Totalul afișărilor de pagină

duminică, 21 iunie 2020

Cum să vopsesti o mașină - Ghid complet pas cu pas

Cum să vopsesti o mașină - Ghid complet pas cu pas

Oamenii apreciază terminarea propriilor lor lucrări de vopsea pe vehiculele lor din diverse motive. Oricare ar fi motivul dvs., este esențial ca munca să fie făcută în mod corespunzător. Acest ghid vă va arăta cum să pulverizați vopsea auto într-un mod corect!
Veți învăța și veți vedea cum să pictați o mașină acasă.
pictând o mașină
pictând o mașină
Voi examina cu voi problemele care însoțesc să scoateți vopseaua pulverizată de pe o mașină, să înființați o mașină pentru vopsea pulverizată și să completați treaba ca un profesionist.
Principalul motiv pentru care indivizii își vopsesc automobilul este acela de a obține un aspect superior. Obținerea picturii auto de către un expert nu vă va costa doar o tonă, dar este dificil să găsiți un pictor calificat în vecinătatea dvs. generală.
De asemenea, vă poate prezenta o ofertă decentă de mândrie pentru a vă reînnoi propriul vehicul și a aprecia munca finalizată.
În cazul în care sunteți amator, atunci veți înțelege că nu este nici o muncă simplă și nici una supărătoare. Acest lucru poate părea copleșitor, însă în cazul în care urmăriți acest ghid, veți descoperi informațiile de care aveți nevoie pentru a începe.
În plus, îți vei da seama cum să îți faci greșelile mai puțin exigente. Pictarea propriului auto la tine acasă și fără introducerea altcuiva începe prin a ști cum să pulverizezi vopsea folosind un pistol pulverizator.
Cu ajutorul unui pulverizator decent de vopsea și alți alte materiale, vă puteți vopsi automobilul acasă în general fără efort.
Un pistol pulverizator scade timpul, efortul și creează o înveliș de calitate, încât vopseaua să fie aplicată pe auto cu o grosime similară.
Va fi nevoie de unele investiții pentru a vă picta singur un automobil. Întreaga procedură este extinsă; cu toate acestea, când veți vedea rezultatele, veți fi plăcut uimiți.
Asigurați-vă că ați lăsat deoparte câteva zile pentru vopsire sau, nu mai puțin de câteva, câteva weekenduri.
poate procesul de vopsire
proces de vopsire auto

Ghid pas cu pas despre cum se pulverizează vopseaua unei mașini

Ați fi capabil să pulverizați o vopsea auto? V-am demonstrat că răspunsul adecvat este da, dar există numeroase mijloace implicate în vopsirea vehiculului dumneavoastră.
Respectați liniile directoare în mod impecabil în cazul în care trebuie să obțineți cele mai bune rezultate pentru cheltuielile cele mai reduse. Cu cât vă configurați mai bine, cu atât rezultatele vor fi mai bune.

Alegeți locația

Veți avea nevoie de o zonă care va fi accesibilă până la câteva zile la un moment dat.
Vopsirea unui automobil necesită o investiție semnificativă în timp, deci nu anticipați mișcarea vehiculului pe fondul procedurii.
Încercați să alegeți un loc la umbră. În plus, va trebui să evitați orice componente care ar putea să funcționeze pe automobil.
Cea mai bună zonă de luat în considerare poate fi garajul, pur și simplu asigurați-vă că aveți o ventilație adecvată.
instrumente de vopsire auto
instrumente de vopsire auto

Adună instrumentele de care ai nevoie

Înainte de a începe să folosiți vopsea spray pe auto, trebuie să vă asigurați că aveți fiecare dintre instrumentele necesare. Câteva lucruri pe care va trebui să le aveți în apropiere sunt:
Când aveți fiecare material pregătit, vă puteți da seama cum să pictați un automobil cu vopsea spray.

Configurarea vopselei

Un alt punct de vedere care ar trebui să fie atent înainte de începerea procedurii de vopsire este cât de multă vopsea aveți nevoie. Veți avea nevoie de mai multă vopsea decât ar face un expert.
Acest lucru se datorează faptului că nu sunteți la fel de experimentat și, fără îndoială, va irosi ceva material. Pe măsură ce înveți și înveți noi aptitudini, măsura vopselei de care ai nevoie ar trebui să scadă marginal.
Pentru autovehiculele măsurate de nivel mediu sau mic, veți avea nevoie de 1 galon de strat de bază, 3 galoane de strat superior și aproximativ 2 - 3 galoane de strat transparent. Pentru un autoturism masurat mai mare, veti avea nevoie de 5 galoane de strat de baza, 4 galoane de cel mai bun strat si 3 - 4 galoane de strat transparent.
Asigurați-vă continuu că aveți mai mult decât aveți nevoie pentru a termina activitatea. În orice caz, este mai bine să ai unele suplimentare decât insuficiente. Asigurați-vă că ați ales cea mai bună vopsea spray pentru autovehicule, pentru a vă garanta o muncă de calitate.

Potrivirea stratului de culoare

Pentru a coordona prima umbrire, va trebui să descoperiți codul de culoare al vehiculului dumneavoastră.
Majoritatea automobilelor vor înregistra aceste date în blocajul ușii laterale a șoferului.
În cazul în care nu îl puteți găsi acolo, puteți, de asemenea, să vă uitați aproape de numărul VIN de pe parbriz.
De exemplu, în cazul în care aveți un vehicul întunecat, va trebui să îl coordonați cu o vopsea de culoare închisă pentru spray auto de înaltă calitate.
pulverizator de vopsea
pulverizator de vopsea

Asigurați-vă că aveți cel mai bun pulverizator de vopsea

Nu vă va face bine să vă pictați propriul auto în cazul în care nu aveți cel mai bun pulverizator de vopsea.
Pentru a găsi cel mai bun pulverizator de vopsea, va trebui să faceți câteva cercetări pe această temă și să încercați să decideți care dintre modelele disponibile este cea mai bună pistol de pulverizare și care se potrivește cel mai mult nevoilor dvs.
În plus, trebuie să vă asigurați că aveți și compresorul potrivit care vă poate alimenta pistolul de pulverizare.

Curățați-vă zona

Următoarea etapă este să configurați teritoriul în care ați decis să vă pictați mașina. Va trebui să vă asigurați că nu există reziduuri.
În cazul în care lucrați afară, asigurați-vă că mișcați orice ar putea exploda pe mijlocul procedurii de vopsire.
Nu vopsiți niciodată sub un copac, deoarece există posibilitatea ca frunza și insectele și praful să cadă pe vehicul și să vă demolați întregul efort.
Dacă într-adevăr nu aveți de ales și trebuie să vă vopsiți mașina afară, vă recomandăm să faceți un fel de cort pentru a vă proteja mașina.
spală și pregătește mașina
spală și pregătește mașina

Spălați și pregătiți mașina

Asigurați-vă că spălați automobilul întrucât nu aveți nevoie să rămâneți reziduuri, murdărie stradală sau ulei în autovehicul.
În acel moment va trebui să alegeți ce părți ale automobilului veți picta.
Puteți dezbrăca automobilul pentru a-l face mai puțin pretențios sau pentru a vă juca teritoriul care nu trebuie să vă deranjeze cu vopsea.

Șlefuirea mașinii

În acest segment, vă voi demonstra metodele acceptate în general pentru a scoate vopseaua pulverizată de pe un automobil înainte de a începe. Asigurați-vă că vă puneți masca pe față înainte de a termina această acțiune.
De asemenea, va trebui să luați în considerare purtarea ochelarilor pentru o asigurare suplimentară. Dacă nu aveți un extractor de praf, asigurați-vă că l-ați curățat corespunzător și că este pornit.
Acum sunteți pregătit să vă dați seama cum să expulzați vopseaua pulverizată din automobil.
Ar trebui să expulzați vopseaua pulverizată din automobil înainte de a mai pune vopsea. Folosind un șmirghel de grâu expansiv , conceput cu 600 de grosimi sau comparativ, frecați întreaga suprafață a automobilului.
Folosiți mișcări circulare în timpul șlefuirii. Fiți atenți astfel încât să aveți în vedere atenția teritoriilor de fisură din vehicul. Aceasta este o muncă harnică și s-ar putea să vă confruntați cu un anumit impuls pentru a vă opri aici.
șlefuirea mașinii
șlefuirea mașinii
În cazul în care aveți răbdare și veți acorda procedura ceva timp, veți începe să vedeți pictura.
Odată ce vopseaua a fost expulzată în cea mai mare parte, schimbați o hârtie șlefuită mai fină, asemănătoare cu 1500 de grosime. Acest lucru va evacua zgârieturile și consumul.
În cazul în care descoperiți lacune pe fondul acestei proceduri, asigurați-vă că utilizați niște chit și reparați răul înainte de a merge mai departe.
Va trebui să vă asigurați că lucrările de șlefuire au lăsat o finisare lină pentru automobil. De asemenea, suprafața ar trebui să fie uniformă. Acest lucru va ajuta vopseaua cu aplicarea în mod legitim.
Puteți utiliza o șmirghel umedă de calitate și o șmirghel uscată pentru a atinge cele mai bune rezultate.
Luati o carpa si stergeti toata suprafata jos. Ar trebui să utilizați diluanții pentru a evacua orice reziduu rezidual.
Dă-i ceva timp să se usuce și să dispară complet înainte de a împinge înainte.
Pregătirea vopselei auto cu pistol spray
Pregătirea vopselei auto cu pistol spray

Pregătirea preparatelor cu un pistol pulverizat

Acoperiți toate zonele automate pe care preferați să nu le pictați. Utilizați ziarele, foile de plastic și banda pentru a separa aceste regiuni .
Combinați grundul și mai subțire așa cum este coordonat pe cutia de vopsea. Practicați folosind pistolul pulverizator pe o placă sau o foaie înainte de a pulveriza vopseaua automată. Acest lucru vă va permite să faceți cunoștință cu pulverizatorul și să vă ajutați să vă așezați mâna.
Mențineți un decalaj de 6 inci între placă și pistolul pulverizator constant. Utilizați pulverizatorul în poziție verticală și investiți o măsură abundentă de reîncărcare a energiei.
Când vă simțiți confortabil să începeți cu automatul, puteți începe pe panourile automate. Asigurați-vă că îmbrăcați totul în mod echitabil și aplicați două straturi pentru rezultate ideale.
Între straturi, trebuie să vă asigurați că a existat suficient timp pentru ca acestea să se usuce complet. De obicei durează undeva în jur de 10 până la 15 minute.

Pentru cea mai bună pulverizare, urmați acești pași:
  • Țineți permanent o distanță de 6 inci între automobil și arma de pulverizare.
  • Pulverizați partea în parte.
  • Nu pulverizați niciodată de la bază în sus sau invers.
  • Apăsați declanșatorul pistolului doar atunci când vă deplasați dintr-o parte în alta.
  • Nu țineți declanșatorul fără încetare. Va face o acoperire neuniformă

Pictura mașinii

Iată partea pentru care ați stat bine!
În cele din urmă este să luați specialitatea de a picta un automobil cu vopsea spray. În acest moment, ar trebui să fiți un expert în utilizarea pulverizatorului de vopsea, dar în prezent trebuie să practicați înainte de a aplica vopsea pulverizatoare pe auto.
Fiecare panou ar trebui să dureze aproximativ 10 minute când pictați prin spray un automobil. În general, va trebui să permiteți vopselei să se usuce complet înainte de a aplica un alt strat. Dacă nu vă întrerupeți, este posibil ca vopseaua să nu se agațe de automobil.
vopsirea mașinii
vopsirea mașinii
Materialele distincte pot ieși din pistolul pulverizator într-un mod neașteptat, astfel încât respectarea timp de câteva minute va garanta un strat uniform.
Examinați-vă cu atenție pictura și căutați orice defecte sau cusururi în munca dvs. În cazul în care descoperiți ceva incorect, utilizați șmirghelul pentru a-l netezi și a reîncărca apoi teritoriul. În prezent, soluționarea unei gafe vă va economisi timp și numerar mai târziu.
Va trebui să aplicați două straturi de vopsea, totuși, înainte de a aplica ultimul strat, va trebui să utilizați șmirghelul ud și șmirghelul uscat de 200 de grosimi pentru a expulza orice acumulare fină din vehicul.
În acel moment, ștergeți automatul în jos cu o cârpă curată. Acum ești pregătit pentru ultima ta acoperire de vopsea.
Iată câteva reguli pentru a vă oferi cele mai bune rezultate:
  • Fără orice îndoială, pulverizarea pistolului este curățată în mod legitim înainte de utilizare.
  • Amestecați corect vopseaua pulverizată automată cu cea mai subțire, așa cum este coordonată pe cutia de vopsea.
  • Pulverizați primul dvs. strat de vopsea de top care se mișcă într-o mișcare laterală.
  • Apăsați declanșatorul pistolului pulverizator numai atunci când vă deplasați.
  • Fără îndoială, vopseaua este uscată complet înainte de aplicarea celui de-al doilea strat.
După ce ați terminat tabloul, asigurați-vă că îndepărtați toată banda din automobil.
Evacuarea acestui lucru înainte ca stratul limpede să se usuce este esențial. Asigurați-vă că stratul transparent s-a uscat total înainte de a face orice altceva cu automatul.

Concluzie

Nu mai trebuie să gândești, „Aș putea să- mi vopsesc spray-ul ?” Această activitate este cu totul posibilă cu cele mai bune instrumente posibile și cu o mică persistență.
Puteți avea un control complet asupra rezultatului automobilului dvs. și puteți chiar cheltui o cheltuială minimă în tot acest timp.
Vehiculul dvs. va fi invidia numărului considerabil de vecini odată ce ați învelit lucrările de vopsire.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu