Totalul afișărilor de pagină

duminică, 3 septembrie 2023

Convertor de rugina Fertan+Brantho Korrux Nitrofest

 

Cum funcționează convertizorul de rugină Fertan?

Convertorul de rugină este ușor de utilizat și funcționează foarte repede.

Descompune chimic rugina și protejează metalul cu un strat protector nou dobândit.

Cu el elimina rugina din zona caroseriei. Poate fi prelucrat foarte bine în cavități , goluri și pliuri deoarece este foarte subțire.

Datorită stratului protector creat de convertizorul de rugină pe metalul tratat, nu trebuie să aplicați imediat vopseaua.

Convertorul de rugină nu elimină rugina. El doar îl oprește. Orice rugină rămasă din pori poate reapărea după câțiva ani.

Convertor de rugină Fertan Aplicare pe sub caroserie, osii și caroserie

Înainte de tratament, ar trebui să îndepărtați mecanic rugina desprinsă de pe suprafață.

Apoi îndepărtați rugina porilor cu convertorul de rugină.

Convertorul de rugina Fertan conține apă.

Poate fi aplicat cu un pistol de pulverizare, pensula sau rola.

Mai întâi ar trebui să degresați tabla cu un agent de îndepărtare a siliconului.

1 litru este suficient pentru aproximativ 15 metri patrati. Daca il pulverizezi, consumul este mai mare.

După aplicare, trebuie lăsat să acționeze cel puțin 48 de ore. Dacă ați aplicat cu o perie, apoi aplicați un al doilea strat.

Suprafața tratată va fi neagră sau albastră/violet decolorată după tratament.

Protejează tabla până la 6 luni.

Ar trebui să spălați numai resturile convertorului de rugină și praful creat de procesul de conversie și să frecați chiar înainte de a trata mai departe tabla.

Aplicați un grund antirugină precum Brantho Korrux nitrofest . Și apoi vopsea mașinii, sau protecția de jos sau vopsea șasiu.

Convertor de rugină fertan Utilizare în cavități

Cavitățile sunt deosebit de dificil de îndepărtat, deoarece cu greu poți intra acolo cu unelte. Cel mai bun mod de a elimina fulgii de rugină este să le clătiți . Acest lucru funcționează bine cu un amestec de apă și convertizorul de rugină Fertan într-un raport de 1:1.

Apoi aplicați convertizorul de rugină pur. Iar după un timp de uscare de aproximativ 18 ore o etanșare a cavităților .

Cum funcționează Brantho Korrux Nitrofest?

Vopseaua nu se lipește de metalul gol. Prin urmare, aveți nevoie de un grund de protecție împotriva ruginii ca grund.

Deoarece grundule sunt insensibile la influențele mecanice - cum ar fi zgârieturile și umezeala - sunt, de asemenea, o protecție mai bună împotriva ruginii decât finisajele vopselei.

In plus, grundule pot fi slefuite deoarece sunt aplicate destul de gros. În acest fel, puteți nivela orice denivelare.

De asemenea, puteți folosi un grund antirugină pentru a elimina incompatibilitățile dintre două sisteme de vopsea.

Brantho Korrux Nitrofest este un grund mat monocomponent. Se usuca foarte repede si iti ofera un nivel ridicat de protectie impotriva ruginii. Pentru că formează un strat super protector împotriva apei sărate, apei și uleiului atunci când este folosit de două ori. Sunt disponibile în multe culori diferite.

Cum se utilizează Brantho Korrux nitrofest?

Cum să aplicați corect primerul Brantho Korrux Nitrofest:

Timp total: 1 zi

Curățarea suprafeței

Puteți aplica Brantho Korrux Nitrofest pe orice suprafață stabilă. Cu toate acestea, ar trebui să fie curat și fără grăsime.

Așadar, utilizați un produs care nu a fost găsit: B00754J81G pentru a îndepărta complet vopseaua veche, slăbită și crăpată.

Ar trebui să șlefuiți ușor straturile vechi care aderă bine. Fie udați manual cu produsul negăsit: B01JAANPRA sau produsul negăsit: B01JAAOGVY , fie uscați manual cu șmirghel manual 180 * sau cu șmirghel excentric 240-320 * .

Dacă doriți să lucrați cu șmirghel umed, înmuiați-l în apă cu câteva ore înainte. Acest lucru îl face moale și suplu.

Dacă preferați să lucrați cu șmirghel uscat, îndepărtați întotdeauna praful. În acest fel hârtia durează mai mult.

Îndepărtați, de asemenea, mecanic rugina, depunerile de moara, depunerile și reziduurile de sudură. Astfel încât să poată fi văzută o suprafață metalică strălucitoare.

De asemenea, ar trebui să rotunjiți marginile ascuțite și bavurile.

Apoi utilizați un produs de îndepărtare a siliconului * . Aplicați acest lucru cu o cârpă * , lăsați-l să acționeze pentru o perioadă scurtă de timp și apoi frecați-l din nou.

Tratați cu antirugină

Dacă mai există rugină, tratați-o mai întâi cu opritorul de rugină Fertan . Puteți picta pur și simplu peste folie de rugină ușoară cu Brantho-Korux nitrofest.

Sigilare pliată cu Owatrol

Acum este și o oportunitate pentru un tratament cu ulei Owatrol .

mascarea

Tot ceea ce nu trebuie vopsit cu grund trebuie acum mascat bine si generos cu hartie de mascare * .

Asigurați-vă că banda adezivă * este de bună calitate și rezistență la solvenți.

Îndepărtați cât mai multe atașamente în prealabil. Sigilați găurile șuruburilor. Lăsați suficient spațiu în jurul zonei de reparare, astfel încât să nu existe margini dure pe hârtie mai târziu (când o scoateți din nou).

desprăfuirea

Acum trebuie să plece ultima firimitură de praf. Cel mai bun mod de a face acest lucru este cu aer comprimat * .

Nu ar trebui doar să aruncați în aer toate colțurile, marginile și suprafețele. Nu uitați: De asemenea, hârtia de mascare, totul în imediata apropiere și pe dvs.!
De asemenea, puteți pulveriza podeaua și pereții cu apă pentru a lega praful.

Nu în ultimul rând, luați o cârpă * și frecați-o ușor pe suprafața de vopsit.

Aplicați Brantho Korrux nitrofest

Există diferite moduri:

Aplica grundul nediluat cu pensula . După 3 până la 12 ore de uscare, repetați acest lucru. Cu această aplicație, loviturile de pensulă vor rămâne vizibile.

Cel mai bine este să aplicați Brantho Korrux nitrofest cu trafaletul , ușor diluat ( diluție specială Brandts 10% * ). Acest lucru vă va oferi o suprafață uniformă. Repetați acest lucru de 2 ori după fiecare 3 până la 12 ore de uscare.

Brantho Korrux nitrofest se aplică cel mai bine cu un pistol, ușor diluat (10% diluție specială Brandts * ). Cel mai bine este să pulverizați cu un pistol de amorsare și o duză de 1,4. Acest lucru necesită puțină practică. Încercați mai întâi pe o bucată de carton. Ar trebui să țineți pistolul de vopsea în unghi drept față de tabla. Păstrați o distanță de aproximativ 20 cm și pulverizați întotdeauna puțin peste margine. Repetați acest lucru de 2 ori după fiecare 30 până la 60 de minute de uscare.

Timp de uscare Brantho Korrux Nitrofest

Dacă ați aplicat grundul cu o pensulă, suprafața va fi uscată la atingere după aproximativ 6 ore. Uscarea completă poate dura 1 până la 3 zile, în funcție de temperatura de uscare și de grosimea stratului obținut.

Dacă l-ați aplicat cu o rolă, suprafața va fi rezistentă la atingere după aproximativ 6 ore. Uscarea completă durează aproximativ 1b până la 3 zile, în funcție de temperatură și de numărul de straturi.

Când se aplică cu un pistol de pulverizare, suprafața este uscată la praf după aproximativ 1 oră și uscată la atingere după 2 până la 6 ore. Dar este mai bine să așteptați 1 până la 3 zile înainte de a picta cu o vopsea auto de 2K.

Domenii de aplicare a Brantho Korrux Nitrofest

Puteți folosi grundul pentru a proteja împotriva coroziunii pe toate construcțiile din oțel sau fier. Deci, de exemplu, pe mașini și piese auto, biciclete, motociclete, mașini, balustrade etc.

Brantho Korrux nitrofest este foarte potrivit ca grund de protecție împotriva ruginii pe sub caroserie , pe piesele osiilor, în interior, în portbagajul și compartimentul motor al mașinii dumneavoastră.

Il poti folosi si ca grund pentru intregul corp si apoi aplica un strat de vopsea.

De asemenea, puteți aplica produsul pe toate tipurile de chituri sau le puteți prelucra cu chit epoxidic bicomponent.

După tratament cu Brantho Korrux Nitrofest

Puteți picta produsul peste el însuși. Șlefuirea prealabilă nu este necesară.

Puteți picta peste grund cu orice vopsea cu una sau două componente. Nu trebuie să.

Pentru ca poti folosi Brantho si ca talpa de baza sau top coat. Cel mai bine este să aplicați 2 până la 3 straturi.

Puteți măcina nitrofest. Cel mai bine este să folosiți hârtie abrazivă cu granulație de 120 până la 180 și o mașină de șlefuit. Reglarea fină finală se face apoi cel mai bine manual, cu hârtie de la 400 la 600.

Dacă îl aplici puțin mai greu, grundul funcționează bine și ca umplutură. În acest fel, puteți uniformiza porii și zgârieturile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu