Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 6 iunie 2020

Despre Ceramic Pro

  • CARACTERISTICI

Temperatura

Acoperirea poate fi aplicată la temperaturi de până la -20 Fahrenheit. Odată întărit, acoperirea oferă protecție împotriva temperaturilor extreme, cuprinse între -50 și 2.200 grade Fahrenheit.

Oxidare și rezistență la coroziune

Ceramic Pro protejează vopseaua și metalul de a intra în contact cu apa și oxigenul împiedicând oxidarea și coroziunea. Testul de coroziune prin pulverizare cu sare ASTM B117 oferă un mediu coroziv controlat care a fost utilizat pentru a produce informații relative de rezistență la coroziune pentru epruvete de metale și metale acoperite expuse într-o cameră de testare dată. Testele chimice efectuate de SGS și intern sunt: ​​spray de sare de 5% timp de 350 de ore, cu rezultate fără deteriorare vizibilă, precum și spray de sare de 5% pentru 5000 de ore, fără daune vizibile (test intern).

Rezistență chimică

Acoperirea are 100% rezistență împotriva contaminanților nocivi și a substanțelor chimice dure. Odată vindecat, singura cale de a îndepărta acoperirea este prin abraziune grea. Produsele chimice testate și efectuate de SGS includ: JIS K5400 Alkali, acizi și sare. Această metodă de testare identifică cât de bine rezistența acoperirii rezistă la carbonatul de sodiu, acidul sulfuric și clorura de sodiu, în ciuda expunerii grele. Rezultat: 5% Na2CO3 timp de 24 de ore: Fără daune vizibile, 5% H2SO4 timp de 24 de ore: Fără daune vizibile și 5% NaCL pentru 96 ore: Fără daune vizibile.

Test SGS

Testele au fost efectuate de SGS. SGS este cea mai mare și mai importantă companie de inspecție, verificare, testare și certificare din lume, de încredere de milioane.
Nivel de luciu - Înalt- (depinde de substrat)
Vâscozitatea # 2 Zahn Cup- 12 ~ 14 secunde
5% pulverizare cu sare (ASTM B117) - Durerea
creionului de 350 ore (JIS 5400) - Deasupra 9H
Banda de tăiere încrucișată (ASTM D3359) - 5b (fără pierderi de acoperire)
Mandrel Bend (ASTM D522) - 0 mm pierdere de acoperire la 180 ° Rotire
Impact (ASTM D2794) - 80/80 inch-lbs

Ce este acoperirea ceramică?

Suntem aici pentru a răspunde la alte câteva întrebări pe care le puteți avea cu privire la acoperirea Ceramic Pro nano ceramic Poate vă gândiți: „De ce Ceramic Pro? Ce face Ceramic Pro unic? ”. Sincer, nu există nimic care să păstreze valoarea vehiculului dvs., cum ar fi Ceramic Pro. O va face să strălucească de parcă nu l-ai mai văzut niciodată. Cel mai bun atribut în acest sens este faptul că face mașina să rămână mai curată mai mult, pe lângă faptul că o face mult mai ușor de curățat. Știm că îți iubești mașina și îți place să arate strălucitor. Să ne explicăm despre ce este acoperirea ceramică Ceramic Pro și cum funcționează!
Produsul nostru principal este Ceramic Pro 9H, pentru asta ne cunosc majoritatea oamenilor. În această sticlă, există dioxid de silice și dioxid de titan și sosul secret - solvenții. Dacă ar fi să expunem această soluție la aer, aceasta se va usca la 65% din sticlă tare. Poate vă întrebați: „Cum pot să pun un pahar pe mașină și să mă aștept să nu se spargă?”. Vom explica de ce este posibil acest lucru.

Cum funcționează Ceramic Pro

Ceramic Pro nu numai că este greu și excelent la prevenirea petei, dar este extrem de flexibil. Puteți vedea clar o diferență între panourile auto acoperite și panourile care nu sunt. Nu numai că învelișul vă face vopseaua mai strălucitoare, dar adaugă și câteva caracteristici interesante, precum anti-amprenta. Amprentele se șterg cu ușurință după acoperirea cu 9H. Învelișul face, de asemenea, suprafața ta antiaderentă și anti-zgârietură. Vei primi zgârieturi mult mai puține odată ce vopseaua va fi acoperită și, dacă o faci, se vor șterge cu ușurință.
Deci, revenind la întrebarea „Cum se poate proteja sticla și nu se crăpa?”. Veți putea vedea că se îndoaie și se flexează în același ritm cu vopseaua. Nu va crăpa. Dacă primiți pachetul nostru de aur, vine cu o garanție pe viață. Dar avem pachete care se potrivesc fiecărui buget și avem un serviciu pentru fiecare vehicul.
Iată puțin mai multe despre cum funcționează Ceramic Pro. Când vorbim despre Ceramic Pro, vorbim despre nanotehnologie. Nanotehnologia este foarte, foarte, foarte mică. Un model de ancoră este, practic, porii deschiși ai vopselei care sunt particule incredibil de mici, de nivel atomic. Ce face Ceramic Pro este că îți ia modelul de ancoră și umple permanent porii cu dioxid de silice și dioxid de titan. Aceasta crește permanent duritatea și protecția împotriva radiațiilor UV, pe lângă toate celelalte caracteristici deosebite pe care Ceramic Pro le oferă.

Ce face acoperirea noastră ceramică atât de specială?

Unul dintre celelalte aspecte care fac ca Ceramic Pro să fie atât de unic și atât de special, este că a fost conceput pentru a fi o acoperire multistratabilă. Deci, ce înseamnă asta pentru dvs. ca consumator și pentru vehiculul dvs.? Când aplicați orice, chiar și Ceramic Pro, pe suprafața vehiculului dvs., porii dvs. se vor umple, dar veți avea câteva vârfuri care rămân deasupra. Așadar, adăugând mai multe straturi, puteți realiza un substrat de top nou, care este mai atrăgător vizual. Este mult mai neted și mult mai greu.
Acest lucru ne aduce la termenul despre care s-ar putea să auzi destul de des, 9H. Ce este 9H? Este o măsurare a durității. Odată ce am reușit să obținem acest nou substrat de top, puteți să vă apropiați mult mai mult de această duritate de 9 H decât de substratul original. Cele mai tipice straturi clare se măsoară între 2 și 3H. După cum puteți vedea, putem să aproape triplăm densitatea substratului dvs. original cu acoperirea noastră ceramică.
Deci, cum funcționează și cum se leagă vehiculul dvs.? Ceara și produsele de etanșare din trecut au lucrat formând o legătură fizică. Particulele sunt destul de mari și se leagă bine una de cealaltă, dar nu atât de bine la umplerea permanentă a porilor. Se vor lega împreună și se vor așeza deasupra suprafeței pentru a proteja ceea ce este dedesubt. Acum, Ceramic Pro funcționează diferit formând o legătură covalentă și umplând permanent porii folosind particule incredibil de mici. Acest efect nu poate fi spălat sau îndepărtat de detergenți. Căldura nu o va evapora așa cum au avut în trecut ceară și substanțe de etanșare. Aceasta este o legătură permanentă, deci nu poate fi înlăturată cu altceva decât cu abraziune.
În continuare, haideți să vorbim despre ceva pe care îl veți vedea în mod obișnuit cu marketingul în Ceramic Pro, care este comportamentul apei sau beading. Ceea ce veți vedea este că, odată ce Ceramic Pro umple porii, lasă în urmă nanotuburile care se ridică în sus. Nanotuburile ne permit să obținem o perlă de apă nesigură. Acest lucru promovează efectul de auto-curățare și de ce vehiculul dvs. rămâne curat atât de mult timp. Desigur, în timp, acest lucru se poate diminua ușor. Cu toate acestea, porii umpluți este o legătură permanentă. Protecția UV, rezistența ta la pete și toate lucrurile care sunt garantate sunt de mediu, vor rămâne permanent.
În sfârșit, am fost întrebați destul de des: „Pot pune asta pe mașina mea mai veche? Sau, „Va completa zgârieturi?”. Răspunsul la acest lucru este da, îl puteți pune pe mașinile mai vechi, dar nu completează zgârieturi. Nu merge așa. Cu toate acestea, ceea ce este excelent în ceea ce facem este că toți tehnicienii noștri sunt, de asemenea, instruiți în arta corectării vopselei. De ce ai avea nevoie de asta? Vom explica.
RIDS reprezintă defecte și zgârieturi izolate aleatoriu. Ceea ce ne referim la asta este că, în timp, pe măsură ce vă spălați mașina, o conduceți sau faceți orice altceva, veți primi zgârieturi aleatorii. Cu cât obțineți mai multe RIDS, cu atât veți vedea un efect de țesătură de păianjen pe vopsea. Cu cât mai multe zgârieturi veți obține în timp, cu atât vopseaua este mai puțin limpede. Prin arta corectării vopselei, pe care o fac toți tehnicienii noștri, reducem RID-urile pentru a scăpa de efectul de pânză de păianjen.
Pentru a rezuma, avem pachete cu garanții care variază de la șase luni până la garanții de viață. Există cu adevărat ceva pentru toată lumea. Viitorul este acum, ceara este moartă, iar Ceramic Pro este răspunsul la păstrarea permanentă a vehiculului dvs. cu acoperirea noastră ceramică 9H.

Un nou înveliș Ceramic Pro va dura aproximativ 2-3 săptămâni pentru a se vindeca la întreaga sa putere. În acest timp, trebuie luate anumite precauții.

Timpul de întărire este de 2-3 săptămâni, în funcție de condițiile de mediu, cum ar fi umiditatea și temperatura. Aveți grijă specială în perioada de timp. Acoperirea vă poate ajuta să împiedicați stratul limpede de pe petele de apă, deoarece este hidrofob. Ceramic Pro, cu toate acestea, nu are dovadă de gloanțe și poate totuși obține pete de apă dură. Învelișul este mai puțin probabil să se eticheteze decât se șterge din fabrica, dar poate obține în special pete de apă în timpul procesului de întărire și poate fi costisitor de îndepărtat.
În timpul procesului de întărire, evitați:
    • Parcarea sub un copac, în special în cazul în care există vărsare. Nu doriți seva de copac pe o acoperire proaspătă.
    • Permitând excremente de pasăre, seva sau polenul să stea pe mașină și să se coace la soare.
    • Spălarea sau eliminarea vopselei
Dacă observați că mașina dvs. primește pete de apă, excremente de păsări, bug-uri, seva de copac sau alți contaminanți în primele două săptămâni, îndepărtați-o imediat urmând instrucțiunile noastre de îngrijire. Rețineți că acoperirea este încă moale. Fii blând când lucrezi la vopsea.
  • ÎNGRIJIREA ȘI ÎNTREȚINEREA PRO CERAMICĂ DUPĂ PROCESUL DE CURĂRARE ESTE COMPLETSpălarea mașinii acasă
Ceramic Pro este extrem de neted, asta înseamnă că majoritatea lucrurilor se vor dizolva și vor fi eliminate de efectul de auto-curățare al Ceramic Pro. Minimizarea frecării (în special cu un prosop uscat) pe acoperire va asigura longevitatea acestuia. Utilizați Ceramic Pro Cleaner pentru a elimina excremente de păsări, bug-uri și puie de copac. A urmat ștergerea acestuia cu un prosop de microfibră moale, fără margini.

Program de spălare

Pentru cele mai bune rezultate, mașina trebuie spălată pe două săptămâni pentru a evita acumularea excesivă de contaminare. Folosiți numai săpunuri ușoare recomandate.
Evitați spălarea mașinilor cu volum ridicat de perii și substanțele de curățare cu detergent PH mari.
Evitați spălarea în lumina directă a soarelui pentru a minimiza strecuratul și apariția apei.
Spălați de sus în jos lăsând cele mai murdare secțiuni pentru a evita contaminarea încrucișată.
Folosiți săpun separat.

Metode de spălare

Spălarea standard la domiciliu
Utilizați o armă de spumă (optimă) sau o gâște de spălare din microfibră pentru a săpunul mașinii. Clătiți-l cu o mașină de spălat sub presiune (optim) sau furtun. Uscați cu prosoape curate din microfibră.
Spray 'n washing self spălări auto
Selectați săpunul de înaltă presiune. Săpună mașina în jos (nu folosiți niciodată periile furnizate în special pe vopsea!). Clătiți mașina cu clătirea de înaltă presiune. Uscați cu prosoape curate din microfibră.
Spălarea
mașinii Spălarea mașinii numai fără atingere. Nu folosiți niciodată o spălătorie auto cu perii! Nu selectați niciodată opțiunea „ceară spray”.

Uscare

  • Ceramic Pro Care este un ajutor excelent. Utilizarea Ceramic Pro Care și o microfibră umedă pentru a usca mai întâi vehiculul urmată de utilizarea a doua microfibră pentru a termina uscarea vehiculului. Acest proces vă va oferi cele mai bune rezultate.
  • Uscați întotdeauna complet și nu lăsați niciodată să se „usuce” aerul. Apa de la robinet conține minerale care pot lăsa depozite creând pete de apă.
  • Utilizați numai șervețele de calitate din microfibră pentru a obține rezultate optime și evitați ștergerea agresivă, permițând materialului să absoarbă apa.

Eliminarea spotului

  • Nu folosiți niciodată produse agresive pentru a lustrui acoperirea sau a elimina contaminarea suprafeței.
  • Nu folosiți niciodată forța excesivă pentru a îndepărta petele.
  • Picăturile de pasăre, gudronul, seva, etc. trebuie îndepărtate cât mai curând posibil pentru a evita colorarea sau întărirea temporară a acoperirii. Orice colorare rămasă în urma căderilor de păsări se va descompune în câteva zile fără a afecta acoperirea.

După spălare

Nu ceară acoperirea. Nu este necesară, iar ceara nu se va lipi de acoperire. Ceramic Pro Care este produsul de întreținere și îngrijire recomandat. Întrebați instalatorul local despre cumpărarea Ceramic Pro Care în timpul vizitei.

Spalare automata

Mergeți întotdeauna la o spălare fără atingere! Utilizarea unei spălări automate cu perii va anula garanția și va plictisi acoperirea. Ceramic Pro 9H durează până la 2 săptămâni pentru a atinge duritatea deplină. Vă rugăm să vă descurcați cu grijă și nu spălați vehiculul pentru primele 2 săptămâni.

Program de întreținere a pielii și țesăturilor

  • Pentru cele mai bune rezultate, toate suprafețele din piele / vinil trebuie curățate bi-săptămânal cu un protector de piele pentru a evita acumularea de contaminanți și reumplerea uleiurilor naturale.
  • Aspirați covoarele în mod regulat și utilizați covoare și produse de curățare a țesăturilor atunci când este necesar.
  • Ștergeți imediat vărsările pe piele, vinil sau țesătură.

Inspectii anuale

Inspecțiile anuale sunt procedeul recomandat pentru a asigura menținerea acoperirii și grija pentru vehicul. Inspecțiile anuale trebuie efectuate de un aplicator aprobat în termen de 30 de zile înainte de data aniversării ultimului serviciu, pentru a asigura performanța maximă. Deși durabile și de lungă durată, inspecțiile anuale asigură luciu și protecție maximă împotriva acoperirii Ceramic Pro.
EXTERIOR CERAMIC PRO
GARANȚIE
2.1 Ceramic Pro Gold
Garanția este valabilă pentru durata de viață a unui vehicul de la data cererii pentru oricare vehicul. Această garanție necesită anual inspecții și devine 5 ani Garanție de la data ultimei inspecții dacă o inspecție este ratată.
2.2 Ceramic Pro Silver
Garanția este valabilă timp de cinci (5) ani data cererii pentru orice vehicul. Această garanție necesită inspecții anuale și devine o garanție de 2 ani de la data ultimei inspecții dacă o inspecție este ratat.
2.3 Ceramic Pro Bronz
Garanția este valabilă timp de doi (2) ani data cererii pentru orice vehicul.Această garanție necesită inspecții anuale și devine o garanție de 1 an de la data ultimei inspecții în cazul în care o inspecție este ratată.
2.4 Ceramic Pro Sport
Garanția este valabilă timp de șase (6) luni de la data cererii pentru orice vehicul.
2.5 Ceramic Pro PPF și vinil Garanție
1. Garanții Pro ceramice pentru îmbunătățire substratul pe care este aplicat și face acel substrat hidrofob și mai ușor de întreținut pe toată lungimea garanție pe suportul pe care este aplicat.
2. Ceramic Pro garantează remedierea oricărei cerere de garanție procesată prin intermediul garanția substraturilor cu reaplicarea a produsului Ceramic Pro fără costuri.
3. Toate garanțiile sunt supuse garanția PPF sau vinil sunt instalat pe și nu va fi garantat mai mare decât lungimea acoperirii din garanția substratului, nici pentru vreo acoperire suplimentară decât garanția substratului.
4. Schimbarea finisajului (adică de la Matte la Satin) nu este garantat. Suntem foarte recomandă utilizarea unor probe mici a fiecărui substrat, indiferent dacă este un vinil roșu mat sau ppf stealth. A 50/50 eșantion va permite clientului decideți și acceptați finisarea cu acoperire.
2.6 Garanție ceramică Pro Rain
1. Garanția Ceramic Pro Rain este valabilă timp de 12 luni prin instalare de la un instalator certificat împotriva pierderii de hidrofobicitate și mediu colorarea contaminanților.
2.7 Roată și etrier Ceramic Pro garanţie
1. Roată și etrier Ceramic Pro
Garanția este valabilă timp de 36 de luni de la data cererii pentru orice vehicul împotriva pierderii hidrofobicității și colorarea contaminanților din mediu.Rugina de suprafață, pittingul sau decolorarea sunt rezultat direct al întreținerii necorespunzătoare și nu este acoperită de această garanție.
03. INSPECȚIE ANUALĂ
1. Trebuie efectuate inspecții anuale iesit de un aplicator aprobat,Cu 30 de zile înainte de data aniversării din ultimul serviciu care menține garanția.2. Neîndeplinirea anuală inspecția în termenul necesar va schimbați perioada de acoperire a minimului număr de ani menționați în fiecare diferit garanție în partea 02. a acestei garanții document. Inspecțiile anuale sunt nr mai mult timp necesar.
3. Taxa determinată de omologat solicitantul va fi perceput pentru anual
Inspecție, care include - Exterior Spălare, decontaminare și inspecție și posibilă reaplicare a acoperirii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu