Totalul afișărilor de pagină

duminică, 16 mai 2021

Costuri de lustruire auto: Toate informațiile dintr-o privire

 Fără a fi atenți o clipă și după o încercare eșuată de a parca, pe mașină vor apărea zgârieturi urâte pe vopsea.

Sunteți acum jucat cu ideea ca mașina dvs. să fie lustruită profesional, dar nu știți care vor fi costurile? Sau nu o poți face singur?

Vă explicăm la ce costuri ar trebui să vă așteptați de la o lustruire profesională a mașinii și dacă are sens să lustruiți mașina pe cont propriu.

Costuri de lustruire auto

Costuri poloneze pentru mașini - Așteptați-vă

Costul lustruirii mașinii nu este tocmai ieftin. Un polonez nu este doar un polonez. În funcție de faptul că doar o anumită parte a mașinii trebuie lustruită sau de întreaga caroserie, dar și de cât de lungi și adânci sunt zgârieturile din vopsea, prețul poate diferi semnificativ.

În cazul zgârieturilor mici care trebuie doar șlefuite, nu este necesară multă muncă, motiv pentru care costurile sunt mici aici. Aici clientul trebuie să plătească 50 de euro . 

O lustruire de bază este puțin mai scumpă. În majoritatea cazurilor, vehiculul este curățat, după care întreaga mașină este lustruită și sigilată. Costurile de lustruire auto sunt în jur de 150 de euro. Dacă se adaugă ojă de șlefuit fină la oja de bază , trebuie luate în considerare costurile de la aproximativ 350 de euro .

Practic, prețurile diferă, în special cu o lustruire, în funcție de dimensiunea vehiculului sau de zona de lustruit.

Vopseaua auto nu numai că arată bine, ci și protejează tabla de influența mediului. Vopseaua trebuie să reziste mult în fiecare zi. Așchii de piatră provoacă daune minore, soarele decolorează vopseaua și rămășițele insectelor, excrementele păsărilor și seva copacului atacă vopseaua limpede. Nu este de mirare că vopseaua apare mată, mată și estompată după o anumită perioadă de timp.

Lustruirea poate ajuta. Lustruirea nu este altceva decât măcinarea în zecimi de milimetru. O vopsea tipică pentru automobile are, de obicei, o grosime de 100 până la 140 micrometri. Printr-un lustruit, să fie de 0,1 până la 0,5 micrometri învelișul aproximativ eliminat. După lustruire, vopseaua strălucește ca nouă și este mai bine protejată de influențele mediului. În plus, mașina este mult mai ușor de curățat.

RECOMANDAREA NOASTRĂ

Ar trebui să vă lustruiți singur mașina sau ar trebui să o lăsați de un profesionist?

Pentru a răspunde la această întrebare, trebuie luați în considerare mai mulți factori. Unul este costul lucrării. Dacă doriți să vedeți întreaga mașină strălucind într-o nouă splendoare, trebuie să calculați cu costuri de la 150 de euro . Pentru o mașină mare, prețul este chiar mai mare. Dacă doriți să lustruiți singur mașina, trebuie să cumpărați câteva articole, inclusiv lustruire, mașină de lustruit și multe altele. Aici vă aflați și în gama de 3 cifre. Pe de altă parte, trebuie să ne amintim că aceste costuri de investiții sunt o singură dată și că puteți economisi mulți bani aici pe termen lung .

Ceilalți factori care sunt absolut importanți de luat în considerare sunt efortul și riscul. Fiecare trebuie să evalueze singur dacă este capabil să facă treaba. Vopseaua trebuie îndepărtată din mașină, ceea ce are un potențial ridicat de posibile erori. În teorie, este chiar posibil ca o revopsire foarte costisitoare să fie necesară. Deci, trebuie să vă ocupați de această problemă foarte atent și în niciun caz nu trebuie să începeți așa.

Dacă vă decideți să aveți o lustruire profesională, ar trebui să luați în considerare câteva puncte. Este recomandabil să obțineți mai multe oferte în avans și să comparați diferite ateliere între ele pentru lustruirea vehiculului. Deci, puteți economisi câțiva euro la lucrare. În plus, ar trebui să vă gândiți cu atenție dacă doriți să combinați lustruirea cu un preparat de vopsea elaborat sau chiar cu un preparat pentru mașină. Acești factori pot reduce, de asemenea , costurile globale.

costurile de curățare auto

Care sunt avantajele lustruirii?

Vopseaua auto nu este doar o protecție, astfel încât umezeala și murdăria să poată ataca metalul de dedesubt. Dacă vopseaua lipsește, metalul începe să ruginească, ceea ce în cel mai rău caz poate duce la costuri foarte mari .

Cele mai variate influențe ale mediului afectează vopseaua mașinii. Zgârieturile mici în care se poate așeza rugina pot fi îndepărtate prin lustruire. Dacă tratați mașina cu un sigiliu de protecție, aceasta rămâne protejată în toate condițiile meteorologice și este rezistentă la o mare varietate de condiții meteorologice. O vopsea lustruită și strălucitoare nu numai că arată frumoasă, dar face și mașina să arate de înaltă calitate. Prin o lustruire atât de regulată, contribuie și la păstrarea valorii mașinii.

Feriți-vă de oile negre - cu siguranță ar trebui să fie atenți la asta

Toate obiectele ar trebui scoase din mașină înainte de procesare. Înainte de a preda vehiculul, toate avariile aduse vehiculului trebuie să fie documentate cu sifonierul auto și orice avarie trebuie înregistrată. Acest lucru asigură că nu există litigii după muncă în cazul în care ar trebui să apară pagube.

Înainte de a începe lucrul la vehicul, ar trebui să obțineți o explicație detaliată a ceea ce se face sau, la sfârșitul zilei, ar trebui să vi se ofere o descriere detaliată a ceea ce s-a făcut. Abia atunci trebuie plătită factura. În plus, trebuie să insistați întotdeauna asupra unei facturi, doar cu aceasta puteți revendica reclamațiile în mod retrospectiv dacă preparatul are ca rezultat deteriorarea mașinii.

Concluzie

Pentru a menține strălucirea vopselei mașinii și pentru a ajuta la menținerea valorii acesteia, mașina trebuie lustruită și sigilată în mod regulat. Cu un lustruit, puteți elimina cu ușurință deteriorările mici ale vopselei, fără a fi nevoie să vă adânciți în buzunar.

Surse: https://www.spiegel.de/auto/fahrkultur/autopflege-polieren-macht-ungluecklich-a-1211313.html

RECOMANDAREA NOASTRĂ

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu