Totalul afișărilor de pagină

vineri, 15 septembrie 2023

Tipuri de acoperiri ceramice pentru automobile

 Tipuri de acoperiri ceramice pentru automobile

Există cinci tipuri diferite de acoperiri ceramice pentru automobile. 9H, silice, cuarț, TiO2 și polisilazan sunt printre ele. Cel mai des folosit acoperire ceramică este 9H Este atât durabil, cât și accesibil, ceea ce îl face o alegere populară printre șoferi. A doua cea mai populară alegere în rândul proprietarilor de mașini este silice .


În comparație cu alte acoperiri ceramice, strălucirea sa este mai mare și capacitatea sa de a bloca razele UV este mai mare. 


Cuarțul este al treilea. Este un strat ceramic de înaltă tehnologie care nu numai că arată grozav, ci și protejează suprafețele de lumina UV, murdărie și praf. Dioxidul de titan ( TiO2 ) se află pe locul patru. Această acoperire ceramică vă protejează vopseaua existentă adăugând straturi suplimentare de protecție. Polisilazanul este al cincilea tip. Este un tip relativ nou de acoperire ceramică care oferă o claritate excepțională și o strălucire frumoasă ca oglindă.


Este foarte rezistent la ploile acide, dar și foarte scump în comparație cu alte acoperiri de pe piață. În cele din urmă, o varietate de factori, inclusiv circumstanțele de utilizare, constrângerile financiare și nivelul dorit de strălucire sau protecție, vor determina cel mai bun tip de acoperire ceramică pentru orice vehicul. 

Acoperire ceramică SB3 Omega

SB3 Omega Ceramic Coating este un strat avansat de vopsea ceramică care mărește luciul, protecția și durata de viață a caroseriei oricărei mașini. Creează un strat suplimentar de apărare pentru a ajuta la protejarea finisajului original al vehiculului de vreme, uzură și abraziune, făcându-l o opțiune ideală pentru pasionații de mașini.



În plus, această acoperire oferă o protecție de neegalat împotriva insectelor, excrementelor de păsări, sării de drum și a altor substanțe potențial dăunătoare. Pe lângă suprafața cu strat dur, această acoperire oferă, de asemenea, un aspect profund și umed, care poate dura până la 3 ani cu o întreținere adecvată, obținută de obicei cu pachete oferite de profesioniști.

Acoperire ceramică de protecție

Acoperirea ceramică de protecție ar trebui să fie penultima alegere de acoperire a vehiculului dumneavoastră. Acest tip de acoperire adaugă un strat suplimentar de protecție la exteriorul suprafeței mașinii. Pe lângă faptul că vă menține mașina curată, o poate proteja și de apă și resturi de drum.



Așadar, dacă luați în considerare o opțiune de acoperire ceramică de protecție pentru a vă proteja mașina și pentru a-și menține nivelul ridicat de protecție împotriva elementelor, atunci cel mai bine este să căutați ajutorul unui atelier de detaliere auto certificat care poate instala stratul de acoperire fără probleme și poate asigura eficacitate maximă.

Acoperire ceramică de înaltă performanță

Acoperirile ceramice de înaltă performanță sunt o opțiune ideală pentru cei care doresc să ducă aspectul vehiculului lor la următorul nivel. 

De obicei, aceste tipuri de acoperiri oferă o protecție suplimentară împreună cu o strălucire lucioasă care poate rezista atât la căldură, cât și la condiții meteorologice extreme.

Considerate de mulți ca un pas vital pentru îngrijirea completă a mașinii, acoperirile ceramice de înaltă performanță ajută la prelungirea duratei de viață a lucrării de vopsire a vehiculului dvs. și asigură că acesta arată cel mai bine pentru anii următori.



Cu durabilitatea sporită și calitățile lor de protecție, acoperirile ceramice de înaltă performanță sunt o opțiune excelentă care poate face cu adevărat o diferență în modul în care arată mașina dvs. acum și pe drum. Cel mai bine este să iei în considerare toate opțiunile tale înainte de a lua o decizie.

Acoperire ceramică de lungă durată

Al treilea tip este acoperirea ceramică de lungă durată , care combină beneficiile de înaltă performanță și acoperirile transparente într-unul singur. Acest lucru le permite să reziste la oxidarea de la razele UV și vârtejele, oferind în același timp un aspect elegant și lucios suprafeței vopselei mașinii. Deși nu vor dura la fel de mult și nu vor oferi o garanție completă de 30 de zile, cum ar fi unele dintre acoperirile ceramice de înaltă performanță, oferă un raport calitate-preț excelent și se știe că durează până la trei ani dacă sunt întreținute corespunzător.



Oricum, fii sigur știind că un strat ceramic de lungă durată poate oferi rezultate fiabile pe orice vehicul și poate trece cu încredere în viitor.

Acoperire ceramică transparentă

Acoperirea ceramică transparentă este o opțiune excelentă pentru proprietarii de mașini care doresc să maximizeze protecția generală a vehiculului lor cu un finisaj lucios. Această acoperire este diferită de acoperirile ceramice de lungă durată, deoarece oferă un nivel de bază de protecție care poate fi aplicat mai rapid și adesea la un preț mai accesibil.


În timp ce acoperirile ceramice de lungă durată pot oferi o protecție sporită împotriva substanțelor chimice și abraziunii, acoperirile ceramice transparente oferă un finisaj strălucitor, lucios, care este foarte rezistent la murdărie, praf și picături de apă. Acoperirile ceramice transparente oferă, de asemenea, o protecție mai bună împotriva decolorării decât etanșanții sau cerurile pentru vopsea.


Aceste acoperiri folosesc tehnologia polimerică de ultimă oră pentru a proteja împotriva razelor ultraviolete (UV), care pot estompa vopseaua în timp. În cele din urmă, va trebui să decideți dacă doriți o acoperire ceramică care să ofere mașinii dumneavoastră cel mai înalt nivel de protecție pentru o durată cât mai lungă posibil sau dacă preferați să economisiți bani fără a sacrifica calitatea.



Găsirea punctului favorabil dintre calitate și preț atunci când alegeți dintre aceste opțiuni poate fi dificilă. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu