Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 20 septembrie 2023

Cum să curățați vărsăturile,vomit dintr-o mașină

 Ai avut vreodată acel detaliu temut în care vehiculul are vărsături proaspete care te așteaptă? Indiferent de cine sau ce s-a îmbolnăvit și indiferent de ce secțiune a vehiculului o așteaptă această provocare „distractivă”,  

ÎVă arătăm cum să îndepărtați vărsăturile de pe un scaun de mașină folosind detergent Bio-Zyme . Bio-Zyme Enzyme Automotive Interior Cleaner este un amestec special formulat de enzime bacteriene care descompune petele și mirosurile organice grele.

Cel mai bun mod de a curăța vărsăturile

Deși poate părea evident că scopul este de a elimina tot lichidul și bucățile din orice zonă în care este prezent vărsături, ceea ce este și mai important este curățarea întregului lichid care se infiltrează în tapițeria și/sau spuma scaunului. ca în căptușeala de sub covor. Acest pas este necesar pentru a elimina mirosurile și bacteriile care pot rezida sub și în fibre. 

Pași:

  1. Scoateți bucățile. Folosiți o lingură sau o perie veche pentru a scoate vărsăturile direct într-un sac de gunoi.
  2. Pulverizați cu generozitate Bio-Zyme pe zona infectată. Lăsați produsul să stea timp de 10-15 minute.
  3. Aplicați ușor o cantitate mică de Magic Cleaner Concentrate sau șamponul pentru covoare și apoi frecați tapițeria sau covorul cu apă și o perie de nailon, cum ar fi Step Panel și peria pentru covoare .
    1. Pentru suprafețele de ședere din piele sau vinil, frecați cu o perie mai moale, cum ar fi peria cu peri moi pentru roți și interioare .
  4. Ștergeți reziduurile de săpun/apă/murdărie cu un prosop universal 
  5. Utilizați un extractor de covoare pe toate mochetele și tapițeria pentru a elimina complet orice bacterie și mirosuri.

Cum să detaliezi o barcă - 7 pași pentru a detalia o barcă

 Ambarcațiunile pot fi o provocare pentru detaliu corespunzător datorită stratului de gel unic aplicat pe exterior. Straturile de gel oferă aspectul foarte neted și strălucitor care le oferă acel efect de oglindă asupra apei. În timp, expunerea la razele UV ale soarelui combinată cu poluarea apei, excrementele animalelor, coroziunea de la sare și alte acumulări organice vor estompa și decolora stratul de gel. Detalierii profesioniști ar trebui să urmeze următorii pași pentru a lustrui corect o barcă.

Cum să detaliezi o barcă

Detalierea exterioară a bărcii

Pasul 1: Spălare și tratament cu argilă

Primul pas către fiecare detaliu a bărcii este curățarea în profunzime a exteriorului și a interiorului pentru a îndepărta orice resturi, murdărie și poluanți. Începeți din partea de sus a bărcii în interior și mergeți în jos și în afară până ajungeți la fund. Utilizați un sampon auto , care este special formulat pentru a îndepărta murdăria. Spălați doar segmente odată pentru a preveni apariția mai târziu a dungilor.

Pentru a îndepărta petele grele ale liniei de plutire, utilizați un Mzr sau un Rust&Tree Remove, care este un detergent mai agresiv și este bun pentru îndepărtarea algelor și a reziduurilor de pe exteriorul bărcii.

Dacă găsiți urme negre de cauciuc de pe docuri, utilizați o cantitate mică de acetonă cu o cârpă albă pentru a șterge aceste pete.

Pasul 2: Finisajul exterior corect al stratului de gel

Odată ce barca este curată, ne putem pune la treabă la repararea stratului de gel al bărcii. Gelcoating-ul este procesul unic pe care vehiculele marine se aplică stratului de fibră de sticlă pentru a menține suprafața netedă și strălucitoare. Straturile de gel sunt extrem de durabile, dar ca orice suprafață exterioară necesită restaurare.

Detail King recomandă un proces de corectare a vopselei în doi pași; Mai întâi doriți să amestecați cu un produs pentru polish (Compus pentru vopsea transparentă Heavy Cut ) pentru a elimina oxidarea și imperfecțiunile de suprafață, apoi lustruiți cu un produs de finish pentru a scoate o strălucire ridicată și o culoare vibrantă.

Din nou lucrând doar pe segmente la un moment dat. Asigurați-vă că acoperiți corpul și întreaga suprafață inferioară.

Pasul 3: Aplicați protecție pentru vopsea

În cele din urmă, înfășurați exteriorul prin aplicarea Sigilantul Premium Polymer Boat este un etanșant de lungă durată care oferă protecție 6 – 12 luni. (Un amestec puternic de polimeri, rășină și Zonyl vă protejează vopseaua.   Polimer Boat Sealant trebuie aplicat după ce ați amestecat și lustruit vopseaua.)Acest lucru va menține vopseaua să arate mai bine mai mult timp și, de asemenea, va face procesul de curățare ulterior mai ușor și mai rapid.

Detalii interioare și cabină

Majoritatea compartimentelor interioare ale bărcii pot fi spălate în același timp cu exteriorul (odată ce toate covoarele și zonele libere sunt îndepărtate sau acoperite). Vă recomandăm să uscați mai întâi interiorul pentru a preveni apariția petelor de apă pe scaune sau pe sticlă.

Pasul 4: Curățați în profunzime scaunele și compartimentele

Deoarece podeaua interioară a fost spălată și curățată, primul pas în cabină este curățarea în profunzime a scaunelor și a compartimentelor de depozitare.

Detail King are produsul perfect pentru fiecare colțișor pe care îl puteți găsi în cabina bărcii, de exemplu:

  • Produs
    Descriere
  • Magic Cleaner Concentrat
    Acest agent de curățare uimitor poate fi folosit pe multe suprafețe din interiorul bărcii – utilizați-l pe vinil, covor, plastic etc. pentru a curăța suprafețele foarte murdare.
  • Sapun extractor
    Excelent pentru curățarea zonelor cu mochetă ale bărcii
  • RTU Detergent pentru sticlă
    Acesta este un produs de curățare excelent pentru toate ferestrele din sticlă și acril
  • Prosoape din microfibra

    Există mai multe tipuri de prosoape de utilizat pentru o barcă, microfibră – universal – sticlă .

  • Balsam/protector excelent pentru a împiedica uscarea și decolorarea suprafețelor de ședere din vinil
  • Jad A65
    Protecție ceramică pentru zonele mochetate ale bărcii

 

Pasul 5: Corectați și protejați interiorul

În timp ce economisiți timp spălând interiorul în același timp cu exteriorul, îl veți reface în timp ce lustruiți și protejați suprafețele interioare.

Pasul 6: Lustruiți întregul metal și curățați sticla

Respiră, aproape ai ajuns. Acum că toate suprafețele dure au fost ceruite și lustruite, este timpul să redăm acea strălucire impecabilă tuturor metalelor cu Metal Polish .

Apoi treceți rapid prin toate ferestrele și geamurile cu Glass Cleaner și prosopul de sticlă  , care elimină toate dungile din prima încercare.

Pasul 7: Inspecția finală

Oferiți barcă un ultim șervețel cu un prosop curat din microfibră pentru a îndepărta orice exces de ceară, substanțe chimice, murdărie de pe pantofi etc. Plimbați-vă în jurul întregii ambarcațiuni  pentru a verifica zonele care ar putea folosi o lustruire finală înainte de a începe. clientul vede produsul finit.

Întrebări frecvente:

Cum sa ceara o barca?

Detalierii ar trebui să folosească un dispozitiv de lustruit cu angrenaj sau cu aruncare lungă împreună cu un tampon de lână și Compus pentru vopsea transparentă Heavy Cut , care sunt sigure pentru acoperirea cu gel a bărcii și suficient de puternice pentru a aplica protecție reală împotriva soarelui și a apei. Începeți din partea de sus din spate și lucrați spre partea de jos a carenei.

Cât durează o ceară de barcă?

În mod obișnuit, proprietarii de bărci ar trebui să ceară sau să lustruiască stratul de gel o dată la 3-4 luni din cauza defectării și oxidării de la apă și soare. Premium Polymer Boat Sealant durează 6 – 12 luni.

Ar trebui să ceară carena bărcii?

Protejarea stratului de gel pe carenă și fundul bărcii este cea mai importantă parte a suprafeței exterioare. Întreținerea corespunzătoare va elimina orice oxidare și acumulare de lipa de la timpul în apă. Eliminarea petelor de rugină și apă nu numai că va ajuta vehiculul să funcționeze fără probleme, ci va crește și valoarea de revânzare.

Cât ar trebui să coste un detaliu de barcă?

Serviciile de bază de detaliere a bărcii ar trebui să includă o spălare, ceară și curățare interioară. Serviciile ar trebui să fie taxate la picior pentru a vă asigura că toate forțele de muncă și costurile sunt acoperite corespunzător. Consultați tabelul de mai jos pentru diferite opțiuni de preț pe care le puteți lua în considerare.

Zona Barcă

Detaliu carenă 22 euro-45 euro /m2 Spălare exterioară și protecție gel coat




Spălarea bărcilor 10-22 euro/m2 Spălare și curățare generală



Curățarea cabinei pret manopera Curățare interioară și protecție a materialului




Curățarea motorului 80-180 euro 



Tratament cu vinil sau piele pret pe manopera

vineri, 15 septembrie 2023

Acoperirea ceramică Minciuni de marketing: Valori de duritate BS 9H 10H

 

Acoperirea ceramică Minciuni de marketing: Valori de duritate BS 9H 10H

Cum sunt false valorile durității Ceramic Pro, GTechniq și IGL Coatings 9H și 10H și informațiile de marketing.



Mulți producători de acoperiri ceramice pentru automobile prezintă afirmații de duritate a suprafeței aplicate 8H, 9H sau chiar 10H. Ghici ce — totul este un morman de gunoi de grajd de cal. Din păcate, aceste afirmații sunt în cel mai bun caz minciuni de marketing pentru acoperirea ceramică.

Majoritatea oricui, care răsfoiește produse sau servicii de acoperire ceramică, a întâlnit evaluări de duritate ( x H) publicate de producătorii de acoperire pentru automobile.

Afirmațiile de marketing privind duritatea stratului de acoperire aplicate, atât afirmate direct, cât și puternic implicate , au câștigat în mod constant frecvență în ultimii 8-10 ani. Acest lucru se datorează parțial popularității și influenței în creștere a copiei în stil scurt, a hashtagurilor și a formatelor multor platforme populare de social media.

Valorile de duritate aplicate de 8H, 9H sau 10H pentru acoperirile ceramice nu sunt adevărate și nici nu au fost vreodată.

Deoarece există puține informații, explorând duritatea aplicată a acoperirilor ceramice pentru automobile, obiectivele acestui articol sunt:

  • pentru a educa detalierii și publicul iubitor de vehicule despre cum funcționează acoperirile ceramice aplicate pentru autovehicule pentru a îmbunătăți și proteja vopseaua.
  • pentru a demonstra adevărata natură a suprafețelor auto  în comparație cu   afirmațiile false de marketing care înconjoară valorile absolute ale durității acoperirii ceramice revendicate sau implicite – folosind informații și experiențe detaliate cunoscute.

Nu vor exista reclamații în zonele gri, fum și oglinzi sau ușurință de mână pentru a distrage atenția de la subiectul în cauză. Și cu siguranță niciun produs nu va fi menționat pe nume sau aprobat pentru a permite părtinirii să se strecoare în discuție.

Vă gândiți la o acoperire ceramică pentru vehiculul dvs. sau pentru afacerea dvs. de detaliere?

Dacă DA, atunci CITIȚI ACEST ARTICOL ÎNAINTE DE A DECARTE.

Bazarea unei decizii de cumpărare pe pretențiile producătorului de acoperire pentru automobile cu privire la cotele absolute de duritate și protecția asociată acestora este o propunere periculoasă. Și, în esență, informațiile sunt complet false.

Dacă doriți mai multe informații, citiți mai departe. Nu vă faceți griji vor urma informații și explicații simple, așa că nu sunt necesare cunoștințe prealabile.

Cum învelișul ceramic fals a aplicat valorile „durității” au devenit percepute „realitate”

În acest moment, s-ar putea să vă întrebați, „ dacă aceste afirmații comune despre valorile durității acoperirii ceramice sunt false, atunci de ce majoritatea industriei de detaliere auto folosește și susține aceste afirmații? 

Răspunsul este un singur cuvânt: Marketing.

Pe platformele media și social media, cum ar fi YouTube, Facebook, Instagram, Twitter, Snapchat și TikTok, suprasaturarea este normală.

În ultimii ani, multe companii de produse de detaliere, campanii de publicitate și chiar personaje/reputații online individuale au fost construite în întregime online. Ei și-au poziționat „credibilitatea”, „autoritatea” și „cotletele profesionale” numai prin postarea pe rețelele sociale și marketingul.

Strategia de suprasaturare se bazează pe un val necruțător de campanii de marketing și de publicitate care promovează: fraze, sloganuri, hashtag-uri sau „imagini cool”. Pentru companiile sau persoanele care implementează aceste strategii, oferirea de: fapte, conținut acționabil și informații valoroase este rareori un obiectiv.

În esență, aceste metode nu sunt altceva decât „strategii de marketing” bazate pe uzură. În centrul acestei strategii se află convingerea:

Dacă o frază, slogan sau mantra se repetă suficient – ​​pe o cronologie suficient de lungă – în cele din urmă oamenii vor începe să o accepte ca fapt .

Aceasta este baza îndoctrinarii prin repetare. Și este ciudat de similar cu conceptul psihologic numit „efectul iluziei adevărului”.

Oamenii pot recunoaște acest concept din fraza infamă din secolul al XX- lea ; „ Dacă repeți o minciună suficient de des, oamenii o vor crede și chiar și tu vei ajunge să o crezi. 

Este ACCEPTAT pe scară largă faptul că „statisticile” și/sau „revendicările” de marketing sunt adesea fragmente înguste de informații smulse complet din context. Adesea, aceste afirmații sunt apoi reaplicate ca „fapt științific” sau „dovadă” în alte domenii. Și adesea, aceste „fapte” reaplicate au puțin sau deloc merit în afara contextului.

Publicul larg este de obicei sceptic atunci când multe statistici sunt citate în succesiune rapidă pentru a valida afirmațiile sau argumentele. Prin urmare, nu ar trebui să șocheze pe nimeni atunci când campaniile de marketing neacceptate ale producătorilor, centrate pe valorile absolute ale durității acoperirii ceramice auto (de exemplu, „x H ”, „9H”, „10H”), sunt contestate ca fiind false și false.

Ce este un substrat pentru vehicule? Cum afectează substraturile straturile ceramice aplicate „valorile de duritate”?

Un substrat este definit fie ca materialul de bază din care este făcut ceva, fie ca materialul de care se atașează ceva.

În cadrul detalierii auto, substraturile pentru aplicațiile de acoperire ceramică sunt în mare parte straturi transparente pentru automobile (vopsea) și variații ale materialelor plastice exterioare.

Pentru a înțelege rolul semnificativ pe care îl joacă substraturile pentru acoperirile ceramice, să examinăm un concept similar în afara detalierii; constructie. Să explorăm modul în care substraturile joacă un rol critic atunci când alegem vopsea pentru o casă.

Majoritatea oamenilor, și cu siguranță toți antreprenorii, sunt de acord că diferite tipuri de vopsea sunt necesare pentru diversele sarcini de vopsea pentru multe nevoi ale interiorului și exteriorului unei case. Chiar și doar pentru exterior, nevoile unui pantalon exterior pentru o casă în extremele înghețate de iarnă din Duluth Minnesota sunt complet diferite de o casă care îndura verile fierbinți și lipicioase din Baton Rouge Louisiana. Și ambii au nevoi care sunt mult diferite de o casă pe malul mării

Când pictați în interiorul casei, lista unui antreprenor de vopsire se umple rapid cu trei, patru sau mai multe tipuri de vopsea atunci când este însărcinat cu revopsirea întregului interior al casei. Tipurile de vopsea utilizate în mod obișnuit pe dulapurile de bucătărie, pe pereți, pe plinte și în băi sunt unice și sunt foarte diferite de vopseaua folosită în dormitorul sau pe hol. Acest lucru se datorează faptului că aceste substraturi au nevoi diferite și necesită formulări unice de vopsea pentru a satisface aceste nevoi.

Deci, se înțelege de obicei că diferitele substraturi din interiorul casei necesită vopsea specializată, deoarece au caracteristici unice care au nevoi specializate. Dacă aceasta este practica comună înțeleasă în industria construcțiilor de locuințe, atunci de ce acest principiu nu este aplicat în industria de detaliere auto?

De exemplu, atunci când discutăm despre acoperiri ceramice, de ce nu se aplică conceptul că nu toate sistemele de vopsea auto au aceleași caracteristici în marketingul sau publicitatea acoperirilor ceramice atunci când sunt aplicate vopselei auto?

Aceste întrebări sunt extrem de relevante, deoarece cei mai mulți detalieri auto intermediari sau avansați înțeleg caracteristicile vopselelor (substratelor) pentru automobile variază de la producător la producător și chiar de la vehicul la vehicul.

Detalierii știu din experiențele zilnice că caracteristicile tuturor sistemelor de vopsea ale vehiculelor, chiar și culori diferite pe același an și model, pot varia foarte mult. Din nou, acest lucru este considerat pe scară largă ca un fapt pentru majoritatea industriei de detaliere auto. Deci, dacă s-a înțeles în mod obișnuit că vopselele pentru automobile pot varia foarte mult în ceea ce privește caracteristicile, atunci de ce producătorii de acoperiri ceramice nu vorbesc despre aceste puncte atunci când își comercializează duritatea formulelor de acoperire ceramică?

Pentru că producătorii de vopsele nu vor să vorbească despre realitățile din jurul sistemelor de vopsea. Ei nu doresc să abordeze caracteristicile fizice foarte diferite ale numeroaselor sisteme diferite de vopsea auto. În schimb, doresc să creeze iluzia că produsele lor vor oferi îmbunătățiri fizice egale și universale TOATE sistemele de vopsea.

Aceasta este, desigur, ficțiune în cel mai bun caz. O poveste de marketing somnoroasă, timp de culcare, concepută pentru a liniști detalierii auto într-o stare fericită și mulțumită. Scopul este de a împinge mințile detalierului în pământ fericit atunci când este timpul ca ei să facă clic pe butonul „comandă”.

Cu toate acestea, realitatea spune o poveste diferită și mai complexă. Toate formulele (sistemele) de vopsea auto au un spectru foarte divers de trăsături și caracteristici, la fel ca numeroasele suprafețe care se găsesc în și în afara unei case.

Revenind la construcție. Un pictor, care evaluează o casă pentru o lucrare de vopsea exterioară, trebuie să ia întotdeauna în considerare substraturile de suprafață atunci când alege vopseaua. Ei înțeleg că tipul de vopsea necesar este determinat de caracteristicile suprafeței (substratului). Nevoile pe termen lung de lemn, stuc, siding de vinil, piatră sintetică sau cărămidă sunt toate drastic diferite. Acest lucru se datorează faptului că caracteristicile fizice, durabilitatea și aspectul fiecărui substrat depind de compoziția materialului.

Același lucru este valabil și pentru sistemele de vopsea auto. Un strat transparent din ceramică cu conținut ridicat de solide, fie de la Mercedes, fie de la Audi, conține o compoziție chimică și caracteristici complet diferite în comparație cu o vopsea nemetalica GM sau Tesla.

Prin urmare, este ridicol pentru producătorii de acoperiri ceramice pentru automobile să susțină, sau să implice, că o singură formulă de acoperire va oferi aceleași beneficii de „duritate” pentru toate sistemele de vopsea pentru vehicule, care au câteva substraturi diferite. Această afirmație este la fel de ridicolă ca și un zugrav care declară că este nevoie de un singur tip de vopsea pentru toate suprafețele interioare și exterioare.

Tehnologia de acoperire ceramică funcționează cu vopseaua auto, nu o înlocuiește

FAPT:

Acoperirile ceramice, aplicate pe suprafețele vehiculelor, NU ÎNLOCUIȚI caracteristicile fizice ale substraturilor la care aderă. (în principal strat transparent din poliuretan)

Adevărata chimie de acoperire cu reticulare aderă la un substrat și funcționează în armonie cu caracteristicile native ale acelui substrat.

Acoperirile ceramice NUMAI amplifică sau sporesc caracteristicile fizice preexistente ale substratului.

În contextul vopselei pentru automobile : Acoperirile ceramice nu pot înlocui caracteristicile de bază (în special „duritatea”) ale substratului de care se lipesc – NU CONFIERĂ gradul de duritate pretins de producător pentru un strat.

Să examinăm această problemă folosind o altă analogie logică fără detalii:

Cu tehnologia științifică actuală, este imposibil pentru oamenii de știință să creeze un tricou standard din bumbac care să fie rezistent la glonț din pistoale. Nu ar conta dacă a fost construit cu 2 inci sau două picioare grosime.

Caracteristicile fizice ale bumbacului și construcția țesăturii materialului final sunt limitarea. Niciunul nu este suficient de puternic pentru a rezista forței unui glonț tras cu o rată modestă de ~400-600 de metri/secundă.

Acum, dacă oamenii de știință ar construi un tricou de aceleași dimensiuni și grosime, folosind materialul puternic și țesătura din Kevlar, ar putea realiza cu ușurință un tricou capabil să reziste la focul unei arme de mână. De ce asta? Pentru că caracteristicile fizice unice ale Kevlarului și țesătura sa unică, îl fac posibil.

Acum reveniți la programul nostru de acoperire ceramică programat în mod regulat:

Ținând cont de analogia tricoului Cotton vs. Kevlar...

INTREBAREA 1:

Cum poate o singură formulă de acoperire ceramică auto să transforme TOATE sistemele diferite de vopsea – cu caracteristici fizice de pornire foarte diferite – la aceleași niveluri de duritate „X”?

Răspuns simplu: Nu se poate.

INTREBAREA 2:

Cum poate un producător de acoperire ceramică să pretindă în mod onest niveluri de duritate „X” pentru toate formulările actuale sau trecute de vopsea auto?

Din nou, nu pot.

Și demonstrarea acestor afirmații de marketing încurajate ar fi o sarcină aproape imposibilă pentru producătorii de acoperiri ceramice care le promovează.

Imaginați-vă costul testării și formulării unei singure acoperiri, pentru a obține o duritate de 8H, 9H sau 10H (anunțată sau implicită) pentru utilizare pe FIECARE sistem de vopsea auto realizat la nivel global,  numai în ultimii 10 ani.

Această sarcină ar fi atât de costisitoare și de timp, încât compania nu ar putea niciodată să finanțeze profitabil dezvoltarea.

În plus, dacă o companie ar încerca cu onestitate să dezvolte O singură formulă de acoperire pentru a rezolva toate problemele de suprafață auto, ar fi incredibil de costisitor să testeze eficacitatea formulei.

Nici măcar o companie atât de mare ca Amazon nu ar încerca un astfel de test... din cauza costului extrem. Imaginați-vă provocarea logistică monumentală de a încerca să urmăriți TOATE sistemele diferite de vopsea (OEM + Refinish Industries) dezvoltate doar pentru toți producătorii de vehicule din America de Nord. Apoi, includeți restul lumii.

Deci, examinând doar logistica, sarcina ar părea aproape imposibil de finalizat.

ȘI mai mulți producători de acoperiri ceramice pentru automobile – dintre care mulți își vând produsele la nivel global – folosesc aceste bombe cu dispersie ca tactici de marketing.

Ei comercializează atât pentru publicul larg, cât și pentru industria de detaliere, cerințe de duritate până la 8H, 9H sau 10H atinse de produsul lor instalat.

Toate aceste metode și date de testare științifică, fără părtinire, NU POT DOVEDE.

De ce afirmațiile de acoperire ceramică privind duritatea 8H, 9H și 10H sunt false

Pentru a înțelege cum afirmațiile privind valorile durității acoperirilor ceramice aplicate sunt false, să folosim o analogie cu construirea unei case. Pentru acest exemplu, o casă va fi construită pe o plajă de nisip, iar cealaltă clădire pe un teren care este rocă solidă.

Unstable Beach Land reprezintă un strat transparent japonez cu conținut scăzut de solide: să spunem Lexus Jet Black .

Solid Bedrock Land reprezintă un strat ceramic transparent cu conținut ridicat de solide: să spunem Mercedes Metallic Blue

Indiferent de ce acoperire ceramică este aplicată vopselei Lexus neagră jet cu conținut scăzut de solide, caracteristicile sale finale de duritate a suprafeței nu vor atinge NICIODATĂ punctul de pornire al vopselei Mercedes ceramice cu conținut ridicat de solide neacoperite. Așa cum fundația unei case, turnată pe plaja de nisip, nu va fi niciodată la fel de stabilă ca fundația unei case turnată pe o bază de pământ făcută din piatră solidă.

Detalierii care au suferit durerea de la vopseaua super „moale” pentru prosoape vor înțelege următoarea afirmație:

Acoperirile sporesc doar duritatea suprafeței, oferind rezistență limitată la ficțiune. NU sunt bariere de protecție antiglonț.

Prin urmare, este destul de sigur să spunem că aproape niciun detalier cu experiență în viață nu ar pretinde vreodată că o vopsea super „moale” care murdează prosopul ar putea fi transformată (cu o aplicare de acoperire) într-o vopsea ceramică Mercedes dură, greu de lustruit, cu solide solide.

Cu toate acestea, producătorii de acoperiri declară sau sugerează în mod regulat că utilizarea straturilor lor va transforma duritatea suprafeței în 7H, 8H, 9H sau chiar 10H zilnic!

Începeți să vedeți încă problemele cu tehnicile de marketing care pretind valori absolute ale durității suprafeței pe TOATE sistemele și substraturile de vopsea?

De ce testul de duritate al creionului sau scara de duritate Mohs este irelevantă pentru „duritatea” acoperirilor ceramice auto instalate 

Acest articol nu va aprofunda pe deplin utilizarea inutilă a testului „durității creionului” (Wolff-Wilborn). Sau chiar de denaturarea defectuoasă și flagrantă a scalei de duritate Mohs. De ce? Deoarece logica comună dictează că nicio acoperire ceramică auto nu este nicăieri la fel de dur ca un diamant. Nu este nevoie de un doctorat în materie de știință pentru a ÎNȚELEGE asta.

Nici testul de duritate a creionului, nici scara Mohs nu au vreun merit real pentru contextul la care se face referire frecvent – ​​valorile durității acoperirii ceramice aplicate. Practic, nu au nimic de-a face cu „duritatea” unui strat ceramic odată aplicat pe un sistem real de vopsea pentru vehicule. În schimb, testul de duritate creion măsoară duritatea substratului pe care sunt aplicate acoperirile ceramice pentru testarea de laborator; care sunt frecvent 9H, 10H sau 11H înainte de aplicarea acoperirii.

Pentru a rezuma, afirmațiile de testare a durității creionului de acoperire 9H sau 10H sunt, de fapt, teste de laborator deformate efectuate în vid. Aceste teste au literalmente zero relevanță pentru numeroasele sisteme de vopsire a vehiculelor din lumea reală la care sunt aplicate.

Prin urmare, să menționăm datele derivate din „testul științific al creionului”, în contextul unui strat ceramic aplicat vopselei de automobile, este inutil. În cel mai bun caz, este similar cu o atracție găsită la un circ ambulant sau la un carnaval. Când te plimbi în jurul tău auzi sau vezi frecvent un zarva mare. O persoană promovează foarte mult un spectacol vizual unic sau o experiență legendară la un stand pentru a atrage rapid atenția și a genera o mulțime. Cu toate acestea, atunci când publicul se adună pentru a examina atracția de aproape, își dau seama că nu există prea multă substanță reală în cuvintele mai mari decât viața ale omului de hype.

Menționarea „testului științific al creionului” sau a scalei Mohs de duritate, cu referire la un strat de acoperire aplicat pe vehicul, nu este mai utilă sau mai veridic decât nenumăratele afirmații rostite de vânzătorii de mașini uzate grase. Aceste „informații științifice” de-a dreptul false și complet înșelătoare sunt pur și simplu instrumente de marketing, folosite pentru a perpetua hype-ul pentru a crește vânzările de produse. Și, din păcate, acest hype sa dovedit extrem de eficient pentru cea mai mare parte a existenței lor în industria de detaliere.

Problema este aceasta: multe dintre afirmațiile false ale produselor despre valorile cablajului de acoperire sunt acum adesea considerate și comercializate ca fapte în toată industria de detaliere!

De ce unele companii de acoperire ceramică auto pretind valori absolute ale durității suprafețelor aplicate?

Este simplu, producătorii de vopsea auto trimit fișele cu specificațiile produsului către departamentele lor de marketing sau către agenții de marketing independente.

În general, marketerii nu știu prea multe din punct de vedere conceptual sau științific despre cum sau de ce funcționează produsele sau despre afacerile sau procesele de detaliere auto. Obiectivul unic al unui marketer este să poziționeze produsele astfel încât să fie: înțelese, identificabile și dorite de publicul țintă sau de industrie pentru achiziție imediată. În mod obișnuit, folosesc detalii simpliste ale produselor și puncte de marcare pentru a atrage dorințele, aspirațiile și punctele dureroase ale consumatorilor.

Există adesea o deconectare uriașă între funcționalitatea realistă a unui produs atunci când vorbiți cu un om de știință și vorbind cu un agent de marketing. Când campaniile de marketing pentru produse noi debutează, funcțiile, beneficiile și realitățile promovate ale produsului pot diferi foarte mult de rezultatele din viața reală. Adesea, alte departamente din cadrul companiei consideră această formulă publicitară ca inofensivă „ vorbește de marketing”. '

În prezent este al doilea deceniu al secolului 21, așa că, evident, publicul larg înțelege că vorbirea de marketing nu este realitate - sau nu ?

Iată problema. Într-adevăr, nu există un mecanism, în afară de potențialele preocupări sau consecințe legale, care să împiedice companiile să pretindă orice doresc despre produsele pe care le comercializează. În general, agendele și convingerile de marketing ale companiei nu sunt modificate public până când informațiile false sau afirmațiile înșelătoare sunt acceptate pe scară largă și public sau dovedite ca false sau înșelătoare .

Din păcate, unele companii de acoperire pentru automobile folosesc aceste afirmații și tactici de marketing false. Ei fac acest lucru din cauza lipsei de cunoștințe despre vopseaua auto în rândul publicului larg și în cadrul industriei comerciale.

Datorită acestei lipse de cunoștințe publice, companii selectate au profitat de oportunitatea de a inunda piața cu campanii de marketing nesfârșite despre cotele de duritate ale produselor lor.

Aceste campanii neîncetate au avut loc de-a lungul multor ani.

Deci, ceea ce odată a început ca o strategie de marketing s-a transformat într-o „realitate percepută” pentru marea majoritate a culturii de detaliere și prin influență directă - publicul larg.

Îți amintești de efectul „ iluziei adevărului ”, menționat la începutul articolului?

Iată esenta: repetă o frază, o credință sau un slogan de destule ori, pentru un interval de timp suficient de lung și va deveni norma acceptată.

ACEASTA este gâsca de aur sau idealul pe care toate sloganurile și campaniile de marketing îl urmăresc de-a lungul anilor sau deceniilor. Este marketingul Războiului de uzură la maxim.

Producătorii de țigări au practicat strategii foarte similare timp de mulți ani în anii 1930, 40, 50 și la începutul anilor 60. Multe companii au folosit o varietate de afirmații privind sănătatea și pierderea în greutate și campanii complet dezvoltate pentru a comercializa și vinde țigări.

Acest lucru a durat decenii până când chirurgul general Luther Terry a publicat primul „Raport privind fumatul și sănătatea” în 1964 . Acest prim raport de siguranță publică (și 32 de rapoarte ulterioare în ultimii peste 50 de ani) a determinat reglementări pe etichetele de avertizare pentru țigări și a schimbat pentru totdeauna modul în care acestea puteau fi comercializate publicului.

Înainte de aceste informații și de reglementările care au urmat pentru marketingul către publicul larg, companiile de țigări erau în esență libere să-și comercializeze produsele așa cum credeau ei de cuviință – chiar dacă știau că informațiile sunt false sau înșelătoare .

Istoria actuală de marketing a acoperirilor ceramice pentru automobile și marine se află pe o traiectorie similară ca și industria țigărilor din anii 1930, 40 și 50.

În prezent, publicul, inclusiv cea mai mare parte a industriei de detaliere, nu este conștient de modul în care acoperirile și sistemele de vopsea auto funcționează la nivel științific. Prin urmare, companiile exploatează acest aspect de piață și fac publicitate pentru multe acoperiri cu cote fixe de duritate. Aceste campanii publicitare fie menționează în mod explicit, fie sugerează cu tărie „ valoarea fixă ​​a durității aplicate ” a unui strat de acoperire ca o soluție completă pentru suprafețele vehiculelor.

Nenumăratele moduri în care această publicitate afectează, induce în eroare sau păcălește de-a dreptul industria de detaliere și, prin urmare, percepția publicului în masă, ar putea face obiectul unui alt articol dedicat. Și, sincer, ar trebui să fie scris în narațiunea unui Clint Eastwood Spaghetti Western, deoarece aceste tactici de marketing sunt adesea realizate într-un stil „wild-west-free-for-all”.

Cum ar putea producătorii de acoperiri ceramice să testeze și să dovedească cu acuratețe câștigurile de duritate aplicate

DACĂ Producătorii de acoperiri ceramice ar dori să raporteze cu acuratețe și să comercializeze câștigurile REALE de duritate ale produselor lor — CÂND SUNT APLICATE PE SUPRAFEȚE — ar putea face acest lucru CU UȘUR.

Iată cum:

Înainte de a sugera un test corect și parametrii acestuia, să ne adresăm mai întâi OMS ar trebui să efectueze testul în timp ce înregistrează și raportează rezultatele.

Pentru a avea un test cu adevărat științific, este de la sine înțeles că un astfel de test ar trebui să fie efectuat de o terță parte independentă bine cunoscută, fără legături cu industria auto. Acest lucru nu ar permite vreunei părtiniri să se strecoare în proces oriunde pe parcurs.

Un test de duritate a acoperirii ceramice aplicat FAIR pentru producători:

* * Selectați câteva straturi transparente cu solide scăzute sau medii, de la „Moale” la „Agreabile”, de la producători populari . De exemplu: Lexus jet black, GM jet black, Honda albastru metalizat închis șistraturi transparente metalice roșu Hyundai .

  • A) Documentați singur duritatea straturilor de strat virgin transparent.
  • B) Aplicați UN STRAT din fiecare acoperire din test și lăsați-le să se întărească complet.
    Includeți un interval de timp de întărire prestabilit care ar permite tuturor acoperirilor din cadrul testului să atingă densitatea de reticulare COMPLETĂ . Deoarece chiar și după întărirea IR, majoritatea acoperirilor cu diferite tipuri de chimie necesită timp suplimentar pentru a se instala complet, atingând o stabilitate optimă. (potențial 30-60 de zile)
  • C) Documentați valorile durității suprafeței după întărirea completă a straturilor aplicate.
  • D) COMPARAȚI și AFIȘAȚI o diagramă cu toate acoperirile testate, care arată:

Valorile inițiale ale durității suprafețelor cu vopsea Virgin
vs.
Valorile durității suprafețelor după aplicarea acoperirii

Singur, datele brute care afișează valorile originale ale „durității” vopselei ar legitima absolut acest test.

Detalierii cu experiență sunt familiarizați cu caracteristicile sistemelor populare de vopsea auto. Ei știu care sisteme de vopsea au tendința de a fi „moale” și greu de lustruit și cu care sunt agreabile de lucrat.

În al doilea rând, datele de „duritate”, ale acoperirilor aplicate și întărite complet, ar arăta adevărata natură a „capacității de creștere a rezistenței” a fiecărei formulări de acoperire aplicate. Desigur, cu cât sistemul de vopsea începe „mai moale”, cu atât o acoperire ar avea mai multe dificultăți pentru a obține o duritate îmbunătățită. Așa cum este mai dificil să îmbunătățiți duritatea jelloului decât este o bucată de lemn moale.

Valorile finale ale evaluărilor „xH” ale sistemelor de vopsea după această aplicare controlată, întărire și testare a acoperirilor ar fi cele mai interesante. S-ar dovedi faptul că este aproape imposibil să transformi straturi transparente „foarte moi” în 7H cu aplicarea unui singur strat. Și asta nu este aproape de unele dintre valorile revendicate 8H, 9H și 10H.

Faptul trist este că departamentele de marketing de acoperire nu vor să joace corect și să arate date reale. După cum ar demonstra testul de mai sus. Ei vor să vândă un produs, pe baza unei povești de marketing și a unei caracteristici percepute.

În lumea online a „personajului creat” de astăzi, de multe ori percepția este realitate. Și dacă nu; iluzia percepției pozitive este realitatea — cel puțin pentru o vreme. Deci, într-un teren de joc contemporan de fum și oglinzi, companiile doresc să folosească orice tactică pe care o pot pentru a trece înaintea concurenței de pe piață. INCLUSIV comercializarea de bunăvoie a datelor false despre valorile de duritate declarate sau implicite obținute din aplicarea pe suprafață a produselor lor.

Trei probleme potențiale pentru detalierii care consolidează și comercializează afirmațiile false despre produse de acoperire ceramică

Este important să precizați și să explicați pericolele și problemele potențiale cu care se confruntă detailerii auto, perpetuând informațiile despre informații sau campanii de marketing înșelătoare pentru acoperiri ceramice.

Afirmațiile și informațiile false, chiar și cele născute direct de la producători, sunt serioase. Aceștia poartă o responsabilitate potențială uriașă de a avea un impact negativ atât asupra afacerilor individuale de detaliere, cât și asupra industriei de detaliere auto în ansamblu.

Următoarele trei subiecte reprezintă vârful aisbergului unei discuții mai ample care trebuie să aibă loc în cadrul comunității de detaliere despre pericolele marketingului pentru duritatea acoperirii ceramice:

1) DETALII INTEGRITATEA AFACERII ȘI REPUTAȚIA

Mulți detalieri nu cunosc adevărata știință din spatele vopselei auto. Și nu au mijloace practice pentru a valida sau testa afirmațiile de marketing ale producătorului de acoperire cu privire la valorile absolute ale durității acoperirii. Fără timpul sau capacitatea de a testa aceste afirmații, multe companii de detaliere auto pur și simplu transmit informații de marketing de la producătorii de acoperiri ceramice direct clienților lor ca adevăr, fără prea multă gândire.

Acest lucru ar putea cauza un efect negativ mare asupra unei afaceri în timp. Deoarece condițiile din lumea reală (clima, natura și obiceiurile de îngrijire a vehiculului proprietarului) au potențialul de a demonstra rapid performanța reală a oricărei acoperiri în comparație cu informațiile de marketing pe care s-a bazat vânzarea acoperirii.

Dacă destui clienți nemulțumiți și cu remușcări vorbesc; pot face ravagii la nivel local sau prin intermediul rețelelor sociale despre o afacere. Ele au chiar și potențialul de a influența negativ o industrie pe o întreagă zonă geografică sau piață. Acest impact negativ ar putea fi dăunător în special unei mici operațiuni de afaceri de detaliere auto și reputației acesteia, dacă acea afacere ar transmite în mod orbește afirmațiile de marketing false ale unui producător de vopsele pe o perioadă lungă de timp pentru a vinde acoperiri.

2) RĂSPUNDEREA POTENȚIALĂ A AFACERILOR PENTRU PUBLICITATE FALSĂ

Este adevărat, multe companii de detaliere urmează pur și simplu exemplul și repetă afirmațiile producătorului cu privire la valorile durității unei acoperiri. Aceasta include beneficiile asociate ale acelei durități atunci când este aplicată pe suprafețele auto. Problema cu această abordare este că răspunderea reală pentru revendicările de marketing ale unui produs revine companiei care vinde și aplică fizic produsul.

O companie este responsabilă din punct de vedere legal pentru toți termenii pentru care comercializează produsele și serviciile. Din punct de vedere legal, afacerea trebuie să se asigure că produsele pe care le utilizează îndeplinesc pretențiile și termenii pe care compania le-a folosit pentru a vinde acel produs consumatorului.

Prin urmare, dacă performanța în lumea reală a stratului de acoperire nu este la înălțimea hype-ului de marketing, este pe afacerea de detaliere. Prima acțiune a clientului va implica aproape ÎNTOTDEAUNA căutarea companiei de detaliere care a aplicat produsul pentru o reparație sau pentru o soluție.

Multe reclamații nesatisfăcute ale clienților ar putea, în timp, să coste o mulțime de bani pentru afacerea de detaliere. Aceste cheltuieli se acumulează rapid sub formă de forță de muncă din buzunar și cheltuieli cu produse. În plus, afacerea de detaliere pierde venituri (costul de oportunitate) pentru noile locuri de muncă atunci când rezolvă problemele de la un loc de muncă anterior.

3) O PERCEPȚIE PUBLICĂ NEGATĂ A TEHNOLOGIEI DE ACOPERIRE CERAMICA

În cele din urmă, cele mai grave victime ale afirmațiilor false de marketing pentru acoperirea ceramică auto sunt proprietarii de vehicule, adică publicul larg.

Proprietarii de vehicule sunt adesea vânduți cu multe afirmații ciudate și sălbatice de protecție extremă față de valorile absolute ale durității acoperirii. De-a lungul timpului, ei descoperă că condițiile din lumea reală nu sunt la fel de bune cu suprafețele tratate ale vehiculelor, așa cum arată multe campanii de marketing pentru acoperiri.

În cele din urmă, întreaga industrie de detaliere suferă și de afirmații false de marketing privind duritatea acoperirii. Pentru că mulți consumatori regretați se simt arși de promisiunile goale ale câtorva producători.

Acest lucru le lasă acestor consumatori cu o viziune negativă pe termen lung a TOATE acoperirile ceramice. Este foarte probabil ca consumatorii nemulțumiți să-și comunice experiențele sau convingerile negative prietenilor, familiei sau altor pasionați de vehicule. De-a lungul timpului, clienții nemulțumiți și regretați influențează negativ percepția publicului asupra acoperirilor ca tehnologie.

Acest lucru, la rândul său, încetinește afluxul economiei de acoperire de detaliu în ansamblu. Acest lucru afectează TOȚI detalierii. Dar cei mai afectați sunt cele care detaliază afacerile din zonele geografice imediate ale câtorva clienți arși și vocali. Pentru că oamenii tind să aibă cea mai mare influență asupra altor localnici.

Gânduri finale despre minciunile de comercializare a acoperirii ceramice cu valori de duritate aplicate

Pentru a încheia... Să revizuim un fapt și o analogie despre duritatea acoperirii ceramice aplicate pentru vehicule:

FAPT:

Acoperirile ceramice NU POT înlocui complet caracteristicile de bază ale substratului de care se lipesc.

În schimb , acoperirile ceramice DOAR amplifică sau îmbunătățesc caracteristicile fizice preexistente. Aceasta include valorile originale de „duritate” ale stratului de strat transparent la care aderă.

ANALOGIE:

Pentru construcția caselor, suporturile sau substructurile nu pot face terenul de plajă cu nisip la fel de puternic și de susținere ca terenul format din rocă solidă. În schimb, aceste substructuri funcționează pentru a face terenul plajei de nisip mai stabil decât punctul de plecare inițial.

Este același lucru cu acoperirile ceramice pentru automobile atunci când sunt aplicate pe vopsea: funcționează doar pentru a spori duritatea. Iar capacitățile lor finale de îmbunătățire au limitări care depind complet de caracteristicile originale ale vopselei.