Totalul afișărilor de pagină

duminică, 7 iunie 2020

Despre Nasiol Acoperire si protectie ceramica

Nasiol NL272 este o formulare nano-strat de ultimă generație pentru protecția suprafeței vehiculului, care se mai numește acoperire ceramică Nano. Materialele sale inteligente îmbină pozițiile tale apreciate cu durabilitate și longevitate inegalabile.
nl-272
Nano Layer 272 formează un strat de acoperire netedă la scară nano, protejând împotriva condițiilor de mediu, substanțe chimice, așchii de piatră și zgârieturi minore. Finisajul ultra-înalt lucios asigură un aspect atractiv al vehiculului dumneavoastră.
NL272 este potrivit pentru protecția luciului, vopselei auto, farurilor, indicatorilor de coadă, garniturilor din plastic dur. Suprafețele acoperite cu Nasiol NL 272 obțin o proprietăți hidrofobe extrem de ridicate, care pot fi curățate cu ușurință.
Puteți elimina fără efort petele dificil de îndepărtat, cum ar fi murdăria, praful, noroiul, excremente de păsări. Vă recomandăm cu tărie cel mai bun strat de nano ceramică creat vreodată NL272!

Caseta include:
  • Nasiol NL272 50 ml
  • Card de loialitate
  • Seturi pentru aplicatii 3 buc
  • Pânză microfibră 2 buc
  • Mănuși de protecție 2 buc
  • Autocolant Nasiol
  • Manual de aplicare pe mai multe limbi

Cum să aplici?

  • Suprafața trebuie pregătită în consecință.
  • Suprafața trebuie să fie fără praf, murdărie, ulei sau apă.
  • Cererea trebuie făcută într-o zonă de umbră.
  • Produsul este răspândit cu un tampon.
  • Suprafața trebuie tamponată imediat cu o cârpă uscată.
  • Timpul de întărire este de 48 ore.
Puteți comanda acest produs de pe Amazon și E-Bay sau puteți pur și simplu să faceți clic pe butonul „ cumpărați acum ” de mai sus pentru a continua cumpărăturile în magazinul nostru oficial.
Volum50 ml
Tipul suprafeței de aplicareVopsea auto și motociclete
Durabilitate5 ani / 300 spalari: Conditii normale de la
-20 ° C la + 35 ° C, pH <12
3 ani / 180 spalari: Conditii grele
-40 ° C la + 40 ° C, pH> 12
Durabilitatea temperaturii150 ° C
Rezistență chimică12> pH> 1
Consum4 ml / m2
Grosimea stratului de acoperire0,8 - 1,1 um
Rezistența la zgarieturida
Repelență de apăda
Repelență de uleida
Hologramă de reducereda
Termen de valabilitate1 an fără deschiderea sticlei,
1 w după deschiderea sticlei
Condiții de păstrare-3 ° C până la + 30 ° C
Perioada de întărire24 ore înainte, 48 h în total
Caseta include5 bucăți
NU SE APLICĂ LA:
NL272 nu trebuie utilizat pe suprafețe cromate sau alte metale, părți din plastic care nu au suprafață de lac lucios, părți din material moale, cum ar fi garnituri,
Vopsea care a fost aplicată în ultimele trei luni, lucrări de vopsire care nu sunt originale sau aplicație de vopsire de calitate slabă
sticlă, materiale textile, inclusiv huse auto sau toate suprafețele care nu sunt enumerate mai sus.Pregătiți mediul de lucru:
Asigurați-vă că suprafața de tratat este rece (0-25 ° C) și nu este expusă la lumina directă a soarelui.
Mediul de lucru este un avantaj pentru a evita contaminarea și întărirea prematură. Purtați pachetul închis al NL272,mănuși speciale de nitril atunci când aplicați produsul. Înainte de aplicare, sticla NL272, plăcuțele de prelucrare și pânzele din microfibră sunt ca în în următoarele două secțiuni.
Aplicarea NL272:
NL272 se usucă rapid. După aplicare, trebuie lustruit în 30 de secunde.
Subdivizați secțiuni: 4 secțiuni de acoperiș, 4 secțiuni pentru capotă, 2 secțiuni pentru fiecare ușă, un total de 8 secțiuni, 2 secțiuni pentru portbagaj, 4 secțiuni pentru aparate de protecție față și spate, 2 secțiuni pentru fiecare dintre cele două bare de protecție față și spate. Completați aceste secțiuni cu faruri, faruri spate și părțile potrivite ale placării. Nu frecați NL272 în zonele de întărire și continuați în ordinea enumerată mai sus pentru a evita acest lucru.
După aplicare, aruncați și înlocuiți pernele de prelucrare în 6-7 secțiuni. Temperatura în timpul aplicării trebuie să fie cuprinsă între 0-25 ° C. Aplicați produsul în secțiuni de 50cm x50cm. Agitați flaconul NL272 ușor de mai multe ori. Turnați produsul pe cercul marcat pe buretele închis. Odată acest loc este înmuiat, există 1,5-2 ml de NL272 pe burete; acest lucru este suficient pentru a procesa 0,5 m² sau o secțiune. Vezi și despre asta aplicația noastră video. Aplicați NL272 sub forma unui 'S' mare pentru a obține o distribuție uniformă, apoi ștergeți de sus în jos sau dintr-o parte în alta pentru a acoperi complet secțiunea. Aplicația durează aproximativ 45 de secunde. Așteptați aproximativ 30 de secunde ștergerea și lustruirea.
Șervețel și polish:
Pachetul de echipamente conține două tipuri de cârpe din microfibră. Șervețele cu fibre mai scurte (albe) sunt pentru ștergarea inițială și șervețele cu fibre mai lungi
(alb-crem) sunt pentru lustruirea finală. Îndoiți unul dintre cele două tipuri de pânză de patru ori și pliați-l din nou în timpul aplicării pentru a se plia întotdeauna
folosiți o cârpă curată. După aplicare, aveți la dispoziție 30 de secunde pentru a distribui și lustrui NL272. Momentul potrivit pentru a începe să ștergeți
se ajunge imediat ce se formează bule mici la suprafață. După aproximativ 30 de secunde (presupunând 0-25 ° C și 40-60% umiditate) cu
Ștergeți pânza albă din microfibră în mișcări circulare, apoi luați cârpa alb-cremă pentru lustruirea finală.NOTĂ: Când aplicațiile sunt complete, pânzele de lustruire folosite în microfibră devin dure și declanșate pe măsură ce NL272 se întărește în ele. Cu altul
Utilizarea ar duce inevitabil la deteriorarea suprafeței. Prin urmare, aruncați întotdeauna hainele de microfibră folosite.
NL272 se vindecă complet în 48 de ore. Protejați suprafețele de abraziune, apă, rouă și substanțe chimice de toate tipurile în primele 24 Ore.
INFORMAȚII APROXIMATE DE CALITATE PENTRU VEHICULE:
Mașini mici: 30-35 ml (clasa A-B)
Dimensiuni medii ale mașinii: 35-40 ml (clasa C-D)
Mașini mari: 40-45 ml (clasa E, SUV)

Cea mai bună protecție pentru vopsele auto: acoperire ZR53 9h

Nasiol ZR53 este soluția finală de protecție a caroseriei pentru nano-acoperire împotriva efectelor nocive precum ploile acide, picăturile de păsări, zgârieturile, razele UV și tehnicile de spălare slabă.
Sigur să aplicați ZR53 pe caroseria mașinii, borduri din plastic și bare de protecție cu o aplicație simplă cu un singur pas. Nasiol ZR53 va asigura până la 3 ani o protecție durabilă a acoperirii nano-ceramice.
Tehnologia sa unică îi permite să obțină o acoperire groasă, iar această acoperire vă protejează eficient mașina.
  • Suprafețele acoperite cu Nasiol ZR53 obțin o suprafață puternic hidrofobă, ceea ce duce la o curățare ușoară.
  • Apa, noroi, praf, grime; toate alunecă, necesitând puțin timp și efort pentru o strălucire superioară.
  • Caroseria vehiculului dvs. rămâne mai curată și mai strălucitoare mai mult timp cu Nasiol ZR53, la fel ca în ziua în care v-ați cumpărat mașina.
Spre deosebire de alte acoperiri ceramice, ZR53 se cristalizează doar la nivel nano atunci când se aplică, dar nu este format la un nivel non-nano. Cu o singură aplicație, obțineți protecția cu două straturi. Stratul de jos asigură o atingere moale, iar stratul superior se întărește, asigurând astfel rezistența maximă și elasticitatea superioară altor acoperiri ceramice. Când este aplicat corect, Nasiol ZR53 va proteja suprafața până la 3 ani.

Caseta include:
  • Nasiol ZR53 50ml
  • Pânză microfibră 2 buc
  • Seturi de aplicatie 10 buc
  • Mănuși de protecție 2 buc
  • Manual de aplicare pe mai multe limbi

Cum să aplici protecția vopselelor auto?

  • Suprafața trebuie pregătită în consecință.
  • Suprafața trebuie să fie fără praf, murdărie, ulei sau apă.
  • Cererea trebuie făcută într-o zonă de umbră.
  • Produsul este răspândit cu un tampon.
  • Suprafața trebuie tamponată imediat cu o cârpă uscată.
  • Timpul de întărire este de 48 ore.
  • Volum50 ml
    Tipul suprafeței de aplicareVopsea auto și motociclete
    Durabilitate3 ani / 150 spalari: Conditii normale de la
    -20 ° C la + 35 ° C, pH <12 detergent
    1 an / 50 spalari: Conditii grele
    -40 ° C la + 40 ° C, ph> 12 detergent
    Durabilitatea temperaturii150 ° C
    Rezistență chimică12> pH> 1
    Consum4 ml / m2
    Grosimea stratului de acoperire700-1000 nm
    Duritate9H Creion
    Rezistența la zgarieturida
    Repelență de apăda
    Repelență de uleida
    Hologramă de reducereda
    Termen de valabilitate1 an fără deschiderea sticlei,
    1 w după deschiderea sticlei
    Condiții de păstrare-3 ° C până la +30 ° C
    Perioada de întărire6 ore înainte, 48 h în total
    Caseta include10 bucati

  • sursa: https://www.nasiol.com/car-coating/
  •           https://www.ekspermarket.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu