Totalul afișărilor de pagină

duminică, 29 august 2021

Jante de etanșare din ceramică

 

Jante de etanșare din ceramică

Toată lumea o știe. Pur și simplu puneți frumoasele  jante din aliaj de vară  și sunt din nou  murdare.  Acesta este motivul pentru care produsul de curățare a jantei roții este, de asemenea, cel mai bine vândut produs de îngrijire auto. Datorită apropierii de asfalt, jantele se murdăresc de obicei foarte ușor, iar  praful de frână arde în jantă.  Mizeria și mai ales praful de frână pot fi îndepărtate din nou numai cu agenți chimici puternici.

Din fericire, există  o soluție pentru a  salva problemele legate de curățarea jantelor și pentru a evita să cumpărați din nou și din nou produse de curățat jante  Soluția este o etanșare ceramică pentru jante , care, desigur, poate fi folosită și pentru jante. Acest lucru vă permite să oferiți Alu-ului o acoperire ceramică strânsă care să nu ofere praf de frână nicio șansă.

Protejați jantele cu etanșare ceramică:

  • 1. Ce este un etanșant pentru jante ceramice?
  • 2. Sigilați jantele împotriva prafului de frână
  • 3. Avantajele jantelor ceramice de etanșare
  • 4. Aplicați singur etanșatorul pentru jante ceramice
  • 5. Păstrați etanșarea jantei
  • 6. Costul jantelor de etanșare ceramică
  • 7. Întrebări frecvente despre etanșarea ceramicii jantei

De ce o etanșare ceramică protejează jantele?

 Etanșantul auto ceramic este o  soluție silicon-ceramică de înaltă tehnologie la nivel nano, care, atunci când este aplicată pe jantă, formează o legătură cu suprafața și se întărește prin contactul cu oxigenul din aer.
Etanșarea ceramică creează apoi un  strat protector care conferă jantelor un  aspect excelent, sticlos  .
Etanșarea ceramic vindecat este atât de greu și pur că  factorii de mediu ,  apoi  pur și simplu ricoșeze.
Efectul arată apoi ca floarea de lotus. Puteți testa cu ușurință acest fenomen personal, turnând apă peste o jantă etanșă și o jantă sigilată.

Etanșați jantele împotriva prafului de frână

Protecția dură a jantei descrisă mai sus înseamnă, de asemenea, că praful de frână nu poate arde în jantă ca înainte. Deoarece datorită stratului dur de protecție al etanșării ceramice, în special în grosimea de 9H, praful de frână aderă doar la suprafață și poate fi îndepărtat cu ușurință din nou. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că un dispozitiv de curățare a jantei, care are sarcina de a slăbi praful de frână ars, este de prisos. O simplă curățare cu curățătorul de înaltă presiune sau în instalația de spălare este apoi complet suficientă.

Avantajele jantelor ceramice de etanșare dintr-o privire

  • Protecție foarte bună împotriva influențelor chimice și mecanice
  • Praful de frână nu mai poate arde
  • Jantă foarte ușor de curățat
  • Perioadă de deținere extrem de lungă: 36 - 72 de luni
  • Aspect lucios, sticlos
  • Efect mare de margele

Aplicați singur etanșatorul pentru jante ceramice

Nu trebuie să vă fie frică să aplicați etanșantul ceramic pe jante. Spre deosebire de vopseaua auto, acest lucru este foarte ușor pentru toată lumea să facă cu jante  .
Înainte de a începe să aplicați, ar trebui să aveți, desigur, jante complet  curate  .

Puteți citi aici cum puteți curăța cu ușurință jantele.  Cu un nou set complet de roți puteți, desigur, să vă salvați asta.
Înainte de aplicarea etanșantului pentru jante , ar trebui să degresați jantele cu izopropanol, astfel încât să nu existe uleiuri sau substanțe grase similare care  să perturbe legătura dintre etanșantul ceramic și jante  .

După ce ați făcut pregătirile, puteți începe acum să aplicați etanșantul ceramic.
Cel mai bine este să procedați așa cum se arată în imagini.
Așadar, înfășurați o cârpă în jurul tamponului aplicator și puneți aproximativ 10-15 picături de etanșant ceramic din sticla dvs. pe cârpă pe jantă. Apoi, pur și simplu masați pe toată janta. De asemenea, gândiți-vă la locuri greu accesibile, cum ar fi între spițe și jantă. Dacă doriți să vă ușurați și să ajungeți cu adevărat la toate părțile jantei din aliaj, vă recomandăm să scoateți jantele din mașină în prealabil. Când ați terminat cu o jantă, ar trebui să îndepărtați imediat excesul cu o cârpă din microfibră.

Dacă aveți nevoie de mai mult de 1 minut pentru o jantă, vă recomandăm să îndepărtați excesul cu o cârpă din microfibră între ele, deoarece etanșantul ceramic se usucă relativ repede.
Cu toate acestea, nu confundați procesul de uscare cu procesul de întărire a etanșantului ceramic.
Etanșarea ceramică se usucă în aproximativ 45 de secunde, deoarece reacționează cu oxigenul. Întărirea durează apoi aproximativ 12 ore. În acest timp, chiar și după aplicarea etanșantului ceramic pe jante, nu ar trebui să vină la jantă ploaie sau alte influențe ale mediului care ar putea interfera cu reacția chimică. Cel mai bun lucru de făcut este să lăsați pur și simplu mașina sau jantele într-un garaj protejat pentru o zi.

Păstrați etanșarea ceramică a jantelor

Când lucrarea a fost finalizată cu succes și sigilantul ceramic a fost aplicat pe jantă, în mod firesc doriți să păstrați efectul cât mai mult posibil. Cu alte cuvinte, se pune întrebarea cu privire la modul cel mai bun de îngrijire a unui etanșant ceramic?
Dar vă putem liniști. În principiu, nu trebuie să faci altceva. Desigur, o spălare manuală efectuată corespunzător pentru janta și mașina dvs. este, în general, mai bună decât o spălare auto. Desigur, acest lucru se aplică și mașinilor nesigilate.
Un mic sfat care se aplică și mașinilor nesigilate. Îndepărtați întotdeauna excrementele de păsări de pe vopseaua mașinii sau de pe jante cât mai repede posibil, deoarece excrementele conțin amoniac și acest lucru se poate consuma în vopsea sau etanșant!

Costurile de etanșare a jantelor ceramice

Când lucrarea a fost finalizată cu succes și sigilantul ceramic a fost aplicat pe jantă, puteți cumpăra un sigilant ceramic de la noi. O etanșare ceramică este în general suficientă pentru a sigila o mașină întreagă. Asta înseamnă că o sticlă de etanșare ceramică este suficient de ușoară pentru toate jantele pe care le aveți. Desigur, este mult mai ieftin să aplicați singur un etanșant ceramic pe jante. Și dacă rezolvați doar ceea ce veți economisi în costurile viitoare pentru curățarea jantelor, o investiție unică foarte sensibilă! doriți să păstrați efectul cât mai mult posibil. Cu alte cuvinte, se pune întrebarea cu privire la modul cel mai bun de îngrijire a unui etanșant ceramic?
Dar vă putem liniști. În principiu, nu trebuie să faci altceva. Desigur, o spălare manuală efectuată corespunzător pentru janta și mașina dvs. este, în general, mai bună decât o spălare auto. Desigur, acest lucru se aplică și mașinilor nesigilate.
Un mic sfat care se aplică și mașinilor nesigilate. Îndepărtați întotdeauna excrementele de păsări de pe vopseaua mașinii sau de pe jante cât mai repede posibil, deoarece excrementele conțin amoniac și acest lucru se poate consuma în vopsea sau etanșant!

Nu vă putem recomanda să vă frecați jantele cu ceară auto. Acest lucru poate fi frumos pentru efectul unic la o expoziție auto, dar ceara auto este mult prea slabă pentru utilizare continuă și se desprinde din nou de jantă în câteva săptămâni.

Etanșarea polimerului este mai mult o alternativă. Cu toate acestea, durata de viață a garniturii polimerice este semnificativ mai scurtă decât cea a garniturii ceramice și, după o perioadă scurtă de timp, stratul protector nu mai poate preveni cu adevărat arderea prafului de frână.

În acest sens, garnitura ceramică este pur și simplu armura sub garniturile jantei. ;)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu