Totalul afișărilor de pagină

duminică, 21 iunie 2020

Cum se aplică corect ceara auto? Mașină ușor de strălucit ca nou Varianta 2

Cum se aplică corect ceara auto? Mașină ușor de strălucit ca nou Varianta 2
Aspectul bun este extrem de important, fie că este vorba de rochia dvs., de sensul de îngrijire sau de modul în care arată mașina dvs. Purtând un costum elegant, cu o pereche elegantă de pantofi, cu siguranță te face să arăți uimitor, dar ieși dintr-o mașină murdară cu același pansament, face ca lucrurile să pară ceva ciudat. Deci, împreună cu rochiile curate, a avea o mașină curățată este importantă pentru egalitate.
pregătirea suprafeței și se aplică ceară
Există câteva moduri de a curăța o mașină, dar printre toate, cea mai eficientă este ceara. Și de asta nu sunt conștienți majoritatea proprietarilor de mașini. Acesta este motivul pentru care am venit cu acest ghid unde am descris cum să ceară o mașină ușor și corect.
Este o lectură de cinci minute și ne veți mulțumi mai târziu. Poftim!

Pași pentru aplicarea corectă a ceară auto

1. Pregătirea mașinii pentru epilare cu ceară

Inainte de a incepe ceara, sunt necesare cateva preparate. Nu puteți aplica ceara pe mașina murdară, ci curățați mașina în principal, deoarece ceara nu funcționează pe murdărie. Pentru curățarea primară, puteți utiliza apă și săpun ușor. Doar faceți curățarea periodică și după udarea mașinii, asigurați-vă că aceasta este complet uscată. În caz contrar, ceara va avea o perioadă dificilă de aderare la umiditate.

2. Polonez pe zgârieturi

Dacă mașina dvs. are zgârieturi, atunci va trebui să o lustruiți corect pentru a o face mai lină . Da, acest lucru va face ca mașina dvs. să piardă stratul fin de acoperire pentru zona zgâriată, dar asta va merita. Există un alt mod de a face zgârieturile netede, astfel încât să puteți ceară ușor și asta se freacă. Acestea fiind spuse, lustruirea este mai puțin abrazivă decât frecarea, astfel încât lustruirea ar fi o mișcare înțeleaptă.

3. Păstrați mașina în stare rece

Căldura topește ceară, astfel încât la epilarea cu mașina trebuie să fie complet rece. Și pentru asta, trebuie să opriți motorul mașinii cu cel puțin o oră înainte de epilare. Pe lângă asta, ați dori să mențineți mașina pe vreme mai rece, deoarece vremea caldă va usca ceara mai repede, împiedicând-o să vă curățeze mașina în mod corespunzător.
Țineți-vă mașina departe de toată căldura și asigurați-vă că nu există lumina soarelui în jurul mașinii. Cea mai bună opțiune este să folosiți o cameră interioară sau garaj. Cu toate acestea, dacă nu aveți garaj sau cameră, păstrați-vă mașina într-un loc mai răcoros și cu multe nuanțe.

4. Alege o ceară.

Timpul de a alege ceara potrivită pentru mașina ta . Există câteva ceară pe piață și nu toate sunt demne. În mod ideal, ceara care conține carnauba autentică este cea mai bună pentru mașină, dar care se spune că sunt scumpe. Cu toate acestea, există și alte câteva, care sunt decente. Ceară mai curată, sunt bune și, de asemenea, mai puțin costisitoare. Unul dintre dezavantajele acestei ceară este că sunt mai dure. Deci, dacă utilizați ceară de curățare, nu lăsați zgârieturile înainte.
Și apoi, există un altul care este ceara pulverizată. De asemenea, sunt bune, dar nu durează mult, acesta este singurul dezavantaj al acestei ceară.

5. Folosiți aplicator de spumă

Un aplicator de spumă ar trebui să vină cu achiziționarea de ceară și asta ar trebui să fie suficient pentru a ceară întreaga mașină. Dar, în orice caz, nu primiți un aplicator de spumă, atunci nu vă stresați, un burete umed poate face treaba. Nu va fi cel mai bun aplicator cu siguranță, dar va face treaba. Amintiți-vă, după ce folosiți buretele în epilare cu ceară, nu-l folosiți niciodată în curățarea vaselor sau altceva.

6. Aplicați ceara

Să lămurim o concepție greșită. Aplicând mai multă ceară nu vă curățați mașina, este o pierdere completă și vă îngreunează eliminarea ulterioară. Folosiți o cantitate mică de ceară, suficient pentru a face un strat subțire, care va face o legătură bună. Pentru eficiență, împărțiți mașina în mai multe secțiuni și completați o secțiune cu ceară simultan. Atunci când aplicați ceară cu un aplicator, nu puneți prea multă presiune și nici nu treceți prea ușor. Presiunea trebuie să fie moderată.

7. Folosind buffer

Acest lucru este opțional, dacă vă simțiți confortabil cu aplicatorul de spumă, atunci nu trebuie să mergeți pentru un tampon. Dar dacă dețineți deja un tampon, atunci este înțelept să mergeți cu tamponarea, deoarece acest lucru este mai ușor și mai eficient.
În cazul în care nu știi cum să ceară o mașină cu tampon, anunță-ne. Setați viteza tamponului la scăzut și aplicați ceara pe tamponul tampon. Porniți tamponul și mențineți-l cu o presiune ușoară pe caroseria mașinii.

8. Lasa ceara sa stea

După ce ai aplicat ceara pe întreaga mașină, acum lasă ceara să stea perfect. Cât timp va dura ceară să stea cum trebuie ar trebui să-i spună producătorului de ceară. Verificați hârtiile care au venit cu achiziția de ceară sau verificați etichetarea pe vasul de ceară. Și dacă nu vezi nimic, există un alt mod de a ști când este momentul să ștergeți ceara.
Cel puțin așteptați o oră și apoi glisați degetul pe ceară. Dacă ceară se frânează, atunci nu a stat bine, trebuie să aștepți mai mult. Ar trebui să începeți să ștergeți ceară numai atunci când aceasta este complet uscată. Dacă ați înțeles secțiunea cerată, verificați la început secțiunile pe care le-ați cerut, atingeți ceara și dacă aceasta este grea, atunci eliminați ceara din acea secțiune.

Gânduri finale

Acesta este exact modul de aplicare a ceară auto în mod eficient. Un sfat, atunci când mergi să cumperi ceară, nu te apuca de opțiunea mai ieftină. Trebuie să existe unele dezavantaje, motiv pentru care sunt ieftine. Mergeți pentru brandurile de renume, chiar dacă acestea vă vor costa puțin mai mult, dar calitatea va fi de top. Și vă veți da seama că la scurt timp după ștergerea ceară din mașină, va străluci ca noua.
Totuși, sper să vă ajute acest ghid.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu