Totalul afișărilor de pagină

duminică, 21 iunie 2020

Cum îmi pot proteja interiorul mașinii albe? Cum ar trebui să îl curăț?

Cum îmi pot proteja interiorul mașinii albe? Cum ar trebui să îl curăț?

Mașinile sunt cele mai prețuite posesiuni ale mileniului. Cu toate acestea, cei mai mulți nu reușesc să observe că valoarea vehiculului începe să se deprecieze de îndată ce îl aduc acasă din sala de spectacole. Deci, ce se poate face pentru a minimiza deprecierea valorii mașinii? Răspunsul constă în întreținerea sa.
Cei mai mulți experți auto recomandă proprietarilor de autovehicule să mențină vehiculele cu o frecvență mai mare. Ar trebui să spele exteriorul mașinii în mod regulat și să o ducă frecvent la centrul de service. Una dintre cele mai problematice situații întâlnite de proprietarii de mașini sunt petele inefacabile de pe interiorul mașinilor lor, mai ales dacă este alb. Așadar, cea mai semnificativă întrebare pe care proprietarii de mașini ar trebui să și-o pună este: Cum îmi pot proteja interiorul mașinii albe?
Cum îmi pot proteja interiorul mașinii albe
Cum îmi pot proteja interiorul mașinii albe
După ce citiți acest articol, veți cunoaște sfaturile pentru a menține interiorul mașinii dvs. inoxidabil și cum să curățați interiorul mașinii pentru a-l face să crească și să se întindă. Modul ideal de a proteja interiorul unei mașini este de a-l curăța regulat și de a acorda atenție întreținerii sale. Citiți mai departe pentru a cunoaște cele mai bune metode de a avea grijă de interiorul mașinii dvs. albe.

Sfaturi pentru a menține interiorul mașinii inoxidabile

Dacă vă întrebați: Cum protejez interiorul mașinii de pete? Apoi, ar trebui să citiți sfaturile menționate mai jos:
    • Nu mâncați și nu beți în interiorul mașinii: Ar trebui să vă asigurați că membrii familiei, colegii sau prietenii nu mănâncă în interiorul vehiculului. De cele mai multe ori, oamenii au tendința de a vărsa alimente în mașină accidental sau de a uita rămășițele. Nu este o sarcină simplă să curățați interiorul vehiculului, este posibil să nu observați rămășițele alimentare care pot fi blocate pe podea sau lichidele care ar putea lăsa murdare și lipicioase. Ar trebui să opriți acei oameni care au obiceiul să gustați din mers sau să mănânce mese în mașină. Puteți curăța petele folosind un produs de curățat la greu.
    • Curățați sticla în mod corespunzător: chiar dacă credeți că puteți vedea clar pe fereastră, ar trebui să ștergeți sticla bine. Dacă nu curățați periodic paharul mașinii, aceasta poate duce la acumularea de grime. Deși poate nu vă vine să credeți, murdăria se poate acumula chiar și din respirație. Cu toate acestea, praful poate fi curățat cu ușurință, eliminat cu ajutorul unui produs de curățare de sticlă de bază. Puteți șterge paharul cu un burete sau un prosop de pânză terry, care nu va lăsa niciun fel de dungi pe suprafața sticlei.
    • Lasă ferestrele deschise puțin: dacă locuiești într-o regiune cu climă caldă, poți lua în considerare păstrarea ușor a ferestrelor pentru a putea scăpa aerul cald. Evacuarea aerului fierbinte este esențială, deoarece aerul fierbinte poate face ca interiorul mașinii să se usuce și să îi provoace daune grave.
    • Păstrați suprafețele mașinii acoperite: Ar trebui să acoperiți scaunele în mod adecvat pentru a preveni acumularea de praf . Investiți în huse bune, care pot proteja tapițeria scaunului. În zilele noastre, majoritatea husei scaunelor sunt personalizate pentru a oferi un suport lombar excelent. Adăugarea de huse pentru scaune îmbunătățește aspectul mașinii tale. Cumpărați covorașe pentru a putea șterge picioarele pe el înainte de a le păstra pe covor. Vă va împiedica să macinați direct murdăria și noroiul în covor.
    păstrând interiorul mașinii inoxidabile
    păstrând interiorul mașinii inoxidabile
    • Aspirați-vă frecvent mașina: ar trebui să vă aspirați interiorul mașinii frecvent. Poziționează aspiratorul astfel încât să poți curăța toate fisurile și fisurile mașinii. Puteți utiliza o perie cu peri fine pentru a curăța praful din părțile mai mici ale vehiculului. Asigurați-vă că aspiratorul dvs. are cele două accesorii esențiale, și anume, un ataș de crevice din plastic și un dispozitiv de fixare cu perie de praf.
    • Ștergeți ușor scaunele: Ștergeți ușor scaunele mașinii cu un ulei ușor și curățați pielea lunar. Întreținerea adecvată a locurilor împiedică să fie crăpate, pătate, decolorate sau uscate. Nu folosiți produse de curățat pe bază de vinil sau petrol, deoarece acestea pot afecta pielea și o fac să pară strălucitoare. Ghid de detalii disponibil aici .

Cum trebuie să curățați interiorul mașinii?

Dacă dețineți o mașină albă, atunci păstrarea interiorului curat poate fi o sarcină destul de dificilă pentru dvs. Așadar, s-ar putea să te descoperi gândindu-te „Cum îmi pot proteja interiorul mașinii albe?” de multe ori.
curățarea interiorului mașinii
curățarea interiorului mașinii
Iată câteva puncte pe care ar trebui să le urmați în timp ce curățați interiorul mașinii pentru a evita orice zgârieturi sau pete în timp ce curățați :
  • Asigurați-vă că mașina dvs. este goală înainte de curățare: Asigurați-vă că mașina dvs. este goală înainte de a începe curățarea acesteia. Verificați toate obiectele mici sau monedele libere care s-ar putea să fi căzut din buzunar uneori.
  • Determinați materialul tapițeriei dvs.:Înainte de a începe curățarea menținerii, ar trebui să stabilești dacă este vorba de pânză, piele sau vinil. Fiecare material este diferit de celălalt și necesită produse de curățare separate și tehnici de curățare. Pentru scaune din piele, puteți turna o cantitate mică de curățător pe o cârpă umedă și curățați scaunul cu mișcări circulare suprapuse. Atunci, trebuie să ștergeți excesul folosind o cârpă uscată. Dacă aveți tapițerie din stofă, trebuie să pulverizați produsul de curățare direct pe pată și să permiteți absorbția acesteia înainte de a elimina pata cu o cârpă umedă. În cazul petelor încăpățânate, trebuie să folosiți o perie cu peri moi și fine pentru a curăța murdăria. După curățare, ar trebui să lăsați geamurile deschise, astfel încât să se usuce complet. Cotierele și tetierele sunt utilizate frecvent, și sunt predispuse la pete. Dacă sunt alcătuite din stofă sau material asemănător velurului, puteți folosi bicarbonat de sodiu, sare și seltzer pentru a îndepărta eventualele urme de murdărie. Dacă tapițeria de pânză rămâne murdară, în ciuda unei bune curățări a mâinilor, ar trebui să cumpărați sau să închiriați un aparat de curățat cu aburi cu un atașament pentru tapițerie. Cu toate acestea, asigurați-vă că nu supra-saturați materialul, deoarece acest lucru poate duce la formarea de mucegai. Puteți repeta câteva zile dacă țesătura este extrem de murdară.
    Dacă aveți o tapițerie de vinil, îl puteți curăța folosind o cârpă umedă și un produs de curățare corespunzător. În cazul în care suprafața este prea murdară, puteți lua în considerare utilizarea unei perii moi pentru a freca ușor murdăria.
  • Aspirați bine scaunele: curățați toate resturile din mașină utilizând dispozitivul de fixare a furtunului. Apoi curățați spațiul dintre cele două scaune și cusăturile lor folosind dispozitivul de fixare a duzei.
  • Puneți un prosop mic pe bordura și consola din mijloc a mașinii: Înainte de a pulveriza orice produs de curățare pe scaunele automobilului, așezați un prosop moale pe ornamentul și consola centrală a vehiculului. Unele substanțe de curățare grele le pot deteriora. Prin urmare, trebuie să le acoperiți înainte de a începe curățarea.
  • Folosiți un protector de tapițerie pentru a curăța scaunele auto: Pulverizați ușor protectorul de tapițerie și lăsați-l să se usuce. Nu-l pulverizați în exces. După ce primul strat s-a uscat, pulverizați un alt strat de protecție pentru tapițerie. Procedând astfel, va apăra scaunele de pete.
  • Blocați lumina solară dacă doriți să vă protejați tapițeria mașinii: Umbrirea mașinii de lumina soarelui va spori longevitatea tapițeriei. Scaunele din piele tind să se usuce și să se crape, în timp ce scaunele din pânză se decolorează și se rup, dacă vin în contact cu lumina solară pentru perioade îndelungate.
  • Folosiți o cârpă veche pentru a șterge petele: când vărsați ceva pe scaun, nu îl curățați cu hârtie sau șervețele, ci folosiți o țesătură moale pentru a șterge scaunele din piele. Hârtia dăunează pielii lăsând zgârieturi pe ea. Tăiați o cârpă moale, din bumbac, pentru a șterge tapițeria, deoarece sunt mai puțin abrazive și nu vor deteriora pielea.
  • Utilizați balsamuri de protecție din piele: O condiționare corectă a tapițeriei din piele este o condiție necesară pentru întreținerea interiorului unei mașini. Condiționarea ajută la menținerea pielii curate și lucioase.
  • Investiți într-un tablou de bord și capacele din puntea spate de calitate : lumina solară poate provoca daune semnificative la punțile din față și din spate. Deoarece sunt expuse în mod constant la lumina soarelui prin parbriz, ar trebui să le protejați prin instalarea tabloului de bord și a capacelor din puntea spate. Lumina solară poate deteriora cu ușurință tablourile de bord de culoare închisă. Prin urmare, așezarea capacelor solide pe bord și pe puntea din spate le va răci și le va proteja.
  • Instalați nuanțe solare: Instalarea nuanțelor de ferestre adecvate vă poate proteja volanul și tabloul de bord, apărându-le de fisurare datorită expunerii constante la soare. De asemenea, păstrează mașina rece când o parchezi într-un lot deschis.

Concluzie

După ce ați citit acest articol, ați primit răspunsul la întrebarea dvs. „Cum pot să îmi protejez interiorul mașinii albe?”. În timp ce curățați, ar trebui să acordați atenție zonei de sub scaune, precum și a celorlalte unelte și mișcări ale mașinii. Nu ratați curățarea bordului, a consolei și a aerisirilor. Deoarece curățarea și tratarea panourilor ușilor și a blocajelor pot necesita mult timp, asigurați-vă că aveți echipamentul adecvat pentru curățarea lor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu