Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 20 iunie 2020

Curățați scaunele din piele cu îngrijire din piele Colourlock

Deci scaunele din piele grasă devin din nou curate și catifelate

Scaunele din piele netedă nu numai că arată cochete, dar sunt foarte ușor de îngrijit. În cazul în care proprietarii scaunelor din țesătură sunt în mod constant plictisiți de pete și praf de cuib, proprietarul trebuie doar să leagănească un interior neted din piele cu o cârpă umedă, iar scaunele / placările să fie din nou curate. Cu toate acestea, tapițeria din piele are nevoie și de îngrijire profesională în mod regulat, deoarece pielea îmbătrânește de-a lungul timpului din cauza radiațiilor UV și a stresului mecanic intensiv. În plus, pielea se decolorează atunci când vine în contact cu îmbrăcămintea și este de asemenea lustruită până la un luciu ridicat. Este creată strălucirea de slănină notorie. În acest ghid, vrem să vă arătăm cât de ușor este să lăsați din nou scaunele din piele să strălucească în condițiile obișnuite ale mașinii.
Avem nevoie de un produs bun de curățat din piele, de o perie de piele și de o cârpă moale din microfibră.
Curățare netedă din piele
Este versiunea cu un produs de curățare ușoară din piele - nu este necesară o curățare puternică disponibilă alternativ, deoarece nu avem pete adânci și dorim doar să îndepărtăm murdăria suprafeței.
Pentru a clarifica rezultatul curățării, am împărțit scaunul din piele pentru acest ghid cu o bandă de mascare.
Acum apucați peria de piele, agitați curățătorul și puneți spuma mai curată pe perie. Conform instrucțiunilor de utilizare, produsul de curățare nu trebuie aplicat niciodată direct pe piele, ne place să ne lipim de ea;).
Preparate pentru curățarea pielii
Acum întindeți spuma de curățare pe piele într-o mișcare circulară, folosind presiunea ușoară a periei. Cel mai bine este să lucrați în zone mai mici, vă recomandăm să alegeți cusăturile ca granițe ale zonei naturale. Această procedură este deosebit de eficientă la temperaturi ambiante ridicate, deoarece produsul de curățare nu trebuie să se usuce pe piele între ele.
Curățare netedă din piele cu o perie de piele
Peria sprijină acest produs de curățare în acest moment și ajută la slăbirea murdăriei care este lipită pe suprafața pielii și se leagă în spumă. Spuma de detergent trebuie dozată în funcție de circumstanțe, în funcție de uscarea pielii. Nu trebuie să vă faceți griji că curățarea este posibil să nu fie uniformă - acest pas poate fi repetat de nenumărate ori până când rezultatul general este convingător.
Curățare netedă din piele cu o perie de piele
Acum este momentul să îndepărtați spuma reziduală cu murdăria slăbită. Vă recomandăm o cârpă microfibră ușor umedă și pufoasă. În acest ghid, folosim explicit o cârpă albă de zăpadă pentru a vizualiza cantitățile de murdărie. Cantitatea vizibilă în imagine provine doar dintr-una din cele patru secțiuni curățate cusătură-cusătură - deci suma este remarcabil de mare.
Piele netedă pentru curățarea murdăriei
Faptul se reflectă în rezultatul final al etapei de curățare. Decuplați, închideți perdeaua ... bunătatea mea ... .. curățătorul și peria probabil au făcut tot posibilul. Suprafața din piele strălucește acum într-o nuanță elegantă și deja se simte foarte frumos la atingere. În schimb, suprafața netratată pare extrem de naturală, ca și cum ar fi acoperită cu un strat de lac.
În general, rezultatul curățării este foarte convingător și ne motivează să desfășurăm procesul pe restul interiorului din piele. Cu toate acestea, lăsăm fâșia netratată până la sfârșit și ne desfășurăm în diferența incredibilă dintre înainte și după.
Compararea rezultatului final pentru curățarea pielii netede
Desigur, doriți să păstrați noua stare de piele cât mai mult timp posibil. Aici intră în joc protectorul din piele Colourlock inclus în set. Protectorul de piele este o loțiune de îngrijire a pielii, care pătrunde adânc în piele, făcând-o suplă și protejând-o permanent împotriva îmbătrânirii cauzate de radiațiile UV.
Avem nevoie de protector, un burete de aplicație moale (din microfibră ) și o nouă pânză din microfibră. Și din nou am tapetat jumătate din suprafața curățată pentru a vă arăta diferența.
Pregătire netedă pentru îngrijirea pielii
Prindeți protectorul de piele - agitare obligatorie - și aplicați o cantitate nu prea mică aplicatorului. Apoi, laptele de îngrijire este uniform strecurat pe suprafața de piele curățată. Setul include o cârpă cu flux, pe care o puteți folosi și pentru ordinul protectorului. Manipularea pânzei de curgere este oarecum incomodă, de aceea preferăm aplicatorul cu microfibră.
În funcție de starea pielii, se poate întâmpla ca o cantitate relativ mare de protector să fie absorbită direct la începutul lucrării. Acest lucru este OK, dar nu înseamnă că protectorul trebuie aplicat în cantități mari până când pielea este îmbibată cu ea. Două probe bine dozate sunt complet suficiente.
Și banda din nou ... Diferența nu este la fel de clară ca în etapa de curățare. Suprafața pielii se simte puțin mai netedă și are acum proprietăți hidrofugante și este exact ceea ce face protectorul de piele. Aplicația de protecție este în partea stângă, doar jumătatea curățată este în dreapta, starea inițială rămâne deasupra.
Loțiune de îngrijire a pielii netede comparație rezultat

În funcție de natura pielii, se poate întâmpla să nu vezi diferența optic, ci mai degrabă să o simți. În ochii noștri, aceasta vorbește pentru calitatea Protectorului. Acest lucru are un efect asupra pielii, nu se întunecă și conferă suprafeței pielii aspectul său autentic, natural, catifelat.
Produse utilizate
Unelte
  • Kwazar Mercury Super Pro + pulverizator fin 500ml verde
    Pulverizator fin Mercury Super Pro + de înaltă calitate, rezistent la substanțe chimice, cu mecanismul inovator de pulverizare cu dublă acțiune. Modelul de pulverizare al Mercury este ideal pentru umectarea sub formă de napi cu detergenți sau apă.
  • 3M Scotch Tape 3434 Banda de mascare 24mm
    Banda de mascare flexibilă de înaltă calitate, cu aderență puternică și îndepărtare fără reziduuri datorită filmului adeziv


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu