Totalul afișărilor de pagină

duminică, 21 iunie 2020

Cum să eliminați acoperirea ceramică - Proces complet ușor cu pas

Cum să eliminați acoperirea ceramică - Proces complet ușor cu pas

Cel mai probabil veți dori să îndepărtați acoperirea ceramică la un moment dat. Cu toate acestea, este posibil să apară o problemă în încercările dvs. de a îndepărta acoperirea ceramică . Acest lucru este prilejuit în principal de faptul că unele dintre componentele utilizate la fabricarea acoperirii ceramice sunt aceleași cu cele din fabricarea glazurii de olărit.
Cum se îndepărtează acoperirea ceramică
Îndepărtați acoperirea ceramică
Scoaterea acoperirii ceramice este un puzzle. În timp ce materialul de etanșare și ceara pot fi îndepărtate doar cu lut și un lac de finisare, învelișurile ceramice necesită cel mai mult să fie îndepărtate cel puțin un lustru mediu.
Imposibilitatea de a îndepărta vechiul strat de acoperire ceramică va descuraja cel mai probabil noul produs de a se lega cu suprafața în mod corespunzător și, aparent, va afecta durabilitatea acestuia.
Prin urmare, este potrivit să îndepărtați complet stratul uzat de acoperire ceramică înainte de a începe aplicarea unui nou produs de protecție.
Acest articol se va concentra pe cele mai bune moduri de îndepărtare a acoperirii ceramice.

Cele mai bune modalități de îndepărtare a acoperirii ceramice

Eliminarea substanțelor chimice
Eliminarea substanțelor chimice

1. îndepărtarea chimică

Folosirea substanțelor chimice pentru îndepărtarea acoperirii ceramice poate fi considerată una dintre cele mai eficiente modalități. Chiar dacă acoperirea ceramică ar putea fi rezistentă la unele substanțe chimice, rezistența lor este redusă semnificativ prin utilizarea de produse alcaline. Nu se știe dacă produsul alcalin este capabil să îndepărteze întregul strat vechi. Cu toate acestea, se spune că au impact asupra performanțelor sale și uneori dăunează acoperirii exterioare a vehiculului dumneavoastră.
Produsul are suficiente proprietăți chimice pentru a putea îndepărta acoperirea ceramică. Este suficient de puternic pentru a îndepărta lucrările de vopsea de dedesubt. Cel mai bun demachiant chimic pe care l-am găsit „ Chemical Guys GAP_619_16 Black Light Hybrid Radiant Finish Color Enhancer ”
Când utilizați substanțe chimice pentru a îndepărta acoperirea ceramică, mai jos sunt pașii care trebuie urmați:
  • Puneți aproximativ 20 până la 30 de picături pe aplicator pentru a imprima suportul pentru aplicare
  • Întindeți produsul în mijlocul secțiunii
  • Folosiți un model de suprapunere pentru trapa transversală
  • Atenție la garduri și linii de corp; aici se întâlnesc pete înalte
  • Faceți între 3 și 4 modele de trape transversale complete aplicând în fiecare secțiune
  • Folosiți lovituri lungi și netede
  • După ce ai acoperit complet secțiunea, este timpul să nivelezi și să elimini excesul
  • Ștergeți mai întâi presiunea fermă și liniile drepte
  • Începeți și încheiați întotdeauna fiecare secțiune cu margini și linii ale corpului
  • Ștergeți, curățați prosopul, cercuri mici ale încheieturii
  • Folosiți din nou un prosop cu pile mici pentru a treia ștergere
  • Păstrați întotdeauna mâna cât se poate de plat; nu te prinde de prosop în mână.
  • Odată ce amestecați placa, ar trebui să fie necesare doar 6 până la 8 picături mici pentru a face fiecare panou sau secțiune
  • Întindeți produsul pe întreaga secțiune pe primele 4 lovituri
  • Du-te înapoi și lucrează produsul în întreaga secțiune
  • Încercați să faceți lovituri lungi chiar și cu o presiune constantă și echilibrată
  • Stabilirea produsului este uniformă și rapidă este importantă
  • Apăsați vârfurile degetelor în crăpături și în locuri strânse
  • Întindeți produsul în mod uniform pe întreaga secțiune

2. Argilă

În măsura în care argilarea poate fi insuficientă, aceasta are încă un efect asupra acoperirii. Mai ales dacă acoperirea pare destul de erodată, se recomandă scăparea unei părți mari din acoperire din strat.
Din punct de vedere compozițional, argila este un compozit adeziv și este folosită pentru a elimina substanțele chimice de pe suprafața exterioară a vopselei auto. Având în vedere că este abraziv, elimină contaminanții atunci când bara de lut este arzată pe suprafață.
Contaminanții se lipesc de tijă, deoarece lutul este lipicios. Acestea includ zgârieturi și marcaj.
Cu toate acestea, folosirea argilei ca mod de detașare a acoperirii ceramice are propriile sale demerite; cea mai pronunțată fiind că nu scapă de contaminarea cu fier.
argilă pentru îndepărtarea acoperirii ceramice
argilă pentru îndepărtarea acoperirii ceramice
Aveți în vedere utilizarea argilei pentru îndepărtarea acoperirii ceramice? Urmați pașii de mai jos:
  • Glisați tija de lut dintr-o parte în cealaltă parte a exteriorului vopselei vehiculului dvs., trecând pe lângă orice se proiectează la suprafață.
  • Pentru a proteja vehiculul de a fi deteriorat de resturile neatacate, folosiți grăsime pentru a face suprafața umedă în timpul lutului.
  • Curățați suprafața folosind o cârpă liberă pentru a scăpa de moloz și pregătiți-o pentru a putea aplica o nouă acoperire de protecție.

3. Lustruire

Lustruirea este cea mai populară și folosită metodă de îndepărtare a acoperirii din vehicul. Acest lucru este esențial pentru pregătirea exteriorului pentru aplicarea noului strat ceramic și pentru eliminarea eventualelor contaminări. Următorii pași trebuie luați în considerare în lustruire.
lustruire pentru îndepărtarea acoperirii ceramice
polizare
  • Pasul 1: conduceți mașina în zona umbrită și spălați-o cu mâna. Clătește, dar nu-l usucă! Vă rugăm să rețineți că procesul de rulare poate fi dezordonat, asigurați-vă că animalele de companie, mașinile și pereții sunt acoperite pentru a evita murdărirea acestora.
  • Pasul 2: Obțineți un strat ușor umed și curat, aplicați puțin compus pe o secțiune a panoului de corp. Rotiți placa paralelă cu suprafața mașinii în încercarea de a evita semnele de învârtire. Trebuie aplicată o presiune constantă, în timp ce lucrați înainte și înapoi pe toată suprafața panoului. Faceți același lucru cu alte panouri.
  • Pasul 3: În caz de necesitate, este recomandat să fie clătite. Acest lucru îl împiedică să se satureze și să se gumbească cu compușii.
  • Pasul 4: La final, se recomandă spălarea și spălarea mașinii cu mâna pentru încă o dată. Acest lucru ar trebui să se facă pe portbagaj, jambiere de capotă și uși. Trebuie uscate bine.
  • Pasul 5: Aplicați strat de ceară pentru a masca măștile de vârtej și suprafețele rămase imperfecte.
  • Pasul 6: Celelalte zone ale mașinii, cum ar fi ferestrele și interioarele, trebuie curățate în așteptarea ca ceara să se usuce. Folosiți un prosop din microfibră pentru a îndepărta ceara nedorită. Mașina trebuie apoi mutată la lumina soarelui.
Pentru a obține un luciu ridicat, un finisaj perfect neted, implicați folosirea unui lac grosier în timpul lustruirii pentru a scăpa de pete de apă, vârtejuri, zgârieturi și murdărie de suprafață care se află dedesubt.
Cele de mai sus sunt doar cele mai utilizate moduri de călărie de pe straturile ceramice. Există, totuși, și alte metode, precum supunerea acoperirii ceramice la o soluție apoasă de biflură de amoniu, de preferință cu un agent de umectare.
În mod ideal, se recomandă combinarea tuturor metodelor de mai sus pentru o ieșire perfectă.

Măsurători de siguranță ale acoperirii ceramice

Scoaterea acoperirilor ceramice din vehicul nu este atât de grea pe cât s-ar fi gândit, cu condiția să înțelegeți exact tipul de suprafață din care intenționați să eliminați acoperirea.
De asemenea, atunci când efectuați îndepărtarea acoperirii ceramice, este important să luați în considerare măsurile de siguranță pentru a vă asigura că procesul nu prezintă un risc pentru dvs.
Măsurători de siguranță ale acoperirii ceramice
Măsurători de siguranță ale acoperirii ceramice
Unele dintre aceste măsuri de siguranță includ, dar nu se limitează la cele enumerate mai jos:
  • Purtați întotdeauna cizme de gumă. Acestea sunt esențiale pentru protejarea picioarelor și picioarelor de a intra în contact cu substanțele chimice din proces.
  • Purtați întotdeauna mănuși. Pentru a vă proteja mâinile de pericolele pe care le prezintă substanțele chimice, este important să purtați mănuși, de preferință din piele.
  • Purtați întotdeauna ochelari. Acest lucru va asigura ochii dvs. sunt protejați de efectele negative pe care le reprezintă ochii. Produsele chimice pot provoca orbire și acest risc poate fi evitat prin aplicarea ochelarii de protecție pentru ochi.
  • Puneți geaca reflector. Întrucât aceasta este o lucrare care se realizează mai ales în atelier, jacheta reflector este importantă pentru a spori vizibilitatea. Alți tehnicieni și lucrători din atelier ar trebui să vă poată detecta.
  • Evitați fumatul. Produsele chimice sunt în mare parte inflamabile, astfel încât fumatul în zona de muncă poate avea un efect dăunător care este atât de periculos; poate provoca incendii, proprietăți dăunătoare și eventual moarte.
  • Lăsați obiecte ascuțite. Obiectul ascuțit poate provoca leziuni și astfel trebuie ținut departe de zona de lucru. Trebuie efectuată o corecție a vopselei în mai multe etape. Aceasta presupune curățarea vehiculului, clalare, tamponare și păstrarea acestuia nepătrunsă.
Deci, vă gândiți să puneți un alt produs de protecție în vehiculul dvs.? Trebuie să luați în serios procesul de îndepărtare a acoperirii ceramice ca și procesul de aplicare a noului produs de protecție pe vehicul.

Înveliți

Nimeni nu vrea să aibă un proces care va ajunge la pierderi, răni sau decese. Proprietatea dvs., inclusiv vehiculul este atât de prețioasă pentru dvs., trebuie să fie instituite măsuri pentru a preveni eventualele daune.
Utilizarea corectă a procesului de mai sus pentru a îndepărta acoperirea ceramică de pe suprafața vehiculului dvs. ar trebui să vă permită să obțineți rezultatele dorite.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu