Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 11 martie 2023

Perii de curatare pe culori

 Diagrama de culori la perii de curatare 

Perii moi albe
pentru covor, tapițerie, piele, sticlă și alte frecări blânde (perii albi sunt comparabili cu o periuță de dinți).

Galben/Verde/Albastru Medii
Perii Gresie și chit, Dușuri din fibră de sticlă, Siding, Linoleum, curățare și spălare de uz general. Cele mai populare pensule ale noastre sunt cele galbene și verzi.
Periile medii pot fi folosite alternativ. Culorile diferite vă permit să vă separați pensulele pentru a preveni contaminarea încrucișată.

Red Stiff Perii Cărămidă
, piatră, șemineu, vopsea liberă și îndepărtarea ruginii. Periile roșii sunt pentru multe sarcini grele de curățare exterioară a suprafețelor rugoase, inclusiv beton și podele de garaj.

Perii Black Ultra Stiff
Decaparea vopselei libere, detartrare rezistentă, curățare cărămizi și mortar. Aceste perii sunt folosite pentru decuparea industrială de mare rezistență și aplicații dure de spălare.

padchartV2.png
Tampoane albe
Cele mai moi - cele mai puțin dense Aplicațiile includ lustruirea sticlei, spălarea ușoară și curățarea plasticului.

Tampoane roșii
Medium – Densitate medie pentru spălare generală. Cel mai popular pad. Spălare medie. Aplicațiile includ spălarea fibrei de sticlă, curățarea/lustruirea geamurilor și a geamurilor. Bun pentru curățarea oțelului inoxidabil și cromului.

Tampoane albastre
Grele – Spălare agresivă – Poate zgâria unele suprafețe. Al treilea cel mai dens tampon. Aplicațiile includ curățarea ustensilelor și echipamentelor metalice de gătit, cum ar fi tigăi și tigaie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu