Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 11 martie 2023

De ce Polizor Dual Action??

 

De ce Polizor Dual Action??

Avantajele utilizării Polisherului cu dublă acțiune!

 

Lustruitoarele cu acțiune dublă se caracterizează prin mișcarea capului. Se rotește pe un ax central, iar acest ax se rotește în jurul unui decalaj excentric. Lustruitoarele sunt numite și lustruitoare orbitale din acest motiv.

Rotirea și rotirea tamponului împiedică șlefuitorul să ardă vopseaua, ceea ce se referă la îndepărtarea vopselei de sub suprafața stratului transparent. Lustruitoarele cu acțiune dublă produc foarte puțină căldură în comparație cu o lustruire rotativă.

IMG-20160425-WA0000

Aceeași caracteristică de siguranță care reduce posibilitatea deteriorării cauzate de un șlefuitor cu dublă acțiune îl împiedică, de asemenea, să îndepărteze zgârieturile foarte adânci. În timp ce un șlefuitor cu dublă acțiune va îmbunătăți aspectul zgârieturilor și va elimina majoritatea vârtejurilor, nu produce suficientă căldură pentru a tăia adânc în vopsea.

Dacă aveți nevoie de o îndepărtare mai profundă a zgârieturilor, va fi nevoie de un șlefuitor rotativ sau circular. Rețineți că șlefuitoarele rotative din mâini neexperimentate pot arde rapid vopseaua. Discul se rotește la viteze mari și este la latitudinea operatorului să mențină șlefuitorul în mișcare în orice moment. Dacă șlefuitorul rămâne o secundă prea mult pe un singur loc, poate arde prin vopsea.

Lustruitorii cu acțiune dublă vor îmbunătăți textura și strălucirea vopselei auto fără riscuri. Sunt opțiunea cea mai ușor de utilizat pentru începători și profesioniști și produc în mod constant rezultate frumoase.

Notă: Zgârieturile care se extind sub stratul transparent trebuie reparate de un profesionist. Încercarea de a îndepărta aceste zgârieturi adânci ar putea duce la îndepărtarea prea multor strat transparent și poate duce la defectarea sistemului de vopsea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu