Totalul afișărilor de pagină

joi, 6 mai 2021

Prezentare și utilizare a kitului de renovare optică 3M "39073" (tutorial complet inclus)

 

Prezentare și utilizare a kitului de renovare optică 3M "39073" (tutorial complet inclus)

După ce am testat niște kituri de renovare a opticii farurilor și am urmat ghidul privind curățarea și lustruirea opticii farurilor , voi prezenta kitul de renovare a opticii de la 3M.

De asemenea, vă ofer un tutorial complet despre utilizarea acestui kit de recondiționare a farurilor 3M 39073  direct în acest articol.

Acest kit este anunțat ca fiind cel mai faimos kit de renovare al mărcii și aici vom vedea că renovarea farurilor cu kitul de renovare optică 3M este foarte ușoară. Desigur, vom încerca, de asemenea, să spunem ce merită cu adevărat ...

Mă întrebam la ce merită și trebuie să spun că doar conținutul kitului îmi place pentru că avem tot ce ne trebuie pentru a restabili corect farurile.

3M 39073 Descrierea  kitului de renovare a farurilor

Acest kit de renovare optică de la 3M vă va oferi farurilor o a doua viață, evitându-vă să înlocuiți farurile.

Kitul conține tot ce aveți nevoie pentru a vă restabili optica farurilor murdare, îngălbenite sau oxidate.

Nu ezitați să-l încercați, dacă aveți nevoie să vă renovați farurile. Aici este un kit cu discuri de șlefuit pe care să le așezați pe burghie, precum și diverse PAD-uri de lustruit.

Acest kit include pe lângă placa care trebuie fixată pe burghie, 6 discuri (grit 500), 4 discuri (grit 800), 1 disc (grit 3000), 1 tampon de lustruit, o doză de lustruit pentru a face 2 optice și un manual de utilizare pentru mai multe informații în timpul aplicației.

Kitul este gata de utilizare!

Descriere anunțată pe site-ul producătorului

Setul de adaptare a opticii farurilor 3M ™ este o soluție rapidă și eficientă. Sistemul de montare este ușor de utilizat, iar kitul conține tot ce aveți nevoie pentru a restabili toate farurile de pe vehiculul dvs.

Setul de renovare a opticii farurilor 3M ™ le redă transparența farurilor îngălbenite sau mat. Restabilind claritatea opticii dvs., îmbunătățiți calitatea fasciculului de lumină al acestora, precum și aspectul vehiculului dumneavoastră.

Restaurarea obiectivelor farurilor poate da viață nouă vehiculului dvs. și vă poate îmbunătăți dramatic siguranța pe drum, sporind puterea de lumină. După un timp, se poate forma o ceață galbenă pe cristalinul din plastic din cauza condițiilor meteorologice, a soarelui, a nisipului. Haze poate reduce drastic calitatea luminii provenite de la becurile farurilor, făcând conducerea pe timp de noapte mai periculoasă.

Tehnologia abrazivă 3M și un compus de lustruire restaurează lentilele farurilor cețoase și plictisitoare, precum și alte suprafețe de lentile din plastic de pe vehicul. Conținutul cutiei: 1 suport de disc, 1 tampon de interfață moale 3M, 6 discuri de șlefuit 3M, 4 discuri de finisare 3M, 1 disc trizact de 3M, 1 lustruire pentru lentile farurilor de 3M, 1 tampon de lustruire și direcții de scenă

Conţinut

  • o placă cu interfață flexibilă pentru găurire
  • 6 discuri grit 500
  • 4 discuri grit 800
  • un disc cu granulație Trizact 3000
  • o rolă de bandă de mascare
  • un tampon de lustruit
  • o doză de lustruit
  • prospectul

Demonstrație video

 

Precauții pentru utilizarea kitului de recondiționare a opticii 3M

Evident, în timpul utilizării, se recomandă utilizarea unui burghiu cu o viteză de rotație cuprinsă între 1000 și 3000 rotații / minut.

Adăugați un spray cu apă cu săpun și bandă de protecție, stil de bandă de mascare pentru toate articolele care trebuie mascate.

Pentru a asigura eficiența acestuia, utilizați discurile cu înțelepciune în funcție de amploarea muncii dvs. Vă recomand cu tărie să încercați mai întâi cea mai subțire unitate, astfel încât să puteți vedea cum arată.

De asemenea, vă recomand să lucrați într-un loc bine ventilat, deoarece vom șlefui farurile. Nu uitați să vă curățați farurile bine înainte de a începe!

Când se folosește kitul de recondiționare optică 3M?

Această gamă a revoluționat renovarea opticii cu kituri de renovare special concepute pentru repararea farurilor deteriorate. Optica se murdărește în timp, crescând riscul de a provoca un incident grav pe drumuri. Prin urmare, este important să aveți grijă de el, deoarece aici este o chestiune de siguranță.

Acest kit de înaltă performanță este destinat restaurării lentilelor din plastic, în special a farurilor, inclusiv a stopurilor.

Prin urmare, folosim acest kit de renovare a opticii farurilor 3M pentru a corecta defectele farurilor. Nu „protejează” farul. Vom vedea mai jos că există etanșanți sau protecții specifice.

Îl puteți folosi chiar și pe lumini direcționale, precum și pe lumini de ceață.  

 

Prezentare generalăProdusEvaluarePreț
Set de reparare faruri 3MSet de reparare faruri 3M1.069 recenzii48,99 EUR

Cum se utilizează corect kitul de recondiționare a opticii 3M?

Farurile suferă de o îngălbenire foarte vizibilă care vă afectează negativ vederea și experiența de conducere. Farurile nu se mai aprind corect și la controlul tehnic, din nou, se blochează.

Nu voi intra în detaliu despre motivele pentru îngălbenirea opticii farurilor aici, deoarece l-am acoperit în ghidul de curățare și lustruire a opticii farurilor. dar nu uitați că vehiculele echipate cu faruri cu halogen și parcate în exterior sunt cele mai expuse!

Puteți face clic pe imagine pentru a accesa ghidul complet privind curățarea și lustruirea opticii farurilor, dacă este necesar

Vom vedea aici că utilizarea acestui kit de renovare a farurilor 3M 39073 este într-adevăr foarte ușoară, deoarece conține tot ce aveți nevoie pentru a renova două optice ale farurilor, chiar foarte contaminate / oxidate.

Lista echipamentelor care trebuie furnizate

  • un strop de apă limpede
  • kitul 3M
  • 3 microfibre curate
  • o mască
  • o pereche de mănuși

Discurile abrazive trebuie utilizate de la cele mai mari la cele mai bune, apoi se folosește discul Triczact. Apoi, pentru finisaj, vom folosi tamponul de lustruit cu spumă.

Pasul 1: Curățați-vă farurile

Vă reamintim încă o dată, dar luați timp pentru a vă curăța farurile, precum și elementele din jur, capota, bara de protecție ...

Nu se pune problema de a lucra pe o suprafață murdară, cu excremente de păsări sau chiar cu noroi. Imaginați-vă cum va arăta șlefuirea?!

Pasul 2: uscare

Odată ce farul a fost curățat, acesta este uscat corespunzător, astfel încât să poată ascunde apoi elementele situate la periferia sa.

Pasul 3: Ascundeți

Acum ascundeți elementele care trebuie protejate.

Aveți grijă, lustruirea poate marca / pata plasticul. Prin urmare, vă recomand să fiți atenți la grila radiatorului, bara de protecție etc.

Pasul 4: Pregătiți burghiul pentru șlefuire

Așezați suportul pe burghie. Acest suport va permite primirea discurilor de șlefuit.

Pasul 5: amplasați discul de șlefuit

Alegeți discul la alegere. Dacă este prima dată, vă recomand să folosiți grana de 800, astfel încât să puteți vedea cum arată.

Puteți reveni la 500 dacă nu este suficient de puternic.

Pasul 6: Verificați dacă discul este fixat corect

Pentru a face acest lucru, apăsați ferm cu mâna pe disc. Nu porniți exercițiul acum.

Pasul 7: șlefuire cu P500

  • Așezați discul împotriva farului și începeți șlefuirea.
  • Faceți mișcări drepte și luați-vă timp.
  • Deplasați discul peste far cu viteză moderată și vedeți cum reacționează farul.
  • Nu stați niciodată într-un singur loc, mergeți la 2 sau 3cm / secunde.

Treptat, farul devine „alb”. Observați în această fotografie cum discul este drept, pentru a fi întotdeauna în contact cu farul.

Este destul de normal să vezi un film opac în timpul primelor treceri de șlefuire.

Nu vă faceți griji, vom găsi rapid un far perfect transparent!

Pasul 8: Utilizați discul P800

Luați-vă timp, faceți mișcări drepte și traversați-vă pasele pentru a lustrui întreaga suprafață. Puteți șterge o cârpă uscată peste far în orice moment pentru a îndepărta praful de lustruire.

De asemenea, vă recomand să fiți atenți la acest praf. Lucrul cu o mască este o idee grozavă.

Utilizarea P800 va permite să aveți un far mai transparent cu P500. Într-adevăr, P500 este destul de „dur”, dar permite corectarea celor mai mari defecte.

Pe măsură ce șlefuiți, eliminați un strat de policarbonat și vom folosi apoi discuri de șlefuit din ce în ce mai fine

Notă: puteți utiliza acest kit pe toate celelalte suprafețe din policarbonat (faruri frontale, faruri de ceață, stopuri etc.)

Pasul 9: ștergeți farul

Acum, când ne-am făcut șlefuirea și înainte de a trece la lustruire, mergem cu microfibra noastră pentru a elimina tot praful rezultat din lustruire.

Trebuie să avem un far complet alb și opac, ca în fotografia de mai jos:

 

 

Pasul 10: Utilizarea discului Trizact grain 3000

S-ar putea să intrați în panică când vedeți farul complet alb, dar nu vă faceți griji. Acum vom face discul Trizact cu un bob de 3000.

Aveți grijă să plasați discul în centrul suportului.

Folosiți spray-ul pentru a lubrifia farul, acest lucru este important și vă va permite să lustruiți corect farul.

De asemenea, aveți grijă să ungeți și discul.

Când lustruiți, asigurați-vă că lubrifiați suprafața în mod regulat dacă observați că discul se lipeste prea mult.

  • Faceți mișcări lente: 1 până la 2cm pe secundă
  • Mișcările tale trebuie să fie drepte
  • Faceți mai multe pase și traversați-vă pasele.

Nu ezitați să faceți pauze dacă nu sunteți direct.

Uită-te la munca depusă, vei putea observa că lustruirea începe să aibă efect.

  • Mai faceți câteva pase.
  • Pe măsură ce măsurați, veți vedea că farul este din ce în ce mai puțin opac.
  • Luați timp pentru a lubrifia bine suprafața.
  • De asemenea, puteți pune apă direct pe disc.

Pasul 11: uscarea farului, apoi lustruirea cu PAD Orange

Uscați farul cu o microfibră curată. Nu utilizați microfibre murdare pentru a evita crearea micro zgârieturilor. Farul fiind lustruit cu discul p3000, ar fi păcat.

Aveți grijă, nu trebuie să mai existe apă pe far pentru ca lustruirea dvs. să fie 100% eficientă.

Deci, luați câteva clipe pentru a usca bine farul.

 

Așezați tamponul portocaliu de lustruit pe suport.

Aveți grijă să îl așezați în centru, suportul nu trebuie să poată intra niciodată în contact cu farul.

Puneți o oțel pe PAD.

Nu este vorba de a pune prea mult, ci doar suficient pentru a lustrui corect.

Kitul conține suficient pentru a lustrui ușor 2 faruri.

Așezați PAD-ul împotriva farului și loviți-l de far, pentru a întinde puțin lustruirea

  1. faceți o trecere fără presare, pentru a distribui uniform lustruirea
  2. apoi, exercitați o presiune constantă
  3. mergeți încet, maxim 1 la 2 cm pe secundă
  4. verificați dacă farul nu se încălzește prea mult (dacă da, apăsați mai puțin)

Treptat, farul devine din nou complet transparent.

Faceți câteva pase pentru a obține un rezultat perfect. Lustruirea dvs. trebuie să fie lentă pentru a avea cel mai bun rezultat.

Aveți grijă să verificați din când în când temperatura farului, nu trebuie să se încălzească prea mult!

Pasul 12: ștergerea

Acum, după ce am făcut lustruirea, putem folosi o microfibră curată pentru a elimina reziduurile din lustruire.

Avem faruri la fel de frumoase ca altele noi!

 

Părerea mea despre acest kit 3M pentru renovarea farurilor

După ce ați plasat o comandă pentru a-l testa, vă dau sentimentele mele despre acest kit. După cum ați putut vedea, rezultatele sunt mai mult decât corecte.

Farurile nu erau foarte murdare, dar aș fi putut foarte bine să am un rezultat similar la farurile mult mai murdare sau îngălbenite. Având în vedere calitatea discurilor de șlefuit, farurile complet opace, chiar zgâriate, ar fi revenit la starea lor când au părăsit fabrica!

Un punct frumos este că vedeți imediat pe ambalaj diferitele componente ale acestui set de renovare. Acest kit vă permite să eliminați profund zgârieturile.

Chiar dacă fac detalii de peste 10 ani, când am testat acest kit, am fost imediat uimit de viteza efectului și de ușurința sa de utilizare. În câteva momente, farurile au devenit din nou mai transparente și au produs mult mai multă luminozitate.

În cazul unor renovări mai dificile, vă recomand să faceți o șlefuire cu o șapă și întotdeauna P500. Șlefuirea cu pană vă va salva discurile.

În cele din urmă, regretăm absența unui produs de protecție anti-uv pentru faza finală, dar având în vedere prețul .... se poate comanda foarte bine unul în plus față de citat.

Acest kit complet oferă cea mai bună valoare pentru bani, spre plăcerea multora. Mai mult, este mai ușor de utilizat. Ar fi înțelept să alegeți acest kit potrivit, deoarece 3M încorporează ușurința aplicării și eficiența rapidă. De încredere și economic, nu mai trebuie să încredințez sarcina unui profesionist. Odată ce mi-a fost livrată comanda, mi-am pus mâna pe labă cu puțină grăsime de cot și răbdare și treaba a fost terminată. Vă oferă toate instrumentele necesare, cu excepția burghiului, desigur, trebuie doar să urmați cu atenție instrucțiunile de utilizare și rezultatul va fi foarte satisfăcător. Performanța farurilor dvs. va fi, prin urmare, semnificativ îmbunătățită și păstrată după trecerea celebrului kit 3M. Mai mult decât atât, prin renovarea opticii, acționez și în ceea ce privește siguranța la volan. Nu este nevoie să schimb farurile, acest kit îmi corespunde așteptărilor. Nu mi-ar fi frică în timpul verificărilor tehnice și, mai presus de toate, pot conduce liniștit noaptea cu un nivel de lumină mai mult decât suficient pentru o viziune bună.

Opinia mea finală și concluzia mea:

Cel mai bun kit?

Numele produsului: 39073 Kit de recondiționare optică 3M

Descrierea produsului: Kitul de renovare optică de la 3M

  •     
        
    Raport calitate-preț
  •     
        
    Eficacitate generală
  •     
        
    Ușurință în utilizare
  •     
        
    Conținutul trusei
  •     
        
    eficiență la farurile foarte deteriorate
4.8
    
    

În concluzie

Pe scurt, este un kit foarte bun pentru renovarea farurilor, conține tot ce aveți nevoie pentru șlefuirea și lustruirea farurilor! 3M oferă calitatea și ușurința de utilizare la un preț accesibil, cu acest kit de renovare Lighthouse 3M 39073 s . Personal, este testat și aprobat!

Disponibil pe internet, precum și în multe centre auto, cum ar fi Feuvert / Norauto, este ușor de găsit, așa că dacă ar trebui să lucrez din nou la faruri, l-aș lua cu Prime-ul meu (probabil la cel mai bun preț).

Mai mult decât atât, dacă ar trebui să-i dau o notă, aș evalua acest kit de recondiționare optică 3M 9/10.

Beneficii

  • conține tot ce aveți nevoie pentru a șlefui și lustrui farurile
  • Raport calitate-preț foarte bun
  • discurile de lustruire și tamponul sunt corecte
  • lustruirea este potrivită pentru faruri
  • ușor de accesat pe internet și în magazinele auto

Dezavantaje

  • lipsa protecției UV
  • nu foarte multă lustruire, facem maxim 3 sau 4 optici



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu