Totalul afișărilor de pagină

duminică, 21 iunie 2020

AvalonKing Armor Shield IX Review

AvalonKing Armor Shield IX Review

Verdict
AvalonKing Armor Shield IX este cel mai bun înveliș ceramic pentru cei care caută comoditate în aplicare, calitate, dar și rezultat de lungă durată.
Obținerea unei acoperiri ceramice perfecte pentru mașina dvs. nu este o plimbare în parc, deoarece există multe mărci pe piață. Efectuarea alegerii corecte poate fi foarte complicată, deoarece există multe lucruri de luat în considerare. Dacă nu primiți informațiile corecte înainte de a face o achiziție, puteți ajunge să alegeți greșit.
Drept urmare, ne-am luat timp să examinăm unul dintre cele mai bune acoperiri ceramice din oraș - AvalonKing Armor Shield IX. Am testat-o ​​și descoperirile noastre sunt dezvăluite în această piesă, astfel încât veți putea lua o decizie bună.
Acoperire ceramică pentru revizie auto
Armor Shield IX Acoperire ceramică pentru mașini

Prezentare generală

Acoperirea ceramică AvalonKing Armor Shield IX este produsă cu ingrediente de înaltă calitate pentru a oferi un finisaj de primă clasă pentru mașina dvs. Nanotehnologia inovatoare folosită în producția sa garantează o protecție adecvată a suprafeței mașinii dvs. împotriva murdăriei, noroiului, ploii, apei și așa mai departe.

Caracteristici

Acoperirea ceramică AvalonKing Armor Shield IX este durabilă, având capacitatea de a dura până la 5 ani. Nu este scump și a fost formulat pentru o aplicare ușoară. Acest lucru vă va economisi bani, deoarece nu va trebui să plătiți un tehnician pentru aplicația sa.
Există multe straturi de apă acoperite pe piață, dar produsele AvalonKing ies în evidență. Veți obține o strălucire uimitoare fără a cheltui prea mult. De fapt, o mulțime de oameni vor crede că mașina dvs. poartă o acoperire profesională după aplicarea acoperirii ceramice AvalonKing.

ambalare

Setul de acoperire ceramică este livrat cu o sticlă de 30 ml, ideală pentru motociclete și mașini mici. Veți găsi, de asemenea, un burete aplicator cu părți dure și moi. De asemenea, există 3 piele de calitate superioară pentru aplicații, astfel încât aplicarea produsului să fie fără cârlig.
Mai mult, ambalajul conține o mănușă profesională rezistentă la perforație din nitril, astfel încât mâinile dvs. să fie protejate corespunzător în timpul aplicării. Pentru a capta totul, există un prosop mare, microfibră superfine, care vă asigură că automobilul dvs. are un finisaj perfect.

cerere

Aplicarea AvalonKing Armor Shield IX acoperire ceramică do-it-yourself (DIY) este la fel de ușoară ca ABC. Există un manual de utilizare care este foarte util și ușor de înțeles. În câteva minute, ar trebui să fiți complet cu aplicația și să aveți o suprafață fermecătoare a mașinii.
cea mai bună recenzie de acoperire ceramică auto
Armor-Shield-IX-Nano-ceramică-acoperire

Nanotehnologie inovatoare

Folosirea nanotehnologiei de vârf în producerea acoperirii ceramice AvalonKing Armor Shield IX asigură o legătură perfectă cu vopseaua vehiculului dvs., astfel încât va fi creat un strat formidabil. Nu se va spăla ani la rând și nu poate fi îndepărtat decât prin abraziune.
Nu va trebui să o reaplicați în fiecare lună, deoarece o singură aplicație este suficientă pentru a vă transporta pe mai mulți ani. Rezultatul este o finisare super-subțire asemănătoare unei oglinzi, care nu permite lipirea de niciun material. Protecția UV este foarte eficientă pentru prevenirea decolorării, ceea ce reprezintă un semn important de îmbătrânire a unui vehicul.

Proprietăți hidrofobe superioare

Acest lucru este, de asemenea, cunoscut ca proprietăți hidrofugante. Se asigură că apa este respinsă imediat când atinge mașina. Efectul hidrofob al acoperirii ceramice AvalonKing Armor Shield IX va face ca apa să formeze mărgele și să se rostogolească pe suprafața mașinii dvs. transportând puțin murdărie și noroi în acest proces.
BENEFICII PROTECTIVE
BENEFICII PROTECTIVE

Mell & Murting Repellent

Acoperirea ceramică AvalonKing Armor Shield IX oferă protecție suplimentară suprafeței vehiculului dumneavoastră. Deoarece ploaia, apa, gheața și zăpada nu se pot acumula pe acoperire, noroiul și murdăria vor fi doar alunecate.

Protecție împotriva daunelor UV / oxidării / ruginii

Când vopseaua auto este expusă la prea multă lumină solară, începe să se estompeze. Acest lucru este rezultatul razelor ultraviolete ale soarelui care oxidează vopseaua. Acoperirea ceramică AvalonKing Armor Shield IX reduce oxidarea, astfel încât decolorarea, deteriorarea UV și rugina vor fi prevenite.

Durabilitate îmbunătățită

AvalonKing Armor Shield IX protejează suprafața mașinii dvs. mai bine decât orice lucru tradițional de vopsea. Se îmbină cu structura moleculară a vopselei care nu poate fi dislocată prin forțe externe sau prin vibrații. Acest lucru face să dureze mulți ani. Oferă un strat suplimentar vopselei, astfel încât să poți avea o protecție suplimentară care va supraviețui mulți ani.

Mecanism de auto-curățare

Acoperirea ceramică AvalonKing Armor Shield IX este prevăzută cu un mecanism de auto-curățare, astfel încât să fie garantat un finisaj lucios în orice moment. Mecanismul de auto-curățare asigură că foto-cataliza este indusă prin absorbția radiațiilor ultraviolete (UV). Aceasta va duce la oxidarea bacteriilor și a materiei organice depuse pe suprafața acoperită a vehiculului dumneavoastră.
CE ESTE ÎN kitul de acoperire cu ceramică
CE ESTE ÎN kitul de acoperire cu ceramică

Necesarul de buffing mic

Dacă sunteți îngrijorat să utilizați prea multă energie pentru tamponare, acoperirea ceramică AvalonKing Armor Shield IX este cel mai bun pariu. Necesită o presiune minimă de tamponare, în contrast cu unele alte acoperiri care pot necesita eforturi serioase. Creat special pentru pasionați și pentru bricolajele de weekend, acest produs este foarte ușor de aplicat.
Serviciul superior pentru clienți
AvalonKing este de renume pentru serviciile excepționale pentru clienți și de aceea sunt foarte populare printre producătorii de acoperiri ceramice. Acestea sunt întotdeauna disponibile pentru a răspunde nevoilor dvs., în ceea ce privește produsul.

Livrare rapidă

Dacă aveți reședința în SUA sau Canada, probabil că veți obține produsul dvs. în câteva zile și nu este necesar să plătiți un cost de transport umflat. Transportul este afectat și în alte părți ale lumii și veți primi produsul dvs. la data promisă.

Linia de jos

La doar 69,99 USD pentru 1 kit, care este ideal pentru o motocicletă sau o mașină mică, acoperirea ceramică AvalonKing Armor Shield IX este cel mai bun produs pe care îl puteți obține pe piață. Dacă dețineți un sedan sau o mașină mare, veți avea nevoie de 3 2 kituri care se ridică la suma de 104,99 USD. Un SUV mare sau camion va avea nevoie de 3 truse care pot fi achiziționate pentru 139,98 USD.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu