Totalul afișărilor de pagină

duminică, 29 august 2021

Lustruirea parbrizelor auto

Lustruirea parbrizelor auto 

Zgârieturile de pe parbriz nu numai că par inestetice, dar  pot fi și periculoase dacă sunt direct în câmpul vizual și  îngreunează vizualizarea drumului . Gropile și altele asemenea se pot asigura, de asemenea, că o simplă zgârietură se transformă într-o fisură solidă.

Prin urmare, este important să tratați zgârieturile de pe parbriz  cât mai curând posibil . De regulă, un profesionist ar merge acum și, în funcție de tipul de avarie, va lustrui, repara sau înlocui parbrizul.

Dacă există doar zgârieturi foarte ușoare,  puteți da și voi o mână . Cu o mașină de lustruit.

De ce aveți nevoie pentru a lustrui parbrizul:

Deoarece geamurile mașinii sunt foarte dure în comparație cu vopseaua și, prin urmare, sunt dificil de îndepărtat, vă recomandăm să lucrați cu o mașină de lustruit .

Deși mașinile excentrice sunt mai potrivite pentru începători, deoarece nu permit niciun potențial de erori, o mașină rotativă este de preferat pentru discul frontal, deoarece are pur și simplu o rată de eliminare mai mare .
Pentru a face acest lucru, aveți nevoie de un tampon de lustruit al parbrizului și un lustruit al parbrizului.
La pregătire aveți nevoie de o cârpă moale, fără scame, de un curățător de geamuri și de o găleată cu apă caldă. Cu produsul nostru de curățare a geamurilor și o cârpă de vafe, sunteți bine echipat pentru aceasta.

Instrucțiuni pentru lustruirea geamurilor mașinii

După cum sa menționat deja, geamul geamului unei mașini este destul de greu și  mai greu de îndepărtat decât, de exemplu, vopseaua auto . În mod corespunzător, lustruirea parbrizului necesită perseverență. Întregul proces poate dura  până la o oră .

1. Curățați temeinic ecranul frontal

Pentru a evita lăsarea resturilor pe fereastră care ar putea provoca daune atunci când lustruiți, ar trebui să le curățați bine cu un produs de curățare a  geamurilor .
Pentru a face acest lucru, adăugați ceva mai curat în găleată cu apă caldă și  curățați paharul cu amestecul și o cârpă .

2. Aplicați ojă pe tamponul de lustruit

Puneți lustruitul pe tamponul de lustruit și  distribuiți-l aproximativ pe sticlă apăsând scurt mașina de lustruit pe mai multe locuri de pe sticlă.

3. Lucrați în lustruit cu mașina de lustruit

Aparatul poate fi pornit acum. Nu-l rotiți cu  peste 600 RPM , altfel căldura generată ar putea deteriora sticla.
Lustruiți doar  cu o presiune ușoară fie în mișcări circulare, fie într-o cursă transversală pe întregul disc, astfel încât să obțineți un rezultat uniform.

În funcție de agentul de lustruire, poate fi necesar să adăugați ceva mai mult în timpul procesului,  astfel încât tamponul de lustruire să nu se usuce și apoi să creeze singur zgârieturi.

4. Îndepărtați resturile de lustruire din pahar cu o cârpă moale

Luați o cârpă moale, curată, uscată și folosiți-o pentru a  îndepărta orice lac care a rămas pe parbriz. Acest lucru se face cel mai bine  cu presiune ușoară și mișcări circulare . Dacă este necesar, la sfârșit puteți trece din nou peste el cu ajutorul aparatului de curățat umed pentru geamuri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu