Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 3 iulie 2024

Top echipamente de detaliere și consumabile pentru magazinul dvs

 Ai nevoie de echipamentul potrivit pentru detalii

Ai nevoie de echipamentul potrivit pentru detalii

Dacă doriți ca afacerea dvs. de detaliere să aibă succes, a avea abilitățile potrivite și o mentalitate pozitivă nu va fi suficient.  Pentru a deveni un adevărat profesionist, trebuie să investești într-o gamă largă de echipamente și consumabile de detaliere .


Cârpe vechi, săpun lichid și un aspirator pur și simplu nu le vor tăia.


Clienții plătitori se așteaptă pe bună dreptate să-și detalieze vehiculele la perfecțiune. Având instrumentele potrivite, munca va fi mai ușoară și mai rapidă, oferind în același timp rezultate superioare. 


Aceasta înseamnă că cheltuiți mai mulți bani pe echipamente și consumabile atunci când începeți vă ajută afacerea să câștige mai mulți bani pe termen lung.


Lista de consumabile și echipamente necesare pentru nevoile unei afaceri care detaliază mașini variază în funcție de câțiva factori. Pentru a afla exact ce instrumente are nevoie afacerea dvs., luați în considerare tipul de afacere (mobil, hibrid sau staționar) și serviciile pe care le furnizați.

Lista dvs. de echipamente mobile de detaliere va diferi de cea a unui magazin de detalii și chiar de cea a unei alte afaceri de detaliere mobile.

Indiferent de cazul afacerii dvs., păstrați eficiența în primul rând - investiți în consumabile și echipamente de top pe care le puteți utiliza în mai multe sarcini de zi cu zi.


Pentru a vă ajuta, am alcătuit o listă de elemente obligatorii pentru majoritatea afacerilor profesionale de detaliere. A avea aceste necesități este un punct de plecare excelent, dar fii mereu cu ochii pe inovațiile tehnologice și tendințele din industrie.

ECHIPAMENT DE DETALIARE

Mașină de spălat cu presiune

O mașină de spălat cu presiune de încredere este unul dintre instrumentele necesare pentru detalierea mașinii pentru orice afacere de detaliere.


Această mașină este de mare ajutor în procesul de curățare a vehiculului. Vă permite să îndepărtați cu ușurință murdăria și praful de pe suprafață, să aplicați spumă groasă de zăpadă și să pătrundeți în toate locurile greu accesibile.


O mașină de spălat cu presiune va reduce cât de mult trebuie să lucrați pentru a curăța un vehicul. În acest fel, economisești timp, energie și bani!


Puteți alege între o unitate portabilă sau o unitate montată la distanță. Cu toate acestea, știți că va trebui să trageți o mașină de spălat cu presiune portabilă de fiecare dată când o utilizați. Cu o unitate montată la distanță, tot ce este nevoie este să acționați un comutator și să apucați pistolul de pulverizare.


Vă recomandăm mașina de spălat cu presiune Adam's Pro-Series .


Mașină de spălat cu presiune pentru detaliere, trebuie să aibă instrumente de detaliere auto

mașină de spălat cu presiune

Această mașină funcționează cu o sursă de alimentare de 120 V și produce 1800 PSI și peste 2 GPM. În plus, motorul și pompa ultra-silențioase vă permit să lucrați oricând și oriunde, fără a deranja pe nimeni.

tun cu spumă

Acesta este unul dintre instrumentele de pe această listă fără de care poți să te lipsești. Cu toate acestea, este una dintre cele mai frecvent utilizate piese de echipament în lumea detaliată de astăzi. În plus, tunurile cu spumă sunt super distractive de utilizat și vă pot ajuta să obțineți fotografii de afaceri uimitoare pentru site-ul dvs. web, reclame și rețelele sociale!


Un tun cu spumă este în esență un recipient cu o duză care se conectează la mașina de spălat cu presiune. Îl umpleți cu săpun de mașină și îl pulverizați pe vehicul pentru a crea o spumă groasă, asemănătoare zăpezii. Spuma unge suprafața și o face alunecoasă, permițând mănușii de spălat să alunece peste ea fără riscul de vârtej și zgârieturi. De asemenea, permite o perioadă mai lungă de timp pentru ca agentul de curățare să se slăbească și să elimine murdăria acumulată pe vehicul.


Aceasta înseamnă că tunurile cu spumă sunt deosebit de benefice dacă vehiculul la care lucrați a suferit recent corectarea vopselei sau dacă are vopsea moale, ușor de deteriorat. De asemenea, dacă detaliezi motociclete, un tun cu spumă se va dovedi că economisește timp și forță de muncă.


Pentru a obține cel mai bun profit pentru banii dvs., vă sugerăm setul de tun cu spumă de zăpadă MJJC 2.0V .

Foam Cannon for Detailing - echipamente de detaliere

Împreună cu o mașină de spălat cu presiune care produce cel puțin 1300 PSI și săpun Undrdog , veți avea spumă zile întregi! 

Deionizator de apă

Peste 85% dintre cetățenii americani au apă de la robinet moderat până la extrem de dură. Dacă nu sunteți suficient de norocos să trăiți undeva cu apă moale de la robinet, ar trebui să vă gândiți să obțineți o apă deionizată.


Pentru a vedea în ce zonă de duritate a apei locuiți, consultați această hartă .


Un deionizator de apă filtrează apa pentru a elimina orice impurități și minerale. În acest fel, previne petele de apă, reducând simultan probabilitatea de vârtej și zgârieturi. În plus, economisește timp și energie, deoarece apa lipsită de minerale acționează ca un magnet pentru contaminanți precum murdăria, praful, murdăria, excrementele de păsări etc.


Vă sugerăm să utilizați deionizatorul portabil On The Go Spotless pentru pat dublu cel puțin atunci când clătiți, curățați tapițeria sau materialele plastice delicate.

Apa Deionizator - echipamente de detaliere

Cu designul său dublu rezervor, această unitate vă va reduce costurile de operare în comparație cu deionizatoarele cu pat mixt.

Aparat cu abur cu vapori uscați

Dacă oferiți clienților dvs. servicii de amenajări interioare, aveți o mașină de curățat cu abur de calitate profesională vă va beneficia foarte mult. Un aburi este una dintre cele mai scumpe echipamente de pe această listă, dar aveți încredere în noi - merită din plin investiția.


Un aburi cu vapori uscați nu folosește apă ca un aburi umed, ci aer cald, care vă permite să curățați fără a lăsa pete și reziduuri în urmă. Combinația de căldură și abur face ca igienizarea și împrospătarea interioarelor vehiculelor să fie mult mai ușoară.


Această mașină este cea mai eficientă unealtă pentru curățarea covoarelor și a tapițeriei. Este excelent pentru îndepărtarea mirosurilor, a petelor și a gingiilor, precum și pentru dezinfectarea garniturii de cap, a tablourilor de bord și a suporturilor pentru pahare.


Vă recomandăm Wagner Spraytech 0282014 915e .

Dry Vapor Steamer - echipamente de detaliere

La un rezervor plin, oferă 40 de minute continue de putere de curățare. În plus, vine cu 18 accesorii și duze.

Compresor de aer

Un compresor de aer probabil nu este primul lucru care vă vine în minte atunci când vă gândiți la detalierea echipamentelor. Cu toate acestea, vă poate economisi o mulțime de timp, mai ales când lucrați la interioare.


Există multe zone greu accesibile în cabină - colțurile și colțurile dintre scaune, suporturi pentru pahare și tablouri de bord, care adună praful și resturile. Dacă dețineți un compresor de aer, puteți pur și simplu să suflați toate acestea.


Mai multe utilizări excelente pentru un compresor de aer atunci când detaliază sunt suflarea apei de pe o mașină udă și uscarea zonelor care sunt greu de uscat complet (distribuitor, oglinzi laterale, grătare, bare de protecție, orificii de aerisire a capotei etc.). Această mașină poate fi folosită și pentru a vă alimenta pistolul de vopsit sau aspiratorul umed/uscat.


Vă sugerăm compresorul de aer ultra silențios Stealth de 20 de galoane pentru motorul său puternic cu inducție, capacitatea de 20 de galoane și compatibilitatea cu multe instrumente diferite.

Compresor de aer - echipamente de detaliere

Dacă abia sunteți la început și nu doriți să investiți imediat într-un compresor de aer, alegeți un aspirator umed/uscat care are funcție de suflare - nu va fi la fel de eficient, dar vă va economisi ceva timp!

Aspirator umed-uscat

Acesta este un element de bază pentru orice afacere profesională de detaliere. Pur și simplu nu te poți descurca fără un aspirator umed/uscat de calitate comercială.


Aparatul pe care îl alegeți trebuie să fie puternic, deoarece veți avea nevoie de o aspirație puternică pentru a îndepărta toate reziduurile și contaminanții din interiorul, exteriorul și compartimentele motorului vehiculelor. De asemenea, doriți să alegeți un aspirator care vine cu o selecție de accesorii și setări diferite pentru suflarea, uscarea și aspirarea lichidelor.


Vă recomandăm suportul de perete Prolux Blue .

Aspirator umed-uscat - echipamente de detaliere, trebuie sa aiba instrumente de detaliere auto

Este puternic, convenabil și durabil. Vine cu un set de 16 unelte și atașamente și o garanție de 3 ani!

Extractor de apă caldă / extractor de covoare

Dacă deseori te lupți cu îndepărtarea petelor încăpățânate de pe covoare, tapițerie, piele sau vinil - un extractor de apă caldă este exact ceea ce ai nevoie.


Această mașină puternică poate fi folosită și pentru a îndepărta gudronul și seva copacilor de pe suprafețele vehiculelor, precum și pentru a îndepărta ceara de pe vopsea și geamuri.


Un extractor ridică și elimină particulele de murdărie persistente prin aplicarea simultană a apei și a aspirației. Particulele sunt dizolvate într-un curent de lichid fierbinte și aspirate de baghetă într-un rezervor de stocare.


Dacă interiorul la care lucrați necesită doar curățare la nivel de suprafață sau vă grăbiți, un aparat de aburi cu vapori uscați combinat cu un aspirator umed-uscat va face treaba. Dar pentru sarcinile de curățare grele, va fi necesar un extractor de apă caldă pentru a elimina acumularea deranjantă. Același lucru este valabil și pentru petele dure, deoarece aburul le instalează permanent în loc să le îndepărteze.


De asemenea, dacă materialele cu care lucrați sunt delicate, un extractor de apă caldă este cel mai bun pariu. Procesul de extracție previne micșorarea fibrelor, motiv pentru care majoritatea producătorilor de covoare și tapițerie îl recomandă.


Ne place extractorul comercial Sandia 50-1001 Spot-Xtract .

extractor de covoare - echipamente de detaliere

Cu o capacitate de 3 galoane, este o unitate mai mică construită din material ușor. Acest lucru îl face complet portabil și o opțiune excelentă pentru afaceri noi.

Lame de ras din plastic

Detalierii trebuie adesea să scoată autocolante, autocolante, litere de vinil și nuanțare a geamurilor de pe vehiculele clienților. Folosirea lamelor de ras tipice pentru aceste sarcini nu este o idee bună.


Lamele de ras tradiționale au o margine ascuțită, metalică, care poate provoca zgârieturi pe suprafețele delicate. De aceea, fiecare detalier ar trebui să dețină un set de lame de ras din plastic.


Aceste lame sunt flexibile, astfel încât să nu deterioreze suprafețele care sunt răzuite. Această caracteristică le face grozave pentru îndepărtarea vopselei supraspray, gudronului și a altor materiale care sunt lipite de suprafețele vehiculelor.


Vă recomandăm racleta cu lame de ras din plastic FOSHIO .

lame de ras din plastic - echipamente de detaliere

Primești 2 pantofi și 100 de bucăți de lame din plastic cu două tăișuri pentru puțin peste 10 USD.

Tampoane/lustruitoare rotative și orbitale

Pentru a obține acea strălucire a showroom-ului pe vehiculele clienților, afacerea dvs. de detaliere are nevoie atât de tampoane/lustruire orbitale rotative, cât și aleatorii (alias cu acțiune dublă).


Ambele mașini folosesc un tampon de lustruire la capătul unui arbore rotativ pentru a îndepărta vârtejurile, zgârieturile, oxidarea și alte pete de pe vopsea. Diferența constă în modul în care este rotit tamponul - un tampon rotativ se mișcă în cercuri, iar un tampon orbital se mișcă dintr-o parte în alta, imitând lustruirea manuală. Când ar trebui să alegeți unul sau altul tip de buffer depinde de sarcina la îndemână.


Când sunt la o setare scăzută, lustruitoarele orbitale sunt excelente pentru aplicarea rapidă a ceară și a materialelor de etanșare. Aceste mașini sunt mai sigure pentru începători, deoarece sunt mai puțin agresive și își acoperă propriile zgârieturi datorită mișcării aleatorii a tamponului. Cu toate acestea, acest lucru înseamnă că nu sunt suficient de agresivi pentru a elimina doar cele mai fine zgârieturi.


În această categorie, vă recomandăm șlefuitorul Maxshine M15 Pro Series II DA Dual Action și Detail King Rupes LHR 15 Mark III Big Foot .

tampoane rotative și orbitale - echipamente de detaliere, detaliere configurarea garajului

polizoare rotative si orbitale - echipamente de detaliere

Ambele produse sunt excelente pentru începători datorită designului și echilibrului lor ergonomic avansat.


Tampoanele rotative sunt mașini cu acționare directă care pot îndepărta vopseaua. Acest lucru este grozav atunci când aveți de-a face cu daune mai grave, care necesită să îndepărtați suficientă vopsea care înconjoară zgârieturile pentru a nivela suprafața. Folosit cu un compus de tăiere, un tampon rotativ poate, de asemenea, îndepărta urmele de șlefuire după reaplicarea vopselei. Dar aceste mașini lasă zgârieturi fine, ceea ce le face inadecvate pentru operațiunile de finisare.


Utilizarea unui tampon rotativ necesită atât abilități, cât și experiență, deoarece există întotdeauna riscul de a arde prin vopsea. De aceea, aceste mașini sunt recomandate numai utilizatorilor profesioniști.


RUPES LH19E este una dintre cele mai capabile și mai manevrabile șlefuitoare rotative de pe piață.

polizor rotativ/tampon rotativ - echipamente de detaliere, trebuie sa aiba instrumente de detaliere auto

Îl recomandăm pentru design, eficiență și ușurință în utilizare.


Atât pentru lustruitoarele rotative, cât și pentru cele orbitale, veți avea nevoie de o selecție de tampoane de lustruit pentru diferite sarcini, pe care le vom atinge mai jos. Le puteți cumpăra separat sau le puteți obține într-un kit împreună cu lustruitorul dvs.

Scaun de lucru rulant

Cu excepția cazului în care doriți să faceți față cu dureri groaznice de spate și genunchi în viitor, ar trebui să obțineți un scaun de lucru rulant cât mai curând posibil.


Această investiție mică vă va aduce puțin confort în sarcinile dvs. de zi cu zi, cum ar fi lustruirea panourilor inferioare, corectarea vopselei, precum și sesiuni amănunțite de detaliere a roților, anvelopelor, vârfurilor de evacuare și multe altele!


Vă sugerăm scaunul cu role Powerbuilt .

scaun de lucru rulant - echipamente de detaliere

Cu o capacitate de 300 de lire sterline, este rezistent și confortabil pentru oricine. În plus, are un sertar extensibil pe toată lungimea și două tăvi detașabile perfecte pentru depozitarea consumabilelor pentru detalii în timp ce lucrați.

Sursa de putere

Dacă conduceți o afacere de detalii mobile, un generator este ceva în care veți dori să investiți la un moment dat. Este o necesitate pentru pomparea apei, alimentarea aparatelor de lustruit, operarea aspiratoarelor, mașinilor de spălat cu presiune etc.


Chestia este că generatoarele nu sunt ieftine. Pentru războinicii de weekend, probabil că este mai rentabil să obțină prelungitoare și furtunuri de înaltă calitate. În acest fel, le puteți cere clienților să aibă acces la apă și energie din casele lor.


Când decideți că doriți să obțineți un generator, primul pas este să faceți un inventar al echipamentului pe care doriți să îl alimentați. Acest lucru vă va ajuta să alegeți tipul de generator care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs.


Există două opțiuni principale pe piață astăzi: generatoare cu invertor și generatoare convenționale multifuncționale. Generatoarele cu invertor sunt grozave dacă aveți nevoie de portabilitate.


Vă sugerăm generatorul cu invertor super silențios de 3500 de wați .

cel mai bun generator pentru detalii mobile

Dacă aveți suficient spațiu în remorcă, un generator standard de 3500 W este, de asemenea, o alegere solidă.

Furtunuri și cabluri

Furtunurile și cablurile de încredere sunt vitale pentru orice afacere de detaliere.


Există astăzi pe piață o mare varietate de furtunuri și diferite accesorii pentru furtunuri. Două categorii generale sunt furtunurile comerciale și de consum (de grădină).


Furtunurile de grădină sunt de obicei fabricate din vinil, ceea ce le face flexibile, dar și predispuse la îndoire și scurgeri. Pentru detalieri, un furtun comercial este un pariu mai sigur. Poate fi folosit cu o mașină de spălat cu presiune deoarece este mai puternică, mai puțin predispusă la scurgeri și mai rezistent la uzură.


Cu toate acestea, recomandăm furtunul de grădină retractabil Giraffe Tools , deoarece este un furtun hibrid, flexibil la intemperii și rezistent la abraziune.

furtunuri - echipamente de detaliere

A trecut testul de presiune de 200PSI și testul de presiune de rupere de 600PSI.


Sfat: atunci când cumpărați un furtun de calitate profesională, asigurați-vă întotdeauna că obțineți conectorii potriviți.


Electricitatea nu este ceva cu care vrei să te încurci.


Când cumpărați cabluri pentru afacerea dvs. de detaliere, luați în considerare câți amperi vor consuma uneltele dvs. Dacă sarcina instrumentului dvs. este de până la 10 amperi, orice corf de calibrul 16 cu lungimea cuprinsă între 0 și 100 de picioare va face treaba. Dacă este între 10 și 15 amperi, pentru a vă alimenta în siguranță echipamentul, puteți alege între 0-50 ft. cablu lung de calibrul 14 sau un cablu de 50-100 ft. Cablu de calibru 12.


Ne place Cauciucul TPE Clear Power 50 ft pentru rezistența sa la ulei, apă, foc, vreme, îndoire și abraziune.

corzi - echipamente de detaliere

Pentru a vă păstra toate cablurile bine organizate și pentru a preveni deteriorarea, vă sugerăm să obțineți ReelWorks Extension Cord Reel și cleme pentru cablu precum Cable Cuff PRO .

bobina de cablu - echipamente de detaliere

manșetă cablu - echipament de detaliere

Sursă de lumină

La soare, fiecare vârtej, hologramă sau zgârietură de pe vopseaua mașinii devine vizibilă. Dar odată ce ai ajuns mașina înăuntru, fără sursa de lumină potrivită, aceste pete devin prost sau complet invizibile. Detaliile interioare necesită, de asemenea, o configurație adecvată de iluminare. Fără el, este foarte dificil să lucrezi eficient.


Există multe opțiuni în ceea ce privește sursele de lumină pentru detalieri: lumini de garaj deasupra capului, lumini care potrivesc culorile, lumini de lucru și spoturi, faruri, opțiuni de iluminat portabil și portabil. Diferitele sarcini de detaliere necesită diferite tipuri de iluminare, așa că cel mai bine este să folosiți o combinație a unora sau a tuturor acestor tipuri.


Iluminatul puternic deasupra capului este necesar pentru a oferi o iluminare constantă pe toate suprafețele de lucru. În acest fel, vă puteți folosi instrumentele din orice unghi, fără a arunca umbre. LED-urile (5000-6000k) sunt calea de urmat pentru a imita lumina zilei, rămânând destul de rece și eficiente din punct de vedere energetic. 


Recomandările noastre sunt luminile de garaj hexagonale plug-in NC Bright DIY sau lumina de magazin LED Barrina 4FT .

detaliu idei de magazine, detaliu idei de garaje

plafoniere - echipamente de detaliere

Dacă efectuați des corectarea vopselei, ar trebui să vă gândiți să investiți în lumini profesionale care potrivesc culorile. Ele se încadrează în categoria luminilor de detectare a defectelor, deoarece sunt concepute pentru a expune imperfecțiunile în orice culoare de vopsea pe care iluminatul de bază nu o poate face. Vă sugerăm SCANGRIP MULTIMATCH 3 LED Color Match Light pentru funcția sa unică de lumină naturală, opțiunea de a alege între 5 temperaturi diferite de culoare și 5 niveluri diferite de luminozitate, în funcție de lucrarea la îndemână.

lumina de potrivire a culorilor - echipament de detaliere

Dacă luminile de potrivire a culorilor sunt prea scumpe pentru dvs. în acest moment, luați în considerare obținerea unor lumini de lucru cu LED-uri pe un trepied pentru a vă ajuta să vă concentrați pe diferite panouri.


Spoturile de pe un suport sunt, de asemenea, o opțiune excelentă, deoarece oferă un fascicul de lumină concentrat care ajută la evaluarea vopselei pentru imperfecțiuni.


O lumină de lucru poate fi montată deasupra mașinii sau poate fi folosită de mână pentru a vedea clar atunci când lucrați în locuri întunecate, cum ar fi sub tablourile de bord sau în spatele scaunelor. Pentru a detalia interioarele și compartimentele motorului, este bine să ai lumini portabile pe care le poți agăța de pe diferite suprafețe.

lumina portabila - echipamente de detaliere

Pentru exterior, farurile LED portabile pot ajuta la găsirea vârtejelor pe care este posibil să le fi ratat. Lucrul cu mâinile libere cu un far cu LED este benefic atât pentru detaliile exterioare, cât și pentru cele interioare.

far - echipamente de detaliere

Sistem de recuperare a apei

Sistemele de recuperare a apei sunt folosite pentru a reduce consumul de apă prin reciclare.


Proprietarii întreprinderilor de detaliere și spălătorie auto trebuie să se asigure că respectă reglementările EPA pentru tratarea apei și gestionarea deșeurilor. Diferitele state și orașe au restricții diferite când vine vorba de scurgerea apei, așa că, pentru a evita amenzile, este mai bine să vă familiarizați cu legile care se aplică acolo unde locuiți.


Multe produse utilizate în industrie conțin substanțe chimice dure care pot pătrunde în canalele pluviale și pot duce la poluare. Din acest motiv, multe companii vin acum cu soluții ecologice. Dar chiar dacă utilizați produse tradiționale, investiția într-un sistem de recuperare a apei este calea de urmat - poate ajuta compania dumneavoastră. Deoarece facturile la apă și canalizare continuă să crească vertiginos, recuperarea apei vă poate economisi oriunde între 8 și 20 de mii pe an. În plus, poate fi un punct de vânzare dacă vă promovați serviciile ca fiind ecologice.


Covorașele de reținere a apei sunt cea mai populară modalitate de a capta substanțele chimice, apa, grăsimea, murdăria și murdăria pentru o eliminare responsabilă. Ele vin în diferite dimensiuni și au de obicei tuburi cilindrice gonflabile de-a lungul marginilor care ajută la reținerea lichidului. Recomandarea noastră este TruContain Containment Mat .

covoraș de reținere a apei - echipamente de detaliere

De asemenea, aveți nevoie de o unitate de recuperare a apei care aspiră și filtrează apa murdară înainte de a fi returnată într-un rezervor pentru a fi reutilizată sau eliminată. Ca ultimă linie de apărare, puteți utiliza un capac care filtrează apa înainte ca aceasta să intre în canalizările pluviale.

Găleți

Gălețile sunt un must-have pentru orice magazin de detalii. Sunt folosite pentru spălarea și clătirea vehiculelor în timpul pregătirii inițiale, amestecarea substanțelor chimice, depozitarea apei și consumabilele de curățare.


Când cumpărați găleți pentru afacerea dvs. de detaliere, luați în considerare designul și capacitatea. În ceea ce privește designul, căutați apărătoare detașabile, accesorii pentru tăvi și capace. În ceea ce privește capacitatea, vă sugerăm să alegeți un pachet de 3 găleți de 5 galoane, cum ar fi găleata Hudson Exchange Premium de 5 galoane .

găleți de spălat auto - echipamente de detaliere

Majoritatea detalierii folosesc „Metoda cu două găleți” pentru spălarea vehiculelor. O găleată este folosită pentru apă cu un produs de curățare, iar cealaltă pentru apă curată, de clătire. În acest fel, probabilitatea de a provoca urme de vârtej și deteriorare a vopselei în timpul procesului de spălare este minimizată.


Cu toate acestea, aveți nevoie de o a treia găleată! Roțile au cea mai mare concentrație de contaminanți pe un vehicul. De aceea, apa și mediile de spălare folosite pentru curățarea acestora trebuie păstrate complet separate într-o a treia găleată dedicată.

Bureții

Bureții de bună calitate sunt o idee simplă, atât soiurile de spumă, cât și din microfibră. Spuma este cea mai bună pentru aplicarea ceară, etanșanți și acoperiri, în timp ce microfibra funcționează mai bine cu agenți de curățare și degresant.


Totuși, rețineți că bureții sunt cele mai vechi instrumente folosite pentru spălarea vehiculelor și nu sunt întotdeauna cea mai bună alegere. Bureții nu rețin bine spuma și pot prinde murdăria și resturile între suprafața lor plată și stratul transparent. Acest lucru poate duce la mici zgârieturi care provoacă urme de vârtej mai târziu.


Există încă o utilizare pentru bureții în detaliu! Puneți-le la lucru atunci când curățați roțile. O perie roată burete se conformează formei crăpăturilor și crăpăturilor și te va ajuta să manevrezi în spațiile înguste unde periile au dificultăți.

Perii

Există o varietate de tipuri și grade diferite de perii care detaliază nevoile dvs. de afaceri - pentru curățarea, lustruirea și aplicarea produselor de finisare.


Periile de curățare au peri moi care nu vor zgâria suprafețele delicate precum sticla și cromul. Periile de lustruit au perii ceva mai duri deoarece sunt folosite pentru a îndepărta murdăria de pe roți și anvelope. Periile folosite pentru aplicarea ceară, a etanșantului sau a stratului de acoperire sunt concepute pentru a nu lăsa urme în urmă atunci când sunt uscate cu prosoape.


Vă sfătuim să fiți atenți atunci când alegeți perii pentru panourile caroseriei și jante. Cele de calitate scăzută pot provoca deteriorarea vopselei delicate și a stratului transparent al vehiculelor moderne. Cu toate acestea, mai ales pentru detalierea vehiculelor mai mari, este benefic să aveți o perie cu mâner pentru a ajunge pe acoperiș și în alte zone greu accesibile.


Când vine vorba de detaliile interioare, este bine să obțineți un set de perii create special pentru tablouri de bord, scaune, covorașe, covoare, orificii de aerisire și panoul de trepte.


Unele tipuri de perii pe care ar trebui să le luați în considerare includ:

  • Perii de lână - excelente pentru a pătrunde adânc în spațiile înguste pentru a elimina murdăria
  • Perii mici pentru detalii - pentru volane, embleme auto și pliuri ale scaunelor
  • Perie de cauciuc pentru îndepărtarea părului de animale de companie - pentru a scăpa de părul de animale din interior
  • Perii pentru covoare și tapițerie - pentru scaune, covoare, garnituri de cap și vinil
  • Perii de găurit - pentru benzi de rulare a anvelopelor, covorașe, covoare, vinil și suprafețe din piele
  • Perii de spălat auto din microfibră - pentru prevenirea deteriorării exterioarelor
  • Perii pentru gratar si corp - pentru suprafete exterioare si curatare gratare
  • Perii pentru roți și anvelope - pentru curățarea eficientă a roților și anvelopelor
perii de detaliere - echipamente de detaliere

Dacă sunteți abia la început, alegeți calitatea decât cantitatea. Vă sugerăm să obțineți acest set de perii de detaliu . Cele 3 perii nu sunt metalizate și sunt realizate din peri de păr de mistreț dens, pentru o curățare delicată.

perii de detaliere - echipamente de detaliere

Aplicatoare

Dacă oferiți clienților dvs. servicii de condiționare a pielii, ceară, etanșare sau acoperire, veți avea nevoie de aplicatorii potriviti pentru fiecare lucrare.


Chiar și cele mai bune produse din industrie nu vor funcționa la capacitatea lor maximă atunci când sunt aplicate cu aplicatorul greșit. În plus, tampoanele de proastă calitate pot deteriora grav vopseaua!


Feriți-vă de imitațiile ieftine pe care le vând unele site-uri online.


Există câteva opțiuni pentru aplicatoare pe piață astăzi: cele realizate din pânză de bumbac, pânză terry, piele de capră și microfibră. Aplicatoarele din microfibră funcționează cel mai bine deoarece sunt moi, dar suficient de rezistente pentru a răspândi produsele uniform pe suprafață, fără prea multă șlefuire.


Tampoanele Undrdog au margini cusute în interior care asigură că numai țesătura din microfibră premium intră în contact cu orice suprafață - asta face toată diferența, crede-ne! Au un miez de burete mediu ferm care se adaptează ușor suprafețelor conturate și se potrivește chiar în palma mâinii tale în timp ce aplicați.

Spălați mănușile

Diferite tipuri și grade de mănuși de spălat sunt o altă necesitate pentru fiecare detalier.


Mănușile de spălat au capacitatea de a absorbi particulele de nisip, deoarece nu au fața plată precum bureții, ceea ce reduce șansa de zgârieturi de vopsea. Sunt folosite pentru a curăța atât exteriorul, cât și interioarele, dar nu ar trebui să fie folosite pe ferestre sau alte suprafețe de sticlă.

Majoritatea mănușilor de spălat sunt fabricate cu manșete elastice pentru a se potrivi perfect oricărei mâini și sunt foarte ușor de curățat. Cu toate acestea, nu toate mănușile de spălat sunt create la fel. Obținerea celor de calitate scăzută vă va costa în cele din urmă mai mult pe termen lung.


În ceea ce privește materialele, puteți alege între lână/piele de oaie, lână sintetică și mănuși de spălat din microfibră chenilia. Lâna este întotdeauna un pariu sigur, dar aceste mănuși sunt mai scumpe decât alte tipuri și nu durează atât de mult. Vă recomandăm să folosiți mănuși super moi din microfibră, cum ar fi Manșa de spălat auto TAKAVU New Car Wash .

mănuși de spălat - echipamente de detaliere

Tampoane de lustruit

Tampoanele de lustruit sunt folosite pentru lustruirea mașinii și manuale, precum și pentru îndepărtarea defectelor de geam și pete. Acestea funcționează prin frecare și sunt proiectate pentru a reține abrazivii în lustruiți și compuși, ceea ce le face să funcționeze similar cu hârtia șmirghel extrem de fină.


În funcție de tipul de vopsea și de nivelul de deteriorare, puteți obține efecte diferite utilizând același produs de lustruit cu un tampon diferit. Există câteva categorii de bază de tampoane de lustruit în lumea detalierii: lână, spumă și microfibră.


Tampoanele de spumă sunt cele mai versatile - sunt folosite pentru orice, de la tăiere la rafinare și finisare. Tampoanele din lână și microfibră, pe de altă parte, sunt mai agresive și îndepărtează rapid mai mult stratul transparent și vopsea. De aceea, ele sunt utilizate mai ales atunci când se efectuează o corecție aprofundată a vopselei în mai multe etape.


Tampoanele de lână sunt concepute în principal pentru lustruitori rotativi și elimină cele mai grele defecte de vopsea. Cu toate acestea, ele lasă în urmă o suprafață plină de abraziuni și holograme.


Tampoanele din microfibră precum discul de tăiere din microfibră Meguiar's DMC5 DA 5" sunt oarecum mai puțin agresive și pot fi folosite cu polizoarele DA.

tampoane de lustruit - echipamente de detaliere

Totuși, ele lasă în urmă micro zgârieturi și o suprafață tulbure care necesită rafinare ulterior.


Tampoanele de spumă sunt alegerea de top pentru mulți detalieri, deoarece vă pot ghida prin întregul proces de la început până la sfârșit. Agresivitatea acestor tampoane este dictată de construcția lor, care depinde de partea procesului de corectare a vopselei pe care sunt proiectați să o efectueze. Pe baza acestui fapt, tampoanele de spumă se împart în 3 categorii principale: compus, lustruit și finisaj. Tamponul de spumă de lustruit Detail King Rupes Yellow este recomandarea noastră pentru eliminarea urmelor ușoare de vârtej, holograme și murdări.


tampoane de lustruit - echipamente de detaliere

Lasa un luciu neted, lucios si functioneaza excelent pentru vopselele sensibile la temperatura.


Sfat: Când cumpărați tampoane de lustruit, luați în considerare materialul și tăierea acestora, vopseaua suprafeței și dimensiunea suprafeței, precum și compatibilitatea cu mașina dvs. de lustruit/tampon.

Prosoape din microfibră

Prosoapele din microfibră sunt foarte populare în industria de detaliere datorită versatilității lor. Aceste cârpe pot fi folosite pe toate suprafețele, inclusiv pe sticlă, piele, vinil, materiale plastice și vopsea. Sunt grozave pentru spălare, uscare, ștergere, lustruire și lustruire!


Prosoapele din microfibră pot fi spălate manual sau la mașină la o temperatură rece (sub 30 de grade) și refolosite. Investiția în cele de înaltă calitate și îngrijirea lor vă va economisi timp și bani pe termen lung, deoarece prosoapele de proastă calitate se strică după doar câteva spălări.


Sfat: atunci când vă spălați cârpele din microfibră, feriți-vă de detergenți sub formă de pudră și de balsam, deoarece aceste produse lasă reziduuri pe materialul din microfibră.

Singurele momente în care nu ar trebui să vă spălați și să refolosiți prosoapele din microfibră este atunci când acestea au fost folosite cu agenți de îndepărtare a gudronului și lipiciului, pentru a șterge reziduurile de acoperire și cele care sunt extrem de murdare. Este aproape imposibil să clătiți reziduurile de acoperire și particulele mici de nisip și murdărie din microfibră, așa că este mult mai bine să le aruncați și să preveniți deteriorarea următorului detaliu.


Cel mai bine este să aveți 3 recipiente separate pentru prosoapele din microfibră. Prima pentru cârpe noi (pentru cele mai sensibile suprafețe); a doua pentru cele cam uzate, dar inca in stare buna (pentru sticla, piele, curatenie etc.); iar a treia pentru cele care sunt vizibil uzate (pentru lucrări murdare, cum ar fi compartimentele pentru motor și vârfurile de evacuare).


Prosoapele Undrdog pentru lustruire, lustruire și retușuri sunt alcătuite din microfibre coreene de pluș. Aceste fibre sunt împărțite manual, ceea ce înseamnă că fiecare șuviță este tăiată în jumătate pentru a crea fibre foarte groase și moi. Dacă aveți cârpe din microfibră de înaltă calitate, ca acestea, în arsenalul dvs. de detalii, vă va ajuta să obțineți acel finisaj din showroom de fiecare dată!

prosoape din microfibră - echipamente de detaliere

DETALIARE FURNIZARE

APC

Un produs de curățare universal este produsul de bază pentru fiecare detalier pentru a îndepărta murdăria, murdăria, gudronul, tăierea grăsimilor, îndepărtarea petelor și adezivii de pe diferite suprafețe interioare și exterioare. Puteți utiliza APC pe țesături, tapițerie, covoare, covorașe, ferestre, materiale plastice, vinil, piele, cauciuc, vopsea și multe altele.


Opțiunile includ obținerea unui agent de curățare și degresare industrial dedicat sau alcool denaturat precum Klean-Strip GSL26 .

apc - consumabile de detaliere

Ultima opțiune este mai ieftină și la fel de eficientă. Doar asigurați-vă că purtați echipament de protecție și citiți mai întâi instrucțiunile de diluare. Pentru a fi foarte precaut, testați întotdeauna soluția într-un loc discret.

Săpun auto

Nu trebuie să folosiți niciodată produse obișnuite de curățare de uz casnic pentru a spăla mașina.


De ce? Săpunul de vase conține degresanți care pot deteriora suprafața vehiculului și pot provoca decolorarea prematură a vopselei în timp.


Pe de altă parte, săpunurile auto au fost create special pentru curățarea și protejarea vopselei auto. Cele mai multe dintre ele sunt ușor alcaline (ph 7,1-8), ceea ce ajută la descompunerea murdăriei, prafului și gudronului. Dar dacă produsul este prea alcalin sau prea acid, poate deteriora cu ușurință produsele de finisare, garniturile de cauciuc, plasticul și ornamentele metalice.


Pentru a reduce riscul de deteriorare a vopselei și a altor componente ale vehiculului, vă recomandăm să utilizați un săpun auto cu pH echilibrat. Alte caracteristici pe care doriți să le căutați sunt spumarea puternică, lubrifierea bună și biodegradabilitatea. Evitați produsele „fără apă” și „2-în-1 pentru spălare și ceară” - nu vă îndrăgostiți de trucurile de marketing.


Undrdog Soap este un săpun de calitate profesională pentru curățarea mașinilor, bărcilor și a altor suprafețe dure. Ușurează îndepărtarea cerii și grăsimilor și îmbunătățește longevitatea straturilor de protecție - toate acestea, oferind în același timp o senzație netedă. Acest produs nu conține amoniac sau substanțe chimice caustice care ar putea deteriora suprafața călătoriei dumneavoastră sau mediul.

săpun auto profesional - consumabile pentru detaliu

Clay Bar

Detalierea argilei este un element de bază în industrie. Este un compus de rășină proiectat care îndepărtează contaminanții din vopsea, metalul din sticlă și multe altele, fără a deteriora suprafața.

O bară de argilă este excelentă pentru îndepărtarea seva copacilor, praful de frână, depozitele minerale, gudronul, cimentul, stropii de insecte și alte tipuri de resturi. Poate ajuta la prevenirea urmelor de vârtej și zgârieturilor la aplicarea produselor de finisare, deoarece lasă un finisaj neted al vopselei. Cu toate acestea, lutul nu poate elimina urmele de vârtej și zgârieturile dacă acestea sunt deja acolo.


Vă sugerăm IPELY 4 Pack 100g Car Clay pentru accesibilitate și comoditate.

bară de lut - furnituri de detaliere

Trebuie doar să știți că ar trebui să utilizați întotdeauna argilă de detaliu cu un lubrifiant de argilă. Acest lucru va împiedica resturile desprinse să zgârie suprafața pe care o luți.

Curățitor sticlă

Detalierii profesioniști au soluții de curățare a geamurilor auto dedicate curățării geamurilor și a parbrizelor. Săpunul de mașină nu le va deteriora, dar poate lăsa urme și pete - și nimeni nu vrea asta!


Produsele de curățare a sticlei pentru detalii sunt mai puternice decât omologii lor de uz casnic. Aceste produse sunt concepute pentru a îndepărta stropii de insecte, excrementele de păsări, gudronul și pelicula de evacuare.


Există multe produse de curățat geamurile auto disponibile pe piață și nu toate sunt de bună calitate. Atunci când alegeți un produs de curățat sticla pentru afacerea dvs. de detaliere, există câteva lucruri pe care ar trebui să le evitați:

  • produse care conțin ceară sau compuși similari - lasă un reziduu care poate crea ceață sau dungi
  • produse care conțin amoniac și coloranți - mulți oameni au geamuri colorate pe care acești agenți de curățare le-ar putea dăuna

Undrdog Window Warsh vă va oferi rezultate deosebite fără unsoare de cot! Este complet sigur de utilizat în afara umbră și potrivit pentru majoritatea suprafețelor dure, deoarece nu conține ceară, amoniac și coloranți.

Curatator sticla auto - curatat geamuri profesional pentru masini

Eliminator de pete de apă

Majoritatea proprietarilor de mașini se luptă cu pete de apă. Aceste depozite și pete minerale persistente apar atunci când apa „dură” se usucă pe suprafața vehiculului.


Pe lângă distrugerea aspectului mașinilor, petele de apă se pot lipi și chiar se pot grava pe suprafața vopselei dacă nu sunt îndepărtate prompt cu un agent de îndepărtare a petelor de apă. În plus, trebuie să scapi de ele înainte de a aplica produse de finisare.


Un agent de îndepărtare a petelor de apă este o substanță chimică ușor acidă, concepută pentru a îndepărta petele de apă de pe vopsea, metal, sticlă și multe altele.


Undrdog WSP elimină cu ușurință petele de apă și minerale, petele de rugină și oxidare, depunerile de calciu și depunerile de calcar din vehiculele cu toate tipurile de finisaje.

Eliminator de pete de apă dură pentru vopsea auto

O sticlă poate acoperi întregul exterior al unei mașini de dimensiuni medii într-o singură aplicație, ceea ce oferă un raport calitate-preț excelent.

Eliminator adeziv

Dispozitivele de îndepărtare a adezivilor sunt întotdeauna utile atunci când detaliezi. Gândiți-vă la toate momentele în care trebuie să îndepărtați reziduurile de autocolante, adezivi, decalcomanii, litere de vinil și nuanțele de pe vehiculele clienților.


După ce ați răzuit adezivul cu o lamă de ras din plastic, veți avea nevoie de un produs precum Rapid Remover pentru a îndepărta lipiciul. Câteva spray-uri ar trebui să fie suficiente pentru a elimina reziduurile peliculoase.

Eliminator de ceară și grăsimi

Ori de câte ori pregătiți un vehicul pentru lustruire sau instalarea unui strat de protecție, va trebui să îl curățați cât mai mult posibil. Pentru a face acest lucru, trebuie să îndepărtați toate substanțele de suprafață din vopsea.


Detergenții de ceară și grăsimi, cum ar fi Awlgrip Awlprep, sunt solvenți lichizi proiectați special pentru pregătirea eficientă a suprafețelor.

dispozitiv de îndepărtare a ceară și grăsimi - consumabile pentru detalii

Îndepărtează ceara, materialul de etanșare, grăsimea, gudronul și siliconul existente din vopsea, sticlă, plastic, roți și anvelope.


Detergenții de ceară și grăsimi sunt disponibile în mai multe varietăți, așa că este important să aveți echipament de protecție adecvat și să efectuați mai întâi un test de suprafață într-un loc discret.

Eliminator de fier și căderi

Decontaminarea vopselei, chimică și fizică, este ceva ce detalierii trebuie să efectueze adesea.


Produsele utilizate pentru decontaminarea chimică sunt substanțele de îndepărtare a fierului și a reziduurilor. Aceștia sunt uneori denumiți ca „eliminători ai fierului care sângerează și a reziduurilor”, deoarece ingredientul activ din ele, acidul tioglicolic, reacționează cu contaminanții și îi devine violet sau roșu. Acest lucru face o experiență foarte plină de satisfacții atunci când detaliezi.


Undrdog Iron and Fallout Remover, The Purps , transformă instantaneu particulele de fier într-un violet greu.

pentru îndepărtarea ruginii, pentru îndepărtarea fierului, pentru îndepărtarea decăderilor pentru mașini

Funcționează ca o bară de argilă lichidă, dizolvând contaminanții încorporați care pot provoca daune viitoare vopselei și suprafețelor metalice ale vehiculului. Acest lucru îl face un produs fantastic de utilizat atunci când vă pregătiți pentru a acoperi un vehicul. Este, de asemenea, o modalitate excelentă de a economisi timp și energie, deoarece rezultatele sunt imediate, iar utilizarea produsului necesită puțină unsoare de cot.


Purps este proiectat pentru aplicarea pe vopseaua și roțile auto. Este complet sigur pentru roțile vopsite și aproape toate tipurile de jante, cu excepția cromului. Dacă aplicați pe crom, efectuați mai întâi un test de suprafață deoarece produsul poate provoca deteriorarea și decolorarea.


Fiți avertizat: Detergenții de fier și căderi pute! Al nostru nu face excepție, iar motivul sunt ingredientele. Unii producători au încercat să abordeze această problemă, dar dacă doriți să aveți aceeași potență, nu există nicio modalitate de a scăpa de mirosul oribil.

Detergent și balsam de piele

Interioarele din piele devin plictisitoare în timp, pierzându-și strălucirea. Pentru a le reface, aveți nevoie de produse dedicate care să nu se usuce și să nu deterioreze materialul sensibil.

Detergenții pentru piele precum mierea de piele sunt special formulați pentru a îndepărta murdăria, murdăria și petele de pe articolele din piele.

curatare piele - rechizite pentru detaliu

Când părțile din piele sunt curățate, acestea trebuie condiționate. Balsamurile pentru piele mențin pielea sănătoasă și protejată.

balsam piele - consumabile de detaliere

Curățător roți și acoperire pentru anvelope

Roțile sunt cele mai greu părți ale unui vehicul de curățat și întreținut. Chiar și atunci când sunt spălate în mod regulat, își pierd rapid atractivitatea vizuală din cauza contactului cu atât de mulți contaminanți.


Având în arsenalul dumneavoastră de detaliere un dispozitiv de curățare puternic pentru roți, munca vă va ușura mult. Aceste produse sunt concepute pentru a îndepărta eficient praful de frână, pelicula de drum, murdăria, noroiul, gudronul și alte tipuri de resturi de pe roți.


Vă recomandăm să utilizați The Purps , agentul nostru de îndepărtare a fierului și a reziduurilor pe bază de acid. Ingredientele active ale acestuia dizolvă eficient contaminanții încorporați de pe suprafețele metalice.

curatator roti - consumabile de detaliu

Purps este sigur pentru majoritatea tipurilor de roți, totuși aveți grijă la crom - poate provoca deteriorarea și decolorarea. Pentru a determina dacă este sigur de utilizat, vă sugerăm să efectuați mai întâi un mic test de suprafață.


Pentru a menține roțile să arate ca noi pentru cei mai lungi detalii, aplicați adesea acoperiri pentru anvelope. Aceste produse adaugă un strat suplimentar de protecție împotriva daunelor solare și a oxidării, care poate face chiar și anvelopele noi să pară vechi sau uzate în doar câteva luni.

Învelișul pentru anvelope Undrdog este realizat cu o formulă brevetată protejată împotriva UV, care respinge apa, noroiul, sarea de drum și alți contaminanți.

acoperire anvelope - consumabile de detaliere

Acest produs este foarte ușor de utilizat și oferă anvelopelor un finisaj lucios, făcându-le să arate exact ca pe podeaua showroom-ului.

Polisuri și compuși

Polishurile și compușii sunt ambele lichide aplicate cu o mașină de șlefuit/lustruit și utilizate în corectarea vopselei. Diferența dintre ele este în cantitatea de strat de suprafață pe care o îndepărtează.


Compușii sunt cei mai agresivi dintre cei doi. Aceste produse funcționează bine atunci când stratul transparent al vopselei a fost pătruns - la zgârieturi puternice, oxidare, gravare etc. Cu toate acestea, lasă în urmă micro-marturi.


Pentru a oferi vopselei un finisaj neted și pentru a elimina toate imperfecțiunile suprafeței, detalierii folosesc lustruitori. Aceste produse sunt special formulate pentru a se potrivi diferitelor etape ale procesului de corectare a vopselei. Folosind-le corect, veți obține acel finisaj neted și lucios pe care îl urmăresc clienții dvs.!


Vă recomandăm Koch-Chemie - Heavy Cut (pentru reprelucrarea vopselei puternic deteriorate, îndepărtarea ceață de vopsea și urmele de șlefuire), Koch-Chemie - Fine Cut (pentru îndepărtarea murdării induse de spălare și a urmelor similare) și Koch- Chemie - Micro Cut (pentru îndepărtarea dungilor, hologramelor, semnelor fine și a unui finisaj lucios).

lustruire și compuși - consumabile pentru detaliu

lustruire și compuși - consumabile pentru detaliu

lustruire și compuși - consumabile pentru detaliu

Ceară, etanșanți și acoperiri


După ce ați corectat vopseaua unui vehicul, veți dori să-l protejați folosind una dintre metodele existente de protecție a vopselei. Cerurile, etanșanții și acoperirile sunt diferite tipuri de produse de finisare care sunt utilizate în acest scop.


Ceara este cel mai cunoscut tip de protecție a vopselei și un fel de punct de intrare ca cel mai simplu și mai ieftin produs din categorie. Păstrează vehiculele cu aspect curat mai mult timp și le oferă un nivel ridicat de luciu. Dar ceara nu este o soluție pe termen lung, deoarece nu oferă o protecție fiabilă împotriva factorilor de mediu.


Etanșanții sunt compuși sintetici special conceputi pentru a spori strălucirea vehiculelor și pentru a proteja vopseaua auto. Ele formează un strat protector de durată mai lungă care sporește strălucirea vehiculului, oferind suprafeței un aspect umed. Totuși, etanșanții sunt destul de vulnerabili la razele UV și la substanțele chimice dure.


Straturile de protecție sunt cele mai noi și cele mai bune în tehnologia de protecție a vopselei. Deseori denumite acoperiri „ceramice”, „nano” și „sticlă”, aceste produse sunt în mare parte soluții polimerice pe bază de silice care se leagă de vopseaua auto la nivel microscopic. Când sunt aplicate, straturile de acoperire nu creează o peliculă ușoară pe suprafață, cum ar fi ceara sau etanșanții, ci un finisaj mai dur, asemănător cochiliei, care acționează ca o barieră durabilă pentru elemente. Sunt concepute pentru utilizare pe vopsea, dar și pe piele, vinil, plastic, metal, lemn și sticlă. În comparație cu cerurile și etanșanții, acoperirile oferă o protecție mai bună și mai lungă, luciu superioară și hidrofobicitate.


Recomandarea noastră este, evident, produsul nostru emblematic - Undrdog Pro . Are toate caracteristicile pe care le doriți într-un strat de protecție: este ușor de aplicat, oferă timpi de aprindere foarte lungi, mărgele apa, protejează toate suprafețele și creează o strălucire profundă și caldă de fiecare dată.

strat de protecție pentru mașină - acoperire ceramică de calitate profesională

Echipament individual de protecție (EIP)

Echipamentul de protecție personală, denumit în mod obișnuit „EIP”, este echipament purtat pentru a minimiza expunerea la pericole care provoacă răni și boli grave la locul de muncă.


Pentru detalierii profesioniști, aceste răni și boli pot rezulta din contactul cu pericole chimice, electrice, mecanice sau alte pericole de zi cu zi la locul de muncă.


Pe lângă faptul că aveți întotdeauna o trusă de prim ajutor la îndemână, ar trebui să cumpărați EIP pentru:


echipament individual de protectie pentru detalieri - dopuri de urechi

echipament individual de protectie pentru detalieri - ochelari de protectie

echipament individual de protectie pentru detalieri - manusi

echipament individual de protectie pentru detalieri - masca

Dacă detaliezi des în exterior, ia în considerare să porți o șapcă cu ochi pentru a te proteja de soare. De asemenea, investește în adidași comozi impermeabili sau pulverizează-ți perechea preferată cu un spray de protecție a materialului. De asemenea, vă recomandăm să purtați pantaloni lungi atunci când lucrați, deoarece unele substanțe chimice de detaliere sunt foarte dure pentru piele.

Concluzie

Lansarea oricărui tip de afacere de detaliere necesită să faceți o investiție inițială pentru a achiziționa echipamente esențiale, echipamente individuale de protecție și consumabile necesare pentru a face treaba.


În funcție de tipul de afacere pe care o conduceți și de serviciile pe care le furnizați, este posibil să nu aveți nevoie de unele dintre lucrurile de pe această listă și să descoperiți că unele de care aveți nevoie lipsesc!


De asemenea, cu timpul, vor apărea noi produse și metode care ar putea necesita să extindeți sau să ajustați meniul de produse și servicii pentru a ține pasul cu tendințele.
Scopul nostru cu acest articol nu este să vă spunem exact de ce echipamente, consumabile și EIP are nevoie afacerea dvs. de detaliere. Am vrut să vă dăm o idee despre ceea ce credem că sunt necesitățile detaliate care vă vor eficientiza afacerea și vă vor face viața mai ușoară.


În calitate de veterani în industria de detaliere, am vrut să vă oferim și câteva recomandări de produse pentru lucrurile pe care le-am încercat și testat de-a lungul anilor.


Ține minte: a avea instrumentele potrivite pentru a-ți încânta clienții te va ajuta să mergi pe drumul spre succes!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu