Totalul afișărilor de pagină

duminică, 16 mai 2021

Curățarea plafonului - explicat de un profesionist

 În special, căptușeala este o   componentă extrem de sensibilă în interior pentru murdărie.

O dată nu acordați atenție și apucați capul cu mâinile murdare și aveți amprente întunecate pe materialul deschis la culoare.

Vă arătăm cum să curățați capătul în 3 pași simpli.

Curățați căptușeala

Instrucțiuni pas cu pas pentru curățarea plafonului auto

Materiale necesare curățării:

  • Un aspirator (un aspirator de uz casnic va face)
  • Curățați cârpele din microfibră
  • O perie de tapițerie
  • Curățător de tapițerie auto
  • Opțional: mănuși

RECOMANDAREA NOASTRĂ

Pasul 1: pregătirea interiorului

Deoarece lucrăm deasupra capului, se poate întâmpla rapid ca produsul de curățat tapițerie să se scurgă de sus pe alte componente din interiorul mașinii. Pentru a preveni acest lucru, trebuie să curățăm în prealabil întregul interior și să aducem toate obiectele private într-un loc sigur. La urma urmei, nimeni nu vrea ca iubiții lor ochelari de soare să fie blocați cu un curățat de tapițerie în cele din urmă.

Pasul 2: aspirarea capătului

Pentru a nu lucra cu murdăria și praful deja slăbit care s-au adunat deja în fața petelor de pe plafonul auto cu peria noastră, trebuie să curățăm prealabil plafonul.

Acest lucru se realizează luând aspiratorul nostru și aspirând întregul căptușeală uscat din față în spate. Aceasta elimină tot praful din fibre și nu riscă să înrăutățească pata de pe cer cu curățarea ulterioară ulterioară.

Pasul 3: Îndepărtați petele de pe plafonul auto

Acum este timpul să curățați capul de acoperire propriu-zis sau să îndepărtați petele. Ne-am curățat deja capul de afiș. Acum, să luăm produsul de curățat pentru tapițerie  sau, alternativ, produsul de curățat de casă din instrucțiunile de curățare a scaunelor auto ) .

Acum ne pulverizăm produsul de curățat tapițeria mașinii pe pata de pe plafon. Imediat după aceea introducem produsul de curățat în pată cu peria noastră de tapițerie prevăzută cu o mișcare circulară cu presiune moderată.

Efectuăm mișcarea până când vedem că spuma se întunecă. Acesta este indicatorul nostru că murdăria s-a desprins din fibre.

Apoi luăm o cârpă curată din microfibră și uscăm complet zona tratată.

Repetăm ​​acest proces pentru toate petele de pe acoperișul mașinii.

Dacă petele sunt puțin mai încăpățânate și nu s-au desprins imediat după prima trecere a șamponării  , repetăm ​​acest proces până când pata s-a desprins complet din fibre.

Atenție:  Nu utilizați prea mult produs de curățare pe căptușeala acoperișului, altfel riscați ca materialul să se înmoaie cu lichid și să înceapă să atârne. Lucrați cu cât mai puțin detergent posibil!

RECOMANDAREA NOASTRĂ

Nicotină curată a căptușelii

Curățarea plafoanelor auto - nicotină

Dacă fumezi mult timp în mașină, nicotina se va așeza în timp în fibrele căptușelii.

Rezultatul: un cer gălbui decolorat.

Dar nu intrați în panică, chiar și cerul fumătorilor poate fi curățat din nou cu tehnologia potrivită.

... Și cea mai bună parte din toate acestea?

Prin curățarea plafonului auto, eliminăm și mirosul dezgustător de nicotină din interiorul mașinii. Deoarece mirosul țigărilor este în majoritatea cazurilor cauzat de nicotina care se depune în fibrele cerului și alte tapițerii.

Procesul este aproape același cu îndepărtarea petelor de pe plafon, doar că este nevoie de puțină muncă și material pentru a curăța nicotina.

Pentru a curăța căptușeala decolorată, trebuie să lucrăm întregul căptușeală din față în spate cu un curățător de tapițerie. Acest lucru funcționează cel mai bine dacă împărțim cerul vehiculului în etape mici.

Din nou, pulverizăm produsul de curățat pentru tapițerie direct pe cer. Numai că de data asta mult mai extinsă. Acum luați o perie și lăsați spuma mai curată. Imediat după ce ați lucrat, spuma ar trebui să devină deja galbenă. După ce am spumat complet suprafața, luăm din nou o cârpă din microfibră și uscăm complet suprafața prelucrată. Așa că ne străduim pas cu pas pe tot cerul mașinii.

Umezeala după curățare

După ce am curățat întregul cer, acum trebuie să contracarăm umezeala reziduală din fibre.

Facem acest lucru parcând mașina într-un loc uscat pentru o noapte cu fereastra deschisă. În acest fel, prevenim mirosul de mucegai și umed în mașină prin curățarea căptușelii. În același timp, ne asigurăm că capitonajul se poate usca uniform datorită sursei suplimentare de oxigen.

Dacă metoda cu fereastra deschisă este prea nesigură pentru dvs., puteți plasa alternativ o pernă de dezumidificare a mașinii în interiorul mașinii și puteți bloca geamul peste noapte.

Așa fac profesioniștii

Curățarea profesională a căptușeliiCurățarea plafonului face parte din fiecare curățare profesională a interiorului mașinii.  Dar cum curăță cerul profesioniștii profesioniști în îngrijirea mașinilor?

Curățarea headliner-ului este mult mai eficientă și mai rapidă pentru profesioniști decât pentru un laic.

În pregătirea profesională a autovehiculului, întregul capitonaj este pulverizat direct dintr-o singură dată cu un curățător de tapițerie cu ajutorul unui pulverizator cu pompă de presiune. Acest lucru economisește mult timp și se știe că este vorba de bani. Imediat după aceea, cerul este periat cu o perie textilă și produsul de curățat este făcut din spumă.

Un aspirator umed este folosit pentru a îndepărta murdăria slăbită cât mai repede posibil și pentru a usca cerul în același timp într-o singură operație. Întregul capăt al mașinii este apoi aspirat cu aspiratorul special realizat.

Acest proces durează mai puțin de o jumătate de oră pentru dealerii profesioniști de mașini.

Concluzie

Curățarea plafonului mașinii sau îndepărtarea petelor de pe cer se poate transforma rapid într-o muncă transpirată pentru un profan - care este în cele din urmă recompensat cu un cer strălucitor și luminos. Vă rugăm să vă asigurați că nu aplicați prea mult curat și astfel înmuiați capul de plafon. Căptușeala este o componentă lipită în interiorul mașinii și tinde să se lase rapid dacă există prea multă umiditate. În plus, vă rugăm să vă asigurați că acestea contracarează umezeala reziduală din mașină după curățare.

RECOMANDAREA NOASTRĂ: CEL MAI BUN AGENT DE CURĂȚARE

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu