Totalul afișărilor de pagină

duminică, 21 iunie 2020

Cum se curăță farurile auto din interior? (6 metode) - Proces pas cu pas

Cum se curăță farurile auto din interior? (6 metode) - Proces pas cu pas

Cât de des curățați farurile mașinii?
Nu multe persoane se deranjează să-și curețe farurile mașinii . Însă, în timp, ar trebui să imaculați întotdeauna farurile, nu faceți acest lucru nu numai că vă poate face mașina să pară plictisitoare, dar este probabil să vă puneți siguranța în pericol.
Câți dintre voi, de fapt, vă asigurați să păstrați lentilele din plastic curate?
Cum se curăță farurile auto din interior
Cum se curăță farurile auto
La fel ca majoritatea celorlalte părți, farurile sunt, de asemenea, partea dominantă a fiecărui vehicul. Cu faruri prăfuite și cețoase, vă poate fi dificil să obțineți o viziune clară a vedere din față, care poate fi destul de periculoasă.
Acesta este motivul pentru care este foarte important și necesar ca unul să curățeze și farurile mașinii lor din interior și nu doar din exterior.
Înainte de a începe, să înțelegem mai întâi ce provoacă tulburarea farurilor.
O mașină este întotdeauna expusă la lumina soarelui. Și din cauza asta, razele ultra violete de la soare cad pe suprafața plasticului, ceea ce la rândul său duce la indicii de pock și îl găsim tulbure și nebunesc.
Pe de altă parte, poluarea și umiditatea sunt, de asemenea, cauza care face ca lentilele să pară murdare. Dar nu vă faceți griji, mai jos menționăm câteva dintre modalitățile prin care puteți curăța farurile mașinii din interior.

Cum se curăță farurile auto din interior (6 metode)

Curățarea cu ajutorul metodei detergentului
Curățare cu ajutorul detergentului

1. Curățarea cu ajutorul metodei detergentului

  • Pasul 1. Desfaceți șuruburile care țin farul pe loc

    În primul rând, deschideți hota mașinii. În interior, veți vedea că există niște șuruburi lângă deschidere pe fiecare din cele două părți ale mașinii. Acestea sunt șuruburile care țin farurile pe loc. Nu uitați că locația șuruburilor poate diferi în funcție de modelul vehiculului dumneavoastră.
  • Pasul 2. Scoateți farurile

    Acum, după ce ați desfăcut șuruburile, lăsați cu atenție și încet farurile cu LED - uri din crevice. Puteți să vă ajutați prietenul sau pe oricine și să le rugați să țină farurile în loc în timp ce le deșurubați unul câte unul. După ce ați terminat cu lucrurile de deșurubat, deconectați cablurile electrice. Puneți farurile pe un prosop uscat.
  • Pasul 3. Separați obiectivul farului de far

    Din ansamblul farurilor înlăturați lentila farului. Din nou, trebuie să rețineți că, pentru multe vehicule, ansamblul farurilor poate fi diferit. Așadar, consultați întotdeauna manualul dvs. pentru a afla mai multe despre modul corect de scoatere a obiectivului.
  • Pasul 4. Faceți o soluție de apă caldă și detergent

    Aici vine partea de curățare. Pentru aceasta, trebuie să umpleți o găleată cu apă fierbinte și apoi să adăugați câteva detergent de curățare puternic în găleată. Detergentul conține o substanță acidă care vă va ajuta să îndepărtați și să curățați gunoiul care se acumulează în interiorul farului.
  • Pasul 5. Curățați lentila cu soluția de detergent

    Acum scufundați un tampon dur în apa caldă. Folosind capacul abraziv, frecați toate grime încorporate pe obiectivul farului. Deși țineți cont să nu-l frecați suficient de tare. Spălați-l ușor.
  • Pasul 6. Uscați lentila

    Uscați obiectivul. După ce s-a uscat, aplicați un strat de lustruire a sticlei. V-ar putea să vă întrebați de ce lustruirea sticlei? Pentru că va ajuta la menținerea lentilelor curate pentru o perioadă lungă de timp.
  • Pasul 7. Reinstalați farurile înapoi

    După ce ați terminat curățarea, așezați lentila farului înapoi și reinstalați farurile în mașină . Chiar dacă fixați șuruburile înapoi, puteți cere prietenului dvs. să vă ajute, ținând farul în poziție. În cele din urmă, reconectați firele electrice .

2. Utilizați repelente pentru insecte pentru curățarea lentilelor farurilor

 Repelant de insecte pentru lentile curate pentru faruri
Repelant de insecte pentru lentile curate pentru faruri
  • Pasul 1. Cumpărați un spray Deet bug

    În primul rând, cumpărați un spray care conține Deet. Puteți obține un astfel de spray de la orice magazin local dacă îl aveți deja la îndemână, atunci bine și bine.
  • Pasul 2. Pulverizați repelentul de insecte pe lentila farului

    Acum luați un prosop uscat sau orice altă pânză și pulverizați-l pe acesta.
  • Pasul 3. Curățați obiectivul ștergându-l riguros

    Acum ștergeți prosopul repelent pe lentilă până devine clar. Dacă lentila dvs. este foarte prăfuită și ceață, atunci trebuie să o frecați suficient de tare până când toată curățenia este curățată. În caz contrar, vă puteți duce la bun sfârșit munca doar cu spălarea normală.
  • Etapa 4. Uscați repulsorul rămas

    Pasul final este foarte ușor. Nu trebuie decât să ștergi repelentul rămas din obiectiv cu un prosop de hârtie curat.
Notă: Rețineți că nu pulverizați repelentul insectelor direct pe obiectivul farului. Aveți întotdeauna grijă să pulverizați mai întâi repelentul pe orice prosop sau pânză și apoi ștergeți-l. Metoda respingătoare de insecte vă va curăța farurile, dar nu va fi ca curățarea profesională.
Curățați-vă farul folosind polonezul
Curățați-vă farul folosind polonezul

3. Curățați farul cu metoda poloneză

Aceasta este o altă metodă care este folosită mai ales. Poate fi utilizat un lac de plastic sau metal. Polonezul va funcționa uimitor dacă farurile sunt tulbure de la zgârieturi și nu atunci când sunt tulbure din cauza somnului.
Asigurați-vă că citiți recomandările de pe sticlă, deoarece unele lacuri vor lăsa un strat gros peste lentilă. Acest strat poate atrage și mai multă murdărie și murdărie, sau cel puțin obscur obiectivul, astfel negând orice beneficiu.
Curățați-vă farul folosind pasta de dinți
Curățați-vă farul folosind pasta de dinți

4. Folosiți pastă de dinți și sodă de copt

Amestecul de pastă de dinți și bicarbonat de sodiu funcționează ca o minune în curățarea materialelor din sticlă. Deoarece amestecul este uscat și lipicios necesită, de asemenea, mai puțină apă, este perfect pentru curățarea farurilor din interior.
Utilizarea unei cantități prea mari de lichid poate provoca unele dispute pe care cu siguranță nu le doriți.
Amestecați pasta de dinți împreună cu două lingurițe de sodă de copt și aplicați amestecul pe faruri, dacă este posibil, utilizați o periuță de dinți, de asemenea, pentru o aplicare mai bună și spălarea murdăriei.
Păstrați amestecul câteva minute, dar nu îl lăsați să se usuce, deoarece acest lucru vă va face greu să îl curățați.
Nu-l spălați cu apă în loc să luați o cârpă, înmuiați-l în apă și stoarceți excesul de apă.
Cu cârpa ștergeți încet pasta de dinți și amestecul de sodă pentru a obține faruri strălucitoare și scârțâitoare, cum ai avut atunci când mașina ta era nouă.
Utilizarea Acetonă pentru curățarea farurilor
Utilizarea acetonei

5. Folosirea acetonei

Acetonă sau îndepărtarea lacurilor de unghii poate acționa și ca un produs de curățare eficient.
Deoarece are proprietăți de evaporare, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la rularea luminii sau a firelor din interior. Puteți lua niște acetonă pe plăcuțele de bumbac și frecați rapid peste tot farul până când toată murdăria a dispărut și strălucește ca o bijuterie.
Acest proces ar putea dura ceva timp și, de asemenea, foarte mult efort. Dar aceasta este una dintre cele mai sigure metode de curățare a farurilor și destul de eficientă.

6. Lăsați Profesionistul să o facă.

DIY-ul de mai sus poate funcționa bine pentru mulți, dar nu sunt cele mai bune soluții. Puteți întreba de ce?
Se datorează faptului că curățarea lentilelor prin tehnici DIY nu va dura mult timp. Obiectivele auto se vor murdări și tulbure în câteva săptămâni.
Principala diferență între abordarea DIY și munca profesională este că, după curățarea lentilelor și a farurilor, există un tip special de acoperire de protecție care este necesar să se aplice după procesul de curățare.
Nu putem găsi acest strat peste tot, fiind disponibil în mare parte pentru cei implicați în industria auto. Această acoperire este, de asemenea, relativ costisitoare.
Există o diferență imensă între acoperirea realizată cu tehnici de bricolaj și cea realizată de profesioniști. O lustruire profesională a lentilelor dvs. de far în așa fel încât să le facă să pară noi din fabrică.
Va rămâne curat pentru o perioadă foarte lungă de timp, cum ar fi să zicem până la un an sau doi. Un profesionist este până la urmă un profesionist!
După ce curățați lentilele și farurile din interior, veți începe să observați care sunt avantajele sale.

Beneficiază după curățarea farurilor și a obiectivului său

  • Acesta va îmbunătăți aspectul mașinii dvs. - Mașina pe care a avut-o anterior pentru a părea plictisitoare și murdară poate arăta nou, doar prin curățarea farurilor. Ce e mai bine decât asta.
  • Îți va îmbunătăți siguranța - Înainte de toate, siguranța este ceea ce contează cu adevărat. În timp ce conduci, trebuie să fii sigur că vehiculul în care călătoresc nu are probleme de orice fel.
  • Îmbunătățirea vederii nocturne - Există locuri atât de întunecate în timpul nopții, în cazul în care, dacă nu avem farurile înroșite, atunci șansele sunt să ne confruntăm cu unele dificultăți în timpul conducerii. Acesta este locul în care farurile potrivite și curate ajung la salvarea noastră.

Ultimul nostru cuvânt

Pentru a încheia farurile auto trebuie să fie curate, nu numai pentru a da un aspect nou și polonez mașinii tale, ci și pentru a menține o conducere în siguranță. Conducerea noaptea cu faruri de ceață poate provoca cu siguranță unele lucruri nefericite periculoase, pe care nimeni dintre noi nu vrea să le înfrunte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu