Totalul afișărilor de pagină

duminică, 16 mai 2021

Ultimul renovator polonez al lui Meguiar

 Lui Restauratorul Ultimate Meguiar este un POLISH folosit pentru a restabili rapid o vopsea neglijate sau deteriorate și de a restabili estetica unui corp de mașină.

În acest articol, voi prezenta preferatul meu al momentului: l-am numit pe ultimul renovator polonez de la marca Meguiar's. Poate fi folosit pe lângă excelentul Swirl-X al aceleiași mărci

Acest lustruit face parte din gama Ultimate de la Meguiar’s și poate fi utilizat pe corp, atât pentru lustruirea manuală, cât și pentru cea a mașinii. Va fi, de asemenea, potrivit pentru renovarea farurilor.

Renovator de vopsea auto

Renovator de vopsea auto

Disponibil în majoritatea centrelor auto, acest produs îmbogățește gama de produse cosmetice auto de la marca Meguiar. Apelează la un număr tot mai mare de utilizatori datorită puterii și eficienței sale.

Meguiars Ultimate Renovator este echipat cu o tehnologie exclusivă cu micro-abrazive Meguiars care conferă eficiență incredibilă împotriva tuturor tipurilor de vopsea.

Nu este nimic mai bun decât renovatorul suprem al Meguiar pentru a renova eficient și rapid vopseaua mașinii.  Este perfect, deoarece poate fi folosit cu orice tip de vopsea pentru rezultate foarte convingătoare.  Spuneți adio micro-zgârieturilor de pe caroseria vehiculului.

Nu este nimic mai bun decât renovatorul suprem al Meguiar pentru a renova eficient și rapid vopseaua mașinii. Este perfect, deoarece poate fi folosit cu orice tip de vopsea pentru rezultate foarte convingătoare. Spuneți adio micro-zgârieturilor de pe caroseria vehiculului.

Meguiar's G17216F Ultimate Renovator - 473 ml
762 Recenzii
Meguiar's G17216F Ultimate Renovator - 473 ml
  • Reface vopseaua deteriorată sau neglijată rapid și fără efort
  • Îndepărtează în siguranță defecte precum micro-zgârieturi, oxidare, urme de apă sau ceață plictisitoare
  • Reduce dramatic timpul și efortul necesar pentru a readuce la viață o pictură neglijată
  • Se adaptează la toate tipurile de vopsea
  • Poate fi aplicat manual sau cu sistemul cu acțiune dublă

Tehnologia micro-abrazivă exclusivă Meguiar

Acest produs foarte puternic își datorează eficiența tehnologiei exclusive a micro-abrazivilor Meguiar. Oferă un efect surprinzător asupra contactului cu stratul de suprafață al caroseriei.

Meguiars Ultimate Renovator este astfel capabil de a elimina în siguranță diferite tipuri de defecte de vopsea, cum ar fi oxidarea semnificativă , de exemplu. Restabilește rapid efectele oxidării pentru a restabili estetica la vopseaua unei caroserii.

Renovator de vopsea auto

Renovator de vopsea auto

Ultimate Renovator face, de asemenea, posibilă corectarea corectă a petelor și micro-zgârieturilor fără riscul apariției unor noi micro-zgârieturi care ar putea afecta eleganța rezultatului final.

Renovator de vopsea auto

Renovator de vopsea auto

 

Personal, am putut testa produsul pe caroseria diferitelor modele de mașini, inclusiv 2 vehicule cu vârste cuprinse între 15 și 20 de ani, pe care a existat o oxidare puternică. Vopselele erau plictisitoare și chiar și după efectuare, pre spălare, spălare HARD, decontaminare chimică, apoi Clay Bar, vopseaua era încă foarte plictisitoare.

Aici testat pe acest Golf 5, manual, cu un PAD din spumă, putem vedea clar diferența. De asemenea, trebuie spus că această VW GOLF 5 Tornado nu a fost niciodată îngrijită corect și că a dormit afară. În câteva minute, vopseaua a devenit din nou roșu aprins!

Desigur, există încă defecte de suprafață, dar rezultatul este deja satisfăcător în comparație cu ceea ce îmi doream.

De asemenea, utilizat cu un DAS6 PRO și diverse PAD-uri de tăiere, tăiere ușoară până la un PAD de finisare, am găsit rezultatul destul de bun pentru acest tip de produs.

Mai jos, un înainte după un Porsche gri. Redarea este foarte frumoasă, atunci tot ce trebuie să faceți este să mergeți la final.

Meguiars Ultimate Renovator este echipat cu o tehnologie surprinzător de eficient , oferind rezultate excelente pe toate tipurile de caroserie. Puteți utiliza și acest lustruit pe faruri, ca parte a unui lustruit.

Atracția pasionaților de detalii auto pentru acest produs vine din efectul său tangibil de a restabili eleganța unei caroserii.

Iată punctele cheie ale compusului final al lui Meguiar

  • Eliminarea în siguranță a defecțiunilor
  • Corectarea micro-zgârieturilor și oxidare
  • Îndepărtarea urmelor de apă sau a opacului opac
  • Aplicare ușoară pentru un rezultat de durată
  • Renovator pentru a readuce la viață o pictură neglijată
  • Timp și efort de aplicare redus semnificativ
  • Produse cosmetice excelente pentru automobile

Acest produs este conceput pentru a oferi un efect de lungă durată asupra tuturor tipurilor de vopsea pentru caroserii auto.

Restauratorul Ultimate Meguiars corectă cu imperfecțiuni de eficiență surprinzătoare observate pe partea vizibilă a sinelui tău.

MEGUIARS G17216 COMPONENT ULTIM
12 comentarii
MEGUIARS G17216 COMPONENT ULTIM
  • Meguiars Ultimate Compound Liquid Mirror Finish Polish - Stubborm Stain, bird drop & more Remover - (NOU) !!

Meguiar's Ultimate Renovator: aplicare ușoară cu lustruitorul

Notorietatea polonezului Rénovateur Ultime Meguiar (Rénovateur Ultime) în rândul comercianților cu amănuntul este, de asemenea, legată de ușurința sa de utilizare. Am avut șansa să-l testez, astfel încât să îl pot asista direct astăzi.

Această nouă generație de produse cosmetice auto permite o aplicare ușoară, oferind astfel un rezultat perfect.

Aveți grijă, totuși, această poloneză face parte din gama „Publicul general” pentru mine și nu poate fi comparată cu o poloneză profesională precum Gyeon, Menzerna sau chiar o poloneză din gama Meguiar's Pro.

Meguiars Ultimate Renovator este un produs foarte eficient potrivit pentru cei care au grijă de detalii pe corpul masina lor și nu doresc să investească în prea multe produse. Va fi perfect pentru corecții de bază.

Calitatea acestui produs cosmetic auto este de necontestat și mulți dintre voi îl folosiți. Permite obținerea unui rezultat formidabil grație unei aplicații pentru lustruirea cu dublă acțiune. 

Cu un tampon din spumă sau microfibră, face și treaba foarte bine.

Ideea rezultatelor perfecte este respectarea scrupuloasă a precauțiilor de utilizare oferite de producător, dar și a bunelor practici de detaliere. 

Meguiar's G17216F Ultimate Renovator - 473 ml
762 Recenzii
Meguiar's G17216F Ultimate Renovator - 473 ml
  • Reface vopseaua deteriorată sau neglijată rapid și fără efort
  • Îndepărtează în siguranță defecte precum micro-zgârieturi, oxidare, urme de apă sau ceață plictisitoare
  • Reduce dramatic timpul și efortul necesar pentru a readuce la viață o pictură neglijată
  • Se adaptează la toate tipurile de vopsea
  • Poate fi aplicat manual sau cu sistemul cu acțiune dublă

Instrucțiuni de utilizare pentru ultimul renovator Meguiar

Cu toate acestea, utilizarea polonezului Ultime Renovator de la Meguiar implică adoptarea anumitor precauții pentru optimizarea rezultatului. Utilizarea prevăzută a produsului este partea de suprafață a caroseriei unui automobil. 

Înțelegeți, prin urmare, că acest lustruit corectează defectele de suprafață, ca orice produs de acest tip. Nu permite „umplerea” unei zgârieturi adânci.

Ultimate Renovator poate fi aplicat manual sau cu un lustruit.

Instrucțiunile sale sunt relativ simple de implementat:

  • Alegeți o suprafață curată, umbrită și foarte uscată
  • Decontaminați înainte de a aplica Rénovateur Ultime
  • Depunerea unei cantități mici de produs pe tamponul aplicatorului
  • Folosiți un gest circular în timp ce apăsați ușor pentru a aplica produsul
  • Folosiți o microfibră curată și uscată pentru a șterge instantaneu excesul
  • Operația trebuie repetată element cu element

Memento al regulilor de bază, înainte de lustruire: 

De asemenea, trebuie să parcurgeți pașii de la 1 la 5 înainte de a putea trece la pasul 6! Lustruirea, fără respectarea acestor câteva reguli de bază de detaliere ar putea provoca noi micro zgârieturi!

  • Pasul 1: pre spălare
  • Pasul 2: spălare manuală
  • Pasul 3: decontaminare
  • Pasul 4: spălare manuală
  • Pasul 5: clătire și uscare
  • Etapa 6: corectarea defecțiunilor

Sentimentele mele

Aplicarea produsului trebuie făcută cu mare delicatețe. I-am văzut limitele când l-am folosit pe corpuri marcate de zgârieturi adânci. În acest caz, este mai bine să nu forțezi lucrurile și să folosești lustruri mai puternice.

Evitați să insistați dacă un defect persistă după 2 sau 3 treceri, deoarece imperfecțiunea nu poate fi ștearsă de produs.

Pentru utilizare cu un lustruit

Acest renovator suprem este ideal pentru utilizarea cu un lustruit. Cu toate acestea, vă recomand cu tărie să evitați utilizarea unei rotative cu acest tip de lustruire, preferați o acțiune duală!

Utilizați un PAD curat rezervat în acest scop.

Lustruitorul Meguiars DA este perfect cu acest lustruit.

Nu exercitați mai mult de 10 kg de presiune, este inutil.

Efectuați câteva treceri de lustruire pe o suprafață pentru a testa rezultatul.

Pe o vopsea murdară, puteți vedea clar diferența.

Acest polonez, Ultimate Compound permite o renovare bună.

 

Pentru utilizare la PAD

Puteți utiliza complet un tampon de lustruit, spumă sau microfibră. Folosiți întotdeauna un PAD curat rezervat pentru acest lac.

Iată 2 ilustrații create de Meguiar's despre utilizarea renovatorului final. Doar aruncați câteva picături pe tamponul de spumă și lucrați pe zone mici la un moment dat.

Faceți mai întâi o lustruire ușoară pentru a verifica cum reacționează suprafața.

Renovatorul suprem este un lac care poate fi foarte eficient! Ați putea fi surprins de ceea ce este capabil.

Procedați întotdeauna pas cu pas și testați la suprafață.

Nu este necesar să folosiți o mulțime de produse.

 

Pentru lustruire, începeți prin definirea suprafeței care urmează să fie prelucrată sau a zonei, la aproximativ 30 cm de lateral.

Răspândiți poloneza, apoi exercitați o presiune moderată

Faceți doar gesturi drepte

Când lustruirea este completă, ștergeți cu o microfibră curată, numai pentru șlefuire.

Nu utilizați microfibre pentru uscare.

Meguiar's G17216F Ultimate Renovator - 473 ml
762 Recenzii
Meguiar's G17216F Ultimate Renovator - 473 ml
  • Reface vopseaua deteriorată sau neglijată rapid și fără efort
  • Îndepărtează în siguranță defecte precum micro-zgârieturi, oxidare, urme de apă sau ceață plictisitoare
  • Reduce dramatic timpul și efortul necesar pentru a readuce la viață o pictură neglijată
  • Se adaptează la toate tipurile de vopsea
  • Poate fi aplicat manual sau cu sistemul cu acțiune dublă

Eticheta Meguiar's Ultimate Renovator

Mai jos este eticheta completă

Meguiar's G17216F Ultimate Renovator - 473 ml
762 Recenzii
Meguiar's G17216F Ultimate Renovator - 473 ml
  • Reface vopseaua deteriorată sau neglijată rapid și fără efort
  • Îndepărtează în siguranță defecte precum micro-zgârieturi, oxidare, urme de apă sau ceață plictisitoare
  • Reduce dramatic timpul și efortul necesar pentru a readuce la viață o pictură neglijată
  • Se adaptează la toate tipurile de vopsea
  • Poate fi aplicat manual sau cu sistemul cu acțiune dublă

Cum să utilizați corect Meguiar’s Ultimate Renovator

Restauratorul Ultimate Meguiars un efect surprinzător în cazul în care instrucțiunile de utilizare emise de către producător este respectat.

Micul meu sfat pentru acest lac este să amestecați bine înainte de al folosi!

Acest cosmetic auto este magic, având în vedere eficiența sa incredibilă. De asemenea, am avut șansa să-i descopăr acțiunea pe o dubă foarte deteriorată, cu vopsea plictisitoare și multe zgârieturi.

Am aplicat apoi Ultimate Renovator folosind un șlefuitor DAS6 (Dual Action)

Rezultatul a fost fenomenal ca și cum corpul ar fi venit direct din fabrică, având în vedere eleganța sa.

Părerea mea despre acest Ultimate Renovator

Meguiar's Ultimate Renovator - Ultimate Compound

Numele produsului: Ultimul Renovator al lui Meguiar

Descrierea produsului: Ultimate Renovator este un compus care face parte din gama Ultimate de la Meguiar's, numit și Ultimate Compound.

În concluzie

Ultimate Renovator este o parte poloneză (compusă) din gama Ultimate de la Meguiar's. Acesta este un produs excelent dacă nu doriți să vă încărcați cu prea mult polonez.

Aici este un compus de gamă medie, care oferă o redare bună la prețul cerut.

Beneficii

  • Permite lustruirea caroseriei și a farurilor
  • Oferă o redare bună
  • Este posibilă utilizarea mâinilor și a mașinii

Dezavantaje

  • Compus mediu. Fii atent la finisajele tale!
  • Se usucă puțin prea repede
  • Se amestecă bine înainte de utilizare
  • Curățați temeinic tamponul de lustruire după utilizare

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu