Totalul afișărilor de pagină

duminică, 29 august 2021

Curățarea volanului din piele

 

Curățarea volanului din piele - informații importante pentru o curățare ideală

Un volan elegant din piele din mașina ta arată elegant și conferă interiorului un farmec aparte. Mai presus de toate, volanul este atins în mod regulat, și anume la fiecare călătorie și, prin urmare, este  puternic stresat .
Prin urmare, curățarea și îngrijirea atentă sunt deosebit de importante. Cu toate acestea, nu trebuie    utilizați detergent prea des .

Când vine vorba de piele, mai puțin este mai mult! Întreținerea frecventă poate  usca pielea  și o poate face crăpată și fragilă. În plus, ar trebui să utilizați numai agenți speciali, altfel volanul dvs. din piele va fi gras și gras - și asta pare deosebit de neglijat.
Îngrijirea volanului din piele pare complicată, dar este mai ușoară decât pare inițial. Apropo, curățarea unui volan din piele albă este la fel - nimic nu se schimbă aici.

Curățarea volanului din piele - totul despre:

De ce aveți nevoie pentru a curăța un volan din piele?

Pentru a vă putea curăța volanul din piele, aveți nevoie de  două cârpe din microfibră  , precum și de o  perie moale din piele  și, desigur, de produsele de curățare sau de îngrijire. Detailify Auto Leather Cleaner Foamy este un pachet complet bun pentru curățarea volanului din piele. Agentul este potrivit pentru curățarea petelor, murdăriei și murdăriei de pe toate tipurile de piele, dar în același timp asigură o îngrijire adecvată prin   optimizarea rezistenței, durabilității și culorii luciu .

În plus, agentul de curățare asigură o protecție sporită și previne uscarea. Cu volanul din piele, însă, nimic din toate acestea nu este suficient. Pentru  a minimiza pătrunderea transpirației sau a murdăriei , vă recomandăm Ledry Detailify Auto Leather Care. Acest lucru creează o protecție eficientă și face ca pielea să fie cu adevărat moale și suplă.
Desigur, puteți utiliza și produsele pentru a vă  curăța scaunele auto din piele !

  • Două cârpe din microfibră
  • Perie moale din piele
  • Produse de curățare și îngrijire a pielii
  • Etanșarea pielii

Instrucțiuni pas cu pas pentru curățarea volanului din piele

Înainte de a aplica Detailify Auto Leather Cleaner Foamy, trebuie să curățați volanul cu o cârpă simplă din  microfibră . Cea mai mare parte a murdăriei se adună în colțurile înguste și în zona cusăturilor. Astfel, uleiurile de piele, praful și murdăria pot fi deja îndepărtate. Apoi se folosește curățătorul pentru piele. Cel mai bine este să pulverizați agentul  direct pe cârpă  în loc de volan, astfel încât nu doar jumătate din acesta să aterizeze pe piele. Ar trebui să fii  gospodar  , pentru că multe nu ajută întotdeauna foarte mult. În cazul murdăririi grele, este  mai bine să repetați procesul . Cu o perie, a cărei  peri nu sunt prea duri  , puteți aplica produsul de îngrijire în toate zonele Masați volanul . În mod ideal, ar trebui să frecați întotdeauna cusăturile, care sunt adesea în interiorul volanului, pentru a nu se murdări. Cu un volan multifuncțional, asigurați-vă că  nu intră lichid în electronică  . Apoi puteți usca din nou volanul din piele cu o cârpă din microfibră  Complet.

  • 1. Curățați volanul cu o cârpă din microfibră
  • 2. Pulverizați cu curățare curățatorul de piele pe o cârpă și curățați volanul din piele
  • 3. Repetați procesul pentru murdărirea grea
  • 4. Masați produsul de îngrijire pe volanul din piele cu o perie
  • 5. Frecați întotdeauna de cusătură
  • 6. Aveți grijă să nu obțineți prea mult lichid pe taste
  • 7. Uscați volanul din piele cu o a doua cârpă din microfibră

Curățarea volanului din piele auto cu remedii casnice

Există multe remedii casnice cunoscute   care pot fi folosite pentru curățarea volanului din piele . De la  spuma de bărbierit  până la  lustruirea pantofilor  până la pudra pentru  bebeluși  , numeroase variante sunt cunoscute pentru îngrijirea pielii auto. Cu toate acestea, nu totul este eficient . Experiența noastră a arătat că volanele din piele pot fi curățate cu șervețele pentru copii. Cu toate acestea, acest lucru nu este  bun pentru piele pe termen lung , deci nu trebuie curățat în mod regulat. În cazul murdăririi grele, poate fi de  ajutor și un  detergent pentru benzen sau sticlă . Cu toate acestea, pentru a vă bucura pe termen lung de volanul din piele, ar trebui să utilizați mai bine  agenții de curățare speciali încredere - în caz contrar, materialul poate deveni fisurat și fragil pe termen lung   .

Curățați sau degresați volanul din piele grasă - așa funcționează!

În primul  rând, cel mai important lucru: ar trebui să evitați utilizarea de  agenți de curățare agresivi sau produse de îngrijire care nu sunt destinate pielii. Acest lucru  atacă materialul  și îl face și mai gras. Spiritele minerale ajută doar în  caz de urgență . Puteți aplica și utiliza Detailify Auto Leather Cleaner Foamy de mai multe ori  pentru a curăța sau degresa un  volan din piele grasă . Formula elaborata a  produsului nostru de îngrijire garantează penetrarea adânc în porii și , astfel , atenueaza praful si grasimea de pe piele.  Efectul poate fi crescut cu  mai multe aplicații .

Recondiționează volan din piele fragilă

Dacă volanul dvs. este deja fragil și crăpat,  acționați rapid . Odată ce pielea este ruptă, nu veți putea evita  reparațiile costisitoare de la șa  .  Ar trebui să lubrifiați din nou volanul din piele cel puțin o dată pe an . Curățarea cu Detailify Auto Cleaner pentru piele spumos este, de asemenea, recomandată pentru acest lucru. După ce pielea s-a uscat suficient, puteți  aplica Detailify Auto  Leather Sealer Ledry și o puteți freca. Ingredientul activ inovator  previne pătrunderea murdăriei și a apei , dar oferă și umiditate în același timp. Etanșarea nu usucă pielea, indiferent dacă este o piele reală sau artificială previne formarea de noi fisuri .

Cum îți pasă cel mai bine volanul tău din piele?

O îngrijire bună este foarte importantă, astfel încât să vă puteți bucura de volanul din piele mult timp Ar trebui să acordați atenție următoarelor puncte: Efectuați curățarea în mod regulat , dar nu prea des, astfel încât pielea să nu fie stresată inutil. Utilizați produse de curățare speciale care sunt delicate cu materialul și nu atacă pielea .

hidratare regulată este importantă, astfel încât pielea să nu fie crăpată și să fie fragilă. Evitați remedii clasice de casă, cum ar fi lustruirea pantofilor sau spuma de ras. etanșare este importantă pe volan, deoarece este atinsă în mod constant și astfel poate pătrunde în uleiurile pielii sau transpira în piele.

Poți curăța pielea cu apă?

Desigur, vă puteți curăța și volanul din piele cu apă și o cârpă moale din microfibră. Cu toate acestea, această formă de curățare nu este în niciun caz la fel de eficientă și îngrijitoare ca tratamentul cu produse de îngrijire adecvate. Un amestec bun al ambelor variante este crucial: puteți îndepărta murdăria grosieră în orice moment și ușor cu o cârpă umedă.

Doar asigurați-vă că nu obțineți atât de multă umiditate pe volan. Ar trebui să utilizați agenți de curățare speciali pentru a le curăța și îngriji la intervale regulate În acest fel vă puteți menține volanul din piele ordonat mult timp.

Cât de des ar trebui să vă curățați volanul din piele?

Piesele vehiculului care pot fi uzate , inclusiv volanul din piele, trebuie îngrijite mai des . Cu toate acestea, nu ar trebui să spui prea bine prin curățarea pielii. Puteți șterge oricând murdăria grosieră cu o cârpă umedă . Agenții de îngrijire și curățare trebuie utilizați într-o perioadă de aproximativ șase până la doisprezece luni . O dată pe an ar trebui să vă asigurați că pielea este regresată corespunzător, astfel încât să nu devină fragilă și crăpată. Sigiliul nostru din piele rămâne pe loc timp de aproximativ șase luni - după care ar trebui să îl reîmprospătați.

Ce puteți folosi pentru a curăța un volan din piele?
Remediile casnice sunt de obicei mai ieftine decât produsele de curățat speciale , dar rareori sunt mai eficiente . Din acest motiv, ar trebui să vă curățați și să vă întrețineți volanul din piele cu agenți speciali , cum ar fi Detailify Auto Leather Cleaner Foamy sau Detailify Auto Leather Sealing Ledry. Aceste lichide sunt deosebit de eficiente, deoarece se curăță ușor, dar în același timp reumplu și lipidele. protecție UV previne decolorarea din cauza razelor solare, iar sigiliul protejează pielea de murdărie și uleiuri de pe piele 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu