Totalul afișărilor de pagină

duminică, 16 mai 2021

Care ar fi cele mai bune 3 sigilii de vopsea explicate de un profesionist

 Vopseaua unei mașini are nevoie de îngrijire. După lustruire sau pregătirea vopselei, este important să protejați vopseaua de influențele mediului.

Piața este plină de produse diferite, iar opiniile despre diferitele metode diferă foarte mult, astfel încât este ușor să pierzi urma lucrurilor.

Dar ce face un etanșant bun pentru vopsea și care este cel mai bun pentru mașina mea?

În acest text ne ocupăm de întrebările care sunt tipurile de sigilii de vopsea, care sunt avantajele și dezavantajele și care sunt cele mai potrivite pentru mașina dvs.

Etanșarea lacului explicată de profesionist

Care dintre aceste metode de etanșare folosesc pentru a-mi proteja cel mai bine vopseaua auto?

O întrebare care nu este atât de ușor de înțeles. În primul rând, trebuie să înțelegeți termenul general de etanșare a vopselei. Există patru tipuri de etanșant pentru vopsea:

  • sigiliul de ceară
  • nanosigilarea polimerului
  • sigiliul ceramic
  • sigiliul grapfene coating

Toate aceste etanșări extind durata de viață a vopselei și sunt descrise în detaliu aici, astfel încât să știți exact care etanșant este cel mai potrivit pentru mașina dvs.

Pentru aplicare, se poate aplica un nano-sigiliu din polimer chimic, o ceară simplă, un strat ceramic sau un grapfene coating durabil Strict vorbind, ceara nu este considerată o sigilie, ci mai degrabă o ceară, ci la fel ca o sigilie, servește drept protecție împotriva efectelor vremii. În principal, aceste 4 tipuri de protecție a vopselei au predominat.

Etanșare ceramică

Aceasta este cea mai puternică protecție pentru vopseaua auto. Această etanșare este foarte diferită de etanșarea nano polimerică și de ceara. Ambele sunt generate la nivel molecular.

Din acest motiv, ingredientul formează o moleculă de înaltă calitate într-o garnitură ceramică cu cuarț. Pentru a face ca etanșarea polimerică să pară mai atractivă și mai nouă, diverse companii adaugă produsului termeni precum „cuarț”.

Într-o unitate de ambalare de 30 până la 50 ml, acoperirile reale sunt umplute în sticle mici, deoarece sunt destul de scumpe de produs. Este nevoie doar de o cantitate mică pentru a sigila o mașină cu ea. Când este utilizat, acoperirea formează o legătură chimică cu vopseaua, cu condiția să fie aplicată în conformitate cu instrucțiunile.

Spre deosebire de sigiliul de ceară și polimer, acoperirea nu se întinde doar pe vopsea. Aceasta extinde, de asemenea , durata de valabilitate cu o medie de 1 până la 3 ani. În general, puteți recunoaște acoperirea prin aspectul său sticlos, care este similar cu diferiți agenți de etanșare polimerici, dar uneori arată puțin mai strălucitor.

De regulă, etanșantul ceramic este mai rezistent decât alte substanțe de etanșare la substanțele chimice și la efectele vremii . Cu toate acestea, ele sunt și mai dificil de aplicat decât etanșanții sau cerurile. Înainte de aplicare, vopseaua trebuie să fie complet curată și fără reziduuri sau uleiuri.

În plus, timpul de întărire este mai mare după aplicarea stratului cu o duritate de 9 H. Apoi ar trebui să așteptați o săptămână cu prima spălare. Gradul de duritate 9 H este ideal pentru o acoperire ceramică.

avantaje

dezavantaj

CEL MAI BUN ETANȘANT CERAMIC

Ceara auto

Diferitele ceruri auto sunt denumite în general prin numele lor:
• Ceară Montan

Ceară Carnabu • Ceară de albine

Aceste ceruri conțin multe componente naturale. Aceste ceruri sunt furnizate în principal sub formă de pastă în doze mai mici. Activitatea de ceară pe mașină este probabil una dintre cele mai cunoscute și mai vechi forme de etanșare a mașinii .

Pasionații de mașini rezistente susțin că cerurile prezintă cel mai bun aspect care poate fi obținut pe o vopsea, foarte populară cu culorile întunecate . Ceara conferă vopselei auto o strălucire naturală datorită adâncimii și intensității sale. Vopseaua poate fi îmbunătățită și mai mult cu straturi suplimentare.

Perioada de valabilitate medie a unei ceruri aplicate este de 2 până la 6 luni . În funcție de locul unde se află mașina. Diverse ceruri hibride asigură o durată de valabilitate și mai mare .

Ceara se aplică mașinii în stare lustruită și apoi se întinde pe vopseaua mașinii. În acest fel, stratul de ceară poate fi de asemenea îndepărtat cu ușurință . În principal pe mașinile clasice , cerurile sunt adesea aplicate datorită strălucirii lor excelente în legătură cu tratamentul ușor.

Stratul de bază al mașinii clasice nu este modificat, dar aspectul nou creat oferă un punct culminant vizual, în special pentru mașinile clasice. Desigur, este, de asemenea, o vopsea de vânzare foarte bună dacă mașina se prezintă într-un strălucire strălucitoare. Din păcate, lacul cu ceară nu protejează împotriva influențelor externe.

avantaje

dezavantaj

CÂȘTIGĂTORUL TESTULUI NOSTRU DE CEARĂ

Etanșare nano și polimerică

Acesta este un produs sintetic sau fabricat artificial. Este umplut în principal sub formă lichidă într-o sticlă de pulverizare pe bază de polimer. Din acest motiv, sigiliul nano este adesea denumit sigiliu polimeric.

Termenul de nanotehnologie se bazează pe domeniile de cercetare nano în domeniul nanoparticulelor până la o dimensiune în structura a 100 nanometri. Prin urmare, termenul de nanosigilare se poate baza pe cercetări aici. Nanosigilarea a fost creată pentru a obține mai multă durabilitate și mai multe opțiuni în comparație cu cerurile convenționale.

De obicei, etanșantul este ușor de îndepărtat , dar este și ușor de aplicat . Majoritatea ciudatelor auto consideră că aspectul este mai reflectorizant sau mai sticlos decât un strat de ceară.
Un sigiliu bun înseamnă că culorile deschise, precum argintul, „sclipesc” într-adevăr „sclipesc” și arată umed. Perioada de valabilitate a unei nano-etanșări bune este de șase luni până la un an.

Care sunt avantajele nano etanșării?

Avantajul lor particular este că sigiliul este ușor de aplicat și vopseaua este încă foarte bine protejată de efecte. Acest lucru face mai ușoară spălarea mașinii și, de asemenea, reduce riscul de sare, excremente de păsări, particule de tei și anumite tipuri de murdărie.

avantaje

dezavantaj

RECOMANDAREA NOASTRĂ: NANO ETANȘARE

Întrebări frecvente la care răspund profesioniștii

Care sigilare este cea mai bună metodă?

În funcție de ce rezultat doriți să obțineți și de ceea ce sunteți dispus să cheltuiți pentru mașină. Dar când te uiți la durabilitate și calitate, etanșarea ceramică este cel mai bun pariu.

Poți face tu însăși o nano-sigilare?

Dacă urmați instrucțiunile cu precizie, cu siguranță.

Etanșarea lacului sau ceara?

Acest lucru depinde de mașină, vârstă și mașină în legătură cu vopseaua. Dacă mașina este în formă bună sau chiar o mașină nouă, etanșarea este alegerea mai bună. Dacă mașina merge pe parcursul anilor, ceara este mai potrivită aici.

Nanosigilarea poate rezista spălării în spălătoria auto?

Deoarece nano-etanșarea poate fi, de asemenea, îndepărtată relativ ușor, o anumită cantitate de etanșare este îndepărtată în spălătoria auto.

Ce etanșare ar trebui să alegeți pentru noua dvs. mașină?

Toate sigiliile protejează mașina. Pe de o parte, este o chestiune de preț și, pe de altă parte, care sigilează mașina merită pentru dvs. Diferențele au fost explicate în detaliu aici.

Costul diferitelor sigilii de vopsea

Sigiliul de ceară oferă protecție de până la 6 luni . Preț aproximativ 150–250 euro, în funcție de efort .

O nano-etanșare oferă protecție până la 18 luni . Preț aproximativ 450-750 euro în funcție de efort .

Etanșarea ceramică oferă protecție de până la 3 ani . Preț aproximativ 900–1800 de euro, în funcție de efort .

Sfat profesional: Dacă doriți ca mașina dvs. să fie sigilată profesional, asigurați-vă că comparați în prealabil ofertele de la diferiți recondiționatori! 

Producător de sigilii pentru mașini

Cupidon Toate

Produsul este fabricat de compania americană Armored AutoGroup din Danbury Connecticut. Compania comercializează spray-uri, lichide, șervețele și geluri pentru interiorul vehiculelor și suprafețele acestora.

DiamondProtect

Fondatorul se numește Irek Gronert. Este directorul de succes al mai multor companii. Produsul DiamondProtect este fabricat în Germania de LIS GmbH și vinde toate produsele de curățare pentru mașină.

Choch chimie

Din 1968, compania din Germania a susținut produse de îngrijire și curățare de înaltă calitate în domeniile chimice de spălare, ateliere, industrie și pregătirea vehiculelor.

Sonax

O companie care există din 1903. De la mașina mică până la clasa de mijloc până la scena tuningului, Sonax furnizează toate produsele din domeniul curățării și lustruirii mașinilor.

Concluzie

În orice caz, etanșarea este recomandată pentru fiecare mașină. Așa cum nu folosiți neapărat porțelan scump ca veselă de zi cu zi, nu veți alege neapărat un etanșant ceramic scump pentru mașina dvs. de 10 ani, ci mai degrabă un strat de ceară.

Sperăm că acest text v-a furnizat toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă ușura decizia cu privire la sigiliul potrivit.

Surse:
https://www.gtue.de/sixcms/detail.php/79375.html
https://www.welt.de/motor/article123087743/Das-vergenze-Wundermittel-gegen-Rost.html

https://auto-sitze-reinigen.de/lackversiegelung/



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu