Totalul afișărilor de pagină

duminică, 23 iulie 2023

Koch Chemie - Pol Star Textile Leather & Alcantara Cleaner cu impregnare

 Aș dori să vă prezint detergentul Koch Chemie Pol Star pentru piele, Alcantara și textile.

Lucrul special la detergent este că nu numai că curăță, ci și impregnează.

Iată fișa tehnică a produsului: koch-chemie.de/kcuProductinfo/Pol_Star_de.pdf




Koch Chemie Polstar este oferit ca un detergent neutru cu o valoare a pH-ului de 7,0 într-o sticlă de 1 l sub formă de concentrat. Sticla de pulverizare Koch Chemie poate fi achiziționată separat.



Koch Chemie Pol Star are o încuietoare de siguranță, apăsați mai întâi capacul și deschideți-l în sens invers acelor de ceasornic.



Blocarea de siguranță împiedică copiii să poată deschide cu ușurință mașina de curățat.



Descrierea aplicației este clar lizibilă și descrisă în mod clar.



Pe spatele etichetei veți găsi aplicațiile în alte limbi europene.



Aici turnam detergentul nediluat Koch Chemie Pol Star în sticla cu pulverizator.



Sticla de pulverizare Koch Chemie are deja imprimate pe ea cele mai comune rapoarte de amestecare. Acest lucru ajută enorm la dozarea corectă a concentratului.

Am umplut restul sticlei cu apă normală de la robinet până sus. Ar trebui să completați încet cu apă, altfel agentul de curățare va spuma din sticlă.

Puteți găti chimieAmestecați Pol Star de la 1:5 la 1:20. Acest lucru trebuie citit în așa fel încât să amestecați 1 parte detergent cu 5 părți apă. Amestecul 1:5 spumează foarte puternic și ar trebui folosit doar pentru murdărie puternică, 1:10 este de obicei suficient. Nu trebuie să folosiți detergentul nediluat, altfel veți petrece mult timp îndepărtând multă spumă.

Sfat: Folosiți apă caldă de la 30°C pentru a crește și mai mult performanța de curățare a Koch Chemie Pol Star.



Puteți îndepărta vârful capului de pulverizare și îl puteți curăța după utilizare, dacă este necesar.



Atașamentul de pulverizare se așează confortabil în mână și vă permite să lucrați fără să obosiți.



Ca obiect de testare am ales un scaun de la un Opel Zafira din 2014 cu 146.000 km. După cum puteți vedea, scaunul nu a primit prea multă grijă și a suferit foarte mult.



Înainte de a începe să utilizați Koch Chemie Pol Star, vă rugăm să îndepărtați murdăria liberă cu aspiratorul. În special în crăpături, ar trebui să îndepărtați protecția liberă cu duza pentru crăpături înainte de a aplica detergentul. Dacă nu îndepărtați mai întâi murdăria slăbită, veți unge în mod inutil murdăria de pe suprafața scaunului și o veți freca inutil în fibră.



Pentru o comparație 50:50, am acoperit suprafața scaunului cu o cârpă din microfibră și am folosit o perie moale din comerț pentru a aplica detergentul Koch Chemie Pol Star.



Aici aplic o parte din detergentul Koch Chemie Pol Star direct pe vârful periei.



Apoi pulverizez detergentul Koch Chemie Pol Star pe suprafata la o distanta de aproximativ 30 cm de suprafata scaunului.



Folosesc pensula pentru a distribui și spuma demachiantul fără a aplica presiune.
După cum puteți vedea, detergentul face spumă mult. Este important să spumați doar detergentul și să îl distribuiți.
Spuma ar trebui mai întâi să poată pătrunde în fibră, astfel încât agentul de curățare să poată slăbi murdăria din fibră.



După timpul de expunere de aproximativ 2 până la 5 minute, puteți curăța ușor suprafața scaunului cu peria.



În timpul în care detergentul poate avea efect pe suprafața scaunului, pregătesc aspiratorul uscat/umed și scot sacul de filtru.



... iar filtrul de praf de hârtie ar trebui, de asemenea, îndepărtat.



Așadar, aspiratorul dumneavoastră umed este pregătit optim pentru a aspira în mod optim murdăria din fibră. Vă rugăm să nu utilizați un aspirator de uz casnic normal, deoarece acesta va fi deteriorat iremediabil de lichid.

Un aspirator cu extracție prin pulverizare poate fi utilizat numai împreună cu frâna cu spumă Koch Chemie . Aspiratorul face spumă prea mult din cauza duzei înguste și a adăugării de apă în aspiratorul cu extracție prin pulverizare, iar spuma poate fi aspirată de motor.



Cu duza pentru crăpături aveți suficientă putere pentru a extrage agentul de curățare și murdăria din fibră.



Aici puteți vedea murdăria rămasă pe care nu am putut-o îndepărta direct cu peria și Koch Chemie Pol Star.



Deci creștem performanța de curățare mecanică și înlocuim peria cu o perie. Aici pulverizez detergentul Koch Chemie Pol Star direct pe perie.
Aceasta înseamnă că agentul de curățare spumează direct.



Cu peria lucrez cu atenție suprafața scaunului din față în spate.
Nu trebuie să împingeți prea tare sau să aplicați forță pe perie. În caz contrar, fibrele scaunului vor fi supuse unor solicitări mecanice prea mari.



Pentru prima încercare, rezultatul pare promițător.



Am observat ceva în timp ce curățam a doua jumătate a scaunului. Acordați atenție punctului întunecat din dreapta pensulei din imagine.



Zona întunecată mai poate fi văzută aici în imagine, deși am trecut pensula peste această zonă de mai multe ori. Restul suprafeței scaunului este spumată uniform în alb, rămâne doar o pată întunecată.



Aici puteți vedea că trebuie să fie ceva uleios sau gras înfipt în fibră. Aici aplic detergentul Koch Chemie



Pol Star direct pe zona afectata Vă rugăm să nu folosiți detergentul nediluat aici. În caz contrar, cu greu vei scăpa de spuma care apare în timpul curățării.



Ca de obicei, spumez Koch Chemie Pol Star cu o perie și las curățătorul să funcționeze câteva minute.



Apoi extrag detergentul și murdăria cu aspiratorul umed și duza pentru crăpături.



Aici verific dacă am extras detergentul, pentru a face acest lucru mângâiați suprafața umedă, este încă multă spumă așa cum puteți vedea aici dacă mai este prea mult curat în perna scaunului sau în fibră.



Pentru a extrage mai bine agentul de curățare, am umezit scaunul cu puțină apă pentru a dilua și mai mult agentul de curățare.



Apoi, ca și înainte, pur și simplu aspirați aspiratorul umed din fibră și tapițerie, până când nu mai rămâne curățător.



Asta e murdăria pe care tocmai am scos-o de pe suprafața scaunului. Performanța de curățare este mare.



Deoarece nu toată lumea deține un aspirator umed, vă voi arăta cum să utilizați Koch Chemie Pol Star fără ajutorul unui aspirator umed.

Pulverizați detergentul pe scaun într-un amestec de 1:10 și 1:20.

Amestecul 1:5 spumează prea mult pentru această aplicație și am prea multă muncă să scot din nou detergentul.



Lăsați aparatul de curățat să funcționeze timp de 2 până la 5 minute. Soluția de curățare dizolvă murdăria și nu trebuie să faci atât de multă reprelucrare mecanică. Apoi utilizați detergentul așa cum este descris mai sus cu o perie sau o perie, iar lamelele de spumă scot murdăria din fibră împreună cu peria sau peria.



Îndepărtați excesul de spumă cu o cârpă umedă din microfibră.



Pentru a usca suprafața scaunului din nou, frecați husa scaunului cu o presiune ușoară.



Dacă apăsați mâna pe scaun, puteți verifica cât de multă umiditate este încă acolo.



Este încă prea multă umiditate aici.



Apăsați cârpa uscată pe suprafață și, în final, frecați-o peste material. Prin apăsare se obține puțin mai multă apă pe fibră.După



cum vezi, suprafața este încă puțin umedă dar restul se usucă de la sine.Această metodă fără ajutorul unui aspirator umed consumă mult mai mult timp și poți lucra doar pe secțiuni mai mici.



Capul de afiș a cunoscut și zile mai bune. Este nevoie de puțină mai multă atenție atunci când curățați o garnitură de cap. Fibra textila nu este la fel de robusta in comparatie cu covorul sau scaunele.



Aici pulverizez detergentul direct pe murdărie.



Spumez cu grijă detergentul cu peria și îl las să-și facă efectul.



După timpul de expunere de aproximativ 2 până la 5 minute, lucrez la captuseala cu o perie fără a apăsa. Lucrez doar într-o singură direcție și evit mișcările circulare pentru a nu deteriora inutil fibra.



Cu o cârpă umedă din microfibră tamponez cu o presiune ușoară resturile de curățat pe captuseala. Dacă frecați acest lucru direct pe căptușeală, agentul de curățare va face din nou spumă.



Pentru a îndepărta complet detergentul, ajut cu puțină apă, care diluează soluția de curățare și împiedică spumarea excesivă a agentului de curățare.



Aici puteți vedea cât de mult mai curat puteți scoate din nou.



Nu am reușit să îndepărtez 100% din toate impuritățile, dar arată mult mai bine decât înainte de curățare.



Spătarul scaunelor era, de asemenea, foarte murdar și avea nevoie de curățare. Aici puteți vedea modelul de pulverizare fin al capului de pulverizare cu doar câteva pulverizări, ați aburit suficient întreaga suprafață. Este suficient dacă aplicați un strat umed de Koch Chemie Pol Star pe o murdărie mai ușoară.



Dacă curățați covoare sau covorașe, o perie este, de asemenea, cea mai bună pentru a îndepărta protecția. Nu port mănuși aici pentru că un detergent neutru precum Koch Chemie Pol Star nu are nevoie de mănuși.



Apoi sugeți surplusul de spumă direct din fibră.



Pentru a neutraliza complet detergentul, aplicați pur și simplu puțină apă. Dacă nu ați aspirat anterior detergentul și aplicat apă, detergentul Koch Chemie Pol Star face spumă prea mare, mai ales cu amestecul 1:5 pe care l-am ales. Un amestec 1:10 este mai potrivit, deoarece economisește multă reluare pentru a neutraliza agentul de curățare.



Aici puteți observa că curățătorul nu face spumă la aspirare, reziduurile ușoare ale aparatului de curățat nu sunt o problemă pentru că curățătorul nu lasă urme chimice albe!



Deci scaunul poate fi văzut din nou.



Chiar și în detaliu puteți vedea cât de frumos arată din nou fibra. Publicitatea ar spune PORENTIEF REIN 



După ce s-a uscat scaunul, poți vedea cât de frumos arată din nou scaunul.



Murdăria nu se mai vede nici măcar în prim-plan. Cea mai bună lucrare pe care Der Koch Chemie POL Star Reiniger o oferă aici.

Detergentul Koch Chemie Pol Star este disponibil de la „suspecții obișnuiți” și de ex. B. la Lupus Autopflege pentru 8,95 EUR, fără reducere pe forum:lupus-autopflege.de/Koch-Chemie-Pol-Star-1000ml

Aparatul de curățare Koch Chemie Pol Star m-a convins, performanța de curățare și aplicarea simplă cu și fără aspirator umed m-au surprins pozitiv.

Spuma împinge murdăria din fibră, iar impregnarea împiedică murdăria să intre din nou în fibră.

Spre deosebire de agentul de curățare universal Koch Chemie Green Star, pot merge și în zone foarte sensibile, cum ar fi căptușeala, fără a se forma reziduuri chimice inestetice dacă detergentul nu este îndepărtat 100% din tapițerie sau fibre.

Mirosul reținut de lămâie atunci când lucrați pe scaune este, de asemenea, plăcut.

Pe scurt, bucătarul este chimiePol Star este un produs de top atunci când vine vorba de curățarea delicată și durabilă a textilelor sensibile sau a materialelor Alcantara.

Marele plus al agentului de curățare Koch Chemie POL Star nu este doar performanța de curățare bună și blândă, ci și impregnarea pentru a preveni noua aderență a murdăriei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu