Totalul afișărilor de pagină

duminică, 16 mai 2021

Test de etanșare ceramică: cei mai buni 5 etanșanți ceramici

 Etanșarea ceramică este în prezent prima alegere pentru persoanele care doresc să își protejeze mașina cât mai eficient posibil.

În acest articol vă vom prezenta mai detaliat acest tip de etanșare, vom explica la ce ar trebui să aveți grijă atunci când îl cumpărați și să îl utilizați și vom efectua un test de etanșare ceramică.

Vă vom arăta avantajele și dezavantajele fiecărui produs și vă vom oferi o recomandare finală.

Test de etanșare ceramică

Esențialul pe scurt

  • Etanșările din ceramică oferă o protecție optimă pentru suprafața mașinii.
  • Mai presus de toate, durata de valabilitate lungă și protecția optimă vorbesc în favoarea etanșării ceramice.
  • În testul nostru de etanșare ceramică, Sonax Profiline Ceramic Coating a ocupat primul loc. Puteți verifica sigiliul aici pe Amazon.

Test de etanșare ceramică - Top 5 Etanșare ceramică

În secțiunea următoare veți găsi cele 5 sigilii ceramice recomandate. Toate sigiliile au fost cercetate în detaliu, astfel încât să recomandăm doar produse bune care își respectă promisiunile.

Acestea sunt cele mai bune sigilii ceramice din acest an:

1. Acoperire ceramică Sonax Profiline

Etanșant ceramic Sonax Acoperire ceramicăAcest set complet oferă o etanșare ceramică pentru toate vopselele. Pe lângă două sigilii, „Basecoat Evo” și „Glosscoat Evo” pentru un plus de strălucire, pachetul include și un produs de curățare pentru preparare („Prepare”) și trei bureți.

Etanșarea impresionează prin efectul său bun de margele, rezistența chimică mai bună și rezistența la UV. Nu numai că oferă vehiculului o protecție eficientă, dar îi conferă și o strălucire profund colorată. Potrivit producătorului, termenul de valabilitate este între unul și trei ani.

Înainte de aplicarea sigiliului, vopseaua trebuie curățată și lustruită până la un luciu ridicat. Pregătiți spray-ul este utilizat pentru a îndepărta grăsimea și alte particule de murdărie.

Apoi, stratul de bază Evo este mai întâi pulverizat și, după uscare, ușor lustruit cu o cârpă pentru a îndepărta dungile. Durează o oră până când stratul de bază se întărește corect, timp în care mașina nu trebuie să se ude sau să se murdărească.

Apoi, stratul lucios se aplică subțire. Rezultatul trebuie să se usuce timp de cel puțin patru ore și să nu fie spălat în prima săptămână după aplicarea materialului de etanșare.

avantaje

dezavantaj

2. Detalizați etanșarea ceramică

Detalizați etanșantul ceramic CeramyProdusul premium din testul nostru de etanșare ceramică a fost etanșarea ceramică Detailify. Acest lucru convinge cu o duritate extrem de durabilă, care creează o bună protecție a vopselei și o strălucire frumoasă. Efectul de margele poate convinge, de asemenea.

Etanșantul poate fi aplicat în mai multe straturi. Cu o structură pe trei straturi, producătorul promite o durată de valabilitate de șase ani.

Setul include etanșantul și trei șervețele pentru aplicare, nu este inclus un agent de curățare.

avantaje

dezavantaj

3. Trusa de acoperire ceramică EcoShield pentru elemente lichide 

Acest produs poate fi aplicat pe vopsea, metal, plastic și sticlă și, prin urmare, este un produs universal.
Etanșarea ceramică Liquid Elements este cunoscută pentru manipularea sa deosebit de ușoară. După curățare, etanșantul trebuie aplicat cu buretele inclus. După un timp foarte scurt, puteți lustrui suprafața cu o cârpă din microfibră.

Particularitatea produsului este că poate fi aplicat în mai multe straturi. Fiecare strat trebuie să se usuce timp de 30 de minute înainte de aplicarea unui nou strat. Toate straturile ar trebui apoi să se vindece complet timp de cel puțin patru ore.

Rezultatul asigură protecție împotriva influențelor mediului, în special zgârieturilor, și oferă un efect deosebit de intens de culoare și luciu timp de până la trei ani.

avantaje

dezavantaj

4. Etanșarea lacului Nanolex Si3D

 Ceramică de etanșare a lacului Nanolex Si3DEtanșatorul de vopsea fabricat în Germania de Nanolex impresionează prin calitatea sa deosebit de înaltă. Este extrem de rezistent la intemperii și sfidează bine substanțele chimice și rugina.

Curățarea unei mașini care a fost tratată cu etanșarea lacului Nanolex este foarte ușoară, deoarece murdăria nu se menține pe suprafața netedă și la fel ca apa care se scurge pur și simplu. Potrivit producătorului, sigiliul ceramic durează până la 30.000 de kilometri.

Setul include un sigiliu de vopsea, un agent de pretratare pentru mașină și trei cârpe din microfibră.

După cum se știe deja din celelalte etanșanți ceramici, este utilizat în următoarea ordine: curățare, lustruire, îndepărtarea grăsimilor, etanșare, întărire, lustruire.

avantaje

dezavantaj

5. Etanșare ceramică automată color N Drive 9H

Color N Drive promite o strălucire deosebit de profundă pe care concurența nu o poate oferi. În plus, clienții primesc, bineînțeles, și celelalte avantaje ale unei etanșări ceramice: protecție de lungă durată împotriva zgârieturilor, excremente de păsări și radiații UV.

Aplicația este simplă și ușor de implementat chiar și de laici. Pe lângă sigiliu, pachetul include și un spray de curățat, cârpe și bureți.

Producătorul nu furnizează informații specifice despre durata de valabilitate.

avantaje

dezavantaj

Verificați prețul pe Amazon acum

Etanșarea ceramică - ce este oricum?

Un sigiliu ceramic este un sigiliu pentru vopseaua auto care are o bază de oxid de siliciu. La fel ca toate garniturile de etanșare auto, scopul etanșării ceramice este de a îndepărta zgârieturile mici de pe vopsea și de a netezi suprafața vehiculului.

Cu cât suprafața este mai netedă, cu atât se poate acumula mai puțină murdărie în zgârieturi și defecte de vopsea. Apa și grăsimile se rostogolesc, de asemenea, mult mai bine pe o suprafață netedă (efect de lotus).

Etanșarea efectuează astfel un fel de autocurățare a mașinii. Toate particulele de murdărie care aderă la suprafață alunecă singure de pe vopsea când data următoare plouă.

Pe lângă faptul că vehiculul arată mai frumos, etanșarea oferă și o protecție deosebit de bună.

Etansantul ceramic este unul dintre cele mai bune sigilii pentru automobile în acest moment. Oxidul de siliciu pe care îl conține asigură o duritate și o rezistență deosebite care nu pot fi obținute cu alte substanțe.

Acest efect de întărire este posibil datorită faptului că etanșarea intră într-o legătură chimică permanentă cu vopseaua vehiculului.

Acesta este de lungă durată și - spre deosebire de alte substanțe de etanșare - poate rezista agenților de curățare pe termen lung.

Etanșantul ceramic poate rezista la 30 până la 50 de spălări auto dacă a fost aplicat corect. Cu alte sigilii, termenul de valabilitate este adesea între trei și cinci spălări.

Acesta este motivul pentru care etanșarea ceramică este deosebit de interesantă pentru persoanele care își spală mașinile foarte des. În plus față de durata de valabilitate lungă, economisiți și agenți de curățare speciali atunci când vă spălați mașina, deoarece etanșarea ceramică înseamnă că murdăria se desprinde de la sine.

Dacă decideți să scoateți o garnitură ceramică, veți avea nevoie de o mașină de lustruit. Pur și simplu lustruirea manuală nu este suficientă în majoritatea cazurilor, deoarece sigiliul este fixat ferm de vopsea.

Sfat profesional: Când auziți termenii „acoperire cu cuarț” sau „etanșare lichidă a sticlei”, înseamnă și etanșare cu oxid de siliciu.

Trebuie să fiți atenți la acest lucru atunci când cumpărați un etanșant ceramic

La fel ca în toate: calitatea înaltă este cerința de bază pentru un rezultat bun. Dacă doriți să cumpărați un material de etanșare pentru ceramică, nu ar trebui să economisiți, ci, în schimb, să vă lăsați înapoi pe rapoartele de experiență ale clienților anteriori.

La urma urmei, economisește timp și bani dacă un sigilant bun, mai scump, durează un an sau mai mult în comparație cu un sigilator mai ieftin, care cauzează probleme după câteva săptămâni și care trebuie reaplicat.

Ca o mică inspirație, am dori să vă prezentăm cele mai bune 5 sigilii ceramice de mai jos.

Pentru ce lacuri este potrivită etanșarea ceramică?

Etanșarea ceramică este practic potrivită pentru toate vopselele. Cu toate acestea, rețineți informațiile producătorului, care pot diferi pentru produsele individuale.

Ce trebuie să luați în considerare atunci când aplicați etanșantul ceramic?

Aplicați etanșarea ceramică la ce să aveți grijăDacă doriți o protecție de lungă durată, trebuie să respectați cu strictețe specificațiile producătorului. În caz contrar, rezultatul poate avea de suferit.

Înainte de aplicarea unei etanșări ceramice, întregul vehicul trebuie curățat temeinic. Aceasta include și lustruirea și îndepărtarea grăsimilor. Aceasta este singura modalitate de a vă asigura că sigiliul se menține în mod optim.

Când aplicați etanșantul ceramic, trebuie să purtați întotdeauna mănuși, ochelari de protecție și protecție respiratorie. Multe produse conțin solvenți care nu trebuie să intre în contact cu pielea, ochii sau plămânii.

Măsurile de protecție exacte care trebuie luate depind de produs. Prin urmare, informați-vă înainte de utilizare în instrucțiunile de utilizare anexate.

După aplicarea materialului de etanșare, acesta trebuie să se usuce scurt. Reziduurile pot fi apoi șterse cu ușurință cu o cârpă moale din microfibră.

Concluzie

Una peste alta, toate produsele au prezentat doar câteva dezavantaje în testul de etanșare a ceramicii, motiv pentru care sunt recomandate toate produsele. În test, s-a remarcat sigiliul Sonax.

Câștigătorul testului nostru este  Sonax Profiline Ceramic Coating , deoarece sigiliul oferă un raport excelent preț-performanță și o durată de viață lungă.

A combinat multe avantaje, cum ar fi o durată lungă de valabilitate și rezultate optime și nu a avut dezavantaje în test.

Produsul premium al Detailify este singurul produs care promite o protecție și mai bună și o durată mai mare de valabilitate. Cu toate acestea, este foarte scump pentru utilizarea de zi cu zi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu