Totalul afișărilor de pagină

joi, 11 iulie 2024

Detalierea bărcii 101: Cum să vă păstrați nava în formă maximă

 Cuprins

Ahoy prietene! Ți-ai luat o barcă, dar nu ești sigur cum să te descurci cu ea, nu? A o menține în siguranță și fericită nu este deloc o sarcină ușoară. Nu vă faceți griji, v-ați andocat în locul potrivit. Te-am prins.


Bine ați venit la Boat Detailing 101 , unde vă vom învăța tot ce trebuie să știți despre menținerea navei în stare de navă.


Indiferent dacă sunteți un marinar experimentat sau un începător care tocmai vă obține picioarele de mare, acest ghid vă va ghida prin procesul de detaliere a bărcii, de la instrumentele de care veți avea nevoie până la tehnicile pe care le veți folosi.


Așadar, apucă-ți peria de punte, îmbracă-ți șapca de marinar preferat și hai să ne scufundăm imediat.

De ce este obligatorie detalierea bărcii?

Detalierea bărcii nu este același lucru cu detalierea unei mașini.


Nu este o chestiune de lux sau vanitate (deși în unele cazuri este). Este o întrebare dacă va supraviețui mediului marin aspru.


Indiferent dacă încheiați sezonul sau o scoateți la plimbare, bebelușul dvs. este obligat să se ude și să se murdărească (nu neapărat în această ordine).


Menținerea ei lustruită, curată și fără oxidare nu este opțională. Este ceva ce trebuie să faci pentru a-ți proteja investiția.


Detalierea bărcilor înseamnă a o face să arate frumoasă. Dar este vorba și despre păstrarea valorii ei, prelungirea vieții, protejând-o și ferindu-o de elemente și de mânia mamei Natură.

Canon
Serviciul de detaliere Canon - Undrdog Detailing Professionals ( Facebook )

După cum știți, murdăria poate deteriora stratul de gel și poate provoca descompunerea acestuia după un timp. Pe de altă parte, razele UV ale soarelui pătrund în gel coat și fac ca porii gel coat-ului să se umfle și să se deschidă, ceea ce creează mai multe șanse ca acesta să se oxideze, deoarece și-a mărit suprafața. Deci ne confruntăm împotriva oxidării, sării, apei, razelor UV, contaminanților de diferite feluri, și numiți.


Ei spun că acronimul BOAT înseamnă „bust out another thousand” și nu suntem aici să vă spunem că nu este adevărat. Este. Dar, cu detaliile potrivite, veți putea reduce la minimum numărul de mii pe care trebuie să le eliminați.


Așadar, să începem cu o prezentare generală a instrumentelor pentru detalierea bărcii de care veți avea nevoie pentru a o face să plutească.

Echipament care poate face sau frâna detaliile bărcii dvs

Înainte de a porni în această călătorie de detaliere a bărcii , să ne asigurăm că avem toate echipamentele necesare și consumabile pentru curățarea bărcii. Graficul de mai jos conține tot ce vă va pluti barca...

Tabel de instrumente și argumente (instrumente de care veți avea nevoie de detalii despre barcă)

Manipularea exteriorului

Detalierea ambarcațiunii, detalierea exterioară a bărcii, acoperirea bărcii, protecția bărcii.
Mirror Image Detailing Plus - Undrdog Detailing Professionals ( Facebook )

Trebuie să știi cum să-ți iubești nava înăuntru și în exterior, sau în exterior și înăuntru, în funcție de locul în care începeți călătoria de curățare a ambarcațiunii / detaliere a ambarcațiunii  . Unii detalieri profesioniști de bărci recomandă să începeți din interior, alții spun că ar trebui să acoperiți interiorul și să începeți din exterior.

Ceea ce contează este să:

  • Utilizați abordarea de sus în jos
  • Concentrați-vă pe o zonă la un moment dat
  • Clătiți imediat ce ați terminat de săpun  și de spălat
  • Ștergeți totul, uscați nimic la aer (cu excepția cazului în care aveți un sistem de osmoză inversă )
  • Lăsați-i puțin timp să se usuce după ce l-ați șters
  • Urmați ierarhia de pre-clătire , spălare, săpun , frecat , clătire , ștergere

Știu că ești dornic să o cureți, dar așteaptă. Lucrurile bune vin la cei care o fac.


Scoate-o din apă și acoperă-o.


Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să spălați husa . Nu doriți ca contaminanții să vă ude carena de pe capac în timp ce vă spălați barca.


Dacă barca ta poate fi remorcată, scoate-o din apă și adu-o pe o suprafață plană, înălțată. Nu este nevoie de nimic elegant, o remorcă se va descurca bine.


Veți dori să mențineți interiorul uscat, așa că acoperiți-o și pregătiți furtunul.

Clătirea prealabilă

Clătirea bărcilor, acoperirea bărcii, spălarea bărcii, detalierea bărcii,
Vremea viselor

Clătiți - i bine suprafața și încercați să îndepărtați orice resturi sau

 murdărie liberă! Unul dintre cei mai importanți pași în călătoria dvs. de detaliere a bărcii .


Regula de aur este să clătiți și/sau să spălați întotdeauna de sus în jos. Acest lucru vă asigură că orice murdărie sau murdărie pe care o spălați nu ajunge pe o parte curată a bărcii dumneavoastră.


Odată ce clătiți în prealabil barca, umpleți gălețile cu apă și adăugați săpun pentru detalii marine . Asigurați-vă că adăugați săpun făcut special pentru suprafețele bărcilor.


Este mai bine să spun „căpitan evident” decât să-ți ascult „de ce nu mi-ai spus asta”.


Spălați și frecați


Folosiți o mănușă de spălat neabrazivă , o perie cu mâner lung, cu peri moi și un săpun marin pentru a spăla și curăța fiecare centimetru din barcă. Acordați o atenție deosebită oricăror zone cu pete încăpățânate sau excremente de păsări (aka bird sh*t).


Când vă spălați barca cu o mănușă de spălat, concentrați-vă pe o zonă la un moment dat, faceți mișcări circulare și clătiți-le pe măsură ce mergeți. Este important să clătiți fiecare zonă imediat după spălare, deoarece săpunul uscat poate lăsa pete sau chiar zgâria straturile de acoperire. Îți amintești abordarea de sus în jos? Bun. Încă se aplică.


Când vine vorba de spălare, fii blând cu ea. Clătiți mănușa de spălat în mod regulat pentru a păstra resturile. Asigurați-vă că nu zgâriați suprafața și nu deteriorați vopseaua. Amintiți-vă întotdeauna că nu este vorba despre scrub, ci despre săpun. Săpunul face cea mai mare parte a muncii, așa că asigurați-vă că utilizați săpun maritim de înaltă calitate, care nu necesită prea multă forță atunci când spălați.


Clătire finală


Odată ce ați spălat și spălat barca în întregime, câte o zonă, faceți o clătire finală, doar că de această dată scăpați duza. Doriți să evitați mărgele și orice pete de apă, așa că lăsați apa să curgă liber.


Șterge-o


Când termini de spălat și spălat, fii domn și dă-i un prosop. Utilizați prosoape cu microfibre pentru a șterge și usca cu atenție toate zonele. Doriți să evitați reziduurile de la elementele din apă, așa că nu lăsați barca să se usuce singură.


După ce ați terminat de șters, asigurați-vă că ați inspectat toate zonele pentru orice imperfecțiuni, defecte, zgârieturi sau daune care ar putea necesita reparații.

Cum să curățați și să detaliați interiorul bărcii dvs

Acoperire, interior barcă, curățare interior barcă, curățare interioară
JRod Harp - Undrdog Detailing Professionals ( Facebook )

Înainte de a începe, scoateți toate accesoriile și covoarele din barcă, astfel încât să puteți accesa cu ușurință suprafețele interioare .


Acum, tot ce ai făcut cu exteriorul bărcii tale, vei face în interior.
Așa că clătiți, spălați, ștergeți și răciți.


Doar câteva lucruri suplimentare de reținut:


Motor si electronica


Puteți pulveriza majoritatea bărcilor cu un furtun, deoarece au canale de scurgere încorporate. Dar când vine vorba de electronice, s-ar putea să doriți să o reduceți puțin. La fel ca... ștergeți-le și curățați instrumentele cu o cârpă umedă sau Undrdog Quick Detail . Asta va fi.


Nu doriți să vă puneți apă pe electronice și să provocați un scurtcircuit sau coroziune, așa că aveți grijă.


Pentru motoarele exterioare, începeți prin a spăla în mod regulat capacul cu apă și săpun, tratând-o ca pe finisajul mașinii dvs. Folosiți cârpe blânde din microfibră și evitați periile abrazive dacă doriți să reduceți vârtejurile.


Când vine vorba de motor în sine, fiți precaut. Ștergeți murdăria și murdăria și numiți asta.


Teak


Curățarea regulată a tecului cu apă cu săpun este o metodă simplă și eficientă. Utilizați peri moi pentru a evita deteriorarea lemnului. De-a lungul timpului, tecul se întunecă și va apărea pete din cauza factorilor de mediu.


În astfel de cazuri, se recomandă un detergent pe bază de acid pentru tec, dar asigurați-vă că urmați instrucțiunile producătorului cu privire la ceea ce ar trebui să utilizați.


Detergenții speciali pentru interiorul bărcii pot deteriora stratul de gel și suprafețele înconjurătoare, așa că mergeți cu atenție dacă le folosiți. Înainte să-i pălmuiți cu toți curățătorii, asigurați-vă că clătiți de pe steak, doar pentru a fi în siguranță.


Apropo, unor detalieri le place să uleieze lemnul de tec, dar dacă aveți suficient săpun bun, nu va fi necesar.


Scaune, perne, vinil și cauciuc


Dacă ai fost un băiat bun și le-ai curățat în mod regulat, o clătire, ștergere sau aspirare va fi suficientă. Amândoi știm că poate nu s-a întâmplat perfect de fiecare dată și probabil că ați „uitat” de ele, așa că va trebui să folosiți puțină unsoare de cot.


După spălarea scaunelor, ștergeți-le și uscați-le.


Covor


Aspirați covorul pentru a îndepărta orice murdărie, apoi folosiți săpun și o perie pentru a-l curăța în profunzime. Asigurați-vă că clătiți bine și lăsați-l să se usuce complet pentru a preveni mucegaiul, mucegaiul și mirosurile urât.


Metal


Redă strălucirea corpurilor de metal din interiorul tău cu magia Undrdog WSP .


Aluminiu, coarne, cleme, balustrade cromate, mânere, scări etc. Aceeași burghiu de fiecare dată. Spălați, săpunați, frecați, ștergeți și uscați.


Geamuri, parbriz, ecrane, sticlă și chestii


Spălați, frecați, ștergeți. Utilizați Window Warsh de la Undrdog pentru suprafețe de sticlă transparentă. Simplu ca asta.

Cu ce ​​contaminanți vă confruntați când vă detaliați barca?

Detaliați unelte și echipamente de magazin, detaliați idei de garaj, detaliați idei de magazine, de ce aveți nevoie pentru a începe o afacere de detaliere
huntsmarine.com.au ( Blog )

Excremente de păsări


Caca de păsări poate provoca pete, care depinde în principal de tipul de pasăre și de dieta acesteia. În special pescărușii și pelicanii sunt cunoscuți că mănâncă lucruri urâte și cărămizi de rahat. Uneori și ei rahat de sânge. Arată (și miroase) mai rău decât este. Doar curățați-l cu apă și săpun . O perie de punte este cea mai bună pentru a îndepărta lucrurile urâte. Dacă ajunge să fie pătat, puteți folosi WSP-ul nostru pentru a ajuta la îndepărtarea acestuia.


Dar, în mod ideal, ar fi apă și săpun. Dacă nu funcționează, mergeți cu oțet sau peroxid de hidrogen. Înălbirea este ultimul efort de șanț și asta se aplică pentru detalierea bărcii dvs. în general.


Excremente de albine


Caca de albine se prezintă sub formă de mici pete portocalii sau puncte galbene care lasă pete pe bărcile neacoperite. Din fericire, acești insecte urâți sunt ușor de îndepărtat cu demachiante .


Caca de păianjen


Păianjenii lovesc de obicei bărcile cu apă dulce: rareori vezi probleme de păianjen în ocean, deoarece le place să locuiască în porturile de apă dulce, liniile de andocare, acoperirile pentru bărci sau bimini-ul tău. Ei doar stau acolo și rahat peste tot ce este pe barcă. Scaune, plastic, gel-coat și tu numele.


Dacă nu ai grijă de caca de păianjen la timp, va lăsa o pată. Aceste pete ar putea necesita să utilizați substanțe chimice grele pentru a le elimina, ceea ce nu este bun pentru mediu, nu este bun pentru barcă și nici pentru buzunar.

Veți recunoaște caca de păianjen ca puncte mici negre, albastre sau verzi.


O mulțime de lucruri te pot ajuta să faci față problemelor. Puteți pulveriza insecticid în jurul docului și al bărcii dvs., dar nu este chiar bun pentru apă. Luați-vă liniile de andocare și înmuiați-le cu ceva care ucide păianjenii sau pur și simplu curăță-le în fiecare zi.


Alge


Creșterea algelor este inevitabilă, indiferent dacă este vorba de apă dulce sau sărată. Când algele se atașează de carenă, ele creează o tragere și încetinesc viteza bărcii.


Pentru a înrăutăți lucrurile, ele creează pete inestetice care se pot acumula pentru a deveni ore și ore de muncă care necesită bunuri grele pentru a fi îndepărtate .


Modalitățile convenționale de a-l elimina sunt utilizarea acidului on-off sau muriatic. Să știți că toate soluțiile care sunt de natură acidă și concepute pentru a ucide algele, pentru a îndepărta petele și pentru a le face mai ușor de curățat, au un cost. Sunt periculoase pentru piele și emit vapori puternici.


Unele bărci sunt remorcate, iar altele trăiesc în apă cu normă întreagă. Acesta din urmă are scafandri care curăță fundul bărcii în mod regulat (bisăptămânal sau lunar).


Bărcile cu remorcă nu stau în apă atât de mult de obicei, astfel încât să nu acumuleze aceeași cantitate de bărci cu alge.


O parte din apă vă va păta barca doar dintr-o zi în care vă aflați în apă, caz în care va trebui să utilizați un produs chimic de spălare puternic și puțină apă pentru ao îndepărta.


Colorarea taininei


Spre deosebire de algele care sunt verzi, colorarea taninului (care este eliberată de alge) este maronie. Se vede în special pe bărci de culoare deschisă, dar le va afecta pe toate. Fără protecție, colorarea taninului poate pătrunde în stratul de gel și poate cauza probleme suplimentare pe linie.


Pentru a scăpa de el, îl puteți curăța sau utiliza aceleași substanțe chimice pe care le utilizați pentru îndepărtarea algelor.


Mucegai și mucegai


Mucegaiul și mucegaiul le place să crească acolo unde este umed și umed. Dacă barca dvs. este depozitată cu un capac deasupra ei pentru prea mult timp sau dacă stă prea mult timp în port, este obligat să contracteze mucegai. Mucegaiul și mucegaiul se adună de obicei în compartimentele scaunelor, sub scaune sau pe tapițerie. 

Uneori mucegaiul se așează pe punți, deoarece roua dimineții se adună pe bărci, astfel încât mucegaiul crește și degradează vinilul și stratul de gel.

Dacă mucegaiul este proaspăt, se va spăla, dar dacă a avut timp să colonizeze suprafața, va trebui să folosiți o gumă magică, săpun sau o substanță chimică pentru îndepărtarea mucegaiului dacă este cu adevărat încăpățânată.

Lăsând compartimentele deschise le va ajuta să fie mai puțin umede, astfel încât mucegaiul să nu se acumuleze la fel de mult acolo.


Coroziune


Fie că este vorba doar de apă, minerale sau sare, coroziunea este ceva care vine doar cu teritoriul. Majoritatea marinarilor experimentați trebuie să se ocupe de asta din când în când și când zincul (anozii de sacrificiu) nu vă mai protejează corpul de coroziune, veți dori să folosiți niște Purps sau WSP pentru a scăpa de rugină.


Pete de apă


Pe măsură ce apa se evaporă, solidele cum ar fi mineralele, sarea, varul, calciul și ce aveți, rămâneți în urmă. Orice rămâne în urmă din punctul de apă poate mânca și grava în stratul de gel, sticlă și metale.


Petele de apă necesită lustruire, șlefuire umedă sau active grele pentru a fi îndepărtate. Produsul de rectificat este WSP .


Și (în afară de acoperire) cel mai bun mod de a preveni petele de apă este să vă clătiți barca cu apă proaspătă și să o uscați după ce ați terminat cu excursia.


Sare


Cam evident, dar ai fi surprins de numărul de marinari care ignoră sarea și o lasă pe carenă. Sarea se va aglomera prin coroziune și petele de apă și le va accentua.


În loc să formeze un punct plat sau o peliculă ca petele de apă, sarea formează cristale care se acumulează și mănâncă orice, de la cauciuc la plastic și metale.


Sarea degradează lucrurile, așa că doriți să le clătiți imediat ce vă întoarceți la doc. Folosiți apă și săpun și spălați-l sau puneți săpunul în pistolul cu spumă și clătiți vasul. Dacă aveți sare pe partea laterală a bărcii, porii de gel coat se deschid și se umflă, iar aceasta este o cale indirectă către oxidare.


zgârieturi de pantofi


Pantofii nu aparțin bărcilor, dar se întâmplă întotdeauna. Cineva aduce un prieten care nu cunoaște regulile sau mecanicul sare pe o barcă și pur și simplu nu-i pasă. Transferul de cauciuc sau plastic care se mânjește de pe pantofi arată cam ca o pată de rahat. Puteți folosi apă și săpun cu o radieră magică dacă doriți o abordare non-chimică.


Calmează-te de la avioane


Când avioanele zboară deasupra porturilor de agrement din apropierea aeroporturilor, motoarele lor lasă evacuarea. Când roua de dimineață se acumulează, face ca calmarea să curgă pe carenă și să-l păteze.


Puteți elimina aceste pete prin spălare regulată, Purps sau WSP . Și dacă doriți să utilizați o abordare non-chimică, puteți folosi o radieră magică.


Deversări de mâncare și băutură


Petele de alimente și băuturi se îndepărtează destul de ușor cu detergentul nostru pentru interior , care este extrem de natural și conceput pentru a elimina petele și mirosurile într-un mod sigur, eficient și fiabil. Nu numai că lasă în urmă un miros plăcut derivat din uleiurile esențiale naturale, dar asigură și că nu sunt prezenți coloranți sau aditivi. În plus, nu lasă reziduuri, ceea ce înseamnă că nu va exista nicio acumulare care să atragă praf și resturi suplimentare.

Pentru petele de vin cu adevărat adânci și încăpățânate, utilizați WSP .


Solzi și pește
 

Solzii și sângele de pește pot fi îngrijiți cu clătire sau apă și săpun dacă sunt manipulați imediat. Dacă nu, peroxidul de hidrogen și o răzuitoare din plastic vor face trucul.


Ca întotdeauna, doriți să vă abțineți de la substanțele chimice abrazive grele, așa că oțetul, acidul muriatic, peroxidul de hidrogen sau înălbitorul ar trebui să fie utilizate ca ultimă soluție (în ordinea apariției).

Când vine vorba de mediul de lucru, nu este neobișnuit să aveți nevoie de o zonă închisă, climatizată și bine ventilată pentru a instala un  strat de protecție.. Motivul este simplu – aceste produse se comportă diferit în funcție de condițiile de mediu.- în special acoperirile „ceramice” de calitate. În plus, procesul de întărire poate fi compromis atunci când acoperirile sunt expuse la contaminare și apă.

Inspecţie!

Niciun detaliu al bărcii nu este complet fără o inspecție meticuloasă din partea co-căpitanului și partenerului dumneavoastră în crimă. Aceasta este de obicei soția ta... Dacă ai un iaht, probabil că este o amantă. Nu vă faceți griji, acesta este un spațiu sigur. Nu emitem nicio judecată aici. La naiba, dacă este un iaht suficient de mare, ar putea fi chiar stăpâne. Nu că știu eu. Tocmai am auzit poveștile.

Oricum, cere o doamnă să te ajute să faci o ultimă verificare pentru imperfecțiuni. Știm cu toții că doamnele au un talent pentru a descoperi defectele și inconsecvențele. Glumesc. Glumesc. Toți SJW-urile vă pot ține în toc armele...


Unde rămăsesem? Ah, da, inspecție. Acordați-vă timp pentru a examina cu atenție toate suprafețele, inclusiv scaunele și compartimentele interioare. Fiți atenți la orice semne de etanșare crăpate sau deteriorate cauzate de expunerea la soare sau de impactul valurilor.


În funcție de problemele pe care le observați, este posibil să doriți să utilizați produse de restaurare cu gel coat, săpun suplimentar, oțet sau înălbitor pentru petele foarte dure (se recomandă prudență pentru ultima).


Odată ce ați terminat inspecția și totul este în formă de navă, urcați pe iubito și plecați în apusul soarelui.

Barcă detaliată, barcă acoperită, barcă acoperită cu marine, acoperire marin, marine+
KC's Auto Detailing & Window Tint LLC - Undrdog Detailing Professionals ( Facebook )

Acoperă-o!

Indiferent cât de bună este acoperirea pentru barca dvs., o husă își va prelungi durata de viață. O husă de barcă nu înseamnă doar să păstrezi lucrurile curate, ci să-ți protejezi copilul de soarele arzător.


Radiațiile UV pot face ravagii în interiorul bărcii dumneavoastră în timp. Poate distruge materialele și poate estompa culorile. Nici măcar vinilul nu este ferit de mânia lui.


Așa că spălați pânza aceea și acoperiți-o. Este o investiție în viața lungă a bebelușului tău și în aspectul nebun.

bărci într-un port, bărci acoperite, marine
Pixabay

O regulă universală care se aplică detaliilor și întreținerii bărcii

Lustruirea ambarcațiunii va reduce semnificativ timpul și efortul necesar pentru a vă detalia barca. Înveliș de protecție cu atât mai mult. 

Acoperirea ambarcațiunii oprește poluanții pe calea lor și acționează ca o suprafață de sacrificiu între stratul de gel și contaminanți. 

În cel mai bun caz, acoperirea vă va permite să eliminați majoritatea contaminanților printr-o abordare non-chimică sau cu substanțe chimice ușoare.

Acest lucru se datorează faptului că o bună acoperire protectoare de calitate marine poate etanșa porii stratului de gel și poate împiedica pătrunderea acestuia.

Învelișul de protecție va reduce petele și vă va permite să eliminați majoritatea poluanților cu doar o perie în loc de acizi, făcând detalierea navei dvs. o lucrare de 2 ore în loc de una de 4 ore.

Gânduri finale

Deci, iată-l. Detaliile bărcii pot părea copleșitoare la început. O mulțime de piese în mișcare, o mulțime de culoase cu curățatori de bărci specializate în magazinele de aprovizionare navale și o mulțime de sfaturi contradictorii pe internet.


Cu toate acestea, ca toate lucrurile bune din viață, detaliile bărcii se rezumă la câțiva pași simpli.


Iată o mică listă de verificare a întreținerii bărcii pentru toți ninja care detaliază:

  • Clătiți înainte
  • Spălați și frecați ușor, concentrându-vă pe zone mici la un moment dat
  • Clătiți
  • Sterge
  • Scoateți compartimentele
  • Clătiți, spălați, frecați și ștergeți interiorul
  • Verificați pentru defecte sau inconsecvențe
  • Acoperă-o

Vedea? Simplu.


În ceea ce privește diferite suprafețe și zone, de la parbriz până la carenă... Fie că este vorba despre un iaht, o barcă cu pânze din fibră de sticlă sau o barcă cu motor din aluminiu, vă recomandăm să folosiți un detergent versatil care este la fel de eficient pe toate suprafețele .


Când alegeți un produs de curățare, asigurați-vă că este suficient de dur pentru a elimina murdăria și murdăria, dar blând ca o briză de vară, astfel încât să nu încurce cu niciuna dintre zonele delicate.


Vrei un produs de curățare care să lovească murdăria fără să provoace niciun rău. Totul este să găsești acel punct dulce dintre puterea brută și îngrijirea delicată.


La Undrdog ne-am asigurat că toate nevoile dumneavoastră de detaliere a bărcii sunt îndeplinite cu o precizie impecabilă, astfel încât să vă puteți îmbrăca pălăria de marinar și să navigați fără probleme pentru totdeauna.


FAQ

Cum ar trebui să spăl carcasa?

Fie că este vorba de aluminiu, fibră de sticlă sau lemn, carena este prima linie de apărare a bărcii dumneavoastră împotriva apei, așa că este esențial să curățați corect carena bărcii. Curățarea carenei bărcii începe prin a o clăti cu apă proaspătă pentru a îndepărta orice murdărie sau sare. Apoi, folosind o perie cu mâner lung și săpun marin, frecați carcasa de sus în jos. Clătiți din nou, ștergeți-l și lăsați-l să se usuce.

Cât timp am nevoie pentru a-mi detalia barca?

În funcție de dimensiunea bărcii și de nivelul de detaliu pe care doriți să-l atingeți, poate dura de la câteva ore până la o zi întreagă.

Cât de des ar trebui să-mi detaliez barca?

Curățarea regulată după fiecare utilizare vă poate ajuta să vă mențineți barca în formă maximă.

Cât de des ar trebui să spăl barca?

Clătiți și uscați barca după fiecare ieșire, mai ales dacă a fost în apă sărată, și depozitați-o pe o remorcă. Utilizarea de fiecare dată a săpunului nu este necesară, deoarece poate degrada orice strat aplicat anterior.

Pot folosi produse de detaliere auto pe barca mea?

Dacă se menționează în mod special că un produs de detaliu este destinat atât pentru mașini, cât și pentru bărci, atunci da, le puteți folosi.

Pot folosi produse de uz casnic pentru a-mi detalia barca?

Nu vă jucați cu produse de curățare de uz casnic, deoarece acestea pot deteriora suprafețele bărcii și pot deteriora stratul de gel datorită naturii lor extrem de alcaline. De aceea, produsele de curățare marine sunt formulate cu un pH neutru de 7, asigurându-se că nu dăunează vopselei. Acestea fiind spuse, unii oameni folosesc oțet și înălbitor pentru petele dure, dar ar trebui să vă abțineți de la ele, dacă este posibil. Mă voi vedea, mulțumesc.

Cum pot elimina mucegaiul din barca mea?

Cel mai bun mod de a elimina mucegaiul din barcă este să vă spălați barca cu săpun Underdog. Simplu și ușor. Mucegaiul poate fi îndepărtat și cu o soluție de o parte de înălbitor la patru părți de apă. Puteți aplica soluția pe zona afectată, lăsați-o să stea câteva minute, apoi clătiți bine, DAR... de ce să riscați să vă deteriorați suprafața bărcii atunci când există un săpun cu ph neutru care este special conceput pentru a fi blând cu bebelușul și dur împotriva mucegaiului ?

Cum pot preveni rugina pe barca mea?

Inspectați-vă în mod regulat barca pentru orice semne de rugină. Spălați-l, lustruiți-l și acoperiți-l cu Undrdog Marine în mod regulat pentru a vă asigura că nicio rugină nu ajunge în corpul dumneavoastră.

Cum pot îndepărta rugina de pe suprafața bărcii mele?

Cel mai bun mod de a îndepărta rugina de pe barcă este să folosești Purps. Sunt concepute special pentru a dizolva rugina, caderile și contaminanții fără a deteriora vopseaua sau suprafața bărcii.

Cu ce ​​ar trebui să spăl geamurile și suprafețele de sticlă ale bărcii mele?

Dacă sunteți în căutarea celei mai bune formule fără urme, sigure împotriva soarelui, care va menține ferestrele și suprafețele de sticlă ale bărcii dvs. limpede, aceasta va fi Window Warsh. Pentru un finisaj fără urme, asigurați-vă că ștergeți geamurile cu un prosop din microfibră.

Pot folosi săpun de mașină pentru a-mi spăla barca?

Unele săpunuri pot fi folosite atât pentru mașini, cât și pentru bărci, dar asigurați-vă că este menționat în mod explicit pe ambalaj. Dacă nu este, nu riscați să vă deteriorați suprafața.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu