Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 8 februarie 2023

Metoda Kevin Brown: Procedura de îndepărtare a defectelor de vopsea

 Pentru îndepărtarea defectelor cu metoda Kevin Brown , aplicăm mai întâi o cantitate masivă de lac de finisare pe tampon și o masăm.

 Acest lucru este pentru a amorsa tamponul în mod corespunzător, astfel încât produsul să acopere suprafața orificiului tamponului. Ar trebui să coloreze pad-ul până în punctul în care ajungeți la saturația corzilor, dar fără acumulări în porii pad-ului. 

Când amorsați tamponul în acest fel, acesta crește drastic suprafața în contact cu suprafața vopselei. Acesta este unul dintre motivele pentru care amorsarea tamponului este importantă.

Acum aplicați o parte din produs direct pe suprafața care trebuie lustruită. Ați aplicat suficient produs, astfel încât snururile să fie parțial acoperite de produs. Este prea mult produs când creați stropi și sling când porniți mașina. 
Scopul acestui pas este de a minimiza efectele negative ale acumulării de reziduuri de vopsea. 

Tamponul trebuie plasat direct deasupra cantității de produs de pe suprafață. Începeți lustruirea cu o setare de viteză mică. 
Reglați setarea vitezei până când mașina începe să plutească fără probleme. Când se întâmplă acest lucru, reglați viteza până când placa de sprijin se rotește cu aproximativ 1-4 ture pe secundă și mutați mașina cu un inch pe secundă. 
Nu este nevoie de presiune suplimentară asupra mașinii. Este important să lustruiți o mică secțiune de vopsea, astfel încât reziduurile să se acumuleze lent.

În timpul procedurii de lustruire panoul trebuie curățat în mod regulat, acest moment fiind și pentru a verifica dacă există o reducere evidentă a defectelor. 
Dacă zona nu este curată de defecte, ar trebui să faceți treceri ulterioare până când sunteți mulțumit de rezultat. 
Când faceți o trecere ulterioară pentru mai multe rezultate, dar suprafața vopsită se simte uscată sau lipicioasă, atunci motivul ar putea fi acumularea de reziduuri de vopsea. 

Există 3 opțiuni pentru a remedia acest lucru:

Utilizați un agent de umectare: 
Aburiți panoul cu apă, aceasta va sparge acumularea de produs și va adăuga umiditate amestecului.
 Acest lucru prelungește, de asemenea, durata unui ciclu de lustruire .
 Aplicați o doză suplimentară de produs. 
Când este încă uscat sau lipicios, tamponul trebuie curățat. 
Curățați-vă tamponul. 
Cel mai bine vă puteți curăța tamponul cu aer comprimat. 
Dacă nu este disponibil, utilizați un prosop curat din microfibră pentru a freca tamponul. 
Ultima opțiune este să luați un tampon curat.

Procedura diferita
Procedura Kevin Brown pentru îndepărtarea defectelor de vopsea este o metodă ieșită din cutie care ne poate oferi un rezultat de lustruire uimitor . În această procedură, amorsarea tamponului este foarte importantă. Ar trebui să amorsați întreaga suprafață a pad-ului cu suficientă saturație a corzilor. 
Dacă amorsați corect tamponul, puteți crește foarte mult suprafața dintre tampon și vopsea. Nu doar amorsăm tamponul, ci și aplicăm o cantitate mică de lichid direct pe suprafața vopselei. Această metodă determină o zonă de contact bună și va preveni reziduurile de vopsea care altfel influențează negativ sesiunea de lustruire .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu