Totalul afișărilor de pagină

joi, 11 iulie 2024

Spălătorie adecvată și îngrijire ulterioară a acoperirii auto

 

Mașină acoperită cu ceramică în spălătorie auto - îngrijire ulterioară a stratului ceramic

Mulți oameni cred că instalarea unui strat de protecție pe vehiculul lor este suficientă pentru a-l păstra să arate cât mai bine și pentru a preveni orice deteriorări potențiale.


Dacă ești unul dintre ei - gândește-te din nou.


Pentru a obține cel mai bun profit și pentru a vă bucura de rezultate optime, trebuie să vă mențineți acoperirea la maximum posibil.


Din fericire, menținerea unui strat de protecție nu este o sarcină descurajantă.


În acest articol, vă vom prezenta tot ce trebuie să știți despre spălarea corespunzătoare a mașinilor și îngrijirea ulterioară a vopsirii .

Ce se întâmplă când îți neglijezi acoperirea

Dacă ai investit în protecția vopselei, este clar că vrei să ai grijă de vehiculul tău.


Și da, straturile de protecție ajută la reducerea contaminării și facilitează întreținerea. Dar asta nu înseamnă că neglijarea călătoriei acoperite este o idee bună.


Nu subestimați diferența pe care o poate face întreținerea adecvată.


Permiterea unor lucruri precum murdăria și sare, murdăria, praful și seva de copac să se acumuleze pe suprafața mașinii dvs. poate afecta foarte mult performanța stratului de acoperire. Același lucru este valabil și pentru utilizarea produselor de întreținere a mașinii, cum ar fi săpunul și spray-ul pentru detalii, care nu sunt compatibile cu machiajul chimic al stratului de acoperire.


Acoperirile neglijate, adesea numite „înfundate”, par ca și cum ar fi eșuat. Luciul pe care l-au furnizat inițial începe să scadă semnificativ, iar comportamentul hidrofob începe să lipsească, în special în zonele care sunt cele mai expuse la contaminare, cum ar fi capota și panourile inferioare.


Dacă întâmpinați aceste simptome cu acoperirea dvs. - nu vă faceți griji. Cel mai probabil stratul este încă acolo. Are nevoie urgentă de puțin TLC pentru a-l readuce la viață.

Post-instalare și întărire

montaj acoperire ceramica, acoperire de protectie undrdog pro pentru autoturisme

Primul lucru pe care ar trebui să-l faceți după instalarea stratului de acoperire este să verificați vehiculul pentru puncte înalte, dungi, reflexii tulburi și tulburări.


Toate aceste probleme sunt rezultatul unei nivelări slabe. Dacă le prindeți devreme, pot fi îndepărtate prin lustruirea cu un prosop din microfibră . În cazul în care acest lucru nu funcționează, alcoolul denaturat și puțină unsoare de cot vor face probabil șmecheria. Când ștergeți imperfecțiunile, pur și simplu reaplicați stratul pe zona afectată. Alternativ, puteți încerca să adăugați un strat mic de acoperire deasupra. Apoi șlefuiți cu un prosop din microfibră pentru a uniformiza. Cu toate acestea, dacă nu observați puncte înalte la timp, după ce au trecut mai mult de câteva ore, ar putea fi necesar să lustruiți ușor zona cu un tampon moale și apoi să acoperiți din nou.


Sfat: Observarea devreme a petelor este cheia pentru obținerea unor rezultate optime. Dacă vă lupți să le vedeți, luați în considerare investiția într-un difuzor de iluminat.


Primele 24 de ore după acoperirea vehiculului sunt esențiale pentru ca produsul să se întărească corect. În această perioadă, este important să nu fie expusă mașina la ploaie, contaminare și substanțe chimice - inclusiv săpunul de mașină.


Cel mai bun mod de a vă proteja călătoria în timpul procesului de întărire este păstrarea acestuia în garaj. Cu toate acestea, dacă vă grăbiți și chiar aveți nevoie să conduceți undeva, puteți - 4 ore de timp de vindecare sunt de folos. Cel mai probabil, stratul de acoperire nu se va deteriora, dar asta depinde de condițiile de mediu precum umiditatea și temperatura, precum și de cât de gros ați aplicat produsul.


Notă: Majoritatea acoperirilor „ceramice” durează 1-3 săptămâni pentru a se întări complet. Undrdog Pro este diferit pentru că are un machiaj chimic unic. Acest lucru reduce semnificativ timpul de întărire și îl face mai rezistent la petele de apă - dar mai multe despre asta mai târziu.

Dacă nu aveți un garaj sau un loc unde să vă adăpostiți mașina, asigurați-vă doar că nu o parcați sub copaci, mai ales când aceștia se vărsează. Acest lucru va permite ca seva copacilor, polenul și excrementele de păsări să contamineze suprafața proaspăt acoperită.


Și în cazul în care mașina ta plouă, nu-ți face griji - nu este sfârșitul lumii. Uscați-l cu prosoape moi din microfibră imediat ce încetează să plouă. Fii conștient de deteriorare - 95% din timp nu se va întâmpla, dar în cazul în care se întâmplă, poți aplica un alt strat.

Spălarea vehiculului

Este o concepție greșită comună că vehiculele acoperite nu au nevoie de spălări regulate. Dar nu este cazul.


Respectarea unui program regulat de curățare va îmbunătăți atât aspectul, cât și performanța stratului de protecție, ținând murdăria și murdăria la distanță.


Prima spălare corectă pe care ar trebui să o primească mașina dvs. acoperită ar trebui să aibă loc la 7 zile de la instalare. Înainte de asta, este bine să clătiți ușor cu un furtun.


Cu toate acestea, rețineți că spălarea necorespunzătoare, fără metodele, produsele și tehnicile potrivite, nu vă va oferi acel aspect ultra-curat pe care îl căutați. În plus, riscați să deteriorați stratul de protecție de pe mașina dvs.!


Nu toate metodele și produsele de spălare sunt create egale.


Unele dintre cele mai frecvente greșeli de spălătorie auto pe care le fac începătorii includ:

  1. Folosind spălătorii auto cu contact direct
  2. Spălarea în lumina directă a soarelui într-o zi fierbinte
  3. Curățarea roților și a anvelopelor ultima
  4. Folosind substanțe chimice și instrumente de spălat greșite
  5. Folosind același prosop pentru diferite aplicații
  6. Permiterea vehiculului să se usuce la aer sau uscare cu cârpe vechi

Dacă faci oricare dintre acestea - continuă să citești! Vom acoperi diferitele metode de spălat auto, instrumente de care veți avea nevoie și tehnici de utilizat pentru a obține rezultate optime.

Metode de spălat auto

Contactați spălătoria auto

contact spălătorie auto, conducere clasică prin spălătorie auto

Spălătoriile automate sunt disponibile pe scară largă, la prețuri accesibile, rapide și simplu de utilizat.  Există de mult timp și cei mai mulți dintre noi le-am folosit la un moment dat în viața noastră.


În zilele noastre, spălătoriile auto tradiționale au o reputație proastă - și din motive întemeiate.


Ei folosesc perii abrazive care fac mai mult rău decât bine. Perii deosebit de rigizi, mai ales dacă nu sunt întreținuți corespunzător, cauzează micro zgârieturi pe suprafața vehiculului dumneavoastră. În plus, spălările de contact drive-through folosesc în general agenți de curățare ieftini care conțin substanțe chimice dure care erodează și suprafața mașinii tale.


Spălătoriile auto cu atingere moale sunt o îmbunătățire față de cele tradiționale. Aceste facilități folosesc benzi de material textil care atârnă în jos de pe un suport oscilant, îndepărtând murdăria și murdăria pe măsură ce vehiculul dumneavoastră trece. Totuși, riscul de a obține semne de vârtej este destul de mare. Lavetele folosite sunt adesea curățate necorespunzător și se țin de contaminanții de la spălările anterioare, care apoi vă pot zgâria vehiculul.

Spălătorie auto fără atingere

spălătorie auto fără atingere, îngrijire ulterioară a stratului ceramic

Așadar, spălările de contact drive-through sunt o idee proastă dacă doriți să vă păstrați stratul de protecție intact. Cu toate acestea, nu se poate nega confortul pe care îl oferă. Majoritatea dintre noi au vieți foarte ocupate și nu au timp, energie sau dorință de a ne spăla mașinile.


Din fericire, ne putem bucura de avantajele minunate ale tehnologiei.


Una dintre ele sunt spălătorii auto fără atingere - o alternativă excelentă la contactul drive-thrus pentru o curățare rapidă ocazională.


Aceste facilități sunt, de asemenea, complet automatizate, dar nu folosesc aplicatoare la curățare. În schimb, folosesc furtunuri de înaltă presiune atât pentru a săpun, cât și pentru a clăti, folosind senzori de-a lungul tunelului pentru a detecta forma vehiculului. Pentru a compensa lipsa contactului, spălătoriile auto fără atingere utilizează substanțe chimice mai puternice pentru a obține rezultate satisfăcătoare.


Cel mai evident beneficiu al spălării fără atingere este riscul redus de zgârieturi fine cauzate de aplicatoare. În plus, o spălare cu înaltă presiune poate ajuta la curățarea noroiului și a resturilor care se adună pe trenul de rulare.


Cu toate acestea, deoarece mașinile moderne vin într-o mare varietate de forme și dimensiuni, furtunurile nu pot ajunge în fiecare colț. Aceasta înseamnă că, după folosirea unei spălătorii auto fără atingere, mașina dvs. va fi în general curată, dar veți observa piese care necesită curățare manuală după aceea.


În plus, spălătoriile auto fără atingere folosesc săpun cu cel mai mare echilibru al pH-ului. Prin urmare, utilizarea lor frecvent uzează stratul și provoacă daune. În plus, uscarea automată nu funcționează întotdeauna bine și poate duce la apariția petelor de apă.

Spălarea găleților manual

Spălarea mâinilor este modalitatea supremă de a vă curăța vehiculul. Vă permite să fiți minuțios și blând, asigurându-vă că fiecare punct greu accesibil este curățat și că stratul de acoperire își păstrează integritatea și longevitatea.


Dacă doriți doar ce este mai bun pentru călătoria dvs., va trebui să vă udați.


Spălatorii automate sunt ieftine, dar spălarea pe mâini este mai ieftină. Ai putea argumenta că proviziile și apa costă la fel de mult. Dar, în realitate, aveți nevoie doar de câteva găleți de apă pentru o spălare, iar săpunul de mașină pe care îl cumpărați vă va rezista luni de zile. În plus, poți să-ți inspectezi călătoria în detaliu și să descoperi mici defecte pe care le poți remedia imediat și acolo, economisind potențial mulți bani pe termen lung.


În plus, acțiunea de curățare a mașinii poate ajuta la creșterea producției de endorfine, neurotransmițătorii care vă ajută să vă simțiți bine din creier. Vei fi afară, bucurându-te de aerul proaspăt, în loc să te uiți la serialul tău preferat pe tot weekendul. În plus, spălatul auto la domiciliu este o oportunitate excelentă de predare și o activitate distractivă pentru copii!


Beneficiile spălării mâinilor

  • cea mai minuțioasă curățare
  • prevenirea deteriorarii vopselei
  • verificări de întreținere în timp util
  • reducerea cheltuielilor recurente
  • sănătate și bunăstare îmbunătățite

Notă: Dacă spălarea găleții nu este pentru dvs., optați pentru un drive-through fără atingere. Puteți utiliza, de asemenea, un contact drive-through, doar așteptați-vă la o reducere a longevității acoperirii.

Spălați instrumentele de care veți avea nevoie

Găleți și furtunuri

găleți de spălat auto, găleți de detaliere

Atunci când alegeți găleți pentru spălarea auto la domiciliu, luați în considerare designul și capacitatea.


În ceea ce privește designul, căutați apărătoare detașabile, accesorii pentru tăvi și capace. Și nu folosiți o găleată pentru mop decât dacă sunteți de acord cu riscul de a vă deteriora vehiculul. În ceea ce privește capacitatea, vă sugerăm să mergeți cu trei găleți de 5 galoane sau 3 galoane. Astfel veți avea găleți separate pentru spălarea roților și a caroseriei, precum și o găleată curată, de clătire.


Există astăzi pe piață o mare varietate de furtunuri și diferite accesorii pentru furtunuri. Două categorii generale sunt furtunurile comerciale și de consum (de grădină). 


Furtunurile de grădină sunt de obicei fabricate din vinil, ceea ce le face flexibile, dar și predispuse la îndoire și scurgeri. Pentru detalieri, un furtun comercial este o soluție mai bună. Cu toate acestea, pentru un entuziast care vrea să-și spele manual mașina, va fi suficient un furtun de grădină cu duză.

Prosoape din microfibra

prosoape din microfibră cu detalii profesionale

Prosoapele din microfibră sunt super versatile și practice. Sunt grozave atât pentru spălare, cât și pentru uscare și pot fi spălate manual sau la mașină la o temperatură rece.


Investiția în prosoape de înaltă calitate și îngrijirea lor vă va economisi timp și bani pe termen lung, deoarece cele de proastă calitate se strică după doar câteva spălări.


Sfat: atunci când vă spălați cârpele din microfibră, feriți-vă de detergenți sub formă de pudră și de balsam pentru rufe, deoarece aceste produse lasă reziduuri pe materialul din microfibră.


Alternativ, puteți utiliza piele de capră, bumbac sau cârpe de țesătură pentru uscare.

Perii, bureți și mănuși

pensule profesionale pentru detaliu

Nu vă sfătuim să folosiți perii de curățare pe caroseria mașinii dvs. deoarece acestea pot zgâria suprafața, dar veți avea nevoie de una pentru roți. Periile pentru roți sunt concepute pentru a manevra în spații înguste unde ceilalți aplicatori le este greu să ajungă. 


În ceea ce privește celelalte instrumente de spălat, puteți alege între bureți și mănuși de spălat. Oricare ar fi preferința dvs., obțineți produse de înaltă calitate care nu vor zgâria vopseaua. Vă sugerăm să alegeți microfibră super moale sau mănuși tradiționale de lână.

mănuși de spălat profesionale


Detergent pentru roți și săpun auto

Undrdog soap - cel mai bun săpun de spălat auto

În primul rând, nu vă gândiți să folosiți produse de curățare de uz casnic, cum ar fi săpunul de mâini sau de vase, pe mașină. Acești agenți chimici nu sunt formulați pentru a fi utilizați pe vopseaua auto. Majoritatea conțin degresanți care provoacă deteriorarea suprafeței și decolorarea prematură a vopselei. Pentru a preveni acest lucru, trebuie să obțineți un săpun auto dedicat . 

Există o abundență de săpunuri de spălat auto pe piață, dar nu sunt toate create egale. Pentru rezultate optime, investiți puțin timp și energie pentru a selecta săpunul potrivit pentru vehiculul dumneavoastră.


Majoritatea săpunurilor de mașină disponibile sunt ușor alcaline (ph 7,1-8), ceea ce ajută la descompunerea murdăriei, prafului și gudronului. Dar dacă produsul este prea alcalin sau prea acid, poate deteriora cu ușurință straturile de protecție, garniturile de cauciuc, plasticul și ornamentele metalice.


Pentru a reduce riscul de a vă deteriora cursa, vă recomandăm să utilizați un săpun auto cu pH echilibrat, care produce spumă grea și asigură o lubrifiere bună, cum ar fi Undrdog Soap .


Dezvoltat de pasionații de mașini, Undrdog Soap este diferit de orice altă spălătorie auto. Formula sa unică este concepută pentru a vă oferi finisajul de spălare fin al șamponului și alunecarea unui balsam. În plus, este compatibil cu toate tipurile diferite de acoperiri și ajută la menținerea durabilității acestora.


Roțile sunt cele mai greu părți ale unui vehicul de curățat și întreținut din cauza contactului cu atât de mulți contaminanți în fiecare zi. Având un aparat de curățat roți dedicat, munca va ușura mult. Aceste produse sunt concepute pentru a îndepărta eficient praful de frână, pelicula de drum, murdăria, noroiul, gudronul și alte tipuri de resturi de pe roți.


Vă recomandăm să utilizați The Purps , agentul nostru de îndepărtare a fierului și a reziduurilor pe bază de acid. Ingredientele sale active dizolvă eficient contaminanții încorporați de pe suprafețele metalice. Purps este sigur pentru majoritatea tipurilor de roți, dar aveți grijă la crom - poate provoca deteriorarea și decolorarea. Pentru a fi în siguranță, vă sugerăm să efectuați întotdeauna mai întâi un mic test de suprafață.

Tehnica de spălare

Spălarea manuală a mașinii pare destul de simplă, nu?


Pai da. Este destul de ușor și, cu consumabilele potrivite, durează mai puțin de o oră. Cu toate acestea, există lucruri la care trebuie să aveți grijă, astfel încât să nu deteriorați accidental acoperirea și să nu provocați vârtejuri și zgârieturi.


În această secțiune, vă vom prezenta prin pregătire , prespălare , spălare , clătire și uscare . Urmați acești pași pentru a obține o călătorie curată de fiecare dată.

Prep

Primul pas este să te pregătești pe tine și tot ce vei avea nevoie, astfel încât să fie la îndemână în timp ce te speli.


Pune-ți haine pe care nu te deranjează să te udă și pune-ți pantofii anti-alunecare. Apoi, adună-ți proviziile și așezați-le lângă vehicul. Veți avea nevoie de 3 găleți, un furtun, bureți sau mănuși de spălat, prosoape din microfibră, săpun de mașină și o perie pentru roți.


Citiți instrucțiunile de diluare de pe sticla de săpun de mașină și umpleți două găleți cu apă cu săpun. Acestea sunt gălețile de spălat - una pentru caroseria mașinii și una pentru roți. În cele din urmă, umpleți a treia găleată cu apă curată pentru clătire.

Pre-spălare

Spălarea prealabilă vă permite să îndepărtați murdăria și impuritățile de pe vopsea înainte de a începe spălarea. Dacă nu faceți acest lucru, resturile vor fi prinse în mănușă mai târziu, provocând vârtejuri și murdări.


Folosește un furtun (sau și mai bine, o mașină de spălat cu presiune cu un tun de spumă) și începe de sus, mergând în jos. Acordați o atenție deosebită punctelor strânse care pot prinde murdăria: goluri din panouri, fete, cauciucuri pentru ferestre, capace de umplere a combustibilului, pasajele roților, închiderea ușilor etc.

Spălat

Roți și anvelope

Prima parte a mașinii pe care doriți să o spălați este cea mai murdară.


Scufundați peria pentru roți într-o găleată cu apă cu săpun și agitați. Nu zgâriați și asigurați-vă că substanța chimică pe care o utilizați este sigură pentru jantele dvs. Când ați terminat cu prima roată, clătiți bine înainte de a trece la următoarea.


Amintiți-vă: separați găleata cu apă cu săpun pe care o veți folosi pentru roți de cea destinată caroseriei mașinii dvs.

Spălare cu două găleți

Acum este timpul să te ocupi de restul mașinii tale.


Spălați mașina secțiune cu secțiune, începând de sus. Saturați buretele sau mănușa în soluția de șampon auto și măturați ușor înapoi și înainte. Nu creșteți niciodată presiunea - semnele încăpățânate pot avea nevoie doar de timp suplimentar.


Când sunteți gata să vă reîncărcați buretele sau mănușa cu apă cu săpun, clătiți-l bine mai întâi cu apă curată. Când începe să devină opac sau murdăros, aruncați-l și umpleți-l cu apă proaspătă.


Sfat: Luați în considerare obținerea unui dispozitiv de protecție. Această bucată de plastic se află în partea de jos a găleții de spălat și captează particule și contaminanți, lăsând apă curată în partea de sus.

apărătoare de nisip pentru găleată de spălat auto

Continuați să lucrați în jurul mașinii până când fiecare panou este spălat, păstrând părțile inferioare ale ușilor, capacul portbagajului și bara de protecție spate pentru final. Dacă vă spălați mașina într-o zi fierbinte și însorită, asigurați-vă că clătiți bine fiecare panou în timp ce îl spălați, astfel încât săpunul să nu se usuce la suprafață.

Clătirea

După ce ați curățat totul, clătiți-l final. Ca și în cazul celor doi pași anteriori, lucrați de sus în jos - și nu uitați de golurile roților.


Utilizați un furtun sau un set de spălat cu presiune pentru a da un jet constant de apă. Acest lucru va permite apei să vă învelească panourile, făcând procesul de uscare mai ușor și mai rapid.


Apoi, verificați din nou mașina pentru eventualele locuri ratate. Dacă ai nevoie, folosește-ți mănușa sau buretele cu săpun pentru a trece din nou peste orice zonă și clătește bine când ai terminat.

Uscare

În cele din urmă, se rezumă la uscare.


Pentru a preveni apariția petelor de apă, nu lăsați niciodată mașina să se usuce la aer. Folosiți prosoape proaspete din microfibră sau cârpă din țesătură care să nu zgârie vopseaua.


Lucrați toate panourile de sus în jos, ștergând suprafața uscată în loc să trageți prosopul peste vopsea. Verificați toate crăpăturile pentru a vă asigura că nu a mai rămas apă și ați terminat!


Dacă doriți să accelerați procesul de uscare, utilizați spray-ul Quick Detail ca ajutor de uscare. Pulverizați-l pe un panou sau un prosop din microfibră și uscați-l așa cum procedați de obicei. Va produce o senzație mai fină în timpul uscării și un finisaj mai lucios când ați terminat. Puteți apela și la un uscător de mașină sau la o racletă, dar nu este ceva ce vă recomandăm. Ambele pot deteriora sau slăbi vopseaua. Cu toate acestea, dacă sunteți în dificultate cu timpul sau doar nerăbdător, le puteți încerca pe propriul risc.

Dupa ingrijire

Îndepărtarea contaminării suprafeței

Lăsarea excrementelor de păsări, gudron, peliculă de trafic, seva de copac etc. pe mașina dvs. acoperită este o idee proastă. Acești contaminanți trebuie îndepărtați cât mai curând posibil pentru a evita deteriorarea stratului protector.


Din fericire, instalarea unei acoperiri înseamnă că îndepărtarea contaminării suprafeței va fi un proces mai simplu și mai rapid.


Dacă precipitațiile nu s-au copt pe mașina dvs. pentru o perioadă mai lungă de timp, o spălare amănunțită, dar blândă, cu săpun Undrdog va face trucul. Cu toate acestea, în cazul în care ați neglijat programul de spălare a mașinii de ceva vreme, este posibil să fie necesar să efectuați decontaminarea vopselei.

Cea mai ușoară modalitate de a vă decontamina vopseaua este folosirea unui dispozitiv de îndepărtare a călcatului și a căderii, precum The Purps . Pentru a afla mai multe despre decontaminarea vopselei, consultați acest articol care o abordează în detaliu.


Sfat : Dacă ați instalat acoperirea de către un detalier profesionist, este o idee bună să vă duceți vehiculul la un control de două ori pe an. Detalierul dumneavoastră va inspecta fiecare panou pentru a detecta zonele care nu funcționează corect și pentru a restabili stratul de acoperire.

Îndepărtarea petelor de apă

Toată lumea adoră să vadă apă curgând cu mărgele în călătoria lor proaspăt îmbrăcată.


Cu toate acestea, hidrofobicitatea acoperirilor „ceramice” este exact ceea ce duce la pete dacă nu ștergi apa înainte de a se usuca. Undrdog Pro este diferit - formula sa unică oferă aceleași, dacă nu mai bune, hidrofobe, în timp ce este mai puțin susceptibilă la pete de apă.


Cu toate acestea, nicio acoperire nu vă poate asigura că nu veți mai avea niciodată pete de apă, mai ales dacă locuiți într-una dintre cele 80% dintre gospodăriile din SUA care au apă dură.


Când se întâmplă acest lucru, nu uitați să nu folosiți forța. Pulverizați Undrdog Water Spot Remover pe un prosop moale din microfibră și ștergeți zona; apoi doar clătiți cu apă.


Pentru un strat suplimentar de protecție, aplicați un spray Quick Detail . Doar asigurați-vă că ștergeți totul cu o cârpă din microfibră în prealabil.

Curatenie interioara

Interioarele acoperite sunt destul de ușor de păstrat curate. Pentru cele mai bune rezultate, curățați-le rapid la fiecare două săptămâni. Aspirați și ștergeți praful așa cum ați face de obicei și încercați să curățați imediat orice scurgere de pe piele, vinil sau țesătură cu un prosop de hârtie umed.


Notă: Dacă aveți scaune din piele acoperită, nu le tratați cu balsam. Nu vor deteriora stratul, dar vor inhiba proprietățile sale superioare. Dacă doriți un plus de strălucire și strălucire, puteți utiliza Undrdog QD pe toate suprafețele interioare, cu excepția țesăturilor.

Spray de detaliu

La o lună după instalarea stratului de acoperire, puteți începe să utilizați un spray pentru detalii precum Quick Detail pe exterior după spălările de întreținere.


Quick Detail restabilește strălucirea și proprietățile hidrofobe, adaugă un alt strat de protecție și ascunde orice imperfecțiuni ale vopselei. Va prelungi durata de viață a acoperirii și este o opțiune excelentă pentru o remediere rapidă atunci când vă aflați între detaliile majore.


Datorită proprietăților superioare de dizolvare a murdăriei și de sporire a strălucirii, Quick Detail este o alegere excelentă și pentru interioare. Este sigur pe toate suprafețele, foarte simplu de utilizat și produce efecte instantanee.

În concluzie

Acoperirile sunt cele mai noi și cele mai bune în tehnologia de protecție a vopselei. Ele oferă o îmbunătățire estetică izbitoare împreună cu niveluri ridicate de rezistență chimică și fizică.


Cu toate acestea, nu sunt antiglonț.


Obținerea longevității și durabilității așteptate a stratului de protecție necesită multă întreținere blândă.


Din fericire, rutina și programul de întreținere recomandate nu sunt foarte solicitante. Spălați-vă (și uscați!) mașina la fiecare săptămână sau două, iar când stratul începe să arate puțin uzat, decontaminați vopseaua și completați-o cu un spray de detaliu.


Destul de simplu pentru ceva care te va ajuta să obții cea mai mare valoare din investiția ta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu