Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 10 aprilie 2021

Menzerna - Linia completă de lustruire pentru detalii

 

Menzerna - Linia completă de lustruire pentru detalii

Gama de lustruri marca Menzerna este foarte completă și uneori este dificil de navigat, există atât de multe lustruri diferite. În acest articol, vă voi prezenta gama de lustruri Menzerna, astfel încât să puteți înțelege mai bine cum să vă alegeți lustrurile de detaliere Menzerna .

Voi face, de asemenea, un bilanț al lustrurilor din gama care pentru mine rămân esențiale pentru detalii. De asemenea, ar trebui să știți că gama a evoluat pentru o vreme și numele produselor s-au schimbat. Veți găsi un tabel de corespondență între referințele vechi și noi.

 Gama Compete a Menzerna poloneze

Gama Compete a Menzerna poloneze

Automobilul polonez Menzerna

Menzerna este un brand german recunoscut în lumea detaliată pentru lustruirea sa. Magazinele mari online au întotdeauna semnul în secțiunea „Remedierea defectelor”.

Marca produce într-adevăr propriile sale produse și oferă astfel o gamă foarte consistentă de foarte bună calitate. Menzerna produce și produse pentru alte companii industriale.

Produsele de îngrijire auto Menzerna păstrează valoarea, îngrijesc și protejează - din punct de vedere economic și sigur. Menzerna anunță că oferă cei mai buni compuși de lustruit pentru lacurile auto. Produsele lor nu conțin silicon, iar diversitatea lor vă permite să lucrați eficient și în siguranță.

În gamă, există și câteva produse pentru a îmbunătăți vehiculele în plus față de lustruire, cu AllinOne sau protecții împotriva lichidelor, cum ar fi Carnauba.

Procesele rapide de lustruire și utilizarea economică fac ca lustruirea mărcii să fie destul de competitivă din punct de vedere al prețurilor. Produsele au fost dezvoltate pe baza multor ani de experiență și în strânsă cooperare cu industria auto și principalii producători de acoperiri.

În plus față de produsele standard fiabile, sistemul variabil de lustruire în 4 trepte oferă multe alternative: Pentru o prelucrare flexibilă și sigură în funcție de comandă și de finisajul dorit al suprafeței.

Lustruirea Menzerna: pentru corectarea defectelor, de la tăierea lustrurii până la lustruirea de finisare

Lustruirea Menzerna: pentru corectarea defectelor, de la tăierea lustrurii până la lustruirea de finisare

Cele mai noi tehnologii de lustruire oferă protecție și valoare de durată în sensul că protecțiile sunt din ce în ce mai durabile și lustruirea se poate dovedi a fi din ce în ce mai fină pentru a păstra grosimea vopselei.

Menzerna este o gamă de produse de lustruit profesionale, apreciate și aplicate pe scară largă de către utilizatorii profesioniști. Detalii profesioniști, pregătitori auto, ateliere de vopsit, ateliere de reparații auto, producători de autoturisme sau pasionați de autovehicule sau vehicule vechi: toți se bazează pe calitatea lustruitului profesional Menzerna.

Marca lucrează în cooperare cu producătorii de protecție ceramică și vopsea auto. Această muncă vă permite să obțineți rezultate foarte bune indiferent de marca de protecție pe care ați ales-o.

Un pic de istorie despre marca germană Menzerna

Marca a fost creată în 1888 în Pforzheim, Germania de către chimistul Friedrich Menzer . Compania a început prin comercializarea produselor pentru lustruire în industria bijuteriilor. Treptat, producția Menzerna s-a transformat pentru a oferi lustruiri lichide și solide pentru utilizare pe aproape toate tipurile de materiale.

Menzerna a devenit un brand care a produs rețetele sale specifice de produse pentru clienții industriali. Ocupă o poziție de lider pe piața emulsiilor de lustruire pentru detaliile auto (practicarea detaliilor, renovarea mașinilor).

Pe lângă oferirea de produse detaliate, marca oferă produse pentru bijuterii, piane, obiecte sanitare și materiale metalice.

Compania actuală are filiale în Franța și Maroc, dar sediul central este situat în ötigheim, Rastatt, Germania. Biroul principal are aproximativ 40 de persoane care dezvoltă, creează, distribuie și cercetează  poloneză . Prin rețeaua sa globală de dealeri, Menzerna oferă produsele și serviciile sale comercianților cu amănuntul și pasionaților din întreaga lume.

sursa: https://www.menzerna.com/company/

Gama completă de lustruire Menzerna: de la lustruirea de tăiere pentru corectarea defectelor mari până la cea mai fină lustruire pentru finisare

Gama completă de lustruire Menzerna: de la lustruirea de tăiere pentru corectarea defectelor mari până la cea mai fină lustruire pentru finisare

 

Gama actuală Menzerna

Diferitele produse ale mărcii nu conțin silicon . Majoritatea persoanelor care practică detaliile cunosc în mod natural gama de lustruri Menzerna, dar găsim și lustruirea mărcii la diferiți culturisti.

În ceea ce privește magazinul online, majoritatea magazinelor oferă marca, cum ar fi Maniac Auto, Addict Auto și multe altele! Gama de lustruire este uneori disponibilă sub formă de KIT cu diferite lustruiri sau însoțită de un lustruit și lustruitoare

Rezumatul gamei poloneze Menzerna

Mai jos, iată cele 4 serii poloneze din gamă. Seriile diferite vor fi detaliate imediat după.

Seria 1
Abrazivi puternici sau Heavy Cut
Compus de tăiere super grea 300 Compus de tăiere
super grea 400 Compus de tăiere
super grea 1000 Compus de tăiere
super grea 1100
Seria 2
Abrazive cu tăiere medie sau medie
Lustruit într-un singur pas 3 în 1
Lustruit tăiat
mediu 2200 Lustruit tăiat
mediu 2400 Lustruit tăiat mediu 2500
Seria 3
Finisare
Finalizare finală 3000
Finalizare finală 3500
Finalizare finală 3800
Seria 4
Protecție
Protecție Power lock Ultimate
Protection Lichid carnauba
Power protect
Ceară de etanșare ultra Protection

 

Cutul polonez greu

Pentru condiții ideale de lustruire după măcinarea grosieră: pastele de lustruire clasice și performante de la Menzerna în segmentul de tăiere grea. Zgârieturile, stropirile și semnele severe de utilizare sunt îndepărtate rapid, fiabil și complet.

Produsele inovatoare și foarte abrazive dintr-un singur pas, cu cea mai recentă tehnologie de lustruire, completează segmentul de tăiere grea. Lustruiri auto profesionale bazate pe standarde de proces industrial.

Mai jos, diferitele tăieturi grele poloneze:

  • COMPONENT SUPER HEAVY CUT 300
  • COMPONENT SUPER HEAVY CUT 300 LINE VERDE
  • COMPUSUL TĂIAT GREU 400
  • COMPONENT SUPER HEAVY CUT 400 LINIE VERDE
  • COMPUSUL TAIU GREU 1000
  • COMPUSUL TĂIAT GREU 1100

Cutul mediu polonez

Compușii noștri de lustruit pentru autovehicule cu tăieturi medii sunt cele mai bune lustruiri auto pentru semne de uzură și zgârieturi moderate: lacurile de tăiere medie pentru autovehicule Menzerna - pentru o suprafață perfectă, cu o strălucire strălucitoare. Adecvat în special pentru acoperiri ușoare pentru automobile

Mai jos, diferitele tăieturi medii poloneze:

  • MEDIUM CUT POLISH 2000
  • POLIAN TĂiat MEDIU 2400
  • TĂIERE MEDIU POLONIE 2500
  • POLONIA CU UN PAS 3in1

Finisajul polonez

Finisajele Menzerna sunt soluții perfecte de lustruire automată pentru zgârieturi mici, zgârieturi și nori în lustruirea auto. Acestea garantează o suprafață absolut fără holograme, cu o strălucire exclusivă, până la finisajul unei mașini de spectacol, chiar și pe acoperiri negre.

Mai jos, diferitele finisaje poloneze

  • FINAL FINISH 3000
  • SUPER FINISH 3500
  • SUPER FINISH PLUS 3800
  • POWER PROTECT ULTRA 2in1
  • POLONIA CU UN PAS 3in1

Gama numită „Protecție”

Etanșanții Menzerna asigură o protecție durabilă împotriva influențelor mediului. Pentru o suprafață protejată, netedă, cu un luciu lucios. Sunt garantate o protecție ideală împotriva murdăriei și un comportament optim de șlefuire: cei mai buni compuși de lustruire pentru lacurile incolore.

Mai jos, diferitele produse din gama Protection:

  • BLOCARE PUTERE PROTECȚIE ULTIMĂ
  • PROTECȚIA CARNAUBA LICHIDĂ
  • PROTECȚIA CERII DE ETANșARE
  • POWER PROTECT ULTRA 2in1
  • POLONIA CU UN PAS 3in1

Gama „GREEN LINE”

Acoperirile auto Menzerna GREEN LINE protejează sănătatea utilizatorului și mediul înconjurător. Lacurile abrazive fără COV ale Menzerna îndeplinesc criteriile stricte din DIN EN ISO 11890-2, deoarece nu conțin solvenți agresivi și foarte volatili.

Rezultatele unui studiu de piață arată că fiecare al doilea utilizator percepe mirosul agresiv de solvent al lacurilor abrazive comune pe piață ca fiind deranjant. La utilizarea intensivă a produselor care conțin solvenți, pot apărea probleme de sănătate. Utilizatorii comerciali și privați acordă o mare atenție identificării pericolelor. Menzerna are răspunsul: produsele Menzerna GREEN LINE sunt produse de lustruit abrazive fără solvenți dăunători și, prin urmare, mult mai plăcute de utilizat.

* Fără COV înseamnă că nu există compuși organici volatili. Lacurile abrazive fără COV ale Menzerna îndeplinesc criteriile stricte din DIN EN ISO 11890-2, deoarece nu conțin solvenți agresivi și foarte volatili.

Compusul Menzerna Heavy Cut 1100

Vă rugăm să rețineți, acest compus Menzerna este foarte abraziv și trebuie utilizat numai cu cunoștințe despre cauze. Menzerna indică clar că este un compus foarte abraziv. Ar trebui rezervat doar pentru îndepărtarea celor mai adânci zgârieturi și imperfecțiuni.

Abonamentele cu o lustruire intensivă și o lustruire de finisare sunt, prin urmare, obligatorii dacă utilizați acest tip de lustruire.

Menzerna Power Finish 
 2500

este un lac intens dezvoltat inițial pentru a elimina cele mai deteriorate defecte de vopsea. Este foarte eficient pe lacurile germane, care sunt deosebit de dure și, prin urmare, foarte greu de lucrat.

Menzerna Final Polish 
 3000

 este un lac de finisare conceput pentru a lăsa o strălucire profundă pe corpul tău.

 

Menzerna Super Finish 3500

este un lac care funcționează chiar și pe cele mai complicate lacuri cu care să lucrați. Asociați acest produs cu un lustruit abraziv și veți obține un rezultat remarcabil.

 

 

Corespondența dintre referințele vechi și cele noi

  • Power Gloss S500 : FG500
  • Power Gloss S100 : PG1000
  • Polonez intensiv PO 85 RD 3.02: IP2000
  • Power Finish PO 203 : PF2500
  • Final Final PO 85 RE 5: FF3000
  • Super Finish PO 106 FA: SF4000
Tabel de corespondență polonez Menzerna

Tabel de corespondență polonez Menzerna

Polonezii esențiali ai gamei actuale Menzerna

Cele 3 lustruiri pe care le am întotdeauna în stoc

Dacă doriți să puteți lucra și corecta orice tip de vopsea / lac, iată, pentru mine, cele 3 lacuri esențiale pentru orice pasionat de detalii:

  • FG 500 sau PG 1000 (compus greu tăiat 1000)
  • IP 2000 sau PF 2500
  • FF 3000 sau SF 3500 Super Finish SF3500

Lustrurile pentru corectarea defectelor mari

Pentru a corecta defectele mari, vom începe cu un combo FG 500 sau PG 1000 urmat de un PF 2500 pe un lac dur sau un FF 3000 pe un lac moale. Pentru a corecta defectele medii, se poate mulțumi cu un PF 2500 pe un lac dur (de exemplu, de culoare gri), dar va trebui să fie urmat de un FF 3000 pe un lac moale sau pentru a asigura un finisaj perfect pe un lac tare (de culoare neagră de exemplu).

Lustruiți pentru lacuri foarte dure (germane): Power Finish  2500

Polonezul Menzerna Power Finish  2500 este un lustruit intens / abraziv dezvoltat pentru îndepărtarea defectelor precum micro zgârieturile foarte marcate. Acest lustruit face posibilă obținerea unor rezultate foarte bune la vopseaua murdară și deteriorată.

Datorită compoziției sale, este foarte eficient pe lacurile dure, cum ar fi lacurile germane. Aceste lacuri fiind uneori foarte dure ca cele ale mărcilor Audi, Volkswagen sau Porsche, uneori sunt relativ greu de lucrat.

Power Finish  2500   permite o corecție bună a defectelor rapid

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu