Totalul afișărilor de pagină

vineri, 11 februarie 2022

Servicii de spălătorie auto cu abur

 Există mai multe moduri de a vă curăța vehiculul atât în ​​interior, cât și în exterior. Cu toate acestea, dacă doriți să vă asigurați că vehiculul dumneavoastră este complet curățat, atunci ar trebui să luați în considerare curățarea cu abur a vehiculului. De ce curățarea cu abur? Ei bine, curățarea cu abur oferă o serie de beneficii pe care nu le veți găsi cu alte metode convenționale de curățare.

Beneficiile curățării cu abur pentru exteriorul mașinii tale

Vrei ca exteriorul vehiculului tău să arate grozav. Cu toate acestea, curățarea cu abur depășește suprafața pentru a oferi tipul de curățare completă pe care mașina dvs. nu l-a mai experimentat până acum. Iată o privire asupra principalelor beneficii de curățare exterioară:

  • Îndepărtează murdăria de pe suprafață - Cu curățarea cu abur, mașina dumneavoastră nu numai că arată grozav, dar elimină și murdăria care ar putea afecta negativ vopsirea vehiculului dumneavoastră. Nu este întotdeauna cazul când vine vorba de metodele convenționale de curățare. Curățarea cu abur va ridica de fapt murdăria de pe suprafață, astfel încât să poată fi îndepărtată cu ușurință.

  • Fără reziduuri toxice - Unele metode de curățare pot lăsa un reziduu toxic care poate răni suprafața vehiculului în timp. Cu curățarea cu abur, utilizați doar căldură și apă. Asta înseamnă că suprafața mașinii tale are o experiență de curățare fără toxice. Pe termen lung, acest lucru va face o mare diferență în aspectul vehiculului dumneavoastră.

  • Curăță geamurile fără dungi - Te enervezi vreodată cu fripturi pe geamurile vehiculului tău după ce sunt curățate? Nu trebuie să vă faceți griji pentru asta cu curățarea cu abur. Nu aveți bureți sau cârpe care interacționează cu suprafața ca o spălare convențională. Aceasta înseamnă că geamurile vehiculului dumneavoastră sunt curățate cu dungile obișnuite.

  • Curăță complet roțile - Spălarea cu presiune poate face doar atât de mult pentru a curăța roțile. Cu curățarea cu abur, roțile vehiculului dumneavoastră vor scăpa de cele mai încăpățânate murdărie și resturi. Asta include praful de frână.

Beneficiile curățării cu abur pentru interiorul mașinii tale

Știați că curățarea cu abur poate face minuni și pentru interiorul vehiculului dvs.? Iată o privire asupra beneficiilor spălării autovehiculului cu abur în interiorul vehiculului dvs.:

  • Elimină mirosurile - Indiferent de tipul de mirosuri tipice pe care le aveți în vehiculul dvs., o curățare bună cu abur se va ocupa de asta. De la mirosurile de animale de companie la acel sandviș aruncat care și-a găsit drumul sub scaunul mașinii pasagerului din față, o curățare bună cu abur va scăpa de acele mirosuri jignitoare.

  • Curăță zonele greu accesibile - Există o serie de zone greu accesibile pe care majoritatea aspiratoarelor nu le vor putea curăța complet în interiorul unei mașini. Curățarea cu abur va putea ajunge în acele zone anterior impenetrabile și va face interiorul mașinii dvs. mai imaculat ca niciodată.

  • Lăsați suprafețele uscate imediat după curățare - Nu trebuie să vă faceți griji pentru un interior umed al mașinii după ce vehiculul dumneavoastră a fost curățat cu abur. Metoda de curățare a interiorului va lăsa interiorul vehiculului dumneavoastră uscat aproape imediat după curățare.

  • Țesăturile curăță în profunzime - Sunt șanse ca puțurile pentru picior cu covoare să aibă o mulțime de murdărie și resturi care nu au fost îndepărtate corespunzător prin aspirare. Curățarea cu abur va avea grijă de cele mai dificile țesături din vehiculul dumneavoastră.

Cât timp durează curățarea cu abur a unui vehicul?O curățare cu abur exterioară și interioară a unui vehicul nu durează mai mult decât metodele convenționale de curățare. Pentru un vehicul de dimensiuni medii, o spălătorie profesională ar trebui să poată finaliza o curățare cu abur exterioară și interioară în mai puțin de o oră.Câtă apă folosește curățarea cu abur?Curățarea cu abur a unei mașini folosește de fapt mai puțină apă decât spălarea sub presiune a mașinii. De fapt, o curățare tipică cu abur exterioară și interioară va folosi mai puțin de doi galoane de apă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu