Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 20 iunie 2020

Curățare intensă și îngrijire pentru covorașe

Curățare intensă și îngrijire pentru covorașe

Covorașele de podea din vehicul nu sunt ușoare. În fiecare zi, zi de zi, pantofii șoferului / copilotului îi călcă pe ei și sunt foarte des udați și murdari. În plus, covorașele de podea colectează praful și murdăria care rezultă inevitabil din utilizarea vehiculului. Funcția principală a covorașelor este importantă, soarta - dificilă, dar pot face mai mult. În condiții intacte, curate, covorașele de podea îndeplinesc, de asemenea, o funcție de modernizare optică. Covorașele de înaltă calitate, cu litere brodate elaborat sau materiale combinate cu gust, sunt adesea ochi și obiecte de admirație.
Oricât de scump a fost portarul, la un moment dat a sosit momentul în care chiar și cei mai ignoranți șoferi sunt prinși în mizerie, iau rogojina și o dau afară. Foarte adesea, unul este uimit de cantitatea de murdărie care cade și atunci deseori există dorința de a scoate puțin mai multă murdărie din piesă - aspiratorul trebuie să funcționeze. Cu cele mai multe covorase monotextile, de obicei, motivația pentru curățare se termină aici, deoarece covorașul arată mult mai bine decât înainte. Deci, înapoi în vehicul și povestea s-ar opri în mod normal în acest moment.
În acest articol avem de-a face cu un caz special în care covorul este o combinație cauciuc-textil. Proprietarii de covoare de iarnă din cauciuc solid pot sta, de asemenea, într-o poziție de lectură confortabilă - hai!

Curățați bine

Portarul nostru nu a fost întreținut de foarte mult timp și arată doar atât de tolerabil, deoarece vehiculul de garaj are un kilometraj minim.
O privire mai atentă dezvăluie principalele probleme. Eliminarea sau aspirarea acestui cârlig în majoritatea cazurilor nu dă decât un rezultat nesatisfăcător, deoarece cea mai mare parte a murdăriei se află în adâncurile structurii cauciuc-plastic și a fost legată la suprafață de diferite surse de umiditate în timp.
În orice caz, dorim să vedem în ce măsură următorii pași de îngrijire actualizează în mod corespunzător doormatul și banda de jumătate și începeți. Aspiram covorul, obținem un produs de curățare universal sau un produs de curățare textil, apucăm o perie de curățare și începem.
Puteți deja să spuneți din culoarea brună maronie că a fost dezlegată multă murdărie, trebuie doar să o îndepărtați eficient.
Structura textilă a căminului nostru nu poate fi curățată în profunzime chiar și cu o perie adecvată. Din acest motiv, este suficient să spumați detergentul pe suprafață. Adânc în fibre, unde peria nu ajunge cu adevărat, curatătorul trebuie să funcționeze singur și că este cu atât mai bine dacă covorașul este umezit în prealabil cu multă apă.
Achiziția de butoaie textile este foarte diferită pentru covorașele de podea. În cazul nostru, fibrele sunt destul de dure și asemănătoare cu pâslele - alte covorașe amintesc mai mult de un covor fin. În mod alternativ, puteți utiliza un curățător de covoare și tapițerie în loc de curățătorul universal. Curățarea cu peria și îndepărtarea murdăriei este, de asemenea, mult mai eficientă cu covorașele scurte de podea.
Covorașele de cauciuc prezente sunt un obiect bun pentru curățarea cu un pistol de curățare, cum ar fi Tornador Black Z-020S . Pistolele de curățare își arată avantajele foarte bine, în special pe suprafețe puternic structurate și zone dificil de accesat!
Acum este un pas important. Mizeria prinsă în zona textilă nu poate fi eliminată cu o cârpă din microfibră. Aici trebuie spălate sau aspirate.
Le facem pe amândouă, una după alta. Mulți vor avea furtunul de grădină, în caz contrar, doormatul poate fi spălat și în cadă cu un jet de apă tare. Țineți peretele în picioare pe podea și lucrăm de sus în jos în timp ce cioplim.
Am mers la necaz și am prins mizeria. Cel puțin jumătate din murdăria, care include și mult nisip, provine din sectorul cauciuc-materiale plastice, deoarece aspiratorul ar putea face foarte puține lucrări pregătitoare.
Proprietarii mândri ai unui dispozitiv de extracție cu spray (abk. SEG, aici pe blog) sau a unui vid umed nu trebuie să spele / să clătească nimic, deoarece acest lucru poate fi aspirat direct cu dispozitivul. Următorul pas arată cât de eficientă poate fi curățarea cu aceste dispozitive.
Apropo, gumă de mestecat nu a putut fi îndepărtată când a fost folosită prima dată peria. Aici puteți folosi fie o gumă de mestecat și un produs de îndepărtat lipici sau, în funcție de consistență și disponibilitate, o perie de curățare mai dură.
După cum am promis, am pulverizat din nou covorașul curățat (!) Cu un produs de curățare, l-am spumat cu o perie și de această dată l-am aspirat cu SEG.
După ce am îndepărtat spuma curată cu SEG și suntem uimiți cât de multă murdărie reziduală a fost în mat. Desigur, aceasta nu este încă limita absolută. Utilizatorii SEG știu că, cu materiale textile foarte murdare, se poate extrage suficientă murdărie chiar și de 2, 3 și 4 ori.
Produse utilizate pentru curățare

Peceteați gaura

Acum vine partea mai atrăgătoare: sigilarea suprafeței curățate. Întrucât avem de-a face cu un fel de amestec de cauciuc-plastic, folosim un produs de îngrijire a anvelopelor cu miros fructat: APS Premium Black. Comparativ cu altfel popular Plast Star sau NanoMagicPlastCare, acest produs nu provoacă emisii nocive și, prin urmare, poate fi utilizat mai bine în interior. Acest agent este potrivit în special pentru covorașele din cauciuc solid, deoarece se poate mișca și mai bine.
Lucrăm și cu o perie aici. Deoarece structura are o mulțime de adâncituri, pur și simplu ajungem acolo mult mai eficient cu peri și nu numai că distribuim produsul de îngrijire uniform și în fiecare fisură, dar asigurăm și o utilizare economică.
Produse utilizate pentru etanșarea cauciucului
Este important de remarcat faptul că suprafața portierei pierde o parte din rezistența sa la alunecare, în funcție de natura suprafeței. Prin urmare, este esențial să verificați compatibilitatea cu încălțămintea înainte de a conduce.

Garnitură dormitor textil

Din aceste motive, nu impregnăm zonele textile ale covorașelor noastre. Dacă mai aveți în vedere sigilarea, atunci acest lucru trebuie făcut în exterior și lăsați covorașele de podea să se aerisească suficient - impregnările conțin vapori agresivi.

E timpul de afișare - rezultat final / comparație directă

Rezultatul eforturilor noastre este cu adevărat impresionant. Chiar dacă zona textilă nu poate reflecta vizual curățenia, avem pe partea tratată sentimentul că stăm în fața unui portret nou.
Zona de cauciuc beneficiază în special de curățarea adâncă a porilor și de tratarea îngrijirii cauciucului. Întunecarea subtilă cu luciul de mătase nobilă poate fi surprinsă foarte bine în fotografii.
Iată din nou comparația directă a sectorului textil ...
... poziția "specială" în sectorul cauciucului ...
... și o vedere superioară de succes, cu accent pe partea din față.
Acum trebuie să aducem toate cele 4 covorașe la același nivel de îngrijire. Distrează-te copiind!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu