Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 20 septembrie 2023

Cum să curățați vărsăturile,vomit dintr-o mașină

 Ai avut vreodată acel detaliu temut în care vehiculul are vărsături proaspete care te așteaptă? Indiferent de cine sau ce s-a îmbolnăvit și indiferent de ce secțiune a vehiculului o așteaptă această provocare „distractivă”,  

ÎVă arătăm cum să îndepărtați vărsăturile de pe un scaun de mașină folosind detergent Bio-Zyme . Bio-Zyme Enzyme Automotive Interior Cleaner este un amestec special formulat de enzime bacteriene care descompune petele și mirosurile organice grele.

Cel mai bun mod de a curăța vărsăturile

Deși poate părea evident că scopul este de a elimina tot lichidul și bucățile din orice zonă în care este prezent vărsături, ceea ce este și mai important este curățarea întregului lichid care se infiltrează în tapițeria și/sau spuma scaunului. ca în căptușeala de sub covor. Acest pas este necesar pentru a elimina mirosurile și bacteriile care pot rezida sub și în fibre. 

Pași:

  1. Scoateți bucățile. Folosiți o lingură sau o perie veche pentru a scoate vărsăturile direct într-un sac de gunoi.
  2. Pulverizați cu generozitate Bio-Zyme pe zona infectată. Lăsați produsul să stea timp de 10-15 minute.
  3. Aplicați ușor o cantitate mică de Magic Cleaner Concentrate sau șamponul pentru covoare și apoi frecați tapițeria sau covorul cu apă și o perie de nailon, cum ar fi Step Panel și peria pentru covoare .
    1. Pentru suprafețele de ședere din piele sau vinil, frecați cu o perie mai moale, cum ar fi peria cu peri moi pentru roți și interioare .
  4. Ștergeți reziduurile de săpun/apă/murdărie cu un prosop universal 
  5. Utilizați un extractor de covoare pe toate mochetele și tapițeria pentru a elimina complet orice bacterie și mirosuri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu