Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 11 martie 2023

Câte straturi de acoperire ceramică puteți aplica?

Câte straturi de acoperire ceramică puteți aplica?

Acesta este unul dintre cele mai confuze și neînțelese subiecte din întreaga lume. Detalierii nu doar din India, ci din întreaga lume oferă pachete multiple pe baza numărului de straturi de strat de bază, durabilitate/număr de ani și preț.

 

Un pachet de început oferă adesea 1 strat de acoperire ceramică, în timp ce unele pachete scumpe pot ajunge până la 6, 7 sau chiar 10 straturi.

Înainte de a continua cu acest articol, vă recomandăm să parcurgeți celelalte bloguri ale noastre   Cum să aplicați Ceramic Coating? 

Deci, haideți să ne aprofundăm în subiect. 

1. Putem aplica mai multe straturi de acoperire ceramică?

Tehnic, da. Putem aplica straturi ale majorității acoperirilor ceramice, dar procedura de stratificare va diferi de la produs la produs.

Lucrul cheie de reținut aici este că instrucțiunile producătorului sunt King . Deci, înainte de a începe să aplicați straturi, cea mai bună idee este să vă întoarceți la producător/furnizor și să întrebați dacă învelișul ceramic special poate fi stratificat sau nu.

În ceea ce privește acoperirile ceramice Detailmax, ambele acoperiri 9H și 10H sunt stratificabile.

2. Câte straturi de acoperire ceramică sunt de fapt necesare?

După cum am menționat anterior, unele pachete scumpe constau din mai multe straturi de acoperire ceramică. Cu toate acestea, pentru multe dintre aceste pachete, este doar un truc. Da, puteți pune prea mult strat ceramic. După un anumit punct, alte straturi încetează să se lipească și este doar o risipă de material și o suprasolicitare pentru clienți.

Majoritatea mărcilor, inclusiv Detailmax, recomandă 2 straturi de strat de bază și 1 strat de strat superior pentru cea mai bună protecție din clasă, împreună cu strălucire, luciu și hidrofobic. Acest lucru adaugă 2-3 microni de strat ceramic peste stratul transparent al vehiculului.

3. Cât timp ar trebui să așteptați între straturi?

În timp ce aplicați straturi, trebuie să lăsați un interval de timp între două straturi. Intervalul de timp dintre straturi depinde de temperatură, umiditate, solvent utilizat în acoperirea ceramică etc. Al doilea strat de strat de bază trebuie aplicat înainte ca primul strat să se întărească complet. Dar nu trebuie aplicat prea devreme, deoarece primul strat ar putea fi umed. Prin urmare, este foarte important să adresați aceste întrebări producătorului de acoperire ceramică pe care o aplicați.

Când vine vorba de Detailmax, puteți aplica un al doilea strat de strat de bază între 3-4 ore de la primul strat. Și după 12 ore de la ultimul strat de strat de bază, se poate aplica un strat de strat superior.

Pe scurt, stratificarea ceramică se poate face, dar nu toate produsele pot fi stratificate în mod similar. Fiecare produs de stratificare ceramică trebuie aplicat diferit pentru rezultate precise.

Urmați instrucțiunile producătorului/furnizorilor înainte de a începe aplicarea straturilor ceramice. De asemenea, există diferite tipuri de acoperire și tehnici. Cele mai multe acoperiri pot fi stratificate, dar unele sunt suficient de bune doar printr-un singur strat.

Urmărește acest videoclip pentru a afla în profunzime despre stratificarea ceramică. Videoclipul vă va informa mai multe despre stratificarea produselor și intervalul de timp cu produsele.

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu