Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 20 iunie 2020

Curățați portbagajul - îndepărtarea ușoară și rapidă a murdăriei

Astăzi este vorba despre portbagajul unui vehicul. În funcție de aplicarea și construcția mașinii, aceasta este o zonă mai mult sau mai puțin observată pe vehicul. În vagonul stației, stresul crescut este inevitabil legat de poluarea mai mare.
Dar, în timp ce carlinga unei mașini, chiar și pentru un vehicul profesionist, face cunoștință cu unul sau altul cu o cârpă de curățare, curățarea portbagajului este de obicei neglijată sau chiar omisă complet.

inventar

Mercedes-ul nostru Clasa E Combi (W211) nu face excepție aici și, prin urmare, este un bun obiect de testare pentru curățarea atentă a portbagajului.
Un aspect mai lung dezvăluie întreaga „splendoare murdară”, ceea ce face ca inima să bată detaliile.
Petele, murdăria, petele și părul animalelor de pe suprafețe uriașe și plane ale căptușelii de căptușeală, căptușite cu lână - nu puteți cere mai mult.

Îndepărtați părul animalului și vidul

Ceea ce ne aduce la cel mai interesant punct de curățare: părul animalelor. Puțini proprietari de pisici și câini care își transportă animalele de companie în vehicul știu să scoată eficient părul animalelor din material textil, tapițerie și covor.
De obicei, aveți încredere într-un aspirator , care poate colecta o mare parte din murdăria superficială și părul animalelor. În funcție de natura părului animalului, rezultatul este bun până la satisfacție. În cazul firelor de păr foarte dure, scurte și fragile, există și problema că bucata de păr „se îngroapă” în lână și să fie prinsă acolo. Un aspirator nu poate dezvolta deloc un efect de aspirație și lucrurile rămân acolo.
Există de fapt un instrument simplu împotriva particulelor mici încăpățânate și a părului animalelor din covoare și lână: o perie cu peri de cauciuc . Aceste perii sunt atât de bune încât sunt numite imediat. În cazul nostru „ Extractor de păr pentru animale de companie ” sau „ Extractor pentru păr animal ”.
Varianta prezentată nu impresionează numai prin performanțele sale de curățare, dar și scoruri în ceea ce privește manevrabilitatea și ergonomia. Dacă nu sunteți convins de sugestia produsului, puteți utiliza termenul de căutare "perie specială pentru păr de animale" pentru a găsi mai multe, de obicei mai scumpe, chiar dacă nu există perii mai bune.
Aplicația este chiar mai banală decât sugerează numele - pur și simplu spălați murdăria fără prea multă presiune. Dacă este necesar, vă puteți îndepărta și de duză de aspirator . Deci murdăria nu este depozitată pe lateral, ci efectuată imediat. Cel mai mare avantaj al perilor de cauciuc este aderenta și insensibilitatea termică mult mai bună. În comparație cu periile de curățare cu peri de nailon, periile de cauciuc nu se vor deforma niciodată din cauza căldurii prin frecare.
Pe lângă tunderea principală realizată din peri de cauciuc gros, lung, peria de cauciuc prezentată are o tundere specială realizată din nuburi scurte și o buză de cauciuc pe lateral. În mod normal, o aplicație cu garnituri standard este suficientă. În funcție de material și tipul de contaminare, puteți încerca, de asemenea, buzele și butoanele. Pentru a fi sincer, ne lipsește experiență aici, dar te simți bine echipat.
Deci avem un rezultat de top. Desigur, peria de cauciuc nu poate înlocui o extracție minuțioasă a microparticulelor cu un aspirator și o duză de tapițerie adecvată .

Scoate petele din tapițerie

De îndată ce tapițeria noastră este curățată de murdăria particulelor vizibile, se observă primele pete. Petele în trunchi sunt rareori o problemă, deoarece fibrele sintetice complet sintetice sunt în mare parte gri închis / negru și aproape că nu intră în contact cu radiațiile UV permanente. Acest lucru împiedică arderea fibrelor (lumina).
La fel ca în cazul oricărei curățenii obișnuite sau de curățare a covoarelor, folosim un agent special - în cazul nostru un produs de curățat tapițerie CarpetCleaner de la ValetPro . Nu folosim soluție APC , deoarece multe concentrate APC ieftine sunt încă extrem de alcaline, chiar și în stare extrem de diluată și pot lăsa reziduuri de sare, ceea ce la rândul său favorizează colorarea pe termen lung.
Ca întotdeauna, nicio regulă fără excepție: APS Ultimate Cleaner este încă neutru din punct de vedere al pH-ului chiar și în stare concentrată și, prin urmare, este potrivit pentru curățarea interioară fără reziduuri pe toate suprafețele.
Aplicația funcționează cel mai bine cu adăugarea unei perii mari sau a unei perii din material textil / piele, cu o perie naturală. Perii naturali sunt în mare măsură insensibili la căldura de frecare în comparație cu peri de nailon și au de obicei vârfuri frumoase și subțiri. Acest lucru vă permite să treceți rapid între tapițerie / fibre nețesute până la stratul purtător și să dezvoltați puterea mecanică de eliberare acolo.
Aveți grijă să nu udați prea mult zonele afectate. Pur și simplu dați curățătorul 30-60 de secunde pentru a intra în vigoare. Periile de perie sunt, de asemenea, binevenite pentru a fi umezite cu produsul de curățare. Recomandăm mici mișcări circulare cu ajutorul periei - acest lucru asigură că vârfurile bost rămân în structura tapițeriei și nu deasupra acesteia.
Zonele curățate trebuie șterse, indiferent de intensitatea aplicării detergentului, cu o cârpă de microfibră foarte umedă (dacă există îndoială uscată). De asemenea, puteți lucra cu presiune. Cu cât mai multă murdărie legată de umiditate poți fi transferată pe pânza din microfibră, cu atât mai bine.

Curățarea suprafețelor de vinil și plastic

Suprafețele neabsorbante, cum ar fi prelata, desigur nu trebuie uitate. Mizeria de aici, așa cum se întâmplă adesea, poate fi îndepărtată cu un APC bun . Nu trebuie să lipsească nici tapițeria noastră sau peria de piele la alegere.
Dacă nu sunteți sigur de proprietățile materialului, utilizați un produs de curățare neutru de pH sau chiar un produs de curățare din piele. Acestea previn în mod natural reziduurile saline și, prin urmare, sunt neperformante în utilizare. Periile de piele cu garnituri de nylon sunt permise din nou la bord și asigură adesea o eficiență mecanică mai mare de curățare.
Curățarea de piele artificială sau suprafețe asemănătoare vinilului diferă cu greu de procedura de curățare a pielii netede, așa că aș dori să mă refer la instrucțiunile corespunzătoare: Curățați scaunele din piele cu îngrijire din piele Colourlock

Rezultat și recomandări despre produse

Suntem prin verificarea noastră rapidă. Din rezultat ar trebui să poți să-l privești cu satisfacție.
O situație individuală pe site poate duce la întrebări suplimentare, sunteți bineveniți să comentați și să solicitați ajutor.
Această curățare a vopselei a fost realizată de pregătirea profesională auto „Autopflege-Stemwede”. „Autopflege-Stemwede” oferă servicii de pregătire de înaltă calitate de la A la Z la prețuri foarte corecte. Puteți accesa „Autpflege-Stemwede” prin profilul instagram sau prin următorul e-mail .
Produse utilizate sau recomandări de produse

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu