Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 8 februarie 2023

Metoda Kevin Brown: Importanța amorsării tamponului

 Un tampon amorsat va depăși un tampon fără amorsare la tăiere. Așadar, un tampon amorsat ar trebui să ofere un rezultat excelent de lustruire a mașinii dvs., dar pregătiți tamponul pentru scopul pe care îl căutați.

Amorsați tamponul în funcție de obiectiv 

Pentru îndepărtarea defectelor, amorsăm suportul manual în timp ce suprafața orificiului plăcuței este acoperită. Când se acumulează lichid de lustruire , ați folosit prea mult produs. 
Pentru o lustruire de finisare , îndepărtăm excesul de lustruire înainte de lustruire . Puteți îndepărta excesul de lichid de lustruire cu aer comprimat sau cu o mașină de alergat și un prosop din microfibră . După ce te-ai gândit la obiectivul pe care îl ai în minte, poți, desigur, să-ți amorsezi pad-ul. 

Amorsați-vă tamponu

Amorsarea tamponului încetinește absorbția componentelor lichide în porii tamponului. Lichidele de lustruire și lustruirea folosesc materiale dure pentru a curăța vopseaua. 
Prin umplerea porilor tamponului cu lichid de lustruire , creăm o barieră dură care împiedică mișcarea corespunzătoare a acestor materiale dure. 
Cu un tampon de spumă, această barieră dură împiedică lichidul sau lustruitul să se miște prin tampon. Deoarece saturația pad-ului este menținută la minimum, acesta este un lucru bun. Saturația padului este un ucigaș de performanță. 
Când cea mai mare parte a tamponului este plină cu lichid, spuma nu va răspunde sau nu va reveni rapid, deoarece lichidul nu este ușor de comprimat. Alte beneficii sunt:
Aerul poate circula prin pad, astfel încât va funcționa la o temperatură mai scăzută. 
Tamponul poate fi folosit mai mult în timpul sesiunii de lustruire . 
Longevitatea tamponului crește, deoarece nu există prea mult lichid sau materiale blocate în interiorul tamponului.

Rezultatul unui tampon amorsat prost

Un tampon amorsat corespunzător ne oferă control asupra modului în care va funcționa tamponul. Un tampon amorsat prost va face ca majoritatea boabelor abrazive să rămână prinse în structura tamponului. Rezultatul este prea puțin lichid pe partea superioară a tamponului sau lichid care se distribuie neuniform pe partea superioară a tamponului. În ambele cazuri provoacă un contact prost între tampon și vopsea. Un alt exemplu de tampon amorsat prost este că boabele se pot atașa de suprafața vopselei sau vor fi aruncate departe de zona de lustruire . De aceea, nu putem sublinia suficient cât de important este un tampon amorsat bun

.Relația dintre amorsarea tamponului și metoda Kevin Brown

În metoda Kevin Brown , amorsarea tamponului este foarte importantă din câteva motive. În primul rând, suprafața tamponului care este în contact cu vopseaua va crește. Aceasta înseamnă că puteți beneficia de fiecare centimetru al tamponului pentru a-și face treaba și puteți lustrui o zonă eficientă mai mare dintr-o singură mișcare. 
De asemenea, tamponul amorsat va încetini acumularea de reziduuri de vopsea pe suprafața tamponului. În acest fel, reziduurile de vopsea nu vă pot influența negativ munca.
 În Metoda Kevin Brown se afirmă că nu numai modul de amorsare ne oferă o diferență de rezultate, dar și tipul de tampon utilizat dă un rezultat diferit. Prin urmare, ar trebui să vă uitați bine la diferitele caracteristici ale pad-ului printr-o comparație de pad.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu