Totalul afișărilor de pagină

duminică, 5 februarie 2023

Cât durează detalierea mașinii?

 Detalierea auto este un serviciu complex și, în funcție de pachetul selectat, poate dura de la 4 ore la 7 zile. Timpul de detaliere crește și devine mai agresiv cu cât starea vehiculului este mai proastă. Pe lângă timpul de lustruire, vehiculele sunt pregătite în primul rând cu o spălare sigură, un agent de îndepărtare a gudronului și decontaminare cu argilă.

Polish ultra fin 

Opțiuni mai rapide de detaliere a mașinii, cum ar fi lustruirea ultrafină, sunt recomandate pentru vehiculele care sunt de obicei noi, folosite, dar bine întreținute, sau vehiculele care au fost lustruite anterior. Lustruirea Ultra-Fine este, în general, cel mai rapid serviciu și poate dura în mod obișnuit aproximativ 4 ore pe un vehicul cu sedan mediu. Atunci când vehiculele suferă de vârtej și zgârieturi mai profunde pe suprafața vopselei, ar putea necesita îmbunătățiri.

 

Poloneză de îmbunătățire

Îmbunătățirea este o etapă de amestecare medie a polonezului, care este mai agresivă în comparație cu lustruirea ultra-fină. Acest lucru face ca procesul să fie lustruit în 2 etape, ceea ce înseamnă că prima etapă va fi compusă medie (îmbunătățire), iar a doua etapă ar fi lustruirea de finisare (ultrafină), vopseaua ar fi apoi gata pentru protecție. Acest tip de pachet de detalii auto ar necesita de obicei aproximativ 20 de ore de lucru, în funcție de categoria vehiculului.

Corecție completă a vopselei 

Unul dintre cele mai cuprinzătoare servicii noastre de detaliere a mașinii este corectarea completă. Aceasta este o metodă în trei etape de refacere a vopselei vehiculului dumneavoastră. Corecția completă începe cu un compus de tăiere agresiv, urmat de compusul mediu și lustruirea de finisare. Aceasta poate fi uneori cunoscută sub numele de lustruire din etapa 3, deoarece vopseaua este restaurată în 3 etape. O corecție completă poate dura până la 2 zile, în funcție de starea și tipul vehiculului.

Compus în mai multe etape 

Compusul în mai multe etape este utilizat în principal pe vehiculele clasice sau foarte defecte și poate conține până la 5 trepte de lustruire auto. Acest serviciu este foarte adaptat în funcție de tipul dvs. de vopsea și o combinație de etape este acumulată folosind o metodă de încercare și eroare. Această metodă de detaliere a mașinii poate dura până la 14 zile, dar prezentarea finală ar merita din plin.

 

Protecție vopsea

În ceea ce privește serviciile de protecție, Hard Wax este de obicei cel mai rapid serviciu și poate dura în jur de 1 oră. Ceara de Carnauba este de obicei mai lipicioasă și mai greu de lucrat, prin urmare, poate dura aproximativ 2 ore pentru a se întări complet și a se completa. Cel mai consumator de timp serviciul de protecție a mașinii este opțiunea de acoperire ceramică. Acest lucru poate dura 2 – 4 ore, în funcție de tipul vehiculului. Acoperirile ceramice pot fi dificil de lucrat, dar fiți siguri că avem experiență în aplicarea acestor acoperiri dificile pe toate tipurile de vehicule.

Restaurare interior, sticla, cauciuc si faruri

Servicii suplimentare, cum ar fi detalierea interioarelor, protecția și restaurarea cauciucului, lustruirea sticlei și restaurarea farurilor ar adăuga de obicei aproximativ 3 ore per serviciu, în funcție de categoria de vehicul. Cât timp durează o mașină până la detalii poate diferi și vom oferi estimări de la caz la caz.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu