Totalul afișărilor de pagină

duminică, 16 mai 2021

Părerea mea despre Meguiar's Plast'X: POLISH care restabilește transparența materialelor plastice

 Pentru tratarea și renovarea materialelor plastice transparente pentru mașini, aveți nevoie de un produs special. Într-adevăr, Meguiars Plast'X este un polonez special dezvoltat pentru materiale plastice . Vă permite să restabiliți transparența materialelor plastice , cum ar fi cele ale farurilor sau ale Plexyglassului sau a ferestrei vitezometrului mașinii dvs. sau a ecranului motocicletei.

Meguiar's oferă astfel entuziaștilor detaliați un produs care se ocupă atât cu materiale plastice opace, dar și cu transparențe precum faruri, suporturi pentru instrumente etc. Pentru a reînvia și reda strălucirea farurilor întunecate de timp, își îndeplinește Plast'X misiunea? Răspundeți mai jos!

Meguiar's Plast'X: prezentare produs

Meguiar's Plast'X este un lustruit care are ca scop restabilirea transparenței materialelor plastice din mașina dvs. Cu agenții săi de curățare, produsul redă transparența și claritatea opticii.

Gelul este abraziv (POLISH) și poate repara zgârieturile fine. Voalul plictisitor și oxidarea care se așază pe farurile dvs. sau pe unitatea vitezometrului nu sunt inevitabile. Pe lângă renovarea tuturor acestor elemente, Plast'X lasă un film protector pentru a limita în timp aspectul acestui voal și zgârieturi.

Cum se aplică Plast'X?

Două opțiuni sunt disponibile pentru dvs. Primul constă în depunerea gelului Plast'X pe o microfibră (de exemplu de la Meguiar's) și efectuarea mișcărilor circulare pe suprafețele de tratat. Nu apăsați prea tare și lăsați produsul să funcționeze în timp ce faceți mișcările circulare, ca cele efectuate atunci când vă lustruiți corpul manual. Pentru a renova blocul contorului, este destul de simplu și rezultatul este destul de rapid.

Rețineți că puteți utiliza, de asemenea, un tampon din spumă sau un tampon din microfibră, în funcție de tipul de defect, precum și de tipul de suprafață. Unele suprafețe sunt uneori mai fragile decât altele.

Pe de altă parte, dacă vă confruntați cu faruri deosebit de murdare , vă recomand să utilizați un PAD din spumă. De asemenea, trebuie să adăugați puțină grăsime pentru cot pentru a curăța corect. Dacă nu aveți alte echipamente, rezultatul va dura mai mult pentru a fi obținut, dar efortul va răsplăti.

Puteți utiliza, de asemenea, un lustruitor de economisire a timpului sau burghiul dvs. pentru a instala un tampon renovator / un tampon de lustruit. Nu uitați să protejați alte suprafețe în timpul lustruirii.

✅ Recomandările mele generale cu PLAST X

  • Protejați și mascați întotdeauna suprafețele adiacente suprafeței pe care urmează să o lustruiți
  • Curățați întotdeauna suprafața înainte de a utiliza PLAST X
  • Lucrați pe o suprafață uscată, deoarece apa va reduce acțiunea POLONIEI
  • Utilizați întotdeauna o microfibră BUFFING pentru a șterge reziduurile POLISH

✅ Recomandările mele pe tejghea

  • Când lustruiți, nu apăsați prea tare, poloneza este cea care funcționează pentru dvs.
  • Faceți o pasă destul de aspră, apoi o pasă mai amănunțită
  • Șlefuiți suprafața după fiecare trecere de lustruire cu o microfibră dedicată șlefuirii
  • Folosiți un produs de curățare a geamurilor pentru a curăța suprafața după lustruire (pulverizați direct pe o microfibră)

✅ Recomandările mele cu privire la faruri

  • Folosiți un Mousse PAD pentru mai multă eficiență, cum ar fi Pegu Meguiars
  • Dacă farurile dvs. sunt foarte murdare, puteți utiliza și un TAPĂ GERMANĂ sau puteți folosi un lustruit
  • Aveți grijă să nu supraîncălziți suprafața dacă faceți o lustruire a mașinii

Părerea mea despre Meguiar's Plast'X

Ca și în cazul majorității produselor Meguiar, calitatea este acolo.

Un rezultat eficient

Transparența farurilor se obține, cu mai mult sau mai puțin efort, dacă unul este echipat sau nu cu o lustruitoare. Toate elementele optice ale mașinii sunt redate la aspectul original Rețineți că, dacă doriți să testați acest produs, Plast'X este disponibil într-o cutie de 100 ml, inclusă într-un kit de renovare oferit de Meguiar's. Acest kit include un tampon de renovare și o microfibră.

De asemenea, la optica cea mai ștearsă, PLAST'X își va arăta limitele și poate fi necesar să treci printr-o șlefuire a opticii tale. Prin urmare, vă îndrept către kitul 3M. Acestea fiind spuse, POLISH PLAST X poate înlocui destul de mult POLISH 3M dacă îl terminați.

Apoi, pe suprafețele plexice sau chiar pe ferestrele contoarelor, PLAST'X face minuni. Veți găsi cu ușurință suprafețe transparente.

Pentru a vedea la timp

Vă sfătuiesc să integrați Plast'X într- un tratament complet, mai degrabă decât să îl utilizați singur. Personal, folosesc un sigiliu pe faruri pentru a le proteja mai mult (mai ales dacă șlefuiți farurile).

Pe de altă parte, pe suprafețele contoarelor, odată ce suprafața a fost corectată și prin utilizarea unei microfibre adecvate pentru curățarea întreținerii, suprafețele rămân perfect transparente.

Acest Plast'X vă renovează cu adevărat optica și le redă claritatea originală . Pentru a fi eficient în ceea ce privește optica, vă sfătuiesc să utilizați un burghiu sau un lustruit și să vă lustruiți farurile înainte de aplicare. Rezultatul va fi și mai convingător, mai ales dacă farurile dvs. sunt deosebit de deteriorate de timp.

Avantajele și dezavantajele acestui polonez pentru materiale plastice

✅Pentru

  • Foarte ușor de utilizat
  • Potrivit pentru plasticul farurilor din față sau din spate
  • Folosit pentru corectarea defecțiunilor, cum ar fi zgârieturile de pe suportul instrumentului (vitezometru)
  • A se utiliza cu un tampon din spumă sau cu un tampon din microfibră
  • Foarte puțin reziduuri de lustruire

⛔ Împotriva

  • Limitat la renovarea opticii farurilor atunci când acestea sunt foarte deteriorate. Apoi trebuie să treceți printr-o soluție precum cea oferită de KIT 3M cu discuri abrazive, dar POLISH PLAST X va fi perfect pentru pașii de lustruire dacă nu mai aveți 3M POLISH.
Meguiars PLAST X vă permite să restabiliți transparența materialelor plastice

Numele produsului: MEGUIARS PLAST X PLASTIC POLISH

Descrierea produsului:Vom vedea că Meguiars PLAST X este o POLOZĂ pentru plastic. Restabilește transparența materialelor plastice oferind o formulă specifică pentru suprafețele transparente din plastic

  •     
        
    Raport calitate-preț
  •     
        
    Prezentare și ambalare
  •     
        
    LUCURI FARURI
  •     
        
    Lustruirea PLEXIEI
  •     
        
    Lustruirea sticlei de metru
4.8
    
    

În concluzie

Știi, când nu-mi place un produs, îl spun mereu. PLAST X de la Meguiars este un produs care face parte din gama „publicului larg” și este un produs foarte bun.

Cu acest POLISH dezvoltat pentru suprafețe din plastic transparent (optică pentru faruri, contoare, stopuri etc.) Meguiars îndeplinește perfect așteptările amatorilor de detalii, indiferent dacă sunt amatori sau profesioniști.

Acest PLAST X restabilește transparența materialelor plastice foarte ușor și ambalajul său se potrivește perfect nevoilor pe care le putem avea.

Pentru a fi folosit cu o microfibră, un PAD din spumă, un PAD din microfibră sau chiar cu mașina pentru lustruirea celor mai mari defecte, iată un produs foarte bun, care pentru mine este un TREBUIE SĂ AVEM în detaliu.

Beneficii

  • Restabilește transparența materialelor plastice
  • Pentru faruri
  • Pentru vitezometru (suport instrument)
  • Pentru ferestrele din plex
  • Lacul va înlocui 3M POLISH al kitului de renovare a farurilor

Dezavantaje

  • limitat la farurile foarte deteriorate

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu