapt, există mai multe produse de acolo, care sunt versiuni extrem de reduse, care pur și simplu nu aderă sau flash în mod constant. Un strat de ceramică de înaltă calitate va fi lipicios, dar nu prea gros.
Procent procentual de SiO2. O sticlă bună de acoperire ceramică va conține cel puțin 80% SiO2 în formulare. Cu cât procentul de SiO2 este mai puternic, cu atât se va vindeca mai greu - și astfel - va dura mai mult.

2. Cum se îndepărtează acoperirea ceramică

Îndepărtarea acoperirii ceramice nu este ușoară. Există trei metode dovedite pentru îndeplinirea acestei sarcini. În primul rând, puteți utiliza un produs de îndepărtare a substanțelor chimice care este proiectat pentru îndepărtarea acoperirilor. Problema acestei metode este că substanța chimică tinde să fie foarte acidă, ceea ce provoacă deteriorarea suprafețelor neprotejate - cum ar fi cauciucul pe anvelope.
A doua îndepărtare constă în bara de lut a suprafeței. Aceasta tinde să funcționeze bine atunci când acoperirea este pe ultimele picioare și este foarte subțire. A treia metodă este corectarea vopselei sau folosirea specifică a unui compus de tăiere pentru lustruire pentru a „lustrui” acoperirea de pe suprafață.

3. Cum se menține acoperirea ceramică

Cea mai bună modalitate de a vă păstra puternic vehiculul acoperit cu ceramică este să activați un program de spălare a mâinilor consecvent, folosind un șampon neutru cu pH-ul care nu conține Ceară auto sau substanțe de etanșare. Vă recomandăm să vă spălați vehiculul protejat Armor Shield IX la fiecare două săptămâni, folosind tehnica de spălare a mâinilor cu două găleți.
După ce ați spălat vehiculul, vă recomandăm să aplicați o pulverizare de înaltă calitate SiO2 Ceramic Boost Spray la fiecare două luni. Acest lucru va aplica un strat de sacrificiu pe partea de sus a stratului dvs., care poate fi stratificat de fiecare dată când îl aplicați. Acest lucru poate prelungi semnificativ durata de viață a vehiculului dvs. nano-acoperit DIY și poate oferi adâncime suplimentară vopselei.

4. Din ce este realizat acoperirea ceramică?

Top sos secret. Pur și simplu glumesc - cam așa ceva. Un strat de ceramică este formulat cu mai multe ingrediente care lucrează împreună pentru a pătrunde imperfecțiuni microscopice pe suprafețe poroase și lasă un strat semipermanent de protecție.
Ingredientul principal este dioxidul de silice sau SiO2. Cu cât procentul de SiO2 este mai mare - cu atât se va vindeca mai puternic. Cu toate acestea, există un punct în care, dacă este prea gros, va face dificil să vă aplicați. Locul fericit este între 80 și 84% SiO2 pentru aplicarea DIY.
Alte ingrediente includ Dioxid de titan sau Nano TiO2, Activarea Fluorului, Particule de Silicon Strălucitoare, Poliazazan, Trietanolamină și apă.

5. Câte straturi de acoperire ceramică are nevoie de o mașină?

Unu. Acoperirile ceramice Nano nu se acoperă una peste alta. După ce aveți un strat de protecție aplicat pe suprafața vehiculului dvs., este suficient de bun. Vă recomandăm să aplicați un al doilea strat , dar acest lucru este doar pentru a vă asigura că aveți o acoperire uniformă pe toate suprafețele și nu pierdeți nicio zonă.
Îți poți îmbunătăți învelișul nano DIY aplicând un spray de înaltă calitate SiO2 Ceramic Boost Spray la fiecare câteva luni.

6. Poți aplica ceară pe o acoperire ceramică?

Poți - dar nu ar trebui. Aplicarea de ceară pe un înveliș ceramic este ca și cum ai pune o folie de vinil plictisitoare peste munca ta de 20.000 de euro. Ar putea ajuta la protejarea acoperirii, dar elimină majoritatea beneficiilor acoperirii ceramice. În principal, veți experimenta mai puține proprietăți hidrofobe, veți colecta mai multă murdărie și praf și trebuie să vă spălați mașina mai des.
Dacă doriți să protejați învelișul ceramic, utilizați în schimb un spray de înaltă calitate SiO2 Boost Spray, care aplică un alt strat de acoperire ceramică care se poate stratifica deasupra. Acest lucru va oferi protecția ceară de mașină, care durează mai mult și nu va reduce proprietățile hidrofobe.

Concluzie; Ceramic Coating este alegerea potrivită pentru dvs.?

Așadar, sperăm că acest lucru vă ajută să răspundeți „Ce este o acoperire ceramică?
În ceea ce privește dacă merită să vă înveliți mașina ceramică?
Da, absolut, pentru majoritatea mașinilor. Investiția marginală, în special din punct de vedere al bricolajului, face ca un înveliș din ceramică să merite achiziționat. Costul inițial va plăti singur în economii în mai puțin de câteva luni.
De asemenea, o aplicație profesională merită explorată dacă aveți un vehicul de ultimă generație sau un show. De fapt, am calculat puțin și, dacă ați extins costurile anterioare pe întreaga perioadă protejată, vă uitați la 0,05 euro pe zi .
Important este să nu vă așteptați la un produs magic care să formeze un câmp de protecție antiglonț în jurul mașinii dvs. Ceea ce face este să îți păstrezi mașina ca și cum a fost recent ceară de ani buni, face ca murdăria să cadă super ușor și face o treabă mai bună de a-ți proteja vopseaua decât orice ceară sau sigilant.
Este, de asemenea, fenomenal pe jante, plastic și, în special, faruri. De fapt, este atât de bine că am făcut ca mulți oameni să încerce propriul nostru Armor Shield IX și să le oferim recenzii cinstite în acest proces.
De la examinarea produsului, deschiderea cutiei și aplicarea, la recenzii după un an de utilizare sau mai mult, veți găsi o mulțime de informații online - în special pe YouTube.com.
Unele dintre aceste videoclipuri despre cum se pot viziona chiar și sute de mii de oameni urmărindu-le, așa că vă recomandăm să vizionați câteva dintre aceste videoclipuri înainte de a merge mai departe și să vă gândiți să mergeți mai departe cu o acoperire ceramică 9H. 
În cele din urmă, este important să știți că vă ghidăm pe întregul proces, astfel încât să puteți obține un rezultat ca și cum l-ați făcut profesional.
Așadar, întrebați-vă acest lucru : doriți ca mașina dvs. să arate ca și cum a fost spălată și cerată în fiecare zi de ani de zile, cu un finisaj lucios adânc, curățare ușoară, creșterea dramatică a nivelului de protecție a mediului? Dacă puteți spune da, vă recomandăm să încercați astăzi un kit de ceramică .


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu