Totalul afișărilor de pagină

duminică, 29 august 2021

Îndepărtați zgârieturile din interiorul mașinii

 

Îndepărtați zgârieturile din interiorul mașinii

Pe măsură ce uzura crește, crește  și zgârieturile și abraziunile  din diferitele piese din plastic din interiorul mașinii. Bineînțeles, acest lucru nu este foarte frumos și, prin urmare, ar fi bun un mijloc prin care se poate scăpa din nou de această  ușoară pagubă .
O posibilitate ar fi schimbarea pur și simplu a pieselor  , care nu trebuie să fie costisitoare în funcție de piesă.
În cazul zgârieturilor profunde, aceasta este adesea singura opțiune. Șanțurile nu pot fi șterse de pe suprafață și lustruirea suprafețelor de plastic aspre  nu este o opțiune . Cu toate acestea, am enumerat câteva opțiuni aici care pot compensa daunele minore.

Îndepărtarea zgârieturilor din plastic auto dintr-o privire:

Îndepărtați zgârieturile din plastic cu aer cald

Zgârieturile sunt daune fizice materialului, deci, desigur, nu pot fi pur și simplu șterse. În schimb, metoda aerului cald are ca scop deformarea minimă a plasticului   și astfel îndepărtarea zgârieturilor. Fie cu  o suflantă de aer cald sau cu o brichetă  , încălziți ușor zonele deteriorate și  frecați puțin plasticul topit  cu degetul. Nu exagerați cu căldura, altfel  s-ar putea forma bule de aer .

Împrospătați suprafața zgâriată cu un detergent pentru plastic

Dacă nu doriți să riscați daune cauzate de căldură sau altele asemenea, sau dacă doriți doar să-i dați un finisaj răcoritor după ce utilizați una dintre celelalte metode  , atunci încercați un  produs pentru îngrijirea  plasticului auto . Desigur, nu îndepărtează zgârieturile, dar   readuce  în plastic o umiditate mai profundă și  nouă . Acest lucru poate reduce cel puțin ușor zgârieturi sau abraziuni.

Neteziți zgârieturile interioare din plastic cu o radieră de murdărie

Puteți uniformiza abraziile ușoare cu o radieră de murdărie. Udați radiera de murdărie, apoi frecați-o peste zgârieturile din plastic. Încercați, de asemenea, un produs de curățare a interiorului mașinii , direct în cantități mai mari, astfel încât să înceapă să spumeze, pulverizați-l pe radierul de murdărie și apoi frecați-l. Zgârieturi mai mici și ușoare abraziuni  sunt îndepărtate în mare măsură.


Cât costă îndepărtarea zgârieturilor din plastic la balsam?

În funcție de efortul necesar, vă puteți aștepta la un preț de 50 - 100 €. În unele cazuri, puteți cumpăra și piese noi pentru aceiași bani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu