Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 11 martie 2023

Diferența dintre stratul de bază și stratul superior în acoperirile ceramice!

 

Diferența dintre stratul de bază și stratul superior în acoperirile ceramice!

Acoperirea ceramică constă din 2 tipuri diferite de acoperiri, adică stratul de bază și stratul superior. Ambele straturi au proprietăți și metode de aplicare diferite. Prin urmare, să învățăm elementele de bază. 

Aflați despre diferența dintre strat de bază și strat de acoperire în această serie de întrebări frecvente. 

Stratul de bază și stratul superior sunt aplicate pe suprafața unui automobil pentru a proteja suprafața de zgârieturi minore, murdărie, substanțe chimice etc. Cu toate acestea, ambele straturi diferă unul de celălalt în diferite proprietăți și utilizare.

Strat de baza!

Stratul de bază este stratul de bază. Straturile de bază au un procent ridicat de dioxid de siliciu (SiO2) și se leagă de suprafață pentru a crea un strat semi-permanent de protecție care ajută la protejarea vopselei împotriva zgârieturilor minore, razelor UV și petelor chimice.

Straturile de bază sunt straturile care oferă duritate stratului de acoperire. Prin urmare, în funcție de duritatea creionului, straturile de bază sunt numite acoperire ceramică 9H, acoperire ceramică 10H etc. Dacă doriți să aflați mai multe despre știința din spatele acoperirilor ceramice, consultați celălalt blog al nostru

 -  Ce este acoperirea ceramică? Știința din spatele acoperirilor ceramice este explicată!

Strat de acoperire 

După aplicarea stratului de bază și lăsat-o să stea timp de 5 -12 ore, conform specificațiilor producătorului, se aplică un strat superior. Top Coat are mai puțin % de SiO2, dar are toate materialele și proprietățile suplimentare care sunt lipsite de stratul de bază. Stratul de finisare face suprafața foarte lucioasă, lucioasă, hidrofobă și netedă. 

Straturile de bază oferă, de asemenea, aceste proprietăți, dar stratul superior îmbunătățește hidrofobicitatea și luciul pe vehicul. Prin urmare, aplicarea unui strat de acoperire peste un strat de bază oferă tot ce este mai bun din ambele lumi - protecție și estetică.

Dacă doriți să achiziționați cele mai bune materiale de acoperire, noi, la Auto Fresh, vă oferim materiale de calitate superioară care oferă cel mai bun strat pentru mașinile dvs. 

Diferența dintre Basecoat și Topcoat 

Deci, pentru a rezuma, Base Coat oferă duritate și protecție suprafeței, în timp ce Top Coat face suprafața lucioasă și hidrofobă. Top Coat nu are un conținut ridicat de SiO2, prin urmare are o durată de viață mai scurtă. 

O combinație de strat de bază și strat de acoperire face suprafața mașinii mai durabilă și mai atractivă. 

Aflați mai multe despre diferența dintre strat de bază și strat superior!

 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu