Totalul afișărilor de pagină

duminică, 16 mai 2021

Test de lustruire rotativă Rupes pentru lustruitoare rotative


Test de lustruire rotativă Rupes pentru lustruitoare rotative

Brandul Rupes este renumit pentru mașinile sale rotative și tampoanele de lustruit. Pentru a utiliza aceste produse în mod corespunzător, a lipsit lacurile special adaptate pentru lustruirea cu ajutorul unei mașini rotative. Prin urmare, Rupes a luat lucrurile în mână și a proiectat o gamă de lustruit (compus) pentru a-și însoți mașinile cu Rupes Rotary Coarse, Rupes Rotary Fine și Rupes Rotary Ultra Fine.

Aceste trei lacuri sunt destinate pentru trei nevoi diferite, cu trei niveluri de abrazivitate. O prezentare rapidă a acestei game interesante și vizate, care va atrage cei mai avansați entuziaști de detalii.

Prezentarea Rotary poloneze Rotary

Iată o mică foaie de identitate a acestor trei branduri poloneze Rupes, destinată să trateze diferitele tipuri de zgârieturi de pe caroserie cu ajutorul unui lustruit rotativ.

Rupii poloneze rotative grosiere

Aceasta este o pastă de lustruit foarte abrazivă special concepută pentru mașinile rotative de la producător. Acest lustruit este destinat zgârieturilor adânci . Este un compus HARD care va necesita în mod necesar cea mai mare atenție din partea dvs. în timpul corecției efectuate.

Acesta trebuie utilizat cu un PAD adecvat, cum ar fi RUPES Blue Coarse.

Cu acesta puteți repara defectele adânci ale vopselei. Designul acestui produs îi permite să reziste la temperaturi ridicate datorită lustruirii cu mașini.

  • Pentru utilizare cu lustruit rotativ Rupes LH 19E și tampon rotativ albastru Rupes BigFoot.
  • Formate disponibile: 250ml și 1 litru

Lustruirea rotativă prezintă unele dintre cele mai dificile condiții pentru formularea compusului datorită forțelor de rotație mari care generează căldură și frecare.

Compus POLISH RUPES BigFoot grosieră Rotary este formulat ca ultima soluție pentru îndepărtarea de șlefuire marcaje, zgârieturi și micro dungi cele mai pronunțate. Acțiunea de tăiere este evaluată ca fiind agresivă și permite îndepărtarea urmelor grave de suprafață și a defectelor fără praf excesiv.

Prezentare generalăProdusEvaluarePreț
RUPES 150 mm (6 inch) albastru grosier spumă tampon deRUPES 150 mm (6 inch) albastru grosier spumă tampon de18 comentarii11,00 EUR

Potrivit PAD-urilor de lustruire rotative albastre RUPES, acest combo poate corecta defectele cu un bob de P1500, chiar și pentru cele mai dure vopsele și versuri, precum lacurile germane de la mărcile Audi, Volkswagen sau BMW și Mercedes.

Ar trebui să utilizați polonezul rotativ POLISH doar  pentru corecții grele. Datorită utilizării abrazivilor de înaltă calitate, concentrați în fiecare picătură de compus, acest POLISH este special dezvoltat pentru lustruiturile rotative.

Dezvoltat, formulat, amestecat și fabricat intern de RUPES, compusul rotativ grosier utilizează doar materii prime de cea mai înaltă calitate și este supus unui control riguros al calității pentru a asigura performanțe ridicate și consistente.

 

Amenda rotativă a rupiilor poloneze

Acest lustruit este, de asemenea, un compus (pastă de lustruit) cu abrazivitate medie . Prin urmare, atacă zgârieturile medii și se aplică folosind mașina adecvată: un rotativ (vă puteți imagina), precum și PAD-ul corespunzător

Cu acest trio câștigător, eliminați zgârieturile ușoare până la medii, vârtejurile și hologramele . Cu acest tip de lustruire mai fin decât CORASE, restabiliți și culoarea mașinii făcând-o mai profundă.

Aveți grijă, chiar dacă este calificat drept FINE, nu este așa-numita „finisare” POLOZĂ precum clasicul Finish POLISH găsit în gama Menzerna sau Koch Chemie. Va fi imperativ să faci treceri clasice de finisare, pentru a avea cel mai bun finisaj posibil.

  • Pentru utilizare cu lustruitul rotativ Rupes LH 19E și tamponul de lustruit rotativ BigFoot BigFoot.
  • Formate disponibile: 250ml și 1 litru

Dezvoltat, formulat și fabricat intern de RUPES, acest POLISH este al doilea pas ideal pentru a urma un proces de corecție folosind un lustruit rotativ. Lustruirea grosieră efectuată cu COARSE ar trebui să fie urmată de o trecere de ROTARY FINE pentru a rafina finisajele, a elimina defectele ușoare și a oferi o strălucire gata de utilizare.

Într-adevăr, după ce vedeți trecerea cu COARSE, vopseaua va fi ușor pătată și este important să efectuați această trecere, mai fină. Micro-abrazivii specializați și amestecul brevetat au fost dezvoltate special pentru a funcționa fără probleme și pentru a spori experiența utilizatorului unui lustruit rotativ. Acest polonez este considerat a avea un bob P3000.

Prezentare generalăProdusEvaluarePreț
Rupestris folosind tampon de lustruit galben de 15,2 cm și 150 mmRupestris folosind tampon de lustruit galben de 15,2 cm și 150 mm127 comentarii11,00 EUR

Combinați acest Rupes POLISH cu un TAPON GALBEN al mărcii pentru o muncă foarte eficientă. Lustruitorul rotativ LH19E RUPES este perfect pentru a efectua cea mai eficientă lustruire rotativă posibilă.

RUPES Bigfoot Fine Car Polishing Yellow - 1000 ml pentru mașină rotativă
3 comentarii
RUPES Bigfoot Fine Car Polishing Yellow - 1000 ml pentru mașină rotativă
  • Galben - FEIN pentru dungi fine pentru utilizare cu mașina rotativă
  • Auto-lustruire: aplicare rapidă și ușoară din lustruire garantată
  • Pentru a elimina zgârieturile și vârtejurile fine
  • Pentru adâncimea și strălucirea culorii
  • Pentru diferite lacuri Fotografii Sunt disponibile trei tipuri de lacuri: albastru gros - Galben - Alb foarte fin

 

Rupee poloneze Rotary Ultra Fine

Acest lac este un produs de finisare care șterge ultimele urme și defecte foarte ușoare, astfel încât vopseaua dvs. să aibă o strălucire perfectă.

Ideal pentru finisarea unei mașini la o expoziție sau prezentare, acest lustruit aduce strălucire și adâncime de neegalat corpului. Acest produs poate fi aplicat pe cele mai delicate vopsele și lacuri.

  • Pentru utilizare cu mașina Bigfoot LH19E și tamponul alb Rupes Rotary Ultra Fine.
  • Formate disponibile: 250ml și 1 litru

În lumea corecției vopselei, există diferite niveluri de calitate a finisajului cerute de tehnicieni, precum și de clienții acestora. La cel mai înalt nivel, finisajele sunt complet corectate și apoi lustruite la un nivel și mai orbitor de strălucire, adâncime și reflexie. Aceste ultimele puncte procentuale de calitate a finisajului sunt, în general, cele mai dificil de realizat, dar cu RUPES Rotary Ultra-Fine Polish, designerii specialiști pot produce finisaje la nivel de Concourse și cele mai înalte niveluri de reflexie și luciu.

Particulele abrazive ultra-fine specializate, formulate în amestecul nostru propriu, funcționează perfect cu tampoanele rotative din spumă albă RUPES pentru a rafina suprafețele la finisarea lor de cea mai înaltă calitate, sporind în același timp strălucirea și adâncimea culorii. RUPES Rotary Ultra-Fine Polish a fost formulat special pentru condițiile unice create de mișcarea rotativă centrală și a fost testat extensiv pentru a produce rezultate uimitoare. Pasta de lustruire rotativă ultra-fină este, de asemenea, foarte eficientă pe sistemele de vopsea delicate sau extrem de moi, unde alte tehnologii abrazive pot provoca ceață sau pot aduce daune.

Prezentarea avantajelor și dezavantajelor compușilor dedicați presei

✅Pentru

  • Foarte eficient
  • Formate mici și mari
  • Potrivire PAD poloneză și lustruire

⛔ Împotriva

  • Necesită un lustruit rotativ
  • Tehnica de lustruire mai complicată
  • Este imperativ să faci treceri de finisare cu Dual Action sau Roto Orbitale pentru un finisaj perfect.

Cum se folosește lustruitul rotativ Rupes?

Lacul Rupes poate fi aplicat ca orice lac. Desigur, acesta este POLISH dezvoltat pentru lustruirea rotativă și, prin urmare, ar trebui să acordați o atenție specială pregătirii suprafeței, să controlați grosimea cu un PTG.

În timpul diferitelor treceri de lustruire, nu uitați să verificați dacă vopseaua nu se încălzește prea mult.

Utilizarea unui POLISH pentru lustruit rotativ rămâne foarte simplă: 

  • Se toarnă câteva butoane de POLISH pe tamponul mașinii.
  • Lucrați pe zone, exercitând o presiune medie asupra mașinii.
  • Lucrați la viteză mică în timpul fazei de afișare și apoi creșteți viteza.
  • Pasul dvs. de lustruire ar trebui să fie cât mai regulat posibil, mergeți încet
  • Apoi treceți un agent de curățat pentru a vă verifica munca.
  • Cu o microfibră adecvată, ștergeți ultimul reziduu de lustruire.
  • Înlocuiți microfibra de șlefuire atunci când este necesar
  • Verificați starea tamponului de lustruire între fiecare trecere și nu ezitați să-l periați pentru a-l curăța
  • Fiecare trecere de lustruire trebuie traversată

Părerea mea despre această gamă de lustruri rotative Rupes

Rotary polonez Rupes: 3 POLISH pentru polizor rotativ!

Numele produsului: poloneză Rupees Rotary

Descrierea produsului: Marca Rupes are o gamă de compuși și POLISH dezvoltate și dedicate polizorului rotativ cu gama sa rotativă: Rupes Rotary Coarse, Rupes Rotary Fine și Rupes Rotary Ultra Fine.

  •     
        
    Raport calitate-preț
  •     
        
    Prezentare și ambalare
  •     
        
    Lustruirea prafului
  •     
        
    Eficienţă
  •     
        
    Ușurința de lustruire
4
    
    

În concluzie

Rupes a înțeles-o bine, „nu ești niciodată mai bine servit decât de tine. » Mașinile Rupes sunt renumite și mulți sunt amatorii de detalii, precum și profesioniștii care le folosesc. O mașină de calitate, deci un produs de calitate. Cu reputația lui Rupes, se așteaptă ca poloneza să urmeze.

Mi se pare firesc să apelezi la acest tip de produs atunci când folosești deja un lustruit rotativ. Într-adevăr, investiția este complet justificată atunci când vedeți ușurința cu care sunt făcute corecțiile: cantitate rezonabilă de praf, timpul de lucru al lustruitului și faptul că rezistă bine la căldura degajată prin lustruirea rotativă.

Dacă sunteți în căutarea de POLISH / COMPOUNDS dezvoltate pentru lustruituri rotative, ca parte a corectării defectelor mari, gama ROTARY a mărcii va face probabil parte din TREBUIE SĂ AVEȚI!

Diferitele POLISH Rotary Coarse, Rotary Fine și Lotary Ultra Fine sunt, prin urmare, testate pentru toți utilizatorii de mașini BigFoot și alte mașini de lustruit rotative.

Beneficii

  • Foarte eficient
  • Formate mici și mari
  • Potrivire PAD poloneză și lustruire
  • Lustruire destul de ușoară
  • POLONIA nu se rupe prea repede
  • Cantitatea corectă de praf de lustruit pentru lustruirea rotativă

Dezavantaje

  • Necesită un lustruit rotativ de calitate
  • Tehnică de lustruire rotativă mai avansată
  • Este imperativ să faci treceri de finisare cu Dual Action sau Roto Orbitale pentru un finisaj perfect.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu